Gal būtų norinčių dalintis shipp
www.zulily.com
QUOTE(crumpett @ 2016 11 02, 14:52)
Laba diena,
mamos, patarkit: ar 4-metė nenukleiptų UGG'ų? Kiek matau net suaugusieji kulnus kažkaip negražia numina, tai įdomu, kaip būtų su vaiku. Ir kokį dydį reikėtų pirkti su 15,3 cm pėda?
mamos, patarkit: ar 4-metė nenukleiptų UGG'ų? Kiek matau net suaugusieji kulnus kažkaip negražia numina, tai įdomu, kaip būtų su vaiku. Ir kokį dydį reikėtų pirkti su 15,3 cm pėda?
Originalus ugg ar bearpaw nenusiklaipo.
QUOTE(Vinija @ 2016 11 02, 16:24)
Jus esat tikri kad UGG? Maniske 2 sezonus (5mete dabar ) atnesiojo nieko panasaus...jokie kulnai nenusikreivino..
Emu nesioju 5metus ir nieko, tik moraliskai jau paseno

Esu garantuota, kad UGG. Bet aš manau, tai priklauso nuo to kaip dedama pėda.
Mano dukra stato pėdas į vidų, nors ir deda pilną padą, bet kojų nykščiai žiūri vienas į kitą, tai dėl to ir bijau, kad nenusikleiptų (batų man negaila, tiesiog nenoriu, kad vaikas atrodytų dar šleivesnis nei yra...) Nors šiaip nei vieni batai nėra nukleipti.
O pirkti geriau su kailiu ar su vilna? Išgirtuose Columbia koja ledinė būna.
Papildyta:
Ir dėl dydžio su 15,3 cm koja, kokį patartumėt?
Mano dukra stato pėdas į vidų, nors ir deda pilną padą, bet kojų nykščiai žiūri vienas į kitą, tai dėl to ir bijau, kad nenusikleiptų (batų man negaila, tiesiog nenoriu, kad vaikas atrodytų dar šleivesnis nei yra...) Nors šiaip nei vieni batai nėra nukleipti.
Papildyta:
QUOTE(crumpett @ 2016 11 02, 19:29)
Esu garantuota, kad UGG. Bet aš manau, tai priklauso nuo to kaip dedama pėda.
Ir dėl dydžio su 15,3 cm koja, kokį patartumėt?
[quote=Dangiuks,2016 11 02, 12:49]
Trūksta $7 iki freeshipp
rl=http://www.nordstromrack.com]www.nordstromrack.com[/url]
ar dar renkat ?
Trūksta $7 iki freeshipp

rl=http://www.nordstromrack.com]www.nordstromrack.com[/url]
ar dar renkat ?
Dedu www.Macys.com -20% VOTE
www.juicebeauty.com -20% viskam
www.Zulily.com dalintis shipui
www.Zulily.com dalintis shipui
Labas rytas
Kokios ten akcijos atrakcijos su www.ae.com ? Nelabai suprantu...gal kokie kodukai dar yra be to kad 1 pilna, kaina antri - 50 % ? Domina konkreciai dzinsai kurie yra uz pilna kaina...Vienus gavau tokie fainus
Dar mielai pora kokiu paimciau