Tas tiesa, jis kurtas seniai, bet už jį prašoma kaip už gerą - 500 t. EUR.
Kai tą sumą padalini iš kvadratų gauni plikos šiuolaikinės dėžutės kvadrato kainą
Kai tą sumą padalini iš kvadratų gauni plikos šiuolaikinės dėžutės kvadrato kainą
tai kad už tokią kainą Vilniaus senamiestyje galima gauti pilnai įrengtą butą. Va šitas užkliuvo bežiūrint
http://www.skelbiu.l...s-26757989.html
ai, ir šitas dar toks nevienareikšmiškas įdomi šviestuvo svetainėje vieta, tai, kad tamsios ir ryškios spalvos neapsunkino vaizdo, nors ervės ne per daugiausia. Tik fototapetų gal kiek per daug...
Kol kas esu nusipirkus didziausia kibira baltu dazu ir daziau Femme rekomenduotu kodu.
Aisku tas dazymas kol kas tik sioks toks - sandeliukas, mat pati spakliavau, daziau (esu baisi prikli kokybei )
Spalvos gerai suprast negaliu, nes apsvietimas dirbtinis. Po to bandysiu tais paciais dazais dazyt viena miegamaji, tada tikiuos pasimatys kokia ji tikra, o ir dazyt ja planuoju viska: lubas, sienas, lubinius apvadus, nieko neisskiriant. Gal nuobodoka, bet maziausia tikimybe, kad nusibos, su tekstiles spalvomis labiau pazaisiu. Bet ol tie dazai kibire - man patinka - pieno baltumo, grazi, skani, jauki balta (dedasi geltonas ir pilkas pigmentas).
Man dabar toks rupestis: gi nusipirkus esu dviguba belfast tipo virtuves plautuve esu,o kiek ziuriu interjerus - nematau niekus jog tokia deretu su naujoviska buitine technika.
Siaip jau man labai patinka range tipo virykles, ale ju kainos biski nesveikos ir LT pirkt nera, teks bogintis is UK, kas vel sukelia papildomu rupesciu.
Bet gal as klystu ir vis tik ta plautuve deretu su naujoviska kaitlente?
labai buciau dekinga uz jusu nuomones.