Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 35

QUOTE(Šokoladė @ 2016 10 25, 09:26)
Cobre, man jau pavydu darosi, ar ne per daug dėmesio tamstos virtuvei? nugvelbėte visą dėmesi nuo saulėsvaiko ir manęs mastau.gif

jep, pala, tuoj dar rankeneles parodysiu. nelabai tuoj, bet kada nors.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 10 25, 08:58)
merginos, rimtai, nereikia manes perspeti del to, ka as zinau smile.gif viskas tvarkoje, kito varianto nera. nes patinka tik juodos. o juodos ne matines nepatinka smile.gif
yra toje vietoje rimtesniu techniniu dalyku, vat del ju su baldininkais kvarsinam galva.

Nu kaip patinka man tokie žmonės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 10 25, 00:20)
nu žinok aš abejočiau, jog ten tie fasadai va taip tiesiai iš plieno padaryti. nepakeltum stalčiaus fasado nuo žemės, jei ten 20mm storio plieną naudotų.

Tai gal ten ne plienas? Ikea gi turi kažkokią metalinę stalčių tumbą, visą iš stalčių, žinau, nes mano vaikai turi. Metalinė, bet abejoju, ar plieninė, nes skylės toj vietoj, kur stovi, kaip ir nelieka...

QUOTE(Cobre @ 2016 10 25, 00:26)
Sugalvojau! Reikia patarimo!
uzklausiau baldininku, ar yra pusiau blizgus mdf. Nes, nu misliju, jei yra, tai noriu pamatyti, o gal jo man reikia, tik nemaciusi.
Ir nezino. blizgu ir matini zino, pusiau - ne.
Ar yra??

Yra! Kai ėjo kalba apie mano virtuvę ir kalbėjau su visokiais meistrais, tai buvo kalba apie 30 proc. blizgumo dažytą MDF. Tai jei yra netgi procentais, tai išeina, kad tu gali prašyti kokios nori.

Dar pagalvojau, kad gali net prašyt, tarkim, apatinių spintelių vienokio blizgumo, o viršutinių kitokio - pvz. apatinės blizgios lengvai valomos, o viršutinės matinės ir gražios.

Bet kadangi kobroms nepaaiškinsi, tai tik mintį tokią iškėliau biggrin.gif O ir galas ten žino, kaip realiai atrodytų. Gal kaip tik tada ji labai šoktų į akis, o tu sakai, kad nenori...
Atsakyti
Į juodos virtuvės temą. Gal ir matėt...My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 10 25, 11:41)
Dar pagalvojau, kad gali net prašyt, tarkim, apatinių spintelių vienokio blizgumo, o viršutinių kitokio - pvz. apatinės blizgios lengvai valomos, o viršutinės matinės ir gražios.

Mačiau net ant tų pačių durelių, koks trečdalis matinio, likęs bilzgus. Ar atvirkščiai. Neturiu nuomonės ar gražu (nes rankenėlės su svarovskiais buvo), bet akį patraukia.
Vilniuj, tam name prie Kardiolitos Justiniškėse, kur Audėjo baldų centras persikėlė.

disclaimer: čia ne Cobrei, o šiaip dalinuosi biggrin.gif

-----
dėl grindų virtuvėj - ąžuolinės šukuotos alyvuotos parketlentės, kaip ir visur, išsk.WC
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 25 spalio 2016 - 11:01

Y2K , rosenda ,
Ačiū už jūsų mintis, varinis man kiek per drąsus, planavau apsiriboti tik variniais šviestuvais virš valgomosios zonos. Pati linkstu prie kažko šilto, bet man negražiai atrodo tie "pabarstyto smėliuko" stiliaus stalviršiai (bent jau tai pirmiausia ateina į galvą kalbant apie šiltas spalvas). Mąsčiau apie medžio imitaciją, bet kitokio atspalvio nei grindys, šiltesnio. Bet ar nebus per daug medzio? Ar nepjaus akį skirtingos medžio spalvos ir faktūros? Gal kas nors panašių derinių matėte gyvai, koks įspūdis?

