Įkraunama...
Įkraunama...

Nekalbantis vyras

[quote name="Monteverte" post="71146472" timestamp="1477135911"] Mūsų atveju - svarbi abiems. Kaio ir visa kita. Negi man nebūtų svarbu, kad tarkime jis nuoerka mums gerą mašiną už gerą kainą? Arba dar ką nors padaro gero mums? O jei žmogui taip niekas nesvarbu, tai nežinau. Tai gal ir žmona tada nelabai svarbi? Juk ta vakarienė buvo tik pavyzdys. Temos autorė rašė, kad jis visame kame toks, nieko nesakantis.[quote]

Atsiprasau, ne taip issireiskiau. Reikejo vietoj "nesvarbi" naudoti " ne tokia svarbi". Pvz man svarbu kad masina vaziuotu, bet tikrai neidomu kaip kokia detale vadinasi. Ir kai vyras sutvarko masina, esu jam dekinga, bet i smulkmenas nesigilinu. Lygiai taip pat mano vyrui nera svarbu ar vakariene bus pagaminta is kruvos e, ar is ekologisku produktu, o man svarbu. Bet as ir nesitikiu, kad vyras prades ubauti is laimes, kad kaip faina, kad sitas agurkas is ekologinio ukio :D Tik noriu pasakyti kad tie patys dalykai dviems zmonems nebuna vienodai svarbus ir ivertinimo reiketu tiketis atsizvelgiant i tai, kiek konkreciam zmogui tai yra svarbu.

O del "visame kame nieko nesakantis" jau rasiau - gal ir nesako, bet gal isreiskia veiksmais ? Tik autore nenori to matyti, nes kol kas yra susikoncentravysi i tai kas ka ir kaip sako :) Beje, jei seima islaiko autore, gali buti, kad vyras del to jauciasi nepatogiai ir dar labiau uzsisklendzia ir nenori dalintis. Tik, zinoma, nesuprantu, kodel tokia situacija toleruojama.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervuogine: 22 spalio 2016 - 15:23

Kazkodel visi linke tai paaiskinti tipiskai vyru ambciju problemomis. Nezinau ar tai teisinga. Sakysim saves nepriskiriu prie ju, bet yra universalus dalykai.
Seimoje abu nori jaustis reiksmingi ir inesantys kazka vertingo, uz tai buti vertinami.
Tradiciskai moteris bent rupinasi jaukumu, kitais priklausomais seimos nariais jei tokiu yra, tada vyrui leistina kaip ir labiau pasisvesti darbui.

Siuo atveju vyras aisku jauciasi negerai, ir as jausciausi negerai. Reikia buti jau biski prie degradu, kad jaustis gerai tokioje asimetrijoje.

O dar prie visko zmona nepatenkinta ir tai parodo, na gal 3 kartus apie tai kalbejo, bet manau, kad vyras tai jaucia. Vyras jauciasi gal aplamai pasmerktas ir tik laiko klausimas kada bus nurasytas.

Magistras... tai gal galima pagalvoti ir suprasti, kad situacija tikraii nekokia. Deklaruojama meile o faktiskai truksta tik pasiulyti vyrui uzsikabinti lentele: "Esi netikes ir visapusiskai atsilieki nuo manes"

Moterims tai juk irgi nepatinka, jei joms netiesiogiai parodoma, kad jos netikusios, ir priklausomos. Tai neturetu buti sunku suvokti. Sakysim man tenka rupntis, kad manoji jaustusi laiminga, uz kazka vertinama.
Ka su tokiu vyru daryti - neaisku. Jei tikrai jis mylimas tai turi jaustis saugus ir zinoti, kad gal nera labai gerai, bet pakankamai gerai buti laimingiems ( o ne tustuma dideja),
Tada atvirai spresti asimetrijos problema.

o jei jis pasidare kliuvinys kuri neaisku kur deti, tai reikia nustoti apie meile kalbet.
Juk is jo tikimasi to ko jis nesugeba.

Nu va, pats praktiskai ir atsakei. Moteris, maziau uzdirbdama ar turedama mazesnes karjeros ambicijas, puikiai save gali realizuoti seimoje. Na, vyras jei ir galetu pakesti moteri tik seimoje, tai ambicingai moteriai su laiku tai gali pradeti kliuti (beje, daznai tai ir vyrams nutinka, kada ju pereksles sent pradeda). Nu juokingai atrodytu perspektyvi bankininke su namuose snarglius vaikams valanciu ir kotletus kepanciu vyru. Toks vyras uzsidepresuotu ir laisvalaiki pasirinktu vienumoj su meskere pasedet ir patylet.

Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 10 22, 15:02)
Džiaukis, kad neužsirovei ant tokios, kaip mano motina, kuri sugebėjo apsiginti nuo tokio urodo kaip tu ir parodyti jo vietą.

Ir aplamai, apie kokius patarimus smogti peiliu tu čia kliedi?

Pati jau neatsimeni ka rasai:

QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 10 14, 19:35)
Nešustravok, o tai žiū dar gausi peilį į šonkaulius, figūruosi kriminalų suvestinėse ;) prasmirdusį lavoną kaimynai atras
tease.gif

Esi pasigailetina, bandai vaidinti kruta, bet juokinga klausyti... Visokias slykstynes tesugebi rasyti, tam daug proto nereikia landynese ta visi ismoksta

žiauriai krūta boba
"Alio, o papus jau prisipūtei"

Normalus isaugo savaime, pustis nereikejo, skaityk medicinine literatura

žiauriai krūta boba
"kabantį nusipjovei"

Tai kad jo nejauna o rekonstruoja... siaip kainuoja 10000 euru o su tasku G tai net 16000,

Ar pas pacia yra taskas G? Ar veikia? Ar apsimoka papildomus 6000 moket?

Trumpiau, su savo slyksciais priekabiais tai slepkis, nes kai pacia irgi galima panagrinet ir ten nelabai kas gero, ko gero.
Taip baig vaidinti kazkokia ugolovnike, peiliai, dauzymai iki ligoniniu. Tai juokinga ir neidomu, kazkokia boba vaidina "kruta berniuka".

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 10 22, 15:35)
Pati jau neatsimeni ka rasai:
Esi pasigailetina, bandai vaidinti kruta, bet juokinga klausyti... Visokias slykstynes tesugebi rasyti, tam daug proto nereikia landynese ta visi ismoksta

žiauriai krūta boba 
"Alio, o papus jau prisipūtei"

Normalus isaugo savaime, pustis nereikejo, skaityk medicinine literatura

žiauriai krūta boba 
"kabantį nusipjovei"

Tai kad jo nejauna o rekonstruoja... siaip kainuoja 10000 euru o su tasku G tai net 16000,

Ar pas pacia yra taskas G? Ar veikia? Ar apsimoka papildomus 6000 moket?

Trumpiau, su savo slyksciais priekabiais tai slepkis, nes kai pacia irgi galima panagrinet ir ten nelabai kas gero, ko gero.
Taip baig vaidinti kazkokia ugolovnike, peiliai, dauzymai iki ligoniniu. Tai juokinga ir neidomu, kazkokia boba vaidina "kruta berniuka".

Vištgaidi, tu net nesugebi suvokti paprasto kelių žodžių sakinio. Kur čia, pasak tavęs, "patarimas"? Tai pasikartosiu: nešūstravok, bo dar nusmeigs tave, ne vienas urodas smurtautojas taip baigė, kapiš? Paskerdžia kaip kiaules ir išgaruoja visas šūstrumas. Mano patėvis tai tik ligonine atsipirko.

Juokingas čia tik tu. Apsišikęs smurtininkas šventuolį ir kietą santykių eGZpertą vaidina.

Man realiai neįdomu, už kiek tu by.į nusipjausi ir kokie pas tave užaugo papai? Tai, kad pats esi psichas ir taip aišku, bet kokia idiotė gali su tokiu kaip tu gyvent?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 22 spalio 2016 - 15:45

Aš nemylejau savo vyro.. todėl ir išsiskyriau..blogas seklys iš jūsų.. beto šią anketa naudoja keturi žmones esant reikalui smile.giftodėl knisimas senu žinučių gali supainioti .

Dzyyzus, atsipalaiduok gal :D. Nei sekiau nei man idomu. Kiek cia parasei, tiek ir komentuoju. Ir taip, is sios temos manau kad tu nemyli sio vyro. Nes bandai ji pakeist o ne dziaugiesi juo tokiu koks jis yra. 

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2016 10 22, 17:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Zefira" data-cid="71146717" data-time="1477141389"><div><p>Aš nemylejau savo vyro.. todėl ir išsiskyriau..blogas seklys iš jūsų.. beto šią anketa naudoja keturi žmones esant reikalui user posted imagetodėl knisimas senu žinučių gali supainioti .</p></div></blockquote><p>Dzyyzus, atsipalaiduok gal biggrin.gif. Nei sekiau nei man idomu. Kiek cia parasei, tiek ir komentuoju. Ir taip, is sios temos manau kad tu nemyli sio vyro. Nes bandai ji pakeist o ne dziaugiesi juo tokiu koks jis yra. </p>

Jus neteisi.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 10 22, 15:44)
Vištgaidi, tu net nesugebi suvokti paprasto kelių žodžių sakinio.

nusmeigs tave

Klausyk tu pusgalve is landynes su savo kalejimo grasinimais.

Nepamirsk, kad esi eiline apgailetina boba, o pas mane dar vyriskas pasas kol kas.
Jauti skirtuma? Turi jausti...

Taigi domekis savo papais klynu ir tylek i skudureli. Matyt paciai gyvenime tik teko matyti ne vyrus, o kazkokius sutraukas. Normalus vyras tave butu staigiai uzciaupes, tu gal aplamai nezinai, kad vyrai jegos turi?

Na aisku ne tie kur su tavo motina gyveno ir buvo sudauzomi iki ligonines. Isivaizduoju. Kuo cia girtis. Ir dabar buna vyru kurie eina i televizijas ir verkia kad juos boba skriaudzia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 10 22, 15:06)
Tai aš jai nuo pirmos žinutės ir sakau, kad jie vienas kitam netinka smile.gif Jai reikėtų irgi labai darbštaus, siekiančio ir dar vertinančio, kad žmona tokia pat. O jam - ramios moterikės, kuri pasišneka su maišoma sriuba, teliku, su vaikais užsiima, o prie vyro mažiausiai lenda

Oi, tokie kurie vienas kitsm labai tinka - per visa pasauli ant pirstu suskaiciuoti galima. Bet zmones turi suprasti, kad partneris irgi asmenybe ir nereikia jo perdarineti pagal save. Juk mums irgi nepatiktu, jei mus imtu kazkas palei savo uzgaidas keist mirksiukas.gif .
Bet kad siulyti vyrui zaidimuka " atsakom i 30 klausimu" , ypac zinant jog tas nelinkes i pokalbius, tai ka as zinau... biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 10 22, 17:37)
Klausyk tu pusgalve is landynes su savo kalejimo grasinimais.

Nepamirsk, kad esi eiline apgailetina boba, o pas mane dar vyriskas pasas kol kas.
Jauti skirtuma? Turi jausti...

Taigi domekis savo papais klynu ir tylek i skudureli. Matyt paciai gyvenime tik teko matyti ne vyrus, o kazkokius sutraukas. Normalus vyras tave butu staigiai uzciaupes, tu gal aplamai nezinai, kad vyrai jegos turi?

Na aisku ne tie kur su tavo motina gyveno ir buvo sudauzomi iki ligonines. Isivaizduoju. Kuo cia girtis. Ir dabar buna vyru kurie eina i televizijas ir verkia kad juos boba skriaudzia. smile.gif

Aš ne iš landynės, tu iš landynės. Eilinis smurtininkas perdaužta galva. Cha, apsiženyja, daužo bobą (nenustebčiau, jei vaikų akivaizdoje), o kai smėlis iš šiknos pradeda byrėti, sumąsto papus užsiauginti ir šmikį nusipjauti bei moteriškių forume nevykusiai santykių guru vaizduoti lotuliukas.gif omg, kur ritasi pasaulis lotuliukas.gif Ir man giliai nusišikti, koks pas tave pasas, esi vištgaidis, tiek žinių. Apie mano motiną išvis tylėk, nei tu jos pažįsti, nei lok, valkata. Tokius kaip tu reikia į vietą statyt, gautum nuo bobos, tai ir tylėtum savo nuvytusį šmikį tarp kojų suspaudęs, atšoktų noras rankas kilnoti ir dar forume girtis. Normalus vyras tai kuris į galvą bobai duoda, nia?
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 10 11, 13:52)
Turiu patirti. Gyvenau su moterimi kuria teko pastoviai dauzyti. Karta nedaug truko, kad butu gala gavus.
Bet ji suprasdavo, kad pati provokuoja ir skirtis nenorejo, o as supratau, kad viena diena ji bus suluosinta ar uzmusta, o man reikes sesti i kalejima

Ainainai, šaunuolis. Sūtrauka, tylėk geriau išvis
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 10 22, 17:57)
Aš ne iš landynės, tu iš landynės.

Isauk is vaiku darzelio lygio. "tu irgi, tu irgi".
Kur as augau - nezinai, o kur tu augai -vaizdziai nupiesiai.
Dziaukis kad taves i sulini neimete.

Apie mano motiną išvis tylėk, nei tu jos pažįsti, nei lok, valkata.

Tai kam supazindinai?

Normalus vyras tai kuris į galvą bobai duoda, nia?

Manau, kad tokiai duoda.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 10 22, 18:03)

Vištgaidi, apsiramink. Aš vaizdžiai nupiešiau, kas būna tokiems dalbajobams, kaip tu, kai užsirauna ne ant skudurėlio, o save apginti sugebančios moters. Daeis tau pagaliau? Iš kur išmokai bobas daužyt, tėvo pavyzdys? Nenustebčiau, tai komentarą apie šulinį sau prisitaikyk ;)

Įsivaizduoji- mano diedas ne smurtinkas, snukių nedaužo. Ne tavo, poplintusini, lygio.
Atsakyti

IDOMUCIA, kalk į snukį bobai, tegu žino  :daktaras 

Atsakyti