Įkraunama...
Įkraunama...

kosmetinės turtai, 28 tema

QUOTE(Honey @ 2016 11 09, 15:43)
<p>Ms.Blonde, kaip Herbivore mistas? Ar vertas dėmesio ir $?
</p><p>Dar įdomu, koks ten šampūnas + kondicionierius.
</p><p></p><p>Aš dabar kaip tik naudoju šitą Pacifica Sea Foam veido prausiklio miniuką, tai pritariu, kad fainas jis smile.gif
</p>


Herbivore mista pirkau del kvapo wub.gif Turejau ju kuno sveitikli ir kvapas toks pat, tai prisireike ir misto. Bet siaip vandenukas ir tiek, nekartociau... O kolkas naudoju kaip tonika, t.y. nuvalau veida ryte ir vakare.

Sampunas ir kondicionierius is Whole Foods (naturaliu/organisku produktu supermarketas). Cia ju paciu linija. Gana isgirti jie ir pakankamai nauji, bet man nera nei wow, nei blogi. Na tokie tiesiog. Nekartociau. Plaukams man smagiausi Acure, Andalou, Desert Essence, Eubiona sampunai ir kondicionieriai.
Atsakyti
Ibero, kur gavot Live Clean skincare, kokia kaina, kokia sudetis ir poveikis? biggrin.gif Kaip giovanni sampunas?
Ms blonde, kaip Giovanni plauku kauke? Ar kvepia ananasais? bigsmile.gif
Atsakyti
klementyna, kas ten per Keranove purškalas plaukams?
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2016 11 09, 20:30)
Ms blonde, kaip Giovanni plauku kauke? Ar kvepia ananasais?  bigsmile.gif


Nekvepia ji nei ananasais, nei imbieriu. Kazkaip is tikro net neatkreipiau demesio i jos kvapa, nes labai silpnas. Labai idomi konsistencija jos - isspaudus ant delno laikosi ji savyje ir kaip koki plastelina galima voliot, keist forma, bet prie ranku nelimpa. Siaip kaip kondicionieriu as ja pagrinde naudoju, ilgiau gal tik keliskart palaikius esu. Man patinka ir plaukuciai svelnus po jos buna. Jau antra pakuote naudoju ir visai vel ateityje pakartociau.

O siaip su Giovanni mano drauguste keista-kai kas labai patinka, o kitkas labai nepatinka. Virapro Fusion purskala plaukam nuolat kartoju, baltose pakuotese sampunai smagus, na ir dabar sita kauke patiko. Bet sampunai naujesnio leidimo(zalios, rudos ir pan pakuotes) ar magnetic seeijos man labai nepatinko.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2016 11 09, 21:54)
klementyna, kas ten per Keranove purškalas plaukams?

Purskalas pasviesinantis plaukus.mano plaukai naturaliai sviesus.naudoju ji ziema,kai plaukai siek tiek patamseja.pasviesina gerai tik plauka labai dziovina.
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2016 11 09, 20:30)
Ibero, kur gavot Live Clean skincare, kokia kaina, kokia sudetis ir poveikis?  biggrin.gif Kaip giovanni sampunas?


Live clean priemones veidui pirkau Eurokos, dabar jau neprisimenu kiek mokejau.. sudėtis nebloga, bet drėkiklis ne stebuklingas. o šveitiklis man patinka, šveičiančios dalelės nei per švelnios nei per aštrios, po šveitimo oda švelnutėlė smile.gif giovanni šamoūną naudojau dar tik kartą, bet pasirodė, kad po jo plaukai žvilgesio įgavo smile.gif kolkas nieko daugiau pasakyti negaliu, išplovė gerai.
Atsakyti
Ms.Blonde kaip