Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

man stringa SM unsure.gif
Atsakyti
Kas dar nematėte - mytoys papildoma 15% nuolaida lego city serijai.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 10 28, 18:37)
Itališkas 42 atitinka europietišką 38 dydį. Turiu 42 dydžio itališkų rūbų, tai kai kurie mano manymu net greičiau 36, nei 38 europietiško dydžio.
Šiaip naudinga lentelė dėl dydžių skirtingose šalyse:
http://naudinga.delf...ziu-dydziai.php

Niekad nepirkus yoox, ten itališki rūbai? Jei LT nešioju 40 dydį, ten imti 44?
Atsakyti

Visokiu yra rubu yoox'e. Kai pasirenki dydi paraso koki dydi atitinka t.y. ar tai italiskas dydis ar europietiskas ar toks kaip etiketeje.

Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2016 10 28, 14:50)
kai išsius tada pinigus rezervuos.
aš čia apie amazon vip .. kažko nepasicitavo  unsure.gif

Aciu uz atsakyma😀 Tai sedziu rami ir laukiu vipinio pirkimo rezultatu...
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2016 10 28, 20:12)
<p>Visokiu yra rubu yoox'e. Kai pasirenki dydi paraso koki dydi atitinka t.y. ar tai italiskas dydis ar europietiskas ar toks kaip etiketeje.</p>

Ačiū
Atsakyti
kokia cocoon suma nemokamam siuntimui? ax.gif gal kas pirkot neseniai? gali būti 99eur? unsure.gif anksčiau lyg 250 būdavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 10 28, 15:25)
populiarusis sios savaites konstruktorius netinka? biggrin.gif

Mačiau, jei galit dar įmeskit nuorodą, pamečiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2016 10 28, 19:17)
kokia cocoon suma nemokamam siuntimui? ax.gif  gal kas pirkot neseniai? gali būti 99eur? unsure.gif anksčiau lyg 250 būdavo unsure.gif

199€ į Lietuvą
Atsakyti
Labad vakaras 4u.gif gal kas galetu atsiusti pakvietima, noriu pirkti is windeln mirksiukas.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Vi ktorija, gal galit priminti svetaine su kilimais, kazkada neseniai uzrodet temoje, bet dabar neberandu. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2016 10 28, 17:21)
Sveikutes mamytes, smile.gif  ar jus bandete ir ar leidžia jums pirkti  is sale The body shop svetaineje. Nes nuolat man meta kazkokia sistemos klaida, jau kelinta diena.  Atsakykute kuri nors, jeigu ir jums taip...o gal ne  ax.gif  4u.gif

Leidžia.
Atsakyti