Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Selga @ 2016 11 05, 16:04)
Merginos, kokie jūsų atsiliepimai apie fragrancedirect.co.uk? Prieš savaitę padariau užsakymą, dabar internete radau atsiliepimą, kad tai- nepatikima parduotuvė, asortimentas atkeliauja pasenęs, įtariama ir klastočių galimybė .  unsure.gif
Pirkau pagrinde ten nagų lakus, kurie man pasirodė pigūs, bet kažkaip kokybe nesuabejojau. Manau, yra ten pirkusių- kokie atsiliepimai apie produktus ir ar labai ilgai teko laukti?
Temos neužmačiau apie šią parduotuvę, bet jei yra, būčiau dėkinga, jei įmestumėte linką.  4u.gif

Esu ne karta jungusis prie mergaiciu pirkusiu is sios parduotuves,tai esu pirkus nebrangus lupu blizgius,seselius tai visai nieko.kartais pameta tikrai geru sampunu ir kondicionieriu kainu MAtrix,Osmo,tai tikrai nesu nusivylusi,esu bandzius ir makiazo pagrindus,o vat karta pirkau tusa,tai tikrai uzdziuvusi gavau...
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2016 11 05, 15:19)
Ačiū  4u.gif . O išties siuntų iš ten taip ilgai (apie 3 savaites) tenka laukti?
Atskiros temos turbūt SM nėra?

zinokite neatsimenu jei saziningai smile.gif gal , o gal ir ne , nes niekada neteko atkreipti i tai demesio.
Atsakyti
Turiu 8eur nuolaidą, pirkčiau irgi.

QUOTE(ovilija @ 2016 11 05, 14:12)
Kaune su mytoys jungciaus. Turit gal kas nuolaidų?

Atsakyti

adriatic, labai graži striukė, kokiam mieste esat? koks Jūsiškio vaiko ūgis, galvoju ar tiktų mano dešimtmečiui?

p.s. iš kur pirkot?

Atsakyti
Merginoooos 4u.gif 4u.gif 4u.gif ziurekit, o kaip sie difuzeriai?? kaina kokia nedidele https://www.amazon.c...7986871_TE_item ir grazus kokie wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Puella* @ 2016 11 05, 16:43)
Merginoooos 4u.gif  4u.gif  4u.gif  ziurekit, o kaip sie difuzeriai?? kaina kokia nedidele https://www.amazon.c...7986871_TE_item ir grazus kokie wub.gif  wub.gif  wub.gif

Bet aš bijau pirkt iš uk šituos dalykus dėl kištuko. Jie ten juk kitokie. Reikia pirkt iš vokietų turbūt geriausia.
Atsakyti
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2016 11 05, 15:42)
Aciu apsvietusioms apie difuzorius 4u.gif prisijungciau ir as su vienu, jei kas priimtu su persiuntimu 4u.gif  ax.gif

priminkit, kaip gauti HM free deliveri?susikuriau nauja paskyra, bet kodo negaunu  unsure.gif

Užsiprenumeravus naujienas gauni nuolaidą ir free delivery. Momentaliai neateina, reikia palaukti.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 11 05, 16:58)
Bet aš bijau pirkt iš uk šituos dalykus dėl kištuko. Jie ten juk kitokie. Reikia pirkt iš vokietų turbūt geriausia.

Ojeeetus, baik tu biggrin.gif Taigi pigu.lt po 2eur buvo, o aš iš Acme už 0.59ct pirkau, turiu atlikusį, galėsiu perleist mirksiukas.gif Dėl kištuko tiktai nėr problemos!
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 11 05, 15:58)

o kodel bijote kito kistuko ? nueinate i senukus sumokate pora euru ir gaunate adapteri.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 11 05, 16:58)

Iki euro tie kistukai-pereejai kainuoja ;)
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 11 05, 17:58)

Jei kas nors apsiimtu pirkti, as prisijungciau su 2 vnt siuntimui pasidalint vilniuje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(CervusDama @ 2016 11 05, 16:05)
Jei kas nors apsiimtu pirkti, as prisijungciau su 2 vnt siuntimui pasidalint vilniuje  ax.gif

Cia tiek daug norinciu Vilniuje, kad tuoj bijos kas nors rasyti kad renka....
Man tik vieno reiketu biggrin.gif
Atsakyti