Įkraunama...
Įkraunama...

J. CREW MADEWELL

Stilingas pasiūlymas!
user posted image

user posted image
Atsakyti

Naujas Jcrew wool melton peacoat :
Spalva kaip foto
8 dydis
Ismatavimai – peciai 49,5 cm, krutine 51 cm, vidinis rankoves ilgis 46 cm, visas ilgis nuo kaklo siules – 63 cm
user posted image
Nuoroda :
https://www.jcrew.co...B6474/B6474.jsp
Kaina: 78 eur

Naujas 1035 TWO-BUTTON JACKET IN SUPER 120S WOOL:
Spalva juoda
6 dydis
Sudetis - merino vilna
user posted image
Nuoroda :
https://www.jcrew.co...p;bmUID=l93DJlC
Kaina: 60 eur ( pirmine kaina 248 usd )

Atsakyti
Parduodu 4 dydi, naujas, 45 EUR

QUOTE(Milann @ 2016 11 01, 21:56)
Gal kam pabuodo

PERKU s

user posted image

Atsakyti
QUOTE(stellcis @ 2016 10 26, 08:40)
Parduodu naujus ir su etiketėm JCREW factory sijoną ir raudoną palaidinę. Labai nuostabūs rūbeliai, bet palaidinė per didelė, sijonas man per trumpas. Gaila, nes kokybė labai gera. Pirkta su 40% nuolaida iš JAV, tai parduodu už tiek, kiek mokėjau.

Palaidinė: 4 dydis. Spalva: bright cerise. 28 EUR.

user posted image
user posted image

Sijonas: 6 dydis. Spalva - warm ivory. Su pamušalu. 33 EUR.

user posted image
user posted image

Atsakyti
Parduodu vos karta vilketa JCrew megztuką su vilna ir kasmyru. Grazi spalva, tamsesnė avietes. Dydis xs, kaina 15 EUR.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nauja su etiketėmis J. Crew tvidinė suknutė, US 6 regular dydis. Tiks S dydį nešiojančioms. Kaina 70 eur. KAUNAS, į kitus miestus siunčiu.

My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AmberB: 02 lapkričio 2016 - 14:03
Nauji J.Crew 7" chino short, 4US dydis, juosmuo 41x2cm, klubai 49x2cm, visas ilgis 38cm. Sudėtis 100% medvilnė, pieno spalvos, su kišenėmis. Kaina 17€.
user posted imageuser posted image

Nauji J.Crew Crinkle taffeta short, 6US dydis, juosmuo 43x2cm, klubai 52x2cm, visas ilgis 33cm. Sudėtis 100% šilkas, su kišenėmis. Kaina 20€.
user posted image
user posted image
user posted image

Naujos, su etikete J.Crew Factory seaside pant in linen-cotton, 2US dydis, 51% medvilnė, 49% linas. Neon Peach spalva, juosmuo 41x2cm, klubai 48x2cm, vidinės siūlės ilgis 77cm. Segasi užtrauktuku. Pagauta su papildoma nuolaida, kaina tik 20€.
user posted image
user posted imageuser posted image

Atsakyti
naujas, su etikėtėmis, nuostabaus minkštumo kašmyrinis platus ir ilgas šalikas, tamsiai mėlynos spalvos, 93 eur, sau pasilikau švelniai pilką wub.gif

https://www.jcrew.co...duct_detail.jsp

user posted image

naujas su etikėtėmis, 4P jcrew factory sijonas, kokybė nepriekaištinga, sėdžiu dabar patenkinta apsivilkus 4 dydį wub.gif (mano ūgis 163, norėjosi iki kelių).

32 eur.

user posted image

naujas, su etikėtėmis jcrew 4 dydžio sijonas, sodrios žalios spalvos, tiks aukštesnėms nei 163 cm, puikus, kokybiškas ir madingas

55 eur

user posted image

Vilnius, siunčiu 4u.gif
Atsakyti
Naujas Jcrew factory vilnos ir dirbtines odos sijonas. Sudetis: 60% wool, 40% nylon. US 4 dydis, liemuo~37, ilgis~44. 35 eur 30 eur

user posted image

Devetas, bet labai geros bukles Jcrew factory vilnonis sijonas. Buvo isvalytas valykloje, po to uzsidetas 2 kartus. US 4 dydis (liemuo~38, klubai~47, ilgis~37) 15 eur

Prasau I az smile.gif

Atsakyti
Supper,nezinau ar gaunate mano zinutes,bet kaip ir rasiau,pavedimo negavau,tai megztuka pardavineju toliau 4u.gif

user posted image
J.Crew merino bee tippi,naujas,pirktas buvo uz pilna kaina unsure.gif
S dydis
63€

Atsakyti
Tobulos būklės J Crew sijonas, 2 dydis, atitinka S dydį, ilgis apie 41 cm, liemuo - 36x2, klubai 49x2 cm. Su pamušaliuku.

Labai priderinamas - tiek vasarai prie šviesių palaidinių, tiek žiemai prie megztukų, tiek į darbą, tiek į šventę smile.gif

Parduodu, nes padidėjo mano apimtys doh.gif

Kaina - 20 Eur

Galime šiek tiek pasiderėti, laukiu kainos pasiūlymų smile.gif 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=cikada7,2016 11 02, 21:41]nezinau ar gaunate mano zinutes,bet kaip ir rasiau,pavedimo negavau,tai megztuka pardavineju toliau 4u.gif

Man irgi buna labai keista , kai klausia ismatavimu , galutines kainos , atsakau ir kaip i siena- tyla . Susidaro ispudis , kad zinuciu negauna zmones unsure.gif

Atsakyti