Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės 19

O jetus,man pirma karta perkanciai indaplove galva jau susisukus,o cia du ekspertai dar apsizodziavo :) o ar daznas plovimas Eko su 50 laipsniu?nes bosh tik prie jos atsidaro.Garso decibilelai nera svarbu,nes miegamieji 2aukste.Tai dabar kaip ir renkuos tarp sn636x03 ir SMV46MX04E.Tarkit paskutini zodi :)

Atsakyti
QUOTE(bertita @ 2019 11 26, 18:03)
o ar daznas plovimas Eko su 50 laipsniu?nes bosh tik prie jos atsidaro.
Naudoju retai, kai reikia ką nors su tešlos likučiais išplauti.
Atsakyti

Sn677x02te buvom issirinke sita modeli,bet ziuriu kad juo jau prekiauja tik kelios internetines parduotuves.

Atsakyti
QUOTE(bertita @ 2019 11 26, 18:15)
Sn677x02te buvom issirinke sita modeli,bet ziuriu kad juo jau prekiauja tik kelios internetines parduotuves.
Kaip pavyksta rasti tokius senus modelius?
Atsakyti
QUOTE(bertita @ 2019 11 26, 16:03)
<p>O jetus,man pirma karta perkanciai indaplove galva jau susisukus,o cia du ekspertai dar apsizodziavo smile.gif o ar daznas plovimas Eko su 50 laipsniu?nes bosh tik prie jos atsidaro.Garso decibilelai nera svarbu,nes miegamieji 2aukste.Tai dabar kaip ir renkuos tarp sn636x03 ir <span>SMV46MX04E.Tarkit paskutini zodi smile.gif</span></p>

Aš namie turi dviejų tarifu elektros skaitliukus todėl nusistatau indaplove kad pradėtų plauti kokia 23 val.nes tik eco 50 programa plaunu.Kodėl eco 50? nes plauna mišrius indus+taupau...ar verta Jūsų atveju Bosch nemanau kad reikia nes garsumas Jums tikrai neaktulau...o dėl atidarymo mamau tikrai tos funkcijos nepasigesite... 4u.gif

QUOTE(bertita @ 2019 11 26, 16:15)
<p>Sn677x02te buvom issirinke sita modeli,bet ziuriu kad juo jau prekiauja tik kelios internetines parduotuves.</p>

Gerulis modelis...tik jau prekyboje nerasite 4u.gif
Atsakyti

Laumarta dar maciau internete ja prekiauja,bet baisu pirkti kai jau nera tokia populiari prekyboje.Galvojau gal naujesni koki modeli su tokiomis savybemis isleido.

Atsakyti
QUOTE(bertita @ 2019 11 26, 16:56)
<p>Laumarta dar maciau internete ja prekiauja,bet baisu pirkti kai jau nera tokia populiari prekyboje.Galvojau gal naujesni koki modeli su tokiomis savybemis isleido.</p>

Jau keliam poreikius ar biudžetą....Berlita pirkite Siemens SN636X03ME ir tikrai manau patenkins Jūsų poreikius ...nebet tada BOSCH SMV68MX05E kuri turi
TimeLight - laiko projekcija ant grindų
https://www.youtube....h?v=gERoUcD8Zq0
Zeolite® - džiovinimą
https://www.youtube....h?v=eBTJPujzfiM
Atsakyti
QUOTE(bertita @ 2019 11 26, 18:56)
Laumarta dar maciau internete ja prekiauja,bet baisu pirkti kai jau nera tokia populiari prekyboje.
Gal tik internete ir atlikęs ... nebent dar kokiam expo, bet tiek ilgai? Hmm.

Papildyta:
QUOTE(bertita @ 2019 11 26, 18:56)
Galvojau gal naujesni koki modeli su tokiomis savybemis isleido.
Ir naujesnis, ir geresnis: Siemens SN658D02ME.
Tikrai turi "Eco Trocknung" - kai durelės atsidaro pasibaigus programai, yra vokiškame aprašyme.
Turi openAssist-System durelių sistemą.
Pora decibelų tylesnė.
Atsakyti

Tai dabar sakykit uztenka 45 cm indaploves 4 asmenu seimai ar ne?Kadangi man truksta tik 4 cm,kad tilptu 60 cm plocio,tai sugalvojau kaip ja italpint,kadangi mano stalvirsis 60cm plocio,tai spintele isimciau ir tada reiktu pati stalvirsi uzdet ir kazkaip pritvirtint prie indaploves,tada tilptu man 60cm indaplove.Bet ar as cia per daug mastau ir gilinuosi ir 4 zmonem uzteks 45 cm??

Atsakyti
QUOTE(skarpas @ 2019 11 26, 18:43)
<p>Tai dabar sakykit uztenka 45 cm indaploves 4 asmenu seimai ar ne?Kadangi man truksta tik 4 cm,kad tilptu 60 cm plocio,tai sugalvojau kaip ja italpint,kadangi mano stalvirsis 60cm plocio,tai spintele isimciau ir tada reiktu pati stalvirsi uzdet ir kazkaip pritvirtint prie indaploves,tada tilptu man 60cm indaplove.Bet ar as cia per daug mastau ir gilinuosi ir 4 zmonem uzteks 45 cm??</p>

Bet kuriuo atveju 60 cm tai patogiau + vienodos sąnaudos o plauna 45 cm indaplovėje mažiau todėl jai tik yra galimybė 60 cm iš bėdos 45 cm.
Papildyta:
Modelis Siemens SN658D02ME
Turi automatinis durų atidarymas tik prie (Eco 50 °C)programos tas patį ką ir BOSCH SME46MX04E
OpenAssist - atidarymas be rankenėlių, paspaudimu visiškai čia jai yra poreikis ...bet už tai sumokėsite
Atsakyti
QUOTE(skarpas @ 2019 11 26, 20:43)
Tai dabar sakykit uztenka 45 cm indaploves 4 asmenu seimai ar ne?Kadangi man truksta tik 4 cm,kad tilptu 60 cm plocio,tai sugalvojau kaip ja italpint,kadangi mano stalvirsis 60cm plocio,tai spintele isimciau ir tada reiktu pati stalvirsi uzdet ir kazkaip pritvirtint prie indaploves,tada tilptu man 60cm indaplove.Bet ar as cia per daug mastau ir gilinuosi ir 4 zmonem uzteks 45 cm??
Gal neverta tokio vargo. Žiūrėkite 45 cm pločio indaplovę su trečiu stalčiumi viršuje. Bus vietos puodams apačioje ir tilps visa kita.
Atsakyti

nu dar mastysiu kaip cia geriau.O kas is 60cm butu pigiai ir neblogai aukstis iki 83?Dar klausimas yra kazkoks minimalus storis baldines plokstes kuri sukasi prie indaploves dureliu?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skarpas: 26 lapkričio 2019 - 19:48