Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės 19

QUOTE(kriisti @ 2019 11 05, 17:13)
Sveiki, prašau rekomenduoti įmontuojamą indaplovę 45 pločio, kad būtų ekonomiška, kuo tylesnė ir tarnautų ilgai, net nežinau "pribumbasu" į ką žiūrėti. Senuose namuose turejau aeg siaurutę, tai puikiai veikia ir dabar, o ji senute 10 m. bet ji liko senuose namuose. Reikia patikimo ir gero dabar, but gerai iki 350 eur max. Įmanoma?
Tas tris dalis sunku susieti į krūvą. Pažiūrėkite SPV46MX00E - ji išlipa kelis eurus iš biudžeto. Jei pigiau, SR635X01ME, šis bus kiek triukšmingesnis.
Atsakyti
ačiū abiems už visus variantus einu analizuotis :)
Atsakyti

Sveiki, gal zinot kaip tvirtinama i baldus Siemens indaplove SN636X03ME? I stalvirsi ar i spinteles sonus ? Beje ka Siemens vadina stiklo apsauga ? Ar specialius krepsius, kad taures ir kiti trapus stiklo gaminiai nejudetu ar spec. programa ar cia dar kazkas kita... nes idomu ar galima det i ja kristolines taures bei stiklines.

Atsakyti
QUOTE(Roberta-Benedikta @ 2019 11 17, 01:11)
Beje ka Siemens vadina stiklo apsauga ? Ar specialius krepsius, kad taures ir kiti trapus stiklo gaminiai nejudetu ar spec. programa ar cia dar kazkas kita... nes idomu ar galima det i ja kristolines taures bei stiklines.
Sumažina temperatūros šuolius, kad nepakenkti stiklui. Krištolo geriau nedėti.
Atsakyti

Supratau. O kai del tvirtinimo ? Kaip montuojasi i baldus is sonu prisitvirtina ar is virsaus ?

Atsakyti
QUOTE(Roberta-Benedikta @ 2019 11 17, 22:25)
Supratau. O kai del tvirtinimo ? Kaip montuojasi i baldus is sonu prisitvirtina ar is virsaus ?
Iš šonų.
Atsakyti

Puiku, man kaip tik ir reikia, kad tvirtintusi is sonu. Vadinasi del indaploves nuspresta :) Aciu.

Atsakyti
QUOTE(Roberta-Benedikta @ 2019 11 16, 23:11)
<p>Sveiki, gal zinot kaip tvirtinama i baldus Siemens indaplove SN636X03ME? I stalvirsi ar i spinteles sonus ? Beje ka Siemens vadina stiklo apsauga ? Ar specialius krepsius, kad taures ir kiti trapus stiklo gaminiai nejudetu ar spec. programa ar cia dar kazkas kita... nes idomu ar galima det i ja kristolines taures bei stiklines.
</p>

https://www.manonama...taures-blizgetu
Atsakyti

Apie kristolinius indus toje nuorodohe nerasoma, o stiklui tai taip, viskas teisingai rasoma. Buvau radusi indaplove su specialia programa kristolui, bet ten jau kaina labai didele :) tikrai neverta uz tai moket tiek pinigu :) tad liksiu prie Siemens :)

Atsakyti
QUOTE(Roberta-Benedikta @ 2019 11 18, 10:23)
<p>Apie kristolinius indus toje nuorodohe nerasoma, o stiklui tai taip, viskas teisingai rasoma. Buvau radusi indaplove su specialia programa kristolui, bet ten jau kaina labai didele smile.gif tikrai neverta uz tai moket tiek pinigu smile.gif tad liksiu prie Siemens smile.gif
</p>

Kiek pamenu Whirlpool firmos reklamuojasi kas turi krikštolo programą ...
Atsakyti

Kad lyg ir ne Whirpool buvau radus... gal Bosch firmos :) , tik kazkaip man pamenu kaina pasirode gana didele :) Vadinasi yra ne viena, kuri gali ir kristola isplauti :) Ir ten dar buvo kazkokie specialus laikikliai taurems, kad jos nejudetu... na bet jas ne kasdien naudojam, tai issiplausim senuoju budu :)

Atsakyti
QUOTE(Roberta-Benedikta @ 2019 11 18, 13:19)
<p>Kad lyg ir ne Whirpool buvau radus... gal Bosch firmos smile.gif , tik kazkaip man pamenu kaina pasirode gana didele smile.gif Vadinasi yra ne viena, kuri gali ir kristola isplauti smile.gif Ir ten dar buvo kazkokie specialus laikikliai taurems, kad jos nejudetu... na bet jas ne kasdien naudojam, tai issiplausim senuoju budu smile.gif
</p>

Tuos laikiklius visada galima nusipirkti kaip papildomą priedą
https://www.bosch-ho...plovems/SMZ5300
Atsakyti