QUOTE(Selga @ 2016 11 05, 16:04)
Merginos, kokie jūsų atsiliepimai apie fragrancedirect.co.uk? Prieš savaitę padariau užsakymą, dabar internete radau atsiliepimą, kad tai- nepatikima parduotuvė, asortimentas atkeliauja pasenęs, įtariama ir klastočių galimybė .
Pirkau pagrinde ten nagų lakus, kurie man pasirodė pigūs, bet kažkaip kokybe nesuabejojau. Manau, yra ten pirkusių- kokie atsiliepimai apie produktus ir ar labai ilgai teko laukti?
Temos neužmačiau apie šią parduotuvę, bet jei yra, būčiau dėkinga, jei įmestumėte linką.

Pirkau pagrinde ten nagų lakus, kurie man pasirodė pigūs, bet kažkaip kokybe nesuabejojau. Manau, yra ten pirkusių- kokie atsiliepimai apie produktus ir ar labai ilgai teko laukti?
Temos neužmačiau apie šią parduotuvę, bet jei yra, būčiau dėkinga, jei įmestumėte linką.

Esu ne karta jungusis prie mergaiciu pirkusiu is sios parduotuves,tai esu pirkus nebrangus lupu blizgius,seselius tai visai nieko.kartais pameta tikrai geru sampunu ir kondicionieriu kainu MAtrix,Osmo,tai tikrai nesu nusivylusi,esu bandzius ir makiazo pagrindus,o vat karta pirkau tusa,tai tikrai uzdziuvusi gavau...