QUOTE(Tina* @ 2018 04 25, 21:47)
Bandziau isgauti tobulumo paslapti pas Kreich'us. Deja
"It is a long experience, knowledge and no magic."
Ir vistik kokia dangaus mana juos maitina?

kaip manot jus?
Manau si sezona reiks prisikaupt dar vienam uzsakymui. Jau rudeni buvau apzaveta apkereta, bet dabar dar labiau. Galima visa kolekcija vien tik is ju sukaupt. Be rizikos kad gausim kazka su isgyvenimo klaustuku.
Žemė pas Kreichą labai liesa. Kai kurie kaktusai tupi smulkių akmenėlių, trintų plytų, vermikulito grunte. Kažkas panašaus kaip pas Georgijų Aristovą. Laisto kartą per mėn. Atsimeni, Tina, sakė laistyti rugpjūtyje rudeninė siunta. Auginami labai nedidelėse talpose. Pabandžiau ištraukti kelis-net išlupti neįmanoma, tiek priaugę šaknų. Būtinai reiks persodinti.
Toks dietiškas gyvenimas ir duoda lėtą augimą, augalai neveša kaip kopūstai, o yra kompaktiški. Spėju trąšų pila labai minimaliai saikingai, gal tik mineralines naudoja. Ypač nepadaugina azoto turinčių, kas ,,išpučia'' kaktusus.
Va taip atrodo kaktuso vidus gavęs per daug azoto:
Man jau darosi baisu su tais naujais užsakymais... Nebeturiu kur vazonikų sutalpinti. Norus teks labai smarkiai riboti. O augalai didėja, vazonai platėja... gresia man augalinis demografinis sprogimas. Teks sankcijas prieaugliui įsivesti kaip kiniečiams.
Pasidalinkite patirtimi-KUR PERKATE VERMIKULITĄ?