Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų Katytės ir katinėliai♥♥♥

QUOTE(Erode @ 2016 11 02, 13:43)
Visiškai pritariu. Adaptuosis, gi visąlaik nelaiko uždarytos. Bendrauja.

Va ziurek, pas tave jau praejo pakankamai daug laiko, atrodo jau turetu but apsitryne. Bet. Todel, reikia padeti augintiam adaptuotis pasitelkus zmogiskas gudrybes. 4u.gif
Atsakyti
ahabi, nebijok jei Makas kurį laiką gaus į kailį. Kai atsirado Toris, tai Ryžius kokią savaitę kasdien jį lupdavo. Bet taip iš pasalų prisėlindavo ir su lapce šnai šnai... Toris tik ant nugaros krisdavo, letenas į viršų, tipo pasiduoda ir gailiai kniaukia. Paskui viskas stojosi į savo vėžes, net laksto kartu biggrin.gif
Atsakyti

mano vaikelis šiuo metu vairavimo egzaminą laiko.....  :huh2: 

Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2016 11 02, 14:21)
<p>mano vaikelis šiuo metu vairavimo egzaminą laiko.....  huh.gif </p>

Laikau spygas, kad pasisektu 4u.gif
Atsakyti

Sveikos, na oras tai ne dovanėlė aišku, bet rytas būvo gražus, sniegas man patinka :rolleyes: Gaila taip ir pasidžiaugt nepavyko, nutirpo.

Nikune sėkmės egzamine tavo vaikui :4u: 

Draugystės ir nedraugystės-sunku, juk pasirinkimo jie neturi, bet amžinai nesipyks,  bus viskas gerai.Mes kantrios, palauksim gerų žinių :D 

Avalynės niekaip šiandien nenutaikau,vis šlapia atkulniuoju. Brr.. :unsure: Be botų -nikaip. :hmm: 

Atsakyti
Tikrai taip, kai kas nors namie yra, durys visada atviros, katė laisva. Pirmomis dienomis net neišlindo. O va vakar, rodžiau nuotrauką, du žaidžia po stalu, o ji atokiau stebi. Beje, pastebėjau ryte, Makas ir Tutis lakė vandenį drauge iš Tučio indelio ax.gif
Vėtra, reikia viską sakyti, ką pastebi, kas kliūna ar negerai. Jūs - katininkės visos. Man augintiniai katinai naujovė mano gyvenime, čia tas pats, kas pirmagimį auginti.. čia iš kart dvynukai biggrin.gif kone...

Papildyta:
QUOTE(Nikuna @ 2016 11 02, 14:21)
<p>mano vaikelis šiuo metu vairavimo egzaminą laiko.....  huh.gif </p>

Sėkmės vaikui, o mamai, kantrybės ir šaltų nervų belaukiant mirksiukas.gif
Atsakyti

Neišlaikė  :unsure: 

Atsakyti
Laikykites, mokinkites toliau 4u.gif Taip buna
Atsakyti

dar nežinau ką ten ne taip padarė, bet nieko... sakau, bent su jų mašina pavažiavai... 

Atsakyti
Zinant kiek daug neislaiko, tai kaip ir ne naujiena. Svarbu neissigastu to neislaikymo ir irtusi toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 11 02, 13:48)
Va ziurek, pas tave jau praejo pakankamai daug laiko, atrodo jau turetu but apsitryne. Bet. Todel, reikia padeti augintiam adaptuotis pasitelkus zmogiskas gudrybes.  4u.gif

Busy, jei mokėčiau, seniai būčiau tai padarius.
Atsakyti

Zinant kiek daug neislaiko, tai kaip ir ne naujiena. Svarbu neissigastu to neislaikymo ir irtusi toliau 4u.gif

Aš žinau.... aš ir pati iš antro karto išsilaikiau....

Atsakyti