Sveikos merginos,nuo rugsejo stebejau jus ,is La monos suzinojau apie si foruma ir Turkija,turiu dukra , naturaliai buvau pastojusi ,o dabar 1,5 metu laukiam gandru,per ta laika turejau persileidimus-5 sav,7 sav ir 4 sav ,pati pastodavau,perejau visus kelius Lietuvoje ir visus imanomus tyrimus padariau, niekas nesudaro jokios priezasties,net 2 iui pasidariau vk,bet su jus prieziura tai aisku ir nepavyko nei vienas

...Rugseji apsilankem memoriale,pasiule padaryti HSG Echomare,nes dar tik sito nebuvau dariusi,taigi aptiko gimdoje polipa,grizau i Lietuva ,pasalinau,sia savaite planavau skristi IVF ,bet praeita sestadieni nuejau pasidaryt bendra kraujo tyrima ir tuo paciu pasidariau HCG 23cd -buvo jau 16 IU/L :)nepatikrinau kazkodel PGN...si antradieni ejau pas gyne,pamate 3mm puslele 26cd ,buvau laiminga be galo,tuo paciu padarem HCG ir PGN ir cia buvo ne kas -PGN -8, o HCH nukrito iki 9

..pagalvojau gal kita labe,del to taip skyriasi...aciu Lamonai jinai iskarto man perleido leidziamo progestano,susileidau uzvakar,vakar pasidariau tyrimus...nieko gero-HCG-3,PGN-187,paskambinau Masturai,sake kai prasides mm,atvaziuot ,dary sitame cikle...bet dabar galvoju ,kol neiseis tas progesteronas tai ir neprasides mm,gal kam taip buvo nutike su progesteronu,gal galit patart kaip ji greiciau isvalyt is organizmo?Aciu uz komentarus!