Virtualnaja, uz saldainius mokejote kortele ar PayPal?
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 11 04, 14:30)
ten yra kokia papildoma nuolaida ar po 5 svarus jie ? Ir koks deziu limitas ?
Nereikia man milijono, bet gal free nuo kazkiek
Nu vakare bandyciau su Jusu pagalba pagal nauja varianta

Nereikia man milijono, bet gal free nuo kazkiek

Nu vakare bandyciau su Jusu pagalba pagal nauja varianta

konsultuoju apie saldainius

ocado 5 svarai dezute - perkant pirma karta ir uz 80 svaru jus gaunate 20 svaru nuolaida

tada , kad asmeniskai jums butu dar pigiau, prasote manes, ar kokios kitos merginos, as jums issiunciu is to cashbacko pakvietima, per ji uzsiregistruojates, tada per ji einate i ta ocado puslapi , atliekate pirkima, aisku kaip naujas pirkejas , suvedant promo koda , kad gauti ta 20 svaru suma, ir jums i jusu cashbach saskaita ateina 5 svarai uz tai , kad jus uzsiregistravote pirma karta pacioje sistemoje, ir dar 6,30 svaro, kad pirkote ocado parduotuveje, viso 11,30

QUOTE(Maja Di @ 2016 11 04, 14:38)
Tukiu girdėjau daug nusivylusių.
daug metų naudojuos jų paslaugom, viskas ten normaliai veikia.
Visur būna kažkokių nesusipratimų
Jei kas SALDAINIUs prijunkit mane

QUOTE(zuikaa @ 2016 11 04, 14:42)
Virtualnaja, uz saldainius mokejote kortele ar PayPal?
paypalas parode 0,8519 kursa, man pasirode brangu, sumokejau kortele. laukiu kada sebe galesiu paziureti kokiu kursu nuskaiciavo, nes dar nematau.
QUOTE(Maja Di @ 2016 11 04, 14:19)
Aš irgi noriu, bet nesugebu
.
Planuoju sportsdirect kelių dienų bėgy užsakinėt. Bet nesu naujas pirkėjas. Kažin ar galėčiau sportsdirecte naują accoutą susikurt
, pabandyčiau tada per cashbacką pirkt
.
Bandyčiau pirkt saldainius, bet vėl problema, nemoku adreso nuoma naudotis
.

Planuoju sportsdirect kelių dienų bėgy užsakinėt. Bet nesu naujas pirkėjas. Kažin ar galėčiau sportsdirecte naują accoutą susikurt

Bandyčiau pirkt saldainius, bet vėl problema, nemoku adreso nuoma naudotis

kurkit nauja accounta kitu el pastu ir viskas

tik nepamirskit, kad turit pirmti prisijungus per cashbacka prie pardes, nes buna kas megzta n langiu atsidaryti ir uzsisako ne is to lango, negauna cashbacko ir nervuojas

QUOTE(Maja Di @ 2016 11 04, 15:38)
Gaila, kad provincijoj PA nėra. Bandyčiau. Tukiu girdėjau daug nusivylusių.
as PA uzsiregistravusi, bet dar nepirkau per juos. Vis dar per Tuki.
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 11 04, 15:44)
konsultuoju apie saldainius
ocado 5 svarai dezute - perkant pirma karta ir uz 80 svaru jus gaunate 20 svaru nuolaida
siuntimas iki PA nemokamas.
tada , kad asmeniskai jums butu dar pigiau, prasote manes, ar kokios kitos merginos, as jums issiunciu is to cashbacko pakvietima, per ji uzsiregistruojates, tada per ji einate i ta ocado puslapi , atliekate pirkima, aisku kaip naujas pirkejas , suvedant promo koda , kad gauti ta 20 svaru suma, ir jums i jusu cashbach saskaita ateina 5 svarai uz tai , kad jus uzsiregistravote pirma karta pacioje sistemoje, ir dar 6,30 svaro, kad pirkote ocado parduotuveje, viso 11,30
)) as jau patikrinau , jau turiu
valgysiu saldainius nemokamai
nu laiminga ziauriia, kaip as megstu prasisukti , kad kazka nemokamai gauti
o jei jus pirksite, tai as gausiu dar 15 svaru uz jus
taip , kad laukiu kada kam reikia pakvietima koki issiusti 

ar tik jungtis per cashbacko pakvietima ar registruotis per ji ?
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2016 11 04, 15:47)
kurkit nauja accounta kitu el pastu ir viskas
as kokius 5 esu susikurus 
tik nepamirskit, kad turit pirmti prisijungus per cashbacka prie pardes, nes buna kas megzta n langiu atsidaryti ir uzsisako ne is to lango, negauna cashbacko ir nervuojas

Aš tam cashbacke esu gal prieš pusantrų metų užsiregistravus, kažkas buvo pakvietimą atsiuntęs, bet nepirkau per jį dar nieko. Tai kaip suprantu jau tie 5 svarai už naują registraciją nuplaukė