Įkraunama...
Įkraunama...

Klasika ir provansas

va, nepaminejau - baldai tai tamsiai rudi unsure.gif
spalva grazi, bet kaip ji su tamsiais baldais deres? ir isvis kazkaip jau per daug skirtingu spalvu man toj vonioj atrodo...
http://www.houzz.com...bathroom-london

Per daug spalvų?????? Tuomet mūsų suvokimas apie spalvas skiriasi kardinaliai :D man čia išvis viena spalva - sienų, o visa kita beveik ne spalvos :D beje, aš pvz. medžio natūralaus už spalvą neskaitau, kaip ir baltos :unsure: jei tarkim pagal teoriją derinama dvi pagrindinės ir viena akcentinė, tai mediena man į šitą skaičių nepatenka. Aišku, nekalbu apie skirtingus medienos atspalvius toj pačioj erdvėj arba kokį raudonmedį.

Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 11 12, 11:41)
beje, aš pvz. medžio natūralaus už spalvą neskaitau, kaip ir baltos unsure.gif jei tarkim pagal teoriją derinama dvi pagrindinės ir viena akcentinė, tai mediena man į šitą skaičių nepatenka. Aišku, nekalbu apie skirtingus medienos atspalvius toj pačioj erdvėj arba kokį raudonmedį.</p>

smile.gif manyciau panasiai.
As tai mastyciau, kokia spalva graziausiai deretu prie esamu medienos baldu. Nes skirtingai medienai reikia skirtingu atspalviu dazu. Tada ir dazai graziai atrodo , ir mediena irgi prabangiau. Gal vel eilini karta nemoku issireiksti, bet reikia ziureti kruvas paveiksliuku, kad matytum, kas prie ko kaip atrodo smile.gif Arba tureti gyslele spalvu derinime. Labai jau cia subtilu.
Atsakyti

Gal kas galit patarti smulkios virtuvės technikos prietaisų tokio stiliuko klasikinio? Visi tie virduliai ir tosteriai man baisiai atrodo, norėtųsi kokio vintažinio, o po sendaiktynus knistis nėra laiko  :hmm:

Atsakyti
QUOTE(Monika357 @ 2016 11 15, 10:59)
<p>Gal kas galit patarti smulkios virtuvės technikos prietaisų tokio stiliuko klasikinio? Visi tie virduliai ir tosteriai man baisiai atrodo, norėtųsi kokio vintažinio, o po sendaiktynus knistis nėra laiko  hmm.gif</p>

Jei kaina nesvarbu, tada Kitchen Aid. Kiti gamintojai irgi turi į klasikinį stilių orientuotų prietaisų - De'Longhi, Morphy Richards. Aišku tai el. prietaisai ir tikrai ne vintažas.
Atsakyti

Kenwood kmix serija irgi tokia retro, o kainos draugiškesnės :) Pati turiu tokius virdulius, baltą ir juodą - labai man jie patinka, super kokybė, padas metalinis (de longhi kažkokia kreiva plastmasė). Beje, LT kainos užlaužtos, ypač įdomesnių spalvų, juodąjį parsisiunčiau iš prancūzų amazon. 61M4F3OPSmL._SL1433_.jpg

Brituose net batalijos vyko, kažkoks gaminimo realybės šou pakeitė Kitchen Aid į Kenwood kmix :D

Čia galima paskaityti apie mikserių testą:

http://www.dailymail...dgets-test.html

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 15 lapkričio 2016 - 11:23

Norėčiau užduoti klausimą sendaikčių mėgėjoms: žvalgausi krištolo sietynėlio į miegamąjį -  užkliuvo akis į parduodamus "Maria Theresa" šviestuvus. Tai vat ir įdomaujuosi, ar čia koks brendas, ar ypatumas (a le bohemia stiklas ar čekiškas krištolas), ar šviestuvo forma (su tuo stiklo uzbonu per vidurį), ar stilius (tipo kaip rašo "liudviko krėslas" - tai nesitikiu kad pats liudvikas bus ant jo sėdėjęs, ir apskritai marios theresos tokios valdovės nepamenu, ar čia šita https://en.m.wikiped...i/Maria_Theresa būtų kokia antuanetė), žodžiu klausimas būtų, ką reiškia ta Maria Theresa, ar čia galima sieti su šviestuvo kokybe, medžiagom, ar tiesiog čia lietuviai eilinį kartą gaudo nesusigaudančius durnius su "svarovskiais", kurie prie swarowski negulėję??? Nes pagooglinus tai tie Maria Theresa šviestuvai po 100 eur tikrai nekainuoja.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 15 lapkričio 2016 - 12:33
QUOTE(Monika357 @ 2016 11 15, 11:30)

Gal kas išbandę Kitchen Aid? Matau, kad kainos nemenkos - ar verta investuoti?</p>

As prisipirkus Kitchen Aid... pradejau nuo virdulio, o po to kokteiline, virtuvini kombaina, multifunkcini puoda su maisytuvu... zodziu kai isigyji viena norisi vieno gamintojo visos buitines technikos, man grazus dizainas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 11 15, 12:28)
<p>Norėčiau užduoti klausimą sendaikčių mėgėjoms: žvalgausi krištolo sietynėlio į miegamąjį -  užkliuvo akis į parduodamus "Maria Theresa" šviestuvus. Tai vat ir įdomaujuosi, ar čia koks brendas, ar ypatumas (a le bohemia stiklas ar čekiškas krištolas), ar šviestuvo forma (su tuo stiklo uzbonu per vidurį), ar stilius (tipo kaip rašo "liudviko krėslas" - tai nesitikiu kad pats liudvikas bus ant jo sėdėjęs, ir apskritai marios theresos tokios valdovės nepamenu, ar čia šita <a data-ipb='nomediaparse' href='https://en.m.wikipedia.org/wiki/Maria_Theresa'>https://en.m.wikipedia.org/wiki/Maria_Theresa</a> būtų kokia antuanetė), žodžiu klausimas būtų, ką reiškia ta Maria Theresa, ar čia galima sieti su šviestuvo kokybe, medžiagom, ar tiesiog čia lietuviai eilinį kartą gaudo nesusigaudančius durnius su "svarovskiais", kurie prie swarowski negulėję??? Nes pagooglinus tai tie Maria Theresa šviestuvai po 100 eur tikrai nekainuoja. </p>

as buvau isitikinusi, kad tai kaip liudviko baldai ir tiek. tam tikros isvaizdos sietynai.
del marijos netikra, bet man rodos, kad austrijos imperatoriene ir tada gal paplito tokio tipo sviestuvai. manau, kad reiktu tau i kokybe ziuret, nes stilius toks, o kokybe gali buti skirtinga

vat tokios mano zinios is pavirsutinisko domejimosi
Atsakyti
QUOTE(Monika357 @ 2016 11 15, 14:41)
Aš irgi dėl dizaino susigundžiau. Ar negedo dar prietaisai? Nes už tokią kainą turėtų būt nesulaužomi

Dar negedo... pradejau pirkti tik pries metus, tai dar viskas veikia... kol kas patenkinta smile.gif o del sulciaspaudes nezinau negaliu patarti, nes turiu letaeige KUVINGS
Oi atsiprasau daugiau nebekalbu...
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2016 11 15, 17:48)
Dar negedo... pradejau pirkti tik pries metus, tai dar viskas veikia... kol kas patenkinta smile.gif o del sulciaspaudes nezinau negaliu patarti, nes turiu letaeige KUVINGS

Kokius 3 metus turiu lėtaeigę sulčiaspaudę iš Otto ir super veikia. smile.gif Apie 100 eur kainavo. Tiesa, grožio nekažką.

Apie Kitchenaid skaičiau, kad prietaisai OK, bet visokie jų priedai š...Išskyrus, berods, makaronų mašinką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 15 lapkričio 2016 - 16:55

Kokius 3 metus turiu lėtaeigę sulčiaspaudę iš Otto ir super veikia. smile.gifApie 100 eur kainavo. Tiesa, grožio nekažką.

Apie Kitchenaid skaičiau, kad prietaisai OK, bet visokie jų priedai š...Išskyrus, berods, makaronų mašinką.

Aha, bet ta makaronų pjaustyklė vis tiek ant to paties plakiklio tvirtinama...  :D  Nu reikės pabandyti užsisakyti pradžiai Kitchen Aid gal virduliuką ir pasidalinti įspūdžiais.

Atsakyti
Noa, čia ne apie tave? Panašus įvaizdis tavo namų susidėliojo smile.gif http://www.moteris.l...a.d?id=72894298
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 18 lapkričio 2016 - 17:22