net pavydu ziureti kaip jus puosiates sventems

o as siais metais egle apredziau ir daugiau nieko- nu rankos nekyla..
QUOTE(femme @ 2016 12 12, 13:25)
Beje, miegamojo apšvietimas ir pas mus labai panašus buvo suplanuotas ir laidai išvesti, tik per absoliučiai absurdišką neapsižiūrėjimą jungiklis toms kabančioms lemputėms buvo padarytas bendras ir ne greta spintelių, o šalia centrinio apšvietimo - tokiu būdu ir jų funkcija tapo neišnaudojama parogiai, teko keisti į stalines lempas.
pas mus toks apsvietimas, jungtukai yra ir prie duru, ir salia lovos is abieju pusiu, bet kliukrkos neisvengiau- pasidarem,kad isijungtu abu sviestuvai vienu paspaudimu

ar imanoma tai kaip nors isspresti? Dabar tai viena lempute esu issukusi- nes tik man to apsvietimo prie lovos ir reikia...
Papildyta:
QUOTE(AJIRA @ 2016 12 15, 10:31)
Pasirziukit
cia orchideja is cia pirkau...
Pirkote visa orchideja ar "proteza" (ziedkoti)? as turiu pora protezu, bet abu skirtingi- noreciau kokias 4 orchidejas sustatyti ir vienodus ziedkocius susmeigti- bet nerandu daugiau taip naturaliai atrodanciu.. ten gal yra tokiu? Nes pas mane orchidejos zydi tik kol naujos, paskui vien lapai, o jei pasirodo kokie ziedai- tai neipatingo grozio..
gal kas uzmatet koki padoresni vazona,kur tilptu 3-4 orchidejos? Juros sventes mugej vasara uztikau viena nebloga- nu bet 250eur