Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(ElfuFeja @ 2016 11 12, 15:18)
Ar Buga nebus siltesnis?

Mano dukra tokį turėjus, tik aišku mergaitišką, tai niekad nesušalo biggrin.gif
Papildyta:
FREESHIP:

www.menswearhouse.com

www.ruelala.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dangiuks: 12 lapkričio 2016 - 14:46
JUNKITĖS PASIDALINTI SHIPP $2-$3:

www.zulily.com
Atsakyti
Ar parinktumėt Childrensplace?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2016 11 12, 17:18)
Ar parinktumėt Childrensplace??  4u.gif

Žinoma, siųskite norus taure212@gmail.com bigsmile.gif
Atsakyti
www.saksoff5th.com

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2016 11 12, 14:45)
Mergaitės vis pirko šiuos vitaminus, susigundžiau ir aš, vartoju ir vis stebiu pagerėjimą  biggrin.gif  Mano slenka tragiškai, o dar visai neseniai turėjau storus plaukus  angel_sadangel.gif

www.vitacost.com/country-life-maxi-hair-plus-5000-mcg-120-vegetarian-capsules-1

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamika. @ 2016 11 12, 18:34)
Aciu labai  4u.gif

Turiu siuos vitaminus..slinko taip..kad stengdavausi maziau plaut, nes po plovimo vonia uzsikimsdavo ir plyteles pilnos plauku...dabar tik plyteles pilnos plauku, bet dar tik puse sugeriau biggrin.gif 4u.gif unsure.gif
Atsakyti
Uniqlo vis dar nuo vakar nenupirkta. junkites
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2016 11 12, 18:47)
Turiu siuos vitaminus..slinko taip..kad stengdavausi maziau plaut, nes po plovimo vonia uzsikimsdavo ir plyteles pilnos plauku...dabar tik plyteles pilnos plauku, bet dar tik puse sugeriau biggrin.gif  4u.gif  unsure.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2016 11 12, 10:47)
Turiu siuos vitaminus..slinko taip..kad stengdavausi maziau plaut, nes po plovimo vonia uzsikimsdavo ir plyteles pilnos plauku...dabar tik plyteles pilnos plauku, bet dar tik puse sugeriau biggrin.gif  4u.gif  unsure.gif

man 2010 metais kruva plauku iskrito. Buvau prisakyta plauti ne dazniau kaip 2 kart i sav. ir gerti vitaminus skirtus moterims. Slinkti nustojo, kazkiek ataugo, bet tikrai nebe tiek, kiek buvo.
Mano ilgi plaukai, del to dazniausiai nesioju suristus, nes negaliu plauti taip daznai, kaip reiketu nesiojant pastoviai palaidus unsure.gif Kasdienis plovimas priesas numeris 1 mano plaukams.
Papildyta:
QUOTE(samuke17 @ 2016 11 12, 10:54)
Uniqlo vis dar nuo vakar nenupirkta. junkites

taip, dar truksta 4u.gif
Papildyta:
Junkites prie www.Ae.com TAKE 25% OFF YOUR AEO® or Aerie® PURCHASE WITH CODE FORTHEFAM
Atsakyti
QUOTE(samuke17 @ 2016 11 10, 22:57)
Man atrodo geriausios kur sintetika, medvilne ir spandex sudety, ir maziau lamdosi kai 60 % sintetikos. Bet jei tos geriausios sudeties tada lietuvoj pigiau gaunasi pirkti. Bet ar bandet wonderwink kelnes - ivairiu yra ir kokybe gera.

man kojos niezti nuo poliesterio
Atsakyti
Merginos, o Marc Jacobs rankinems Nordstrom -50,tai griebt? ar per padekos diena buna dar didesne nuolaida? Yra siuntimas ir taxai Nordstrom?
Atsakyti