Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos aktualijos

iš serijos šyla klimatas http://www.alfa.lt/s...aign=infoblokai http://www.alfa.lt/s...irmasis-sniegas
tik kaip visada, Lietuvoje, to nesijaučia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 22 spalio 2016 - 09:55
QUOTE(pikkolo @ 2016 10 22, 11:07)
Na vakar Kauno dienoj rase, kad Rukloj vakarais daznai jaunimas kabinejasi ir prie vietiniu. O kai naktim isjungdavo gatves apsvietima tai ir uzpuolimu nemazai budavo. Taip kad cia tos moterys ne prie ko, tiesiog pasipainiojo ne laiku ir tiek. Kadangi tai pirmas toks atvejis (anksciau tik vaikai vaikus uzgauliodavo), tai nieko keisto kad karstai sureagavo. Bet jie net is centro niekur neisejo, dar pries atvaziuojant policijai visi buvo nusiramine.
Aplamai kiek ten tu siru yra, man atrodo pagrinde ten cecenai. Ir siaip jei jau sutiko pasilikti Lietuvoj, tai gal tikeai zmones nuo karo bego, o ne pasalpu ieskot. O kad vietiniai netolerantiski, jau ne karta rasyta, del to buna rengiamos kulturos dienos, kur centro gyventojai pristato savo tradicijas.

čia beveik kiekvienas iš nieko išpūtė burbulą-žiniasklaida-"Masinės muštynės Rukloje", policija su savo 20-čia ekipažų, pabėgėliai su savo organizuojama gynyba, sirės su savo ašarom, paaugliai su savo išpuoliais prieš skareles, komentatoriai savo dėmesiu.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 10 22, 11:51)
čia beveik kiekvienas iš nieko išpūtė burbulą-žiniasklaida-"Masinės muštynės Rukloje", policija su savo 20-čia ekipažų, pabėgėliai su savo organizuojama gynyba, sirės su savo ašarom, paaugliai su savo išpuoliais prieš skareles, komentatoriai savo dėmesiu.
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 10 22, 10:54)
iš serijos šyla klimatas http://www.alfa.lt/s...aign=infoblokai http://www.alfa.lt/s...irmasis-sniegas
tik kaip visada, Lietuvoje, to nesijaučia biggrin.gif

Klimato atšilimas nereiškia tiesioginio atšilimo, o kaip tik didelius ekstremumus. Bet spalio gale iškritęs sniegas anokia čia naujiena. Jei jis būtų išsilaikęs bent kelias dienas, tada būtų kuo stebėtis.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2016 10 22, 12:41)
Klimato atšilimas nereiškia tiesioginio atšilimo, o kaip tik didelius ekstremumus. Bet spalio gale iškritęs sniegas anokia čia naujiena. Jei jis būtų išsilaikęs bent kelias dienas, tada būtų kuo stebėtis.

Bet vis pabrėžiama: oi turėjome planetoje karščiausią rugpjūtį ar šilčiausią sausį. Tik mes, aišku nei to rugpjūčio šilčiausio nei sausio nepajaučiame, apie tai ir rašau mirksiukas.gif Būtų malonu tai pajusti tiesiog, jei jau taip ar taip nualinome ir sudarkėme planetą rolleyes.gif
Gal ir ne naujiena, nes tai greičiau šūdiena. Būtų malonu sniego sulaukti žiemą, gruodį, o ne jau rudenį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 10 22, 12:52)
Gal ir ne naujiena, nes tai greičiau šūdiena. Būtų malonu sniego sulaukti žiemą, gruodį, o ne jau rudenį ax.gif
Būtų malonu sniego išvis nesulaukt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2016 10 22, 14:31)
Būtų malonu sniego išvis nesulaukt  rolleyes.gif

Nekalbėkit už visus. Man patinka žiema, geriau ruduo trumpesnis būtų...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 10 22, 11:52)
Bet vis pabrėžiama: oi turėjome planetoje karščiausią rugpjūtį ar šilčiausią sausį. Tik mes, aišku nei to rugpjūčio šilčiausio nei sausio nepajaučiame, apie tai ir rašau mirksiukas.gif Būtų malonu tai pajusti tiesiog, jei jau taip ar taip nualinome ir sudarkėme planetą rolleyes.gif

Vidutine temperatura kyla, bet tai nereiskia, kad labai saltos dienos ir ekstremalus oru pokyciai isnyks. O jus pamenate praeitas Kaledas? Gi buvo 11 laipsniu ir lijo. Is vaikystes prisimenu kaip pas senelius per sniega klampodavome svesti, dabar tai su skeciais.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 10 22, 13:32)
Nekalbėkit už visus. Man patinka žiema, geriau ruduo trumpesnis būtų...
Aš ir nekalbu už visus, kalbu už save ir man būtų malonu sulaukt greičiau vasaros, o ne sniego biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2016 10 22, 14:49)
Aš ir nekalbu už visus, kalbu už save ir man būtų malonu sulaukt greičiau vasaros, o ne sniego  biggrin.gif

Vat dėl vasaros ko gero niekas nesiginčytų, aš irgi norėčiau jos ilgesnės ir tikros biggrin.gif . Bet sniegą irgi myliu, nors mėnesiuko tokios tikros žiemos, kaip iš vaikysės prisimenu su daug daug sniego, labai noriu biggrin.gif .
Atsakyti
Nu gerai gerai, sutinku ir aš dviem savaitėm sniego švenčių laikotarpiu, nes tos žiemos pramogos visai smagios būna ax.gif Na ir šventinė nuotaika visai kitokia būtų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 10 22, 14:37)
Vidutine temperatura kyla, bet tai nereiskia, kad labai saltos dienos ir ekstremalus oru pokyciai isnyks. O jus pamenate praeitas Kaledas? Gi buvo 11 laipsniu ir lijo. Is vaikystes prisimenu kaip pas senelius per sniega klampodavome svesti, dabar tai su skeciais.

Oi, per Kaledas jau daug metu nera sniego. Paskui ant Nauju metu, pasitaiko atsalimu ir net sniego. Bet ir tai ne visada. Paskutini dedimtmeti tikros saltos ziemos su sniegu turime apie 2 savaites, visas kitas laikas - rudeniskas.

QUOTE(Nastya @ 2016 10 22, 15:11)
Nu gerai gerai, sutinku ir aš dviem savaitėm sniego švenčių laikotarpiu, nes tos žiemos pramogos visai smagios būna  ax.gif Na ir šventinė nuotaika visai kitokia būtų  rolleyes.gif

As irgi. Del manes, uztektu poros savaiciu rudens, poros ziemos, o visas kitas laikas galetu buti vasara!
Atsakyti