QUOTE(Tekšė @ 2016 11 30, 16:39)
QUOTE(Tekšė @ 2016 11 30, 15:39)
iš kur tokios mintys, kad nedraugausim, čia nėra amžiaus cenzo
iškeliavo 30 atvirukų Secret Christmas RR 2016 žaidimui
1 iš 30 jau gavau

ir 1 iš lietuviško RR kalėdinio

einu ilsint akių
1 iš 30 jau gavau

ir 1 iš lietuviško RR kalėdinio

einu ilsint akių
QUOTE(tik as @ 2016 11 30, 21:34)
Oho, kokia narsuolė
O kalėdinių taginti bijau
QUOTE(pempė12 @ 2016 11 30, 22:54)
Oho, kokia narsuolė
. Aš keletą tagų turiu parašyti, bet vis dar nesusikaupiu, kažkokia nesąmonė.
. O ką rašyti? Arba ką man rašys? Su Kalėdom? O jei antrąkart tam pačiam žmogui siųsti- ką tada? Dar kartą- su Kalėdom
? Ir laikausi 
aš jau seniai buvau susikaupus šitiems, tik laukiau kol gausiu adresus
aš rašau sveikinimą su kalėdomis... ir irgi gavau antrą kartą tą patį žmogų, kuriam jau buvau siuntusi kitame Kalėdiniame tage parašiau kitokį sveikinimą
QUOTE(tik as @ 2016 12 01, 08:53)
aš jau seniai buvau susikaupus šitiems, tik laukiau kol gausiu adresus
aš rašau sveikinimą su kalėdomis... ir irgi gavau antrą kartą tą patį žmogų, kuriam jau buvau siuntusi kitame Kalėdiniame tage parašiau kitokį sveikinimą
Bet tai kaip atsiminti, kam ką rašei? Ar reikia rašytis? Bet vėl papildomi popieriai.
Gavau šiandien krūvą kalėdinių ukrainietiškų ar tai rusiškų atvirukų(ačiū vienai damai už pagalbą
Ir išsitraukiau visus galimus adresus, tralia lia, dabar lauksiu gražių kalėdinių atvirukų
pempe ukrainietiski ten
Tekse del atviruko as rimtai
Tad jeigu tik nori lauksiu adreso .
O aš gavau į kolekciją 
QUOTE(Avonuke @ 2016 12 01, 11:20)
<p>pempe ukrainietiski ten
</p><p> Tekse del atviruko as rimtai
Tad jeigu tik nori lauksiu adreso .
</p><p>
</p>
</p><p> Tekse del atviruko as rimtai
</p><p>
</p>
Ojei kaip faina ;) Tada prašau atsiųst užrašytą kaip atvirlaiškį. Net ir ID sugalvok
QUOTE(Lyžuka @ 2016 12 01, 12:38)
O aš gavau į kolekciją 
oij koks ryškus. Gražu.
Pas mane štilis. Nu gal vakare kažką rasiu. Pietaus namo negrįžtu, o rytais kaime laiškų niks negauna
QUOTE(Lyžuka @ 2016 12 01, 12:38)
Vieną vakarą, kai smulkiai, bet smarkiai smarkiai lijo, visas miestas, su šviesose švysčiojančiais žmonėmis, atrodė, kaip Afremovo atvirukai
QUOTE(Tekšė @ 2016 12 01, 12:44)
Ojei kaip faina ;) Tada prašau atsiųst užrašytą kaip atvirlaiškį. Net ir ID sugalvok 
oij koks ryškus. Gražu.
Pas mane štilis. Nu gal vakare kažką rasiu. Pietaus namo negrįžtu, o rytais kaime laiškų niks negauna
oij koks ryškus. Gražu.
aha jo stilius toks