Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 118

QUOTE(ivetacom @ 2016 11 18, 12:05)
Santariskese rekomendavo kordisepsa neisnesiotukams. As saviskiui duodavau nuo 1,5 metuku. Gaila, kad jau nebeparduoda miltelinio be kapsuliu.

O burnoje padeda atstatyti mikroflora chlorofilas. Alergines reakcijos daznai pasireiskia raudonumu aplink burnyte, chlorofilas tam irgi padeda.

Nu va ss girdejau alergiukams ji duoda
Atsakyti
Siandien gavau 11.08 dienos siuntinuka 4u.gif , saunuoliai, greit pristate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasosrasotos @ 2016 11 17, 21:00)
Pabandykit del candida issitirti. Mano sunui aplink lupas paauglystej oda skilinejo, vazelinu tepiau, vitaminus gidziau... Irgi paumejimas ziema buvo. Parodziau dermatologei, padare tyrima - candida, israse tapaliuka, kuris naikina candida, jau kita diena po panaudojimo oda grazesne buvo. Po kurio laiko buvo atsinaujine, vel patepem tuo tepaliuku ir praejo

Manau taip: ištiesų, kiekvienas žmogus turi tą candidą. Ji gyvena žarnyne, gleivinėse. Tačiau, ne visada ji išvešėja taip daug, kad niežėtų (moterims pažįstama) ar sukeltų pažeidimus. O išvešėti gali dėl daugelio dalykų - pasilpęs imunitetas, cukraus gausus vartojimas, prastas maistas. Sako, ir nuo streso įsikaraliauja.
Juk candida paprastai pasakius yra mielės, o mielėms augti reikaligas bet kokios formos cukrus. Jos juo maitinasi.
Bet ne tame esmė. Jei oda ir jos apsauginė funkcija stipri - candida jos taip paprastai nepažeis ir ji nepasijaus kaip didelis diskomfortas, žaizdelių lūpose pavidalu.
Tepaliukai nuo candida, aišku, veikia tik vietiškai. Ir užmuš ją tik toje vietoje, kur yra pažeidimas. Bet oda liks tokia pati - ir vėl pažeidžiama iki kito karto.
O vitaminas B2, tiesiog, gali padėti odai būti mažiau pažeidžiamai. Man tie B kompleksai iš Lietuvos vaistinių padėdavo. Juos vaistinėje ir rekomendavo, kai klausiau "nuo ko man šitaip, teta vaistininke". Tik tų dozės, kuriuos aš gerdavau, yra kiek mažesnės nei iherbe parduodamų. Tiesiog, tas B vitaminas sustiprina gleivinę ir candida jos "neįpjaus", nuo jo ji greičiau ir užgis.
Mano subjektyvia nuomone tai gali būti kompleksinis reiškinys. Apie candidos galimas sąsajas ir burnos odos pažeidimus žinau. Pažeidimai būna ne tik burnos smile.gif Kuri nesame nors kartą gyvenime pajutusi to "malonumo". Dėl burnos kampų padėjo B vitaminų kompleksas. (Reikia žiūrėti, kad būtų vitamino B2 jame). Man namuose pageidautina turėti jo atsargoje. Dabar pačio pigiausio, kurį imdavau, šiuo metu iherbe nebėra. Tad kai darysiu pirkimą, ko gero bus jau kitas, su padidintu folio rūgšties kiekiu. Jos man irgi reik : http://www.iherb.com...capsules/24037? . Aplamai, B grupės vitaminai svarbūs odai ir nervų būklei. Oda kaip žinia ir embrione pradeda formuotis iš tos pačios ektodermos ląstelės kaip ir nervų sistema. Dėl to ir odos, ir nervų būklės ryšys gali būti labai glaudus. B grupės vitaminų rekomenduojama pagerti ir nusilpus nervų sistemai, pms laikotarpiu moterims. Tad.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 18 lapkričio 2016 - 23:21
O man alergija B grupes vitamianms doh.gif bet va pms ir odai labai padeda nakvisu aliejus, as aisku nekalbu apie candida siuo ateju
Atsakyti
Ziuriu atsirado nauji saldainukai gerklei, su vitaminu C, cinku ir eziuole, kaina visai padori 1.36 eur 4u.gif
Ir kokoso cipsai su juros druska ir kakao trialuose uz 0.94 eur 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 18 lapkričio 2016 - 23:37
QUOTE(Minutėlė @ 2016 11 16, 07:33)
  Galima. Tačiau reikia žiūrėti kokio amžiaus jūsų vaikas. Jei visai mažas gal neverta. Tačiau jei didesnis, galite bandyti. Bet reikia žiūrėti kad vaiko nealergizuotų.
  Aš bandyčiau šitą biotinas.

Jau virš metų smile.gif Kodėl būtent šitą?

QUOTE(AuroraBO @ 2016 11 16, 09:06)

Galima, bet geriau nesirink tų stipriųjų, kur reikia smūginė dozė vieną kart per dieną išgerti, geriau silpnesni 2-3 kartus per dieną pvz. http://www.iherb.com...0-tablets/48544  arba  iš silpnesnių http://www.iherb.com...cg-100-lozenges

Ačiū!!!

QUOTE(Jurgitakar @ 2016 11 18, 23:35)

Šitie man tokio bjauraus skonio...
Atsakyti
Matet, atsirado naujas siuntimas? dpd all inclusive. Leidzia daug didesni svori detis, ir full tracking duoda. Ir kaina sunkesniam krepseliui labai padori. Tik labai idomiai, raso, kad taxai prepaid, ir perjungus is global mail krepseli tarkim su subtotal 21,5 eur duoda 2,3 eur nuolaida subtotal, bet atsiranda 4 eur tax'u. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linni: 19 lapkričio 2016 - 01:33
QUOTE(Linni @ 2016 11 19, 02:33)
Matet, atsirado naujas siuntimas? dpd all inclusive. Leidzia daug didesni svori detis, ir full tracking duoda. Ir kaina sunkesniam krepseliui labai padori. Tik labai idomiai, raso, kad taxai prepaid, ir perjungus is global mail krepseli tarkim su subtotal 21,5 eur duoda 2,3 eur nuolaida subtotal, bet atsiranda 4 eur tax'u.  rolleyes.gif

Hmmm. Neberodo unsure.gif bet tikrai nesapnavau biggrin.gif gal tiesiog tvarke puslapi, del to rode taip.

Ir neber vel nuolaidos uz kieki, kai perkant kelis vnt.duodavo -5proc. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linni: 19 lapkričio 2016 - 07:39
Na va, kaip visada, kol laukiau geros dienos prekes, ispirko seselius doh.gif http://www.iherb.com...piece-set/67518
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 11 05, 12:10)
Cholesterolio mazinimui skirti sie papildai http://www.iherb.com...e...ice&rank=01, jie panasiai veikia, kaip ir statinai, bet reikia gerai apgalvoti, ar ju tikrai reikia. Cholesteroli mazina fizine veikla, tinkama dieta ( bet tik ne ta be riebalu), o dar, ypac vyrams, daug blogiau sumazintas cholesterolis.Ziurekite, kad trigliceridai butu normoje.

aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Ką perkate iš papildų:hialuronas + kolagenas? Geriausia sudėtim. ačiū
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2016 11 18, 20:05)
Dar norejau paklausti - ar sausas sampunas yra didelis blogis? Gal esat rade koki gera?

Turiu Giovanni, Eco Chic Hair Care, Powder Power Dry Shampoo manau netiks tamsiems plaukams, nes pudra grynai baltos spalvos. Maloniai kvepia ir labai skalsi. Šeip variantas, kai nėra laiko susitvarkyti.
QUOTE(ivetacom @ 2016 11 19, 10:31)

Na va, kaip visada, kol laukiau geros dienos prekes, ispirko seselius  doh.gif http://www.iherb.com...piece-set/67518

Oj man keleta kartų buvo taip, nuo to laiko visada perku iškarto jei reikia - nes labai nesmagu 4u.gif

QUOTE(Tetavova @ 2016 11 19, 12:36)
Ką perkate iš papildų:hialuronas + kolagenas? Geriausia sudėtim. ačiū

Geriau tokį California Gold Nutrition, CollagenUP™ 5000, 7.195 oz (204 g) butinai kartosiu, nes jaučiau poveikį. Jo privalaumas tame, kad sudėtyje jau yra vit. C, geresniam įsisavinimui. Geriasi normaliai, nei kvapo nei bjauraus kokio skonio. Kai pirkau buvo akcija, tai kainavo 9,06 Eur.
Atsakyti