Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2016 11 07, 10:12)
Cia sitos??
http://www.peepo.lt/...elnytes-dzinsas
Tai kad jos maziukam, 86-92...

Aha, šitos, nepažiūrėjau dydžio. Aš parodoj pirkau 134-140 cm, paskutines tada paėmiau. Gal čia ne viskas jų psl. parodyta, kai LT yra gal galima parašyt ir paklaust ar dar turi. Man tai sakau nerealios jos, nufotkinčiau gyvai, bet vaikas į mokyklą išėjęs biggrin.gif
Atsakyti
Nors vilties nebeturiu, bet visgi dar paklausiu, kazin ar imanoma kur rasti Harrods meskuti, butent sita? Turejo vaikas kelis metus, be galo mylejo, ir pamete..

My Webpage

dar jei kas uzmatet grazu minksta krokodila, pasidalinkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 11 07, 10:18)
reik ir man 146 ugio kudenai pasiltintu siauresnio modelio kelniu arba dzinsu... bet butinai tamsiai melynu, kad tiktu i mokykla eit. vakar uzsitempe pasiltintus dzinsus, tai vos neapsiverke vaikis, nes ne siauri, o tiesus... rodo man uzpakali, sako "paziurek kaip cia kabo", nors niekas ten nekaba, ne skinny ir tiek, normalus tiesus dzinsai. Tai per prievarta ejo laukan, nes su plonais dzinsais neisleidau. Ilgai su vyru itikinejom, kad zieminiu kelniu siauru tokiu nebuna siltu

Pas mus irgi uniforma mėlyna, nu kelnes pilkas nupirkau, ką jau dabar, nieko ten baisaus, iki šiol su džinsiukais mėlynais ėjo kol nebuvo šalta.
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 11 07, 09:20)
O allieexpress, jūs be paypal perkate ar tariatės su pardavėju, kad būtų galima daryti per paypal. Man baisoka be paypal. Vyriškos kelnaitės - super. Kiek gavosi vienų kaina, maždaug?

matau atrase jums del ali. o kaina 1 vnt. +/- 3-4 doleriai gaunasi.
Tik pas kurios pirkau jau sudege nuorodos, reikia papluseti paieskant, nes buna uztrinti brendu pavadinimai arba dar ziureti buna su klaidom parasyti pavadinimai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 07 lapkričio 2016 - 10:02
QUOTE(niekieno @ 2016 11 07, 10:34)
Gal kokį stalo žaidimą?

atsigultu i kolekcija. viena nepazaisi, su draugem po mokyklos nelabai susitinka, nes jos toli nuo jos gyvena, o dirbantys tevai vakarais nelabai laiko turi kompanija palaikyt, velokai darbus baigia
kad butu koks idomesnis zaidimas, kuri galetu pati zaisti, bet nesugalvoju kokio ir ieskot
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 11 07, 10:49)
atsigultu i kolekcija. viena nepazaisi, su draugem po mokyklos nelabai susitinka, nes jos toli nuo jos gyvena, o dirbantys tevai vakarais nelabai laiko turi kompanija palaikyt, velokai darbus baigia
kad butu koks idomesnis zaidimas, kuri galetu pati zaisti, bet nesugalvoju kokio ir ieskot

O gal kokias fainesnes ausines? Jei su plansetiniu megsta zaist. Ar kokia rankine? Jokio burelio nelanko? Pinigine? Termopuodeli ar gertuve, jei nesasi maista i mokykla.
Atsakyti

kaip ir rašiau aukščiau... ką nors iš galvosūkių? http://galvosukis.lt/galvosukiai

pasirinkimas tikrai didelis, gal įdomu jai būtų? :hmm:

Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 11 07, 10:47)
Pas mus irgi uniforma mėlyna, nu kelnes pilkas nupirkau, ką jau dabar, nieko ten baisaus, iki šiol su džinsiukais mėlynais ėjo kol nebuvo šalta.

pas mus dzinsai uzdrausti, tik kelnes uniformines, todel ir ieskau bent butent melynu, kad kuo maziau nusizengtu smile.gif
Atsakyti
Saldainiai is Ocado jau uzsakyti,daugiau nebesiuskite.
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 11 07, 10:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="adriatic" data-cid="71190830" data-time="1478504961"><div><p>kad butu koks idomesnis zaidimas, kuri galetu pati zaisti, bet nesugalvoju kokio ir ieskot
</p></div></blockquote><p>kaip ir rašiau aukščiau... ką nors iš galvosūkių? <a data-ipb='nomediaparse' href='http://galvosukis.lt/galvosukiai'>http://galvosukis.lt/galvosukiai</a>
</p><p>pasirinkimas tikrai didelis, gal įdomu jai būtų? hmm.gif
</p>

gal istikruju galvosukis koks tiktu. bigsmile.gif dekui.
Gal kas nors esat kazka is galvosukiu isbande ir idomesni rekomenduot galetumet?
Atsakyti
adriatic 11 m mergaitei lengviau dovaną surasti, nei berniukui. Manau, ji džiaugtųsi kuo nors gražiu. Tarkim dailiomis pirštinaitėmis ir kepure, kuriomis galės pasipuošti. Kada aš buvau 11 metų mergaitė, džiaugdavausi būten tokiomis dovanomis, gražiais dalykėliais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 07 lapkričio 2016 - 10:30

Gal kas nors esat kazka is galvosukiu isbande ir idomesni rekomenduot galetumet?

galėčiau rekomenduoti Fridolin firmos, Bamboo puzzle IQ test - maniškis tokį gavo neseniai, tai čia vaikai žviegė net, bandydami jį išspręsti :D tik konkretaus modelio internete dabar ant greito nerandu, bet jaučiu, kokiam knygyne tikrai bus... arba ieškoti siųstis, nes jei Kalėdoms, tai laiko dar yra...

Atsakyti