Dėl grindų virtuvėje taip pat klausimą turiu - kas turite parketinę lentą, neprasitrina? Aš, laminato nemėgėja, kažkaip pastaruoju metu pradėjau į jį dairytis
Atsakyti
QUOTE(wgs @ 2016 10 25, 12:19)
Y2K , rosenda ,
Ačiū už jūsų mintis, varinis man kiek per drąsus, planavau apsiriboti tik variniais šviestuvais virš valgomosios zonos. Pati linkstu prie kažko šilto, bet man negražiai atrodo tie "pabarstyto smėliuko" stiliaus stalviršiai (bent jau tai pirmiausia ateina į galvą kalbant apie šiltas spalvas). Mąsčiau apie medžio imitaciją, bet kitokio atspalvio nei grindys, šiltesnio. Bet ar nebus per daug medzio? Ar nepjaus akį skirtingos medžio spalvos ir faktūros? Gal kas nors panašių derinių matėte gyvai, koks įspūdis?
Dėl grindų virtuvėje taip pat klausimą turiu - kas turite parketinę lentą, neprasitrina? Aš, laminato nemėgėja, kažkaip pastaruoju metu pradėjau į jį dairytis

Ten labiau pajuokavimas buvo, darbiniam stalviršiui nelabai tinkama medžiaga. Bet tikrai yra į jį panašus, tipo aprūdijęs. Ir plytelės tokios arba HPL sienelė.
Medis irgi fain, nes grindys jūsų neutralios blankios, kiek įsivaizduoju.
Jei finansai leidžia, granitą dar svarstyčiau. Nerealų kvarcitą (geriaui nei granitas) samaninį su juodu ir rūdžių rudu mačiau, raštai kaip marmuro labiau. Alkūnes kandžiojau, kad man spalviškai netinka.
Atsakyti

Atsiprašau, nuo darbų atbuko humoro jausmas :D 

Įsivaizduoju tą kvarcitą, buvau panašauš efekto plyteles aptikusi, cool atrodo.

Atsakyti
Aš kažkaip manau, kad daryti skirtingo medžio stalviršį yra rizikinga, nebent jau kokio visiškai skirtingo. Su tais skirtingų medžių derinimais tai galas žino... Būna, suderina ir gaunasi įdomiai. O būna, nesuderina ir gaunasi kaip pas dieduką pirty.

Bet realiai pas jus yra spalvos neutralios, taigi tikti gali labai daug kas. Kaip spintelės, kaip tarpas tarp spintelių... Ne?
Atsakyti
mergelikes, pašnekekit apie garintuvus, koks geriau, imontuojams ar ne?
Atsakyti

[b] Noa [/b],

ačiū, kai daug kas tinka tai ir bėdų daug :) mano sofų preferencijos per pastarąjį mėnesį keitėsi 4 kartus... su virtuvės išplanavimu išvis geriau nepradėti (tiksliau, reikėtų pradėti, SM virtuvininkų komanda yra nepakeičiama, bet kol kas noriu su estetiniu vaizdu truputį išsiaiškint).

Kalbant apie medis+medis, mano įsivaizdavimas labai atitiko šį pvz.: https://4.bp.blogspo..._Asun_4_low.jpg

nors čia grindys ne medinės, bet spalvine prasme labai atrima man. Bet tada kokios faktūros harmoningai žiūrėtųsi?

p.s. Jei čia per daug į pievas nuklydau, vykite mane lauk, tieisog nemačiau kur kitur galima būtų aktyviai padiskutuoti :)

Atsakyti
Man atrodo, jei neklystu, geriau traukia neįmontuojamas - sprendžiu iš to, kad jie daug brangesni. Ir jie gali labai įdomiai atrodyt, čia tuo atveju, jei labai brangūs - gali būti virtuvės puošmena.

Bet įmontuojamo nesimato, ir jis sudedamas į spintelę, ir toje spintelėje galima kažką laikyti, aš laikau prieskonius smile.gif

Taigi sakyčiau - jei virtuvė maža, vietos joje ne kažką, juolab jei norite, kad ji nekristų į akis, kadangi, pvz. yra bendra su svetaine ir tas gartraukio vaizdas netinka - tada įmontuojamas.

Kita vertus, jei virtuvėje kiekvieno milimetro taupyti nereikia, jei virtuvė yra bendra,. tarkim, su valgomuoju, o ne su svetaine, arba jei bendra sui svetaine, bet gartraukio vaizdas nemaišo (būna variantų), arba jeigu norite įspūdingo "pramoninės virtuvės" vaizdo ir galite sau leisti - tada atskiras. Neįsivaizduoju kokio Oliverio su tuo ištraukiamu birzgalu biggrin.gif

Sau aš tą idėją atmečiau, nes:
1. Gražūs gartraukiai yra brangūs gartraukiai.
2. Pas mane ribota vieta.
3. Aš anauptol ne Oliveris, anaiptol biggrin.gif

Bet kas gali sau leisti, tai labai gražu.

user posted image
Atsakyti