Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų Katytės ir katinėliai♥♥♥

QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 11 01, 17:48)
<p>O jo didenybės išraiška, tfu bučiuojasi čia visokiosuser posted image</p>
<p>Bet galingas katinas išaugo iš tokio mažo pūkų kamuoliuko.Palik karčius, negadink viso grožio.Nebent jei labai velsis.</p>
<p>Tytė išprausta, o matosi nepatenkinta.Gal į batus ne-kos, bet naktį pjaus garantuotai lotuliukas.gif</p>
<p>Bela iš kur stebuklingą skrybelę gavo?</p>
<p>Visiškai nekatiniškas klausimas. Tik nesijuokt blush-anim-cl.gif  Ką galima, arba ką gaminat su lęšiais. Nusipirkau pabandymui konservuotų lęšių, o ką daryti nežinau. Kiek kur žiūrėjau, nu labai neapetitiškai atrodo visi patiekalai?</p>
<p> </p>

Aciu Lisiteja wub.gif Maziui pasnibzdejau Tavo parasytus zodzius, gal suprato bigsmile.gif wub.gif

Dabar lesiai...Megstu juos, jie kaip pupeles - sotus smile.gif As papjaustau kubeliais Panevezio file, pakepinu svoguniuko, po to pakepinu supjaustyta kumpeli ir i isvirtus lesius. Vualia, labai skani misraine, arba garnyras 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
užbegau visų pagirti smile.gif
Nuoga Tytė prajuokino biggrin.gif ir nuotraukos kur skritumus reikėjo rasti irgi biggrin.gif
Apus ir nujuokino taip, kad vos nuo sofos nenukritau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ahabi - viskas stos į savo vėžes su laiku 4u.gif tu jau daug patyrei ir išmokai 4u.gif Rastė su laiku nurims ir prisitaikys, pamatys, kad tiedu draugeliai jai pavojaus nekelia ir stebės juos iš tolo 4u.gif Kiemo baimių ir įpročių sunku atsisakyti, rašiau, jog ir mano švelnus ir mielas Grikelis, parneštas iš kiemo beveik mėnesį urzgė valgydamas ir po to dar suurgzdavo jei kas arčiau prieidavo - tai tieisog kiemo patirtis ir reik laiko ją užmiršti. Taip kad pareis Rastytė ir į lovą ir pas tave į glėbį 4u.gif
Atsakyti

Lisitėjai: aš lęšius kartais naudoju kaip garnyrą, ypač prie riebesnės mėsos ar su padažu. Beatos virtuvė turi kažkokį skanų sriubos receptą, bet ten reikia šaukštelio kumino.

O Tytė tegul mus pjauna, svarbu tik į batus ne...tų.  :P 

Atsakyti
Lešiai nuostabiai tinka su daržovėmis. Prie mėsos nevartoju, nes ir ten ir ten baltymai, netikslinga. Bet va su daržovėmis - skanu nerealiai 4u.gif
Atsakyti
Va, kažką darysiu su daržovėmis, nes nesu didelė mėsėdė.Vartoju minimaliai.Reiks tik produktus susipirkti.
Snyguriuoja pas mus. Nenoriu blink.gif dar žiemos
Atsakyti

Ne nu... Kas per sezonas... Buvau trūkus pietų, t.y. pavakarių miego. Jau kelios dienos kai pradeda temti, pasidarau sunki kaip švininė ir nieko nebegaliu. Šiandien sakau mb: einu trumpam prigult. Priguliau... Ir kaip į bedugnę nusiritau. :blink:  Po geros valandos pabudau... Ir vis negaliu iki galo atsipaipelėt. Atrodo ir išsimiegu paskutinėm naktim, ir ką. Man turbūt kaip meškai žiemos miego reikia. :rolleyes: 

Tytė irgi kažkur prapuolus. Aiškiai knarkia kokiam užkampy. Gerai jai... O aš einu kavos darytis.

Atsakyti
Parvažiavom iš kapinių., apšaliau šiek tiek, o vakarop snigti pradėjo. Kiemas baltas. mašina apsnigta. Bus ryte ką veikti karsta.gif

Pasirodom, kaip ne(draugaujam)

Akrobatikos pradžiamokslis
user posted image
Draugauja, žaidžia ir tampo tą patį žaisliuką
user posted imageuser posted imageuser posted image
Norėčiau prisijungti, bet juk aš išdidi, nežaidžianti su mažvaikiais, katytė
user posted image
Susipažinimas su karšta šviesele
user posted image

Rastei nusibosta būti vienai. Atėjo ant peties pas mane, tačiau išbuvo vos kelias minutes, judanti gyvūnija aplink erzina, todėl išėjo ilsėtis kitur.
O į Tutį su Raste gražu žiūrėti, kartu žaidžia, pagaliuką abu tampo, Tutis ją veją..draugeliai bus užtikrinti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ahabimeni: 01 lapkričio 2016 - 18:31
Dūkailos kokie wub.gif
Sakėm, mes tau visos, kad nebus bėdos su Tučiu ir Makiuku, nenorėjai net tikėti. lotuliukas.gif O dabar saugok, kad pirkios nenuneštų. Rastė apsipras, nežais su mažvaikiais, bet iš saugaus atstumo stebės juos.
Atsakyti
Draugeliai kaip smagiai žaidžia, gera žiūrėti biggrin.gif 4u.gif Rastytė atėjo pasižiūrėti į mažvaikius biggrin.gif
Atsakyti

Labu

Ahabi tiesa Erode raso palik Raste ramybej, visiskai, pati is smalsumo ateis kai niekas jos neklibins, dabar gal ji ir nori, bet cia kaip su supykusiu asmeniu kuo daugiau lendi tuo daugiau puciasi ir vaidina neprieinama.

Tiesa kam siust foto? maciau du emeilus tai parasykit ta i kuri atsiust, eisiu kita kompa pasikursiu susirasiu foto

Erode prasom man saskaita ir suma ;)

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 11 01, 16:48)
<p>Visiškai nekatiniškas klausimas. Tik nesijuokt blush-anim-cl.gif  Ką galima, arba ką gaminat su lęšiais. Nusipirkau pabandymui konservuotų lęšių, o ką daryti nežinau. Kiek kur žiūrėjau, nu labai neapetitiškai atrodo visi patiekalai?</p>
<p> </p>

Dėk į blenderį ir su lešių sunka blenderiuok, kartu su puse stiklainiuko džiovintų pomidorų (pusė lešių kiekio), kažkiek sunkos nupilk lauk. Gaunasi užtepėlė, valgyti su morkom žaliom, tept ant skrebučio, duonuko, su žaliais agurkais.
Atsakyti
Azu - gali man siųsti - jolita.patricia@gmail.com 4u.gif
Atsakyti