[quote name="Monteverte" post="71146472" timestamp="1477135911"] Mūsų atveju - svarbi abiems. Kaio ir visa kita. Negi man nebūtų svarbu, kad tarkime jis nuoerka mums gerą mašiną už gerą kainą? Arba dar ką nors padaro gero mums? O jei žmogui taip niekas nesvarbu, tai nežinau. Tai gal ir žmona tada nelabai svarbi? Juk ta vakarienė buvo tik pavyzdys. Temos autorė rašė, kad jis visame kame toks, nieko nesakantis.[quote]
Atsiprasau, ne taip issireiskiau. Reikejo vietoj "nesvarbi" naudoti " ne tokia svarbi". Pvz man svarbu kad masina vaziuotu, bet tikrai neidomu kaip kokia detale vadinasi. Ir kai vyras sutvarko masina, esu jam dekinga, bet i smulkmenas nesigilinu. Lygiai taip pat mano vyrui nera svarbu ar vakariene bus pagaminta is kruvos e, ar is ekologisku produktu, o man svarbu. Bet as ir nesitikiu, kad vyras prades ubauti is laimes, kad kaip faina, kad sitas agurkas is ekologinio ukio Tik noriu pasakyti kad tie patys dalykai dviems zmonems nebuna vienodai svarbus ir ivertinimo reiketu tiketis atsizvelgiant i tai, kiek konkreciam zmogui tai yra svarbu.
O del "visame kame nieko nesakantis" jau rasiau - gal ir nesako, bet gal isreiskia veiksmais ? Tik autore nenori to matyti, nes kol kas yra susikoncentravysi i tai kas ka ir kaip sako Beje, jei seima islaiko autore, gali buti, kad vyras del to jauciasi nepatogiai ir dar labiau uzsisklendzia ir nenori dalintis. Tik, zinoma, nesuprantu, kodel tokia situacija toleruojama.