Įkraunama...
Įkraunama...

Klasika ir provansas

[quote=femme,2016 11 25, 10:04]
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Cobre" data-cid="71244723" data-time="1480060655"><div><p>[quote=longger,2016 11 25, 09:55]
o tai konkrečiai kiek prašo?
40.
as visiems pagerintai moku vartotojo įkelta nuotraukabet ir bedu nulis, meistrai mano - geris ir grozis tiesiog. bet 40.... kai nuo soko atsigausiu, tada gal viskas vel graziom spalvom nusvis</p></div></blockquote><p>Jei kvadratų nedaug, tai atgailėt galima.</p>
[/quote]
na daug ka galima, bet metytis irgi nesinori. pas ka kvadratura simtais, tiem gal mazai, man 7kv mozaikos yra daug
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2016 11 25, 11:15)
Labas rytas 4u.gif  labai skoningi ir estetiški darbai wub.gif  http://www.loveinter...erior-designers
Papildyta:

O kokios durys yra "provansinės"?
Jei reiktų rinktis iš tų dvejų- tai aš už antras. Pirmų pvz labai perkrautas, reiktų rinktis arba ištisai su stikliukais arba su aklinais intarpais, bet tas ir tas kartu variantas nevykęs ax.gif

Aciu uz atsakymus.Na beda tokia ,kad vienas norim su stiklais deti ,kad butu wviesiau koridoriuje.Bet man seip patiko jos ,o dabar nebepatinka.Antros yra popoerines.Pirmos 240 berods be idwjimo.Man uosines padaro kokias noriu uz 300 be rankenos.Nu ,bet per visa nama be paskolos jau po po 340 gaunasi.Vistik 100 per 1 duris ,ju 8.
Zodziu ,gal kas galit pasiulyti kazka svelnaus balto,bet vienas su stiklu duris.
Atsakyti
QUOTE(Boruze5 @ 2016 11 25, 11:25)
Man uosines padaro kokias noriu uz 300 be rankenos.Nu ,bet per visa nama be paskolos jau po po 340 gaunasi.Vistik 100 per 1 duris ,ju 8.

ar gerai daro? gal pasidalinkite kontaktais?
Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2016 11 25, 10:15)
Labas rytas 4u.gif  labai skoningi ir estetiški darbai wub.gif  http://www.loveinter...erior-designers
Papildyta:

Jei reiktų rinktis iš tų dvejų- tai aš už antras. Pirmų pvz labai perkrautas, reiktų rinktis arba ištisai su stikliukais arba su aklinais intarpais, bet tas ir tas kartu variantas nevykęs ax.gif

tikrai skoningi darbai, bet vienas užkliuvo, apvadai balti durys rudos bigsmile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
QUOTE(TuDa @ 2016 11 25, 10:15)
Papildyta:

tikrai skoningi darbai, bet vienas užkliuvo, apvadai balti durys rudos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šokoladė: 25 lapkričio 2016 - 10:40

60e7422d02607bb886a8605bfab1c698723.jpg

Kuria prasme užkliuvo? :hm:

Man asmeniškai labai patinka, dekoratyviai atrodo, pati taip pasidariau poilsio namelyje - apvadai visur balti, durys pilkai rudos, langai tamsiai rudi. Šitam paveikslėlyje gal truputį trūksta kompanijos šitoms durims, bet kai greta kelios tokios durys, atrodo tikrai puikiai.

9458a69e03e2291f450d5a45d1349780.jpg238f23f79e93f12abbfbaff0773aae4d.jpg

Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2016 11 25, 10:38)

Tai ten durų apvadai derinami su baltais plintusais. Viskas liuks tame sprendime, nors lietuvaičių akiai gan neįprasta. Pas mus būtų durų apvadai durų spalvos+ BALTI PLINTUSAI...
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2016 11 25, 11:22)
 Man asmeniškai labai patinka, dekoratyviai atrodo,<sub></sub> pati taip pasidariau poilsio namelyje - apvadai visur balti, durys pilkai rudos, langai tamsiai rudi.

Aš jau senai giedu, kad durų apvadai yra plintusų dalis, o ne durų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2016 11 25, 12:22)

man keistai atrodo 4u.gif
QUOTE(TuDa @ 2016 11 25, 12:29)
Tai ten durų apvadai derinami su baltais plintusais. Viskas liuks tame sprendime, nors lietuvaičių akiai gan neįprasta. Pas mus būtų durų apvadai durų spalvos+ BALTI PLINTUSAI...

tai plintusai gali būti ir prie durų priderinti, o ne durys prie plintusų
man o akiai tikrai neįprata mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2016 11 25, 10:12)
na daug ka galima, bet  metytis irgi nesinori. pas ka kvadratura simtais, tiem gal mazai, man 7kv mozaikos yra daug

kaaaaroče, dabar ir aš apakus. Norėjau parekomenduot savo plytelščyką, tai žinai kiek jis paprašė už mozaiką? tralia lia, tra lia lia - 50 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif plius pagrindo pasiruošimas ir dar ten kažkas +. Aš jau sustabdžiau jį ir liepiau nebepasakoti biggrin.gif
Įtariu ieškosiuos naujo meistro biggrin.gif
oj negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif prisidirbau reikalų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2016 11 25, 11:29)

jo, aš irgi niekada negalėjau apsispręsti kur kieno dalis, tai įtariu kad pas mus bus ir grindys ir plintusai ir durys tokie patys. biggrin.gif

parašiau ir pati susimąsčiau: nebus čia viskas tada labai be ryšio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longger: 25 lapkričio 2016 - 13:06
oho.
mano ir kaimyno klijuotojas pajeme po 12. su dušo padeklu prasikniso gal dieną.
bet ten fanatas

QUOTE(longger @ 2016 11 25, 12:02)
žinai kiek jis paprašė už mozaiką? tralia lia, tra lia lia - 50  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  plius

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2016 11 25, 13:23)
oho.
mano ir kaimyno klijuotojas pajeme po 12. su dušo padeklu prasikniso gal dieną.
bet ten fanatas

tai kad dabar be 15-18€ niekas lygių/paprastų plytelių nebeklijuoja. Čia nesenai vieni skundėsi, jog garažo didelėm plytelėm už 30€ nelabai ką gali prisikviest, tai mozaika už 12€ bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif - duokit jį greičiau į studiją
Atsakyti
kainos akivaizdziai ropsčias.....
jis apdailininkas, imasi visa apdaila, ne tik plytkas. g/k, špaklis, dažas, grindys....
kaimynus klijavo liepa rugpjuti, po 12 skaiciavo

QUOTE(longger @ 2016 11 25, 13:31)
tai kad dabar be 15-18€ niekas lygių/paprastų plytelių nebeklijuoja. Čia nesenai vieni skundėsi, jog garažo didelėm plytelėm už 30€ nelabai ką gali prisikviest, tai mozaika už 12€  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  - duokit jį greičiau į studiją

Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 11 25, 15:31)
tai kad dabar be 15-18€ niekas lygių/paprastų plytelių nebeklijuoja. Čia nesenai vieni skundėsi, jog garažo didelėm plytelėm už 30€ nelabai ką gali prisikviest, tai mozaika už 12€  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  - duokit jį greičiau į studiją

maniskis sake plyteliu klijavimas 10-15 eur, mozaika apie 20 eur biggrin.gif
Atsakyti

Man pavasarį plyteles po 10 klijavo.

Atsakyti