Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

Ne visus ir persodinsiu. Jei vazonas paspaudus kietas ir nesiduoda deformuojamas-taip, keliaus į naują vazoną. Kiti liks savo atsivežtiniuose vazonuose.
Neoporterijas, stenukus, echinocereusus -būtinai, nes noriu suvienodinti vazonus. Jiems nusimato pasirodymas rugpjūčio mėn.

Ačiū, Tina, kad ryžaisi terlintis su GIROMAGI. Abejoju, kad jie taip pakuos. Ten greita apyvarta be visokių cackinimusi.
Atsakyti
Etiketes svarbu butu. O kodel Giromagi? Ju asortimentas gana iprastas. Gal idomesniu yra pardaveju? Palieku ir sita klausima atvira.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2020 06 05, 00:00)
Etiketes svarbu butu. O kodel Giromagi? Ju asortimentas gana iprastas. Gal idomesniu yra pardaveju? Palieku ir sita klausima atvira.


Sutinku, Giromagi ne vienintelis ir dar tik vasaros pradžia. Natūralu, kad prisireiks ir kitų augintojų.
Man ten reikia vieno vienintelio augalo, kurio negausiu niekur kitur. Jau keli metai ieškau, tai žinau.
Prie to pačio prisireikė ir kitų augalų papildymo. Dar draugelės prisideda-gaunasi jau daug.
Čia yra be kaktusų ir kitų augalų. O paskutiniai vokiečiai tik kaktusus augino. Atsirado neužpildyta spraga kitų sukulentų.

Birželio 5 d. laimėtojas-Astrophytum niveum v. nudum-irgi wessneriukas

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Labai gražūs visų naujokai :wub: Rodausi ir aš su savo Kreichiukais :) Priedas  _20200605_200154.JPG   153,68KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Rodau Aurikos čekus. Ir palangiškės Almos Wessneriukas vienas pražydo atvykęs.

Priedas  Nuotrauka0863.jpg   232,79KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  101682772_209317573369964_525893237584429056_n.jpg   93,11KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 05 birželio 2020 - 23:16
Mano kreichai vartotojo įkelta nuotrauka
Vienas su ziedu,gal issiskleis. Man labai grazi parodia, galiukai spygliu juodi,ant nuotraukos nesimato. As labai tongue.gif biggrin.gif tongue.gif
Papildyta:
Ir mano cekai vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Na taip, jo kaktusai miniatiurini, bet pas mane labai gerai auga. Sukulentai labai grazus, kitu po 2 ideta, dar gavau dareka. Kaip jus kelete nuotraukas ? Su ta nauja versija, kazkokie nesusipratimai, tai pesijungiau i senaja.
Atsakyti
As naudoju sena versija ir keliu tiesiai per foruma nuotraukas. Tik komentarus sumala i kruva, neina atskirai po kiekviena komentuot.
Atsakyti
Giriu visų parvykėlius. svarbiausia kartu gavome ir džiaugsmo vitaminų. Šiuo niūriu laikotarpiu to taip reikėjo.
Čekiukų nenorėjau-ir taip besotiškumas progresuoja.
Almos wessneriuko žiedo rožinis debesėlis sužavėjo.
Widrę noriu paprašyti parašyti šio pikčiurnos vardą:

vartotojo įkelta nuotrauka

Birželio 6 d. laimėtoja-wessneriukė Mammilaria Theresae- brangi, 10 eur. atidaviau, bet nuo violetinės spalvos ištirpau ir vėl mokėčiau.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Giriu visų parvykėlius. svarbiausia kartu gavome ir džiaugsmo vitaminų. Šiuo niūriu laikotarpiu to taip reikėjo. Čekiukų nenorėjau-ir taip besotiškumas progresuoja. Almos wessneriuko žiedo rožinis debesėlis sužavėjo. Widrę noriu paprašyti parašyti šio pikčiurnos vardą: e0a6f26ce04f16bd98b3dbe96ef1d814589.jpg[/url]
Šis pikčiurna yra Ancistrocactus scheeri :) Bet tikrai jis toks su charakteriu, jau spėjo porą kartų subadyti :D Žiedeliai visų super, negaliu ir aš atsigrožėti :wub: Man su Giromagi pernai labai nepasisekė, tai šiemet nerizikuosiu. Gavau dovanų voratinklinių erkių, tai iki šiol kovoju. Vienas iš parsisiųstų anapilin iškeliavo, o kiti leisgyviai, turbūt irgi reikės mesti :( Iki pilnos laimės šią vasarą dar labai norėčiau užsakymo iš kakteen-plapp.de :4u: Netyčia užklydau ten, tai dabar visko noriu. Bet laikas parodys, jei bus daugiau norinčių, gal ir pasiseks man :)
Atsakyti
Widre, ačiū už avadinimą. nei vieno iš tos grupės neturiu, tai ir nepažinau. Bet toksai tikrai kaktusiškas. Man tokie su išreikštu charakteriu patinka.

Man Giromagii įvairiai buvo. Lenophylum tuoj baltus pūkuotus parodė-vargau ilgai, kol atsikračiau. Gražuolis morganas per kelias savaites užsilenkė, lapidarijos išmiriojo, tik viena liko, litopsis kažkoks susisukusiu šonu ir dabar dar leisgyvis gyvalioja. Daugiau kaip jau ir gyvi liko net ir patys lepiausi

Bet, kad visi augintojai kuo nors laiks nuo laiko pasišiukšlina. Štai iš Kreicho du metai iš eilės vis gaunu turbikus su erkutėm. Išleidau milžinišką sumą jiems įsigyti, o vis tenka išmesti. Jei ir atsikratau ryžo maro, tai turbikas šlykščios išvaizdos lieka. Taip ir metu lauk. Šiais metais turbikus iš jo paskutinį kartą bandžiau imti. Padėjau atskirai, nuolat tikrinu, dart lyg ir nieko. Gal pagaliau turėsiu aš juos sveikus ir gražius. Praeitais metais iš jo atkeliavęs astrophytumas meduziukas jau antrą dieną baltus pūkius parodė. Kiek gydžiau, atsikračiau, bet it pačio kaktuso netekau. Vieną notocactusą jau trečią kartą iš jo siunčiuosi-pirmas buvo viduje supuvęs, antras jau atkeliavo sukempėjęs, taip ir neatsigavo.

Wessneris prieš du metus neoporterijas tuo pačiu gėriu apkrėstas atsiuntė, vėl buvo praradimų.

Taip, kad visko visiems pasitaiko. Čia kaip loterija-nežinai ką gausi.

O, Plapp, dar tikrai yra vilčių užsisakyti. Aš daug gražių augalų iš jo turiu. Bet esu ir numarinusi. Jei bus pasiūla papildymui-prisidėsiu.
Atsakyti
Nu ir zaibuoja pas mus blink.gif Idomu kaip kituose miestuose laikotes?

Del uzsakymu, tai yra pageidavimas is:

Giromagi
Uhlig
A.Plapp

Tai vistik kurio pirmo norit?
Atsakyti
Žaibavo, dundėjo ir Šiauliai, bet dieną. Nudavė liūtis neilga ir vėl ramu. O į tuos dundėjimus net mano katės dėmesio nekreipė. Buvo labai net nepatenkintos, kad nuo palangės reikėjo nulipti-langą uždaryti.

Tina, pirmiausia pradėjom kalbėti apie Giromagi, tai ir pradedam nuo jų. Aš šiandien sąrašą jau atspausdinsiu.
Atsakyti