O-lia-lia,

Rimusia , nu nuskriaudė tave gyvenimas... Ko neparašei, nepaskambinai, būčiau atlėkus, sutampius į namus kaktusus.
Antra vertus-daktarai ligoniams mankštą, pasivaikščiojimus rekomenduoja.

Tai jau prisivaikščiojai. Gal jau į pabaigą gipsai? Nenusimink, bus dar tų užsakymų.
Euphorbia buvo lauke pas Čigono daržą prie Arenos. Vėjas baisus, visi sustipę, tik nosys iš po kepurių šniurkščioja. Man atrodo ji peršalo. Bet va draugė pirko crassulas ir nieko, auga be problemų
. Mano euphorbia numirėlio pirštai irgi be problemų.
Atskyriau aš ją, žiūrėsim. Pagaliau ne paskutinė šiam pasaulyje. Nenorės į gyvenimą kabintis-atsisveikinsiu.
Šiandien visame balkono plote radau tik 2 kaktusus su skydamariais vos, vos, o vieną pusėtinai apkibusį. Tai sakyčiau labai net neblogai. Aš jau nebepurškiu Actara, beviltiška ir tikrai aš greičiau nusitrūčysiu, negu tie parazitai. Dabar kaktusam purškiu spirituota dezionfekantą ir tikrai matosi rezultatas. Tik Euphorbijom nebandžiau, jos lepesnės, gali nudeginti. Kitus sukulentus labai atsargiai, nes nuėda viršūnes, lapus. Bet štai adeniumas, kuris tikrai daugiau kaip 3 m. neatsikrato jų-liko plikas, bet nėr to ,,gėrio"-pagaliau.
Bet turiu kitokių kenkėjų. Ryt įmesiu foto, gal ką patarsit kas čia mano adromischusus užpuolė ir neatsikratau visą vasarą.