Kas lankotės ir kitame forume - kaži , kas atsitiko, postų neleidžia rašyti, rodo kažkokias nesąmones
. Ar čia tik man vienai taip, ar rimtai pastrigo?

Ne tau vienai . Jau gal antra diena taip Su keliom merginom facebooke susirasiau tai sake tas pats ir joms
QUOTE(Avonuke @ 2018 06 10, 08:27)
<p>Ne tau vienai . Jau gal antra diena taip
Su keliom merginom facebooke susirasiau tai sake tas pats ir joms
</p>

</p>
Tai gerai, kad ne man vienai

Na, tikiuosi, kad su laiku sutvarkys

Užsakiau atvirukus, dar Wally įmečiau

Gražūs pempes atvirukai
Aš pradėjau gauti, bet nieko tokio labai įspūdingo. Vienas iš gražesnių iš Kanados nuo lietuvaitės

Aš pradėjau gauti, bet nieko tokio labai įspūdingo. Vienas iš gražesnių iš Kanados nuo lietuvaitės

Sveikos
Gražūs Pempės gautieji, ir Aseditos gražus.
Mano čekas:

reklaminis iš Vokietijos, bet man mielas, nes šiek tiek mezgalioju ir Regia siūlai labai patinka:

Neseniai įsirašiau į pageidavimus pelėdas ir arklius. Turi žmonės ir siunčia. Manęs paprašo, neturiu nei vienų nei kitų.

Gražūs Pempės gautieji, ir Aseditos gražus.
Mano čekas:

reklaminis iš Vokietijos, bet man mielas, nes šiek tiek mezgalioju ir Regia siūlai labai patinka:

Neseniai įsirašiau į pageidavimus pelėdas ir arklius. Turi žmonės ir siunčia. Manęs paprašo, neturiu nei vienų nei kitų.
QUOTE(Tekšė @ 2018 06 12, 11:58)
Mieli atvirukai

Arklius turiu pageidavimuose, gana daug gaunu, o pačiai kažkaip nedažnai pasitaiko siųsti.
Aš į pageidavimuss neseniai įsirašiau sūrį

Šiandieninis gautasis iš Amerikos

Asedita, tavieji abu gražūs, vis pamąstau, ar su knygom ir skaitymu nereiktų įsirašyti
, lietų turiu
Bet jau tekšės Lados atvirukas pats geriausias

Bet jau tekšės Lados atvirukas pats geriausias

QUOTE(pempė12 @ 2018 06 12, 18:50)
, lietų turiu

Atvirukuose ar daržuose?

Tie saulėti rytai šiek tiek į neviltį varo - laistyt tingiu, o žemė visur pelenai arba asfaltas betrūkinėjantis.
Vakar gavau 7

Įdomiausi: iš Prancūzijos rusiškai užrašytas:

iŠ Ispanijos lietuvės autorės atvirukas:

na ir biednas katinas iš Rusijos:

Oi čiupčiau tą biedną katiną
Gavau ir aš šiandien šios serijos katinuką, tik gaila, kad tokį jau turėjau.

QUOTE(asedita @ 2018 06 13, 17:54)
Oi čiupčiau tą biedną katiną
Gavau ir aš šiandien šios serijos katinuką, tik gaila, kad tokį jau turėjau.

Va dėl tokių perliukų ir įtraukia postcrossingas.
O kai ištrauki naujoką, dvi savaites nesijungiantį, rankos nusvyra. Pas mane šiuo metu kokie 3-4 nesijungiantys. Kątik vieną ištraukiau - ne naujokė, bet labai įtartina: https://www.postcros.../user/Volchitsa