Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Ainu būdas pergyventi apniukusią dieną man labai patinka (šypsenėlės nespausiu kad atsakymas nedingtų)

Dar vienas būdas

20161024_054456.jpg

Atsakyti

Bet čia yra toks geras mygtukas "patinka"  :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(bruknė* @ 2016 10 24, 10:13)
Labas rytas smile.gif
Labai norėčiau dabar išsimaudyti tam kavos puodelyje, nepamenu kuri mergina buvo įkėlus rolleyes.gif

Aš įkėliau. Puodukas, kur mergaitė maudėsi jame atsigulus.
Imk gi, negaila.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 10 24, 11:25)
<p>o mes vakar Dudukui traukėm dantį. Kažkaip užuodiau, kad pas ją negeras burnos kvapas. tai vieninė viena iltis sena likusi sugedusi. Teko paskriausti truputi, bet išlupom.</p>

Ir Jūs gyvi? blink.gif
Aš buč paskersta... Tašei 2 dantis lupt reikia. Kingui burna kraujuota vakar vėl...
Atsakyti

Erendira - je, tas mygtukėlis gerulis

Atsakyti

o gal tokiam stakane kas nori paplaukiot ka? arba pabut kaip kubile  :D 

e506c136398f.jpg

Atsakyti

[attachment=236404:DSCF0612.jpg]

Imam pavyzdį iš katukų, nuo žvarbumos ginamės taip g035.gif

Į kubilą tai norėčiau.Ir ko nors su laipsniukais, dėl šilumos :blush-anim-cl:

Atsakyti

Bliamba kaip nesiseka mūsų kiemo klajokliui Leopoldui. Pamenat  gal esu rašius, kad kieme turim studijoje gyvenantį ryžą didelį meilų katiną, kuri šeimininkas laiko studijoje, nes jis nesutaria su kitu jo katinu. iš tos studijos jis laisvai išeidavo ir ne kartą užsukdavo pas ką nors į ofisą, veržėsi ir mas mus į liftą ir išvažiavęs su nepažįstamu žmogums su auto buvo. Paskutinėmis žiniomis, tą katiną turėjo išvežti pas tetą į kaimą. susisiekus su šeimininku (viena iš ofisuose dirbančių turi jo nr, nes ne kartą jam jau gražino katiną) paaiškėjo jo istorija:

"Jis buvo pas jo tetą, tada nuvežė pas močiutę į kaimą, iš močiutės jis pabėgo, priklydo į Panevėžį pas kažkokius žmonės, tie pasakė, kad jo neatiduos, bet reiškia ir iš jų pabėgo ir atsidūrė Pasvalyje."

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 24 spalio 2016 - 12:28

Batuotas katinas tas Leopoldas, ne kitaip. Visą svietą pereis...

Man iš visų šildymosi ir gaivinimosi būdų labiausiai priimtinas Grikelio: lovytėje prie radiatoriaus :) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 24 spalio 2016 - 12:36

Gaila katino, jis dabar blaškosi Pasvalyje ir bėgioja nuo vieno žmogaus prie kito. Jis toks meilus. Bijau, kad kas nenuskriaustų jo. 

Atsakyti

Gaila, žinoma. Tuolab, kad žiema artėja... Tikėkimės, kad geros rankos jį priglaus.

Atsakyti

kuris iš šių užrašų

Pause AdBlock
Block an ad on this page
Don't run on this page
Don't run on pages on this domain

Show all requests
Report an ad on this page
Atsakyti

kuris iš šių užrašų

Pause AdBlock
Block an ad on this page