Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir kiti sukulentai

QUOTE(Frekenaura @ 2023 09 06, 17:44)
<p>Kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif. Pagal dydį tai turbūt jau turi metų? Čia gal ta sleeping beauty? Išdidžiai pakelta ant pakylos  biggrin.gif  lotuliukas.gif
</p><p></p>

Ta pati Mieganti gražuolė. Ant pakylos, kad žiedas į langą ar kitą augalą nesiremtų. Jau nulinko žiedas, tai gražinau į ankstesnę vietelę auginti antro pumpuro.
Nesiseka man su echinopsiais, nemyli jie manęs. Tik šis ir džiugina žiedais kiekvienais metais, kiti -retenybė. Metų nemažai. 2016m. parsisiunčiau iš Wesnerio ir buvo pats didžiausias-kumščio dydžio.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Daug dar turite echinopsių ar išdalinote dėl vietos stokos?

Galėtų Rimusia parodyti savo echinopsius gražuolius kaip šiemet žydėjo. Prickly laukiame ariocarpusų nuotraukų, kaip visada rugsėjį :4u:.

Ir labai labai laukiame Tinos :ploja2:. Evora ar dar darytumėte, jeigu Tina pasirašytų, užsakymų ar atidedate pavasariui?

Atsakyti
QUOTE(Frekenaura @ 2023 09 06, 19:21)
<p>Daug dar turite echinopsių ar išdalinote dėl vietos stokos?
</p><p>Galėtų Rimusia parodyti savo echinopsius gražuolius kaip šiemet žydėjo. Prickly laukiame ariocarpusų nuotraukų, kaip visada rugsėjį 4u.gif.
</p><p>Ir labai labai laukiame Tinos ploja.gif. Evora ar dar darytumėte, jeigu Tina pasirašytų, užsakymų ar atidedate pavasariui?
</p>

Dar yra 22 echinopsiai, tik nežinau ar visus taip ir laikysiu jei nežydės.
Rimusia rodo savo echinopsius per facebooką kitame forume. Jūs ir nematote, nes nesusikūrėte FB.
Tina kažką buvo žadėjusi, bet matyt dar laiko neturi. Aš kažkur dalyvaučiau. Ypač kur yra Astrophytumų, tik reik staigiai rinktis, nes kitaip nėr jokio tikslo kažką organizuotis. Tiesiog nelieka kas buvo retesnio išsirinkta. O pirkinėti bet ką jau nėra vietos kur dėti.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Tai dar norite labai kažkokio užsakymo? Laiko isties man laaabai truksta. Priminkit is kokios ten nuorodos norejote rinktis.
Atsakyti

Jeigu Evora nepersigalvojo, tai norėjo iš

https://www.cactus-o...uct-tag/plants/

Atsakyti
Aš nepersigalvojau, bet norėtų retenybių per mėnesį laiko ir nebeliko. Kažką iš tų bulgarų dar rasiu. Renkamės iki kada?
Atsakyti

Aš nepersigalvojau, bet norėtų retenybių per mėnesį laiko ir nebeliko. Kažką iš tų bulgarų dar rasiu. Renkamės iki kada?

Jeigu Tina galės, tai gal ilgai nesirenkame, nes greitai dingsta :unsure:

Aš tai jau išsirinkau :4u:.

Atsakyti
QUOTE(Frekenaura @ 2023 09 11, 20:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="evora" data-cid="73100980" data-time="1694444750"><div><p>Aš nepersigalvojau, bet norėtų retenybių per mėnesį laiko ir nebeliko. Kažką iš tų bulgarų dar rasiu. Renkamės iki kada?</p></div></blockquote><p> Jeigu Tina galės, tai gal ilgai nesirenkame, nes greitai dingsta unsure.gif
</p><p>Aš tai jau išsirinkau 4u.gif.
</p>

Aš irgi išsirinkau. Reik tik atspausdinti į lentelę. Ryt-poryt ir išsiųsčiau.
Atsakyti
Va taip atrodo iš Kaktusėlio (Bulgarija) parkeliavę kaktusai. Foto vieno ukrainiečio siuntinį gavusio rugpjūčio pabaigoje. Keliavo paštu užklupus potvyniams ir didiesiems karščiams į Ukrainą. Čia tam, kad įsivaizduotume ką dabar užsisakę galime gauti.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Na visai neblogi  :4u: . Šaknų yra, tik pats pirmas turbūt gymnas, toks nekažką. Norėjau ir aš 2,5 cm gymną užsisakinėti, bet persigalvojau, tai būtų ko gero toks pats mažiulytis  :hmm:​ .

Atsakyti
QUOTE(Frekenaura @ 2023 09 13, 12:47)
<p>Na visai neblogi  4u.gif . Šaknų yra, tik pats pirmas turbūt gymnas, toks nekažką. Norėjau ir aš 2,5 cm gymną užsisakinėti, bet persigalvojau, tai būtų ko gero toks pats mažiulytis  hmm.gif​ .</p>

Šaknys geresnės nei kartais iš Giromagii gauname. O prie augalo yra parašyta vazono dydis ir pačio augalo plotis, net kai kuriem ir aukštis.
Atsakyti

Evora iš čigono dar negavote?

Atsakyti