Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 44-a tema

QUOTE(nefifi @ 2016 11 07, 20:02)
Labas, merginos,

Ačiū už rūpestį. Šiandien tapau PUPO smile.gif

Sekmes, Nefifi! Glostyk pilvuka ir tikek, kad viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2016 11 07, 21:02)
Labas, merginos,
Kaip minėjau, 2 cd turėjau 2 folius, išsaugant kokybę buvo skirta po 150 gonalio. 4cd atsako į vaistus nebuvo, padidino iki 237,50. ) 6cd 1 folis paaugo, kitas buvo be atsako, dėl to man jau 6cd pasakė, kad orientuojamės į 1 folį. (Beje, žinau, kad čia palaikymo komanda puiki ir norit visada įpūsti vilties, bet kai mažarezervė sako, kad yra tik 1 ar 2 foliai, tai taip ir yra smile.gif stebuklú nebūna, čia ne koks 15 folikulú, kuriú gali pasislėpusiú nematyti smile.gif. O plynan lauke pavieniai kariai net man matomi akivaizdžiai biggrin.gif
Paskui dar dozę padidino iki 250. Vėliau pridėjo cerrotide ir luverį, bet gonalio jau pamažino, aišku.

Taikė IMSI, įsodino 5 dienú 4AB blastutę.
Mus prižiūrėjo Dr. Emre Turgut, labai malonus ir fainas gydytojas, plius kalba angliškai.

Nefifi, linkiu tik teigiamu ir kuo aukstesniu HCG skaiciuku. Kumsciai ir koju ir ranku spaudziami uz tave wub.gif 4u.gif.

As vistiek nesuprantu, kam tada mums mazarezervems pumpuoja ta gonali ir dar tokiom arkliskom dozem, jei rezultatas vienas fokis. Tada geriau paliktu ji augti naturaliam cikle ir punktuotu pries ovuliacija, nereiktu saves "stiprinti" hormonais??? Paaiskinkit kuri nors man??
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 11 07, 22:08)
As vistiek nesuprantu, kam tada mums mazarezervems pumpuoja ta gonali ir dar tokiom arkliskom dozem, jei rezultatas vienas fokis. Tada geriau paliktu ji augti naturaliam cikle ir punktuotu pries ovuliacija, nereiktu saves "stiprinti" hormonais??? Paaiskinkit kuri nors man??

Bent mano atveju, natūraliai aš subrandinu folį tik 21-22cd(ciklas 28d), kadangi labai žemas LH, ko pasekoj tikėtis kokybės iš perbrendusio folio būtū nelogiška. Net kai IUI dariausi, gyd. sakiau, kad gi kiekvieną ciklą nesistimuliuosiu, gal geriau palikti natūraliai ovuliuoti vėlai, o tik 2 fazę ilginti (kad ir kokiu dufu),tai sako jokios prasmės, nes bėda, kad perauga.
Alternatyva nebent gonalį bandyti keisti kažkuo, jei įmanoma. Bet neringa, jei pamenu, tau pavykdavo išimti daugiau nei 1?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 07 lapkričio 2016 - 22:22

Mūsú nepastojimo priežastys-oligoastenozoospermija(TR daryta SG parodė nulį geros morfologijos, kai LT prieš mėnesį parodė 14proc. Mano AMH (LT prieš metus) 0,88, TR nebesityriau, nes pats fakto žinojimo faktas nieko nepakeis.

Beje, pamenat, minėjau, kad turiu su venom problemú. Taip, ir turkai suprato, kad problema yra ir didelė biggrin.gif tai visus kartus Mastura vedėsi mane į vaikú skyriú ir ten slaugiú ranka atkalta vaikams ir kūdikiams imti kraujá, tai ten be ceremonijú paimdavo-žinoma, ne iš alkūnės srities, bet plaštakos. Užtai pataikydavo! smile.gif

Laikom kumščius, kad viskas ir toliau eitųsi sėkmingai smile.gif
Norėjau paklausti, ar vyrui dėl tokios diagnozės nedarė TESOS?

Kaip irgi turinti problemų su venom, labai vertinau, kad JIE ieško išeities iš padėties, o ne apkaltina tave, kad tu čia sėdi susispazmavus ir dėl to jos neranda/nepataiko į veną (ką kaip tik vakar man teko patirti vienoje iš ligoninių darantis AFS tyrimą, kai sumokėjau 100€ už tyrimus, subadė kaip rėtį ir dar teko išklausyti moralą bash.gif )
Atsakyti
Sveikos,

gal kuri netyčia turite užsilikusio leidžiamo progesterono? PM. smile.gif
Atsakyti
Šiandien tapau PUPO smile.gif Nuo pradžiù.

Nefifi, laikom kumščius aukštiem HCG skaičiukams smile.gif 4u.gif

Pagre, kaip jūsų pupsikai pupsi 4u.gif ?

Kriukriu, kaip jums sekasi? Kokios dozės vaistų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2016 11 08, 10:20)
Laikom kumščius, kad viskas ir toliau eitųsi sėkmingai smile.gif
Norėjau paklausti, ar vyrui dėl tokios diagnozės nedarė TESOS?

Sveikutes,
TESA daro, kai ejakulate is viso nera spermatozoidu, kaip pas MV, pavyzdziui.
Dare jam bandomaja Tesa Lietuvoje, turkai jam dare sudetingesne procedura- Mikro Tese.

Moterytes, kumstukai uz visas 4u.gif
Atsakyti

Ačiū, merginos :)

Kas labai smagu būnant tr, kad yra lietuvaičiú tuo pat metu. Puikiai praleidom laiká :)

Atsakyti
Sakykit, ar susidūrėt kas su vidurių užkietėjimu? Gal čia nuo crinono? Atsižvelgiant į tai, kad šis "malonumas"- tiesioginis progesterono poveikis...
Atsakyti

Taip, vargino šitas "malonumas". Dabar jau rečiau (9-tą sav.), bet vis vien pasitaiko :oh: nors progesteroną vis dar naudoju. 

Sakykit, ar susidūrėt kas su vidurių užkietėjimu? Gal čia nuo crinono? Atsižvelgiant į tai, kad šis "malonumas"- tiesioginis progesterono poveikis...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Famili: 08 lapkričio 2016 - 16:12
O taip...buvo šitas "malonumas", neprisimenu iki kelintos savaitės. Mastura sakė, kad jei užkietės viduriai, nestenėti wc. Minėjo ką galimėtų nusipirkti, palengvinimui, bet man kažkaip įėjo per vieną ausį ir išėjo ax.gif Aš natūralias būdais su tuo kovojau, man padėjo - užsipildavau šiltu/karštu vandeniu džiovintų abrikosų, slyvų - po 4 ar 5 vienetus. Geriausiai iš vaakro, tuomet kitą dieną išgerdavau tą skystimėlį (kaip kompotas) ir viską suvalgydavau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Januari: 08 lapkričio 2016 - 16:22
QUOTE(Nica79 @ 2016 11 08, 13:56)
Sveikutes,
TESA daro, kai ejakulate is viso nera spermatozoidu, kaip pas MV, pavyzdziui.
Dare jam bandomaja Tesa Lietuvoje, turkai jam dare sudetingesne procedura- Mikro Tese.

Moterytes, kumstukai uz visas  4u.gif

Taip, taip ir turėjau omeny mikro TESA biggrin.gif Gal galima plačiau, kaip ir kokiu metu tai vyksta? Ar tuo pat metu vienas į vieną operacinę punkcijai, o kitas - tesai keliauja, ar paeiliui?... Ir gal žinai, jei ejakulente yra pavieniai spermiukai ir tie patys nelabai kokie, tesos metu jie išgaunami kokybiškesni? mastau.gif
Atsakyti