longger sugalvotų, galvota moteris yra tai susidorotų su tuo greitai

nėr čia ko galvot, apkaustai variu ir gerai

Žėkit, panos, neieškokit smegenų ten, kur jų nebūna ir nereiks tokių problemų spręst

Plokštės kraštą galima padaryti atsparų drėgmei. Mums vonioje padarė. Nu bet tai nebus gražu, tiksliau bus labai negražu

Čia maždaug klausimas toks: ar galima nagus lakuot guašu? ir kaip padaryt, kad tas guašas atrodytu gražiai ir laikytųsi ilgai. Nu gal ir galima, bet kam stringus per galvą mautis, kai yra nagų lakas? brangiau. Nu taip. Per brangu - nu vaikšiok nelakuotais. Ką dabar. Kas myli, mylės ir tokią. Aišku, savijauta bus šlykšti. Aš irgi galvojau, jog princas ant nuosavo žirgo atjojo. Durnė, patikėjau. Pasirodo už skolintus pinigus pirko. Tai va, dabar, ieškau forumo ubagams. Ne iš meilės reik ženitis, bo ta ateina ir išeina, o dėl babkių. Tada pofig, HPL compact, marmuras ar paauksuotas. Ir aplamai, tuo rūpintūsi labai krūta dizainerė.

sveikos, prisijungsiu ir as, skaiciau kelias paskutines temas, ir ziuriu kad nebegaliu islipt is sito forumo tiesa, skaiciau atbuline eiga, pirma paskutinius ivykius paskui sekanciai vis senesnius. atbuleiva zodziu
o kadangi prisijunge avess ir pas ja virtuvyte tokio dydzio kaip mano, tai ir nusprendziau kad nors pasisveikinsiu o paskui jau ziuresiu kas pas ja gausis
pas mane virtuve 2,45 x 2,05, plius dar uzdara, ir langas priesais. tai mastau lango puseje vien zemu baldu linija, nes nu gi langas viska atima, o priesais langa (iejimas+ siena) ant sienos daryti jau aksta padejima iki lubu gal net. praejimas gaunasi labai mazas, bet tokiam plote ka dar gali padaryt masciau dar apie L bet tas kampas nepatinka. geriau siauru takuciu pirmyn atgal ta metra vaiksciosiu. kai papaisysiu kazkur (gal kokioj ikejoj eina nusipiest) parodysiu. o avess pas tave irgi daryciau siena viena, nu bet cia man taip graziau. ir sala is svetaines puses kur atsisest galima o is virtuves puses pasidejimai.
[url=http://www.part.lt/perziura/e79e1bd8cce58b12fb7094c0d8f941e2917.jpg][/URL]
[url=http://www.part.lt/perziura/d7778d91189ee3edb54b1657db4f8640905.jpg][/URL]
[url=http://www.part.lt/perziura/438d2af975296d917ff801315aa2c91c878.jpg][/URL]
dar nemoku kelti foto , tai tik ikelus pamatysiu kokio dydzio idejau. ivadai visi seni, reiktu pamineti kad ir butas nupirktas labai senas, blokiniam name. todel piesdama virtuve nekreipiau demesio i visus tuos ivadus, vyras sake galesim keisti ju vieta, nes santechnika visa dar nekeista.
jei ne Ikejiniai baldai, nedėčiau cargo, o tuos cm prijungčiau prie stalčių. Šalia plautuvės skalbyklė ir pačiam kampe 45 cm indaplovė? Kaitlentės mažos užteks?
Minusas, kad nedaug lieka darbastalio, bet nelabai ką čia padarysi. Nors, indaplovę apkeitus vietom su plautuve, darbastalis padidėtų 45 cm.
O radiatorius ne po langu? Ką su juo darysit?
Šiaip tokia maža virtuvytė turi ir pliusą, kad viskas per ištiestą ranką

O durų neturite galimybės traukti? Jei turite, tuomet galima būtų dėstyti virtuvę palei abi trumpąsias sienas, o palei langą padaryti stalviršį ir kelias baro kėdes. Atsirastų ir darbinio paviršiaus daugiau, ir smagumas kavą ryte gerti su vaizdu
duru nea, niekur nepastumsiu, nes si siena is kitos puses yra vonios siena. na ne kazka tam daugiabuty ir pastumdysi... kaitlentes mazos manau uzteks, turbut dar nei karto gyvenime nesu naudojusi triju vietu vienu metu, visada uzteko dvieju. su radiatorium dar nezinau, jei galeciau tai savom rankom ispjauciau ir ismesciau per langa, bet atseit negalima... dar mastom jei kazkur (bet neaisku kur) ismezti skalbynke (vonioj vietos jai nera ) tai toj vietoj pasidaryti spinteles / stalcius ir stalvirsyje groteles radiatoriaus silumai iseiti. arba kazkur maciau netgi grindyse tokias grotas, aisku mandresnis visas isvedziojimas tada. as to cargo irgi nedeciau, cia taip susipiese ikejos programelej, nes prazioj buvau padarius indaplove 40cm, kriaukle 40cm, ir cargo nebuvo nes gavosi normalesne spintute. bet paskui paskaiciau cia pas jus apie kriaukles ir supratau kad ten tokios mini man kazi ar uztenka. dar indaplove apkeisciau vietom su kriaukle nu bet velgi...paskaiciau cia jus. o galimai ivadus vesim palei ta siena tai ir nugrudau ja i kampa, nesgi ivadu uz jos negalima.
[URL=http://www.part.lt/perziura/4271c083923171490cef8c510af44d39607.jpg][/URL]
pirmas variantas buvo kazkas tokio, maza kriauklyte, didesnis stalvirsis, be cargo, daugiau stalciu. skalbynke planuojama irgi imontuojama, na kad uzsidengtu viskas ir tas vientisumas butu.
is tikruju yra tas patogumas kad viskas salia, bet su salyga jei niekas daugiau nesimaiso, sunys, kates, vaikai, vyrai.... ir i sia tema atklydau internete beieskodama ideju mazai virtuvytei, bet uzkabino mane longger tai ir pasilikau. ji net mano su vyru santykius gerina pati to nezinodama, tai kaip as galiu palikti sita foruma... ir ypac tada kai viena grazia diena prisijunge avess su tokio dydzio virtuve. o jau maniau cia pas visas po 15-30kv. tai tylejau su savo 5kv...
Dabar tokia 1:1 naudojuos

Aukštis iki lango normalus gaunasi?
Ir 1) kiek cm nuo lango iki sienos tam kampe priešais duris, ir 2) ar nėra kokių 30cm nuo durų staktos iki sienos? Jei yra - tai labai gerai galima išnaudoti siaurai spintai iki lubų atsargų laikymui. Mums net mikrobangė nedidelė tilpo į ją. O skalbyklę bandyčiau po orkaite įkomponuoti - nebūtinai gi vienas išvadas turi būti, vis tiek už jos vonios siena.
Mano leksciu stalcius. to balto sono aukstis apie 17cm. matosi kokios 6 lekstes ir 9 dubeneliai.

Pas mus pirmama sukste sildomos grindys po plytelemis, tai plyteliu nerekomenduociau... kai ziema, vasara gerai, bet jei lietingas vesus oras, kai dar sildymas neijungtas, tai mes jau jungiam, nes ziauriai nesmagu... as tokia visa greit salanti, tai manau desim kita kart laminata. o per 10 metu apsidauze ir plyteles pas mus.