Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų Katytės ir katinėliai♥♥♥

Oij Vėtriuk, skruostai užkaito 4u.gif
Va Makas prie meno pas mus ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 11 07, 20:41)
Oij Vėtriuk, skruostai užkaito 4u.gif
Va Makas prie meno pas mus ax.gif

As sakau, ko jis man taip patiko! biggrin.gif bigsmile.gif
As taip pat grojau kazkada. Pradzioj muzikos mokykla 7 metai po to konservatorija 4 metai o paskui Universiteto pirmi metai grynosios muzikos. Ale kai tiek metunegrojus primirse pirstukai. Jau ne ka tesugroju...deja bigsmile.gif Uztat ant nervu dabar virtuoziskai grajinu angel_not.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Papildyta:
As labai rimtai pasvarsciau apie pardavima pianino....vyras atkalbejo....
Atsakyti

O man taip gražu, kai kas nors pianinu groja. :ax:   Kad ir labai mėgėjiškai, svarbu su meile. :) Mūsų dukra kartais mus pradžiugindavo. Tik dabar užmetus... Ne kažką ji moka, nebaigta muzikalkė. Bet vis tiek smagu. :) 

Atsakyti
As grojau akordeonu ir sintezatoriumi. Pries kelis metus išsitraukiau garmošką ir ėjau su vaikais per užgavėnes grodama . Dainavom " kepė kepė, kepė lepė boba blynus" oij smagu buvo ;)
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 11 07, 21:24)
As grojau akordeonu ir sintezatoriumi. Pries kelis metus išsitraukiau garmošką ir ėjau su vaikais per užgavėnes grodama . Dainavom " kepė kepė, kepė lepė boba blynus" oij smagu buvo ;)

Per sitas uzgavenes eisi su manim, ok? As daznai atrakcija darau su drauges seima, kartais su broliu ir vaikais bigsmile.gif Prisirengiam. Akordionu privengiu, nelabai gerai ir moku. Bet daugiabuciuose garsas uz tevyne. Tai pasiimam bliudu mediniu saukstu ir duodam. Visada turiu kortu...pati pasidarau, siaip ant juoko...Tai balsas luzta po uzgaveniu. O saldainiu, pinigeliu blynu prisirenkam. Po to sukrentam visi kur ir dalinames biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 11 07, 21:34)
Per sitas uzgavenes eisi su manim, ok? As daznai atrakcija darau su drauges seima, kartais su broliu ir vaikais bigsmile.gif Prisirengiam. Akordionu privengiu, nelabai gerai ir moku. Bet daugiabuciuose garsas uz tevyne. Tai pasiimam bliudu mediniu saukstu ir duodam. Visada turiu kortu...pati pasidarau, siaip ant juoko...Tai balsas luzta po uzgaveniu. O saldainiu, pinigeliu blynu prisirenkam. Po to sukrentam visi kur ir dalinames biggrin.gif  bigsmile.gif

Butinai. As einu zydais kiekvienais metais
Cvisada rengiuosi pati
O su kpanija bus dar smagiau.
Atsakyti
Oi, paraginau nuotraukas kalendoriui siųsti, o kur siųsti neparašiau - siųskite nuotrauks man į el. paštą jolita.patricia@gmail.com 4u.gif
Vėtriuk - svečią turiu, kuris turi daug laiko ir neturi ką veikti, tai vakarais užiminėju 4u.gif darbe krūvos darbo o dar ir kraustomės iš vieno kabineto į kitą su visais baldais ir kitais turtais, žodžiu jokio socialinio gyvenimo doh.gif
Tytei - sėkmės su nedrąsiu kavalieriumi 4u.gif
Įkalintai princesei - linkėjimai kuo greičiau vėl atsistoti ant sova kojyčių 4u.gif
Visiems katams - po bučkį ir einu miegoti 4u.gif
Atsakyti

Labas mergytes. Aš irgi biški nerašli.  Vėtra palik pianiną ramybėj. Pas mane dabar ir LT ir čia po pianiną  :yahoo:  Pas Ahabi man rods sintezatorius ne pianinas. Anu klavišai sskirias Mano kašarai gavo maisto maiša. Tai sakė Vincas jau pradraskė  :unsure:  Nu varau į darbą ruoštis šianakt praneša iki -1 reik apsirėdyt daugiau....  :hmm:

Tytė gal sugundys kavalierių 😀😀😀

Princesei ratukuose greito gijimo  :4u: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 07 lapkričio 2016 - 23:33
Labaš rytaš! Į darbuš ruošiatėš? Aš tai va gulinėju vartauši smile.gif

user posted image
Atsakyti

Ruoškitės, puoškitės dvikojai darban, aš irgi pagulėsiu, namų ramybę pasaugosiu.Geros darbo dienos visiems  ir visoms :4u:

Makas - muzikantas :wub:
2ccee866f2e3.jpg

Atsakyti

Labas rytas, 

Jau vakar norėjau rašyt, kad kažkaip nebesimato Giliuko komentarų. :hm: Na va, dabar viskas tvarkoj. :D

Moliukas šiltą guolį saugo. :super:

Atsakyti
Labas rytas, tinginiaujantiesm 4u.gif

Pas mus minus 10. Gavau cuciko nuotrauku keleta, auga bigsmile.gif
Atsakyti