Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Sveikos 4u.gif

Rariuko grožiai wub.gif

Prajuokino Vėtros bandymas Ainu ir Giliuko maldeles papildyti biggrin.gif ir tas įsivaizdavimas meilužio biggrin.gif uoj biggrin.gif Broliukai lagamine wub.gif

Čija parodoj wub.gif ir Aist labai wub.gif 4u.gif

Busy pupsikas labai gražių spalvų wub.gif

Grikučio šypsena nušvietė dieną 4u.gif Kruopukė atsipūtus biggrin.gif wub.gif kažkaip pripratus ją susirūpinusią matyti nuotraukose smile.gif

Vilkra, balionas už vargus, tokiose įstaigose labai sunku, kai sako "sistema neleidžia", "sistemoje nėra"... brrrr.... 4u.gif

Feno naktį neprireikė, nes su vyru nepavyko susitarti, kad jungsiu naktį, jei ateis katinas. Sakė dar kitaip bandyt doh.gif
O Kelvis ir taip pasidarė išvadas matyt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 26 spalio 2016 - 10:25
Rariuk - globotinukai tikrai labai mieli wub.gif Pukelytė - tikra didžiulė sniego pusnis biggrin.gif smagiai atrodo biggrin.gif Friskės išraiškos ir man kartais Kruopą primena biggrin.gif nors spalvinimu labiau panaši į Giliuką smile.gif
Atsakyti
Grikelis, Magnunos foto, Kruopa, Rariuko visi wub.gif
QUOTE(Nikuna @ 2016 10 26, 11:05)
<p>nu blyn, susinervijau.... paskaičiau apie tą skiepą.... pasirodo nemokamai skiepijamos tik 11 m. mergaitės, o kodėl.... o jau 13 m. mokamai?</p>

Aš saviškę skiepijau mokamais prieš porą metų. Dabar gerai nors mažės kompensuos, jei tik tvarką nepakeis iki kol jai 11 sueis.
Atsakyti
Magnuna su savo Lese labai gražios abi wub.gif 4u.gif
Atsakyti

tai va, tame ir esmė.... skiepyti tikslinga iki 14 m., bet nemokamai skiepija tik 11 m.

Atsakyti

Rariuko globotinukai :wub:  Friskė susirūpinusi, Pūkelytė kaip  sniego pusnytė. Kai taip guli, atrodo itin galinga katė.

Aš už skiepus visomis keturiomis.Gal ir mano gera draugė dar būtų gyva, jei mano laikais būtų buvę skiepai nuo papilomos viruso. :unsure:

Atsakyti
Mumiukas 1mėn biggrin.gif

user posted image

Koks aš laimingas , kad Busy pasirinko Šeltuką biggrin.gif

user posted image

Atsakyti

nu blyn, susinervijau.... paskaičiau apie tą skiepą.... pasirodo nemokamai skiepijamos tik 11 m. mergaitės, o kodėl.... o jau 13 m. mokamai?

Mokama. Mane tas irgi nervyja. Turiu dvi paaugles, bet neturiu tiek pinigų, kad abi suskiepyt. :(

Laba diena...

Nebeturiu laiko net suskaitymui, random'u vis ką nors permetu akimis.

Gražuoliai katukai, mielybės šuniukai :wub:  Busy, sveikinu su pasirinkimu ir linkiu kantrybės laukiant :4u: 

Erendira, siuntinukas atėjo. :ax:  Šiandie netgi į Vileiką lėksiu, bet darbo laiku. Musėt nebus kam palikt?

Atsakyti

Lapyn, nea, nieko  nebus, visi išsilakstę... o tu pro Šiaurės miestą netyčia nevažiuosi?

Atsakyti

IMG_5018.jpgLaba nelietaus diena  :4u:

Išmeldėm vakar su Giliuku saulytės  :bis 

Atsakyti

:4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 26 spalio 2016 - 12:26

Muminukas išsišiepęs  :wub: 

Rariuko įvairiaspalvė chebrytė  :wub: 

Lapyna, kaip Tytė? 

Atsakyti