Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip karpote katėms nagus?

Man tai asmeniskai visada sekasis ir nuo pat pirmo karto kirpt nagucius ax.gif Atsisedu, pasiguldau ant savo keliu, ant nugaros ji, ir apkerpu...Siek tiek pasimuisto, bet paskui supranta, kad bejegis pries mane lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai is keliu kartu savo siamei nukarpau doh.gif
Atsakyti
O aš vis neprisiruošiu, nors reiktų, nes mūsų katukas su charakteriu - mėgsta pasidraskyti ir pasikandžioti doh.gif
Atsakyti
Aš saviškiui karpau nuo mažumės, tai jis pyksta, net urzgia (nors taip nekatiniška), bet sėdi kantriai gana. Tik vieną kartą turėjau bėdų, kai mamos šuniukas buvo paliktas pas mane, ir jis katiną užjautė labai, tai katinas tai pajutęs vaizdavo kad ko ne skerdžiamas yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 01 11, 18:21)
Aš saviškiui karpau nuo mažumės, tai jis pyksta, net urzgia (nors taip nekatiniška), bet sėdi kantriai gana. Tik vieną kartą turėjau bėdų, kai mamos šuniukas buvo paliktas pas mane, ir jis katiną užjautė labai, tai katinas tai pajutęs vaizdavo kad ko ne skerdžiamas yra  doh.gif

Geras smile.gif)))
Manajai irgi nepatinka, bet kencia 4u.gif
Atsakyti
as tai jau pradejau nebekarpyt biggrin.gif nes Pukei tai baisus sokas biggrin.gif o jai besimuistant karta netycia iki kraujo ikirpau... verysad.gif
Atsakyti
Kaip karpome nagus? bigsmile.gif
Ogi labai paprastai thumbup.gif Pasiguldau katytę sau ant kelių ir nukerpu. Sutvarkyti visas keturias letenas užtenka maždaug pusė minutės ax.gif Kadangi katytė pripratusi, tai proceduros metu tiesiog murkia wub.gif Kartais labai susidomi ir pradeda uostinėt žirklutes - tada reik žiūrėt kad netyčia kokio ūso neužkabint doh.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ariste: 15 sausio 2009 - 17:53
QUOTE(Ariste @ 2009 01 15, 18:42)
Kaip karpome nagus? bigsmile.gif
Ogi labai paprastai thumbup.gif Pasiguldau katytę sau ant kelių ir nukerpu. Sutvarkyti visas keturias letenas užtenka maždaug pusė minutės ax.gif Kadangi katytė pripratusi, tai proceduros metu tiesiog murkia wub.gif Kartais labai susidomi ir pradeda uostinėt žirklutes - tada reik žiūrėt kad netyčia kokio ūso neužkabint doh.gif hihihi.gif

Savo mazyliui kirpau nagus neseniai, kaupiausi sitai procedurai baisingai, o jis sau murkia visa laika hihihi.gif kirpejai buvo baisiau, nes pirmas kartas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2009 01 15, 18:43)
Savo mazyliui kirpau nagus neseniai, kaupiausi sitai procedurai baisingai, o jis sau murkia visa laika  hihihi.gif kirpejai buvo baisiau, nes pirmas kartas  rolleyes.gif

Na va - pripratinsit prie nagų kirpimo dar mažiuką, ir neturėsit problemų ateityje, kai katukas paaugs 4u.gif Sėkmės ir toliau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ariste: 15 sausio 2009 - 17:53
QUOTE(Ariste @ 2009 01 15, 18:48)
Na va - pripratinsit prie nagų kirpimo dar mažiuką, ir neturėsit problemų ateityje, kai katukas paaugs 4u.gif Sėkmės ir toliau 4u.gif

Tikiuosi kad taip ir bus 4u.gif
Atsakyti
pasiimi i glebi ir sakai: darysimes manikiura smile.gif pradeda muistytis, nes supranta,kad jau Shakes smile.gif
tada pabuciuoji iprotinga kakta ir pasakai, kad reikia..kuri laika kencia-viena letena baigiam..tada pasimuisto biski,...tada vel pakalbini nuramini ir leidziasi smile.gif
as nutariau,kad geriausia tartis graziuoju-abiem tinka smile.gif
Atsakyti
Mano mazylei 2 men.ar jau galiu patrumpinti nagiuku galiukus? 4u.gif
Atsakyti