Įkraunama...
Įkraunama...

Klasika ir provansas

Tas tiesa, jis kurtas seniai, bet už jį prašoma kaip už gerą - 500 t. EUR. 

Kai tą sumą padalini iš kvadratų gauni plikos šiuolaikinės dėžutės kvadrato kainą :) 

Atsakyti

Kai tą sumą padalini iš kvadratų gauni plikos šiuolaikinės dėžutės kvadrato kainą :)

tai kad už tokią kainą Vilniaus senamiestyje galima gauti pilnai įrengtą butą. Va šitas užkliuvo bežiūrint

http://www.skelbiu.l...s-26757989.html

ai, ir šitas dar toks nevienareikšmiškas :rolleyes: įdomi šviestuvo svetainėje vieta, tai, kad tamsios ir ryškios spalvos neapsunkino vaizdo, nors ervės ne per daugiausia. Tik fototapetų gal kiek per daug...

http://www.skelbiu.l...s-25196619.html

Atsakyti

patiko antrajame bute apsara vonios kambaryje :)

Atsakyti
MamaSandra, maciau, kad kazdaka kalbejai, kad lyg ir pageidauji sviesiu sienu, tik nori, kad butu atspalvis. As tai norejau saltos baltos spalvos. Lubu dazai tokie ir buvo. O stai prie sienu tik dabar pripratau ir nutariau palikti. Mat isdazius pasimate, kad tikkurila harmony balti dazai visai ne balti, o pieno baltumo - turi vos matoma gelsva atspalvi, todel gavosi silta balta spalva. kas zaidzia su kodukais, kad isgauti siltesne balta, tai gali nevargti, nes sie dazai yra silti be jokiu pigmentu papildomu.
Atsakyti

Kol kas esu nusipirkus didziausia kibira baltu dazu ir daziau Femme rekomenduotu kodu.

Aisku tas dazymas kol kas tik sioks toks - sandeliukas, mat pati spakliavau, daziau (esu baisi prikli kokybei :) )

Spalvos gerai suprast negaliu, nes apsvietimas dirbtinis. Po to bandysiu tais paciais dazais dazyt viena miegamaji, tada tikiuos pasimatys kokia ji tikra, o ir dazyt ja planuoju viska: lubas, sienas, lubinius apvadus, nieko neisskiriant. Gal nuobodoka, bet maziausia tikimybe, kad nusibos,  su tekstiles spalvomis labiau pazaisiu. Bet ol tie dazai kibire - man patinka - pieno baltumo, grazi, skani, jauki balta (dedasi geltonas ir pilkas pigmentas).

Man dabar toks rupestis: gi nusipirkus esu dviguba belfast tipo virtuves plautuve esu,o kiek ziuriu interjerus - nematau niekus jog tokia deretu su naujoviska buitine technika.

Siaip jau man labai patinka range tipo virykles, ale ju kainos biski nesveikos ir LT pirkt nera, teks bogintis is UK, kas vel sukelia papildomu rupesciu.

Bet gal as klystu ir vis tik ta plautuve deretu su naujoviska kaitlente?

labai buciau dekinga uz jusu nuomones.

Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 01 13, 19:21)
As tai norejau saltos baltos spalvos. Lubu dazai tokie ir buvo. O stai prie sienu tik dabar pripratau ir nutariau palikti.

kodel nepatiko silta balta - perdaug svelnu?
Koki darei perejima tarp lubu ir sienu susikirtimo ?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2017 01 13, 22:33)
kodel nepatiko silta balta - perdaug svelnu?
Koki darei perejima tarp lubu ir sienu susikirtimo ?

ne, tiesiog man svari balta graziau. bet jau akis priprato, nesikabineju prie skirtumo

gipso apvadai. dejau plona juostele, minimalu tarpeli, tada rastuota storesne juosta lubinio apvado. gipsas dazytas lubiniais. skirtumas matosi, bet seseliuojasi, tai velgi savotiskai viskas. laiptineje tarpa tarp plono ir storesnio apvadu dariau platesni, nes ten imanoma. dziaugiuosi, kad apsisprendziau apvadus dvejus deti, o ne viena platesni, man taip gerokai graziau atrodo.
Atsakyti

Kaip idomiai jus suzaidet su apvadais :rolleyes: gal galit foto ideti

Atsakyti
Gaila, kad niekas nenori FB grupes kurti. Ten galima operatyviai sukelti. O cia su tuo kelimu, tai jautiesi kaip caro-maro laikais. Nenuostabu, kad forumas mirineja jau.
Atsakyti

Gaila, kad niekas nenori FB grupes kurti. Ten galima operatyviai sukelti. O cia su tuo kelimu, tai jautiesi kaip caro-maro laikais. Nenuostabu, kad forumas mirineja jau.

Žinai buvau skeptiška, bet jei FB grupė paskatins daugiau dalintis savais interjerais - aš jau už :D

Atsakyti
biggrin.gif
as nezinau ar butu kas gero is tokio reikalo, bet as jau nebeturiu kantrybes ikelineti cia foto. manau, kad nera labai sazininga taip elgtis, kai cia taip bendraujam, bet... o ir kazkaip nebesmagu man deti nuotraukas visai viesai, kai absoliuciai bet kas jas mato. senstu biggrin.gif
Atsakyti

Cobre, susiimk ir sukurk atskira FB grupe, uzdara?

asmeniskai atsiusiu prasyma prijungt

Atsakyti