Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Irreelle @ 2016 11 08, 13:45)

Oi, maniske su a'lia kerzais vaiksto, tai aciu Die, bent pliku koju nesimato. Bet mieste teko matyti tokiu- salikas uzmataruotas kuo didziausias, o batai trumpi ir kojos nuogos sviecia  blink.gif

Gal mane matei? biggrin.gif aš taip vaikštau biggrin.gif
Man negražu prie kelnių, kur matosi koja, kojinės unsure.gif tai prie tarkim oxford tipo batų aunuosi kojines, kurių nesimato iš batų ir tada matosi plika koja prie trumpesnių kelnių bigsmile.gif nu bet man nešalta biggrin.gif aš aišku ir nevaikštau taip po miestą, su mašina, bet kartais iki mašinos prasieinu. O va šalikas dyyyydelis juk privalomas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(birute.k @ 2016 11 08, 11:04)
O kaip išsirinkti iš tokios gausybės?Į ką žiūrėt,kad būtų tikrai šilta?Gal kas pirkot savo paauglėms?

Aš pernai pirkau iš Macys labai pigiai (galvoju, kad pigiai - už 49,99 USD) Wildflower Faux-Fur-Trim Hooded Parka - va tokią
tik nebėra šiemet jos ten unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 11 08, 12:13)
Gal mane matei? biggrin.gif aš taip vaikštau biggrin.gif
Man negražu prie kelnių, kur matosi koja, kojinės  unsure.gif  tai prie tarkim oxford tipo batų aunuosi kojines, kurių nesimato iš batų ir tada matosi plika koja prie trumpesnių  kelnių  bigsmile.gif  nu bet man nešalta biggrin.gif aš aišku ir nevaikštau taip po miestą, su mašina, bet kartais iki mašinos prasieinu. O va šalikas dyyyydelis juk privalomas biggrin.gif

man neprigyja salikai. Kiek pirkau, ne vieno nenesioju. Seniai nebeperku, o kad turejau, isdalinau. Striukes perku tokias, ka dengtu kakla, kitaip iseinu be saliko, pliku kaklu hmm.gif
Tas pats su pirstinem. Prisipirkus bele kiek, visos masinos "bardakelyje" guli, bet niekad neuzsidedu. (neskaitant kai slidinejam, tada zinoma su pirstinem).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taurė: 08 lapkričio 2016 - 19:23
QUOTE(Taurė @ 2016 11 08, 19:21)
man neprigyja salikai. Kiek pirkau, ne vieno nenesioju. Seniai nebeperku, o kad turejau, isdalinau. Striukes perku tokias, ka dengtu kakla, kitaip iseinu  be saliko, pliku kaklu  hmm.gif
Tas pats su pirstinem. Prisipirkus bele kiek, visos masinos "bardakelyje" guli, bet niekad neuzsidedu. (neskaitant kai slidinejam, tada zinoma su pirstinem).

O man kuo didesnis šalikas, tuo geriau biggrin.gif aš ent ant goosės užsivinioju, nors ten striukė dengia kaklą unsure.gif vat jei kaklui šalta, tada ir man šalta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2016 11 08, 08:57)
Sveikos, merginos  smile.gif

Gal kuri turit šiuos UGG? Kokie atsiliepimai? Koks dydis atitiktų 37-tąjį?  rolleyes.gif  6?  rolleyes.gif

user posted image

Man asmeniskai UGG batai atitinka dydzius. Maciau daug kartu kai zmones rase, kad classic tipo uggai padidinti. Bet man negrazu kai pirstas deformuoja prieki, todel visad perku atitinkancius mano dydi.
Per visa laika kiek turejus ugg batu, tik 2 reikejo imt truputi mazesnius nei iprasta, mokasinus, ir zieminius ilgus, bet pastaruju seniai neber pardavime. Taip iseina, kad dauguma atitinka mano dydi. Bet cia tik mano tokia patirtis, todel geriau kai daugiau zmoniu pasisako 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(birute.k @ 2016 11 08, 11:50)
tai apie pirštines net nekalbu,maniškė su plona palaidine ir plona parka vaikšto,net plaukai šiaušias žiūrint į ją blink.gif

Kaip dziaugiuosi , kad mano paaugle ir su pukine striuke jau , ir su kepure , ir su pirstinem rolleyes.gif . Nereik sakyt , rengiasi pati , kad butų šilta
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2016 11 08, 20:21)
Aš pernai pirkau iš Macys labai pigiai (galvoju, kad pigiai - už 49,99 USD) Wildflower Faux-Fur-Trim Hooded Parka - va tokią
tik nebėra šiemet jos ten  unsure.gif

o ar šilta?Radau amazone už 65$
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 11 08, 12:26)
O man kuo didesnis šalikas, tuo geriau biggrin.gif aš ent ant goosės užsivinioju, nors ten striukė dengia kaklą  unsure.gif  vat jei kaklui šalta, tada ir man šalta biggrin.gif

Man ir grazu salikas, bet pati nesiot negaliu.
Na jei net ant gooses sugebat uzvyniot salika, tada tikrai tikiu, kad dievinat salikus cool.gif
Papildyta:
QUOTE(anerita* @ 2016 11 08, 12:34)
Kaip dziaugiuosi , kad mano paaugle ir su pukine striuke jau , ir su kepure , ir su pirstinem  rolleyes.gif  . Nereik sakyt , rengiasi pati , kad butų šilta

maniskes i mane, nesioja tik striukes, be saliku, pirstiniu ir kepuriu unsure.gif Priperku mazei pirstiniu, bet nebelieka ne vienos po ziemos blink.gif Pernai prigavau maze, kad po rubais apsirengia maike. Nuejus i mokykla nusirengia bliuskute ilgom rankovem ( nes zinoma neleidziu eiti su maike i mokykla ziema) ir buna tik su maike cry.gif
Prigavau, kai pamaciau vienos mamos papostintas nuotraukas facebooke. Visos mergaites su megstiniais, maniske su maike, nors isejo su megstiniu cry.gif
Papildyta:
QUOTE(birute.k @ 2016 11 08, 02:48)
SOS mergaitės!Kur ieškoti paauglei šiltos parkos,o tai vaikšto pusplikė,nešalta mat jai smile.gif Ačiū kas pagelbės 4u.gif

savo paauglei pirkau is llbean. Juoda, baisi ( nesuprantu paaugliu mados), bet labai silta, ir aciu D itinka jai, nes irgi plika eitu ziople unsure.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Ar užsakinėjate iš šitos parduotuvės? Ar patikima? Nebus made in China smile.gif . Dukra iš kažkur ištraukė.

Ačiū 4u.gif

Ups, pamiršau nuorodą įdėt ax.gif .

http://www.romwe.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sync: 08 lapkričio 2016 - 21:19
QUOTE(sync @ 2016 11 08, 22:17)
Labas vakaras,

Ar užsakinėjate iš šitos parduotuvės? Ar patikima? Nebus made in China smile.gif . Dukra iš kažkur ištraukė.

Ačiū  4u.gif

Ups, pamiršau nuorodą įdėt  ax.gif .

visiska china unsure.gif youtube vlogeres is ten visko prisiperka ir paskui rodosi, matyt, is ten ir istrauke.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2016 11 08, 23:22)
visiska china  unsure.gif youtube vlogeres is ten visko prisiperka ir paskui rodosi, matyt, is ten ir istrauke.

taip ir galvojau smile.gif. ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sync @ 2016 11 08, 14:17)
Labas vakaras,

Ačiū  4u.gif

Ups, pamiršau nuorodą įdėt  ax.gif .

totali China smile.gif
Atsakyti