Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos aktualijos

QUOTE(Manifesto @ 2016 10 26, 22:51)
Nepamirškite, kad tokie rinkimų rezultatai, berods taip pat pirmą kartą. Kiekviena pusė turi savo strategiją, tikslus ir ar privalo visos derybos vykti vienodai. LVŽS programoje yra ir kairės, ir dešinės nuostatų.

Matyt, ne veltui jie ir pabrėžia, kad skirtumo nėra su kuriais jungsis. Konservams tai, kaip britva per minkštą vietą. rolleyes.gif
Papildyta:

Na va, aleliūja. Sulaukėt. 4u.gif

Rinkimų rezultatai visada kuom nors išskirtiniai. Derybos kas kartą turi būti tokios, kokių reikalauja aplinkybės. Ne kiekvienam duota.

Taip, dar baisiau nei britva. Konservatorių vertybės yra aiškiai apibrėžtos.

Sulaukiau. Skvernelis šiandien buvo pas Butkevičių: "pasitikslinti dėl biudžeto, ne ne ne dėl derybų" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2016 10 26, 23:46)

OOOO, pakitimų retorikoje atsirado .

Valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininkas Ramūnas Karbauskis sako, kad partija apsistojo ties vienu kandidatu į premjerus ir Vyriausybei vadovauti siūlys sąrašo rinkimuose lyderį Saulių Skvernelį, pranešė LRT televizijos naujienų taryba.

„Valstiečiai“ atsisako idėjos į premjerus siūlyti europarlamentarą Bronį Ropę. Apie jo galimybę tarpti premjeru R.Karbauskis kalbėjo rinkimų naktį.

„Mes stebėdami dabar viešąją erdvę iš tikrųjų galvojame, kad tikriausiai reikės grįžti prie to varianto, kuris buvo išsakytas anksčiau - kad Saulius Skvernelis, jisai nekelia abejonių tikriausiai niekam, žmonės tikriausiai to labiausiai ir tikėjosi“, - sakė R.Karbauskis.

Seimo rinkimus laimėjusios partijos pirmininkas neatmeta, kad Seimo pirmininko postas gali būti pasiūlytas koalicijos partneriams.

Tai, kad pasene naujienos, jau po pietu sitos zinios paskelbtos. Ir as vakare ta savo poste paminejau mirksiukas.gif O as ir galvoju, kodel jus vis kartojate, kad nera kandidato i premjerus. 4u.gif
Atsakyti
V.Sinica už valstiečius nustatė - neva jie laikosi krikdemiškos ideologijos. "Jos esmė: socialinis konservatyvumas (šeima, kalba, gyvybė, tautiškumas) ir socialinis teisingumas (didelis valstybės kišimasis į ekonomiką). Tautiniais ir moralės klausimais tai akivaizdžiai konservatyviausia, o ekonomikoje – kairiausia parlamentinė partija Lietuvoje." Įdomu ar konservatorių krikdemai sutiks su tokiu apibūdinimu? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delfine: 26 spalio 2016 - 22:08
QUOTE(mementoo @ 2016 10 26, 19:15)
Pirminė mano mintis buvo, kad  sąmoningai įdėjote nesąmoningą analogiją. Čia ir aš dedu tašką.
Dėl pacituotos minties, Karusia, dėkite kablelį ir pratęskite mintį. Demokratinę santvarką atstatė tie, kurie atėjo nuversti to darbininkų klasės naikintojo Smetonos. Tai sovietų mintis. Tyrinėjančių rezistencijos pradžią kiek kitokia, na dimetrialiai priešinga nuomonė. Sovietai būtų atėję žymiai greičiau, jei ne tas perversmininkas Smetona.

Bet teisybės dėlei turėčiau jums padėkoti. Po pirmųjų diskusijų aš labai pasigilinau į dokumentus ir užsilopiau spragą.

na matot kaip jums gerai.... o aš studijų laikais ilgai bandžiau išsiaiškinti kodėl taip Suomija kovoja, o trys Baltijos šalys - ne. Skirtumą radau vienintelį - demokratija, rinkimai.
ir tada vieną autokratą pakeitė kitas - tironas.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2016 10 26, 23:07)
na matot kaip jums gerai.... o aš studijų laikais ilgai bandžiau išsiaiškinti kodėl taip Suomija kovoja, o trys Baltijos šalys - ne. Skirtumą radau vienintelį - demokratija, rinkimai.
ir tada vieną autokratą pakeitė kitas  - tironas.

Taip taip. Ar Smetona ar Stalinas. Nenoriu net diskutuoti, pasibjaurėjau.
Atsakyti
Dar V.Sinicos citatų:
Konservatorių užsispyrimas eiti į koaliciją su liberalais, taigi neiti visai, aiškiai rodo, kad prieš valstiečius formuojamas vadinamasis sanitarinis kordonas. Vargiai kuo tarpusavyje besiskiriančios „tradicinės“ partijos į valstiečius žiūri kaip į virusą, nuo kurio reikia saugoti šaknis įleidusią partinę sistemą. Šioms pastangoms naudinga valstiečius vaizduoti kaip nenuoseklius, sau prieštaraujančius populistus. Tačiau priešingai populiariems aiškinimams, valstiečių ideologija yra labai nuosekli ir tradicinė. Be jos retai įsivaizduojama vakarietiška partinė sistema.

Neabejotinai didžiausia dalis Lietuvos piliečių yra socialiai konservatyvūs ir nori didesnio gerovės perskirstymo. Jis ir objektyviai būtinas, nes Lietuva, sėkmingai panirusi į Laisvos rinkos instituto pasakas, yra tapusi didžiausios visoje ES socialinės nelygybės ir dirbančiųjų išnaudojimo (skirtumas tarp BVP 1 gyventojui ir vidutinio darbo užmokesčio) šalimi. Tiek dėl ekonominių klausimų, tiek dėl poliarizuojančio V. Landsbergio asmens bei su juo siejamo praeities vertinimo jie niekada negalėjo balsuoti ir nebalsuos už TS-LKD.

Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/...s.d?id=72674804
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manifesto: 26 spalio 2016 - 22:16
QUOTE(Karusia @ 2016 10 26, 23:57)
1. jei ne katalikė - tai gal jūsų ir neliečia? ar jus jaudina ir tai, kad kažkurioje tautoje numirėlius palieka paukščiams sulesti?
2. labai jau nuspėjama tapote  4u.gif

mane jaudina bet kokia fantastika ir mistika.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2016 10 26, 22:12)
Taip taip. Ar Smetona ar Stalinas. Nenoriu net diskutuoti, pasibjaurėjau.

kuo skiriasi autokratinis valdymas nuo autokratinio valdymo? visa kita - tik asmenybių skirtumai. ir vienu atveju - atvira patologija?
Atsakyti
O kaip jums patinka Jakeliūno siūlymai pensijų reformai- sukauptus fonduose pinigus grąžinti į Sodrą. Normaliai, žmonės kaupė, kaupė, dabar atims ir esamiems pensininkams padidins pensijas rolleyes.gif . Geruliai rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 26 spalio 2016 - 22:39

Iš šiandeinos fcb žvilgterėjimų ir portalų panašu, kad didžiausias dėmesys ne nugalėjusiai partijai, o veino asmens (pralaimėjusio rinkimus) kaprizams..... tai ne tuos derybininkus atsiuntė, tai ne ne tą pasiūlė.... tai kolegos neina...
https://www.youtube....h?v=a3jqNR_Wde8

Saldžių erotiškų!
Atsakyti
QUOTE(Delfine @ 2016 10 26, 23:03)
Įdomu ar konservatorių krikdemai sutiks su tokiu apibūdinimu?  unsure.gif

Negaliu apibendrinti, bet kad tokių paskirų asmenų tikrai yra - faktas. Gal ne dėl ekonominio kairumo, o pvz. dėl krikdemiško požiūrio į moralės klausimus. Sukonkretinant pvz. nematau nė vienos priežasties, kodėl pvz. koks Adomėnas ar kt. krikdemai iš TS-LKD negalėtų pvz. Agnės Širinskienės (iš LVŽS) tokia matyti, jei lig šiol šioje srityje gana vieningai veikė (vieni Seime, kitas kaip ekspertas atitinkamame komitete.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 27 spalio 2016 - 00:13
QUOTE(world @ 2016 10 26, 21:45)
Gerai, as supratau, bet jus man paaiskinkite, ar ne geriau butu eiti i koalicija su drakonu ir darbu eigoje tartis, deretis,

Ne, ne, ne ir dar kartą ne. Su tokiu drakonu ir tokiomis derybomis - tikrai ne.

QUOTE(Manifesto @ 2016 10 26, 22:04)
Praras paskutinius savo gerbėjų likučius.

Prarastų, jei dėl visų savo esminių programinių nustatų nusileistų, o "derėtųsi" tik dėl niekam neįdomių likučių.

QUOTE(Maja Di @ 2016 10 26, 23:38)
O kaip jums patinka Jakeliūno siūlymai pensijų reformai- sukauptus fonduose pinigus grąžinti į Sodrą. Normaliai, žmonės kaupė, kaupė, dabar atims ir esamiems pensininkams padidins pensijas rolleyes.gif . Geruliai rolleyes.gif .

Man nepatinka. Pensininkam patiks. Iš mano sukauptų pinigų jiems pensijas padidins... visi laimingi. O mano nepasitenkinimas - kam jis įdomus smile.gif Valstiečių rinkėjai už nacionalizacijas ir monopolius, prieš užsienio investicijas, taigi prieš darbdavius, kurie moka daugiau nei minimumą ir neinkščia dėl per didelių mokesčių. Kad tik neduok Dieve aš daugiau už valstiečių gerbėjus neuždirbčiau. Kai visi uždirbsim tuos nuolat keliamus minimumus, tai kam mums tos didesnės pensijos, a? Jas irgi galim minimalias visi gaut.
Papildyta:

Sveikuolių sąjungos prezidentas Dainius Kepenis, į Seimą išrinktas su Valstiečių ir žaliųjų sąjunga, žada įgyvendinti planą, kaip Lietuvoje pagerinti žmonių sveikatą. Pasak būsimojo parlamentaro, sveikuolius reikia skatinti finansiškai, o nesirūpinantiems savo sveikata – bloginti sąlygas ligoninėse. Kai žmogus atvažiuoja į ligoninę antrą kartą, jis jau guli dviaukštėse lovose.

Visą straipsnį galite rasti https://www.tv3.lt/n...ygas-ligoninese

Nu bent jau liūdnai negyvensim su tokiais Seimo nariais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 27 spalio 2016 - 08:22