QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 07, 06:30)
Raminta, man Vokietija labai butų
Tik aš, o kodėl Baltarusija ne? Ar čia tik šiaip smailas į atviruko temą tinkamas ?
žinok net pati nežinau kuo man šitos autorės darbai nepatinka... nes labai panašaus stiliaus gavusi alpstu iš laimės, o šitie... na niekaip
QUOTE(hi (: @ 2018 02 07, 10:00)
Aš kai kuriuos atvirukus siunčiu dažniau nei kitus. Sienoje matosi pasikartojimai, na tik ne tokiu lygiu.

Ne visai "savo daryti", bet su manim pačia labiau susiję nei kiti, todėl kai matau, kad tinka į prašymus imu ir siunčiu.
tai manau dauguma siunčia pasikartojančius, nes jai sakykim žmogus nori Inge Look ar Kirdey ar dar kokio autoriaus atviruko, tai jei laikytis principo nesiųst jau siųstų tai nebebus ką siųst

bet yra žmonių kurie siunčia visiems tuos pačius ir dar pačių bet kaip atspausdintus ar kažkur papigiai prigriebtus ar net ale padarytus... aš pvz. nemėgstu rankų darbo atvirukų, bet esu gavus labai kruopščiai padarytų ir pasidėjau prie išsaugojimui, nes žmogus daro iš širdies, matosi įdeda daug darbo ir pastangų... vertinu tokius atvirukus nors jie ir ne mano skonio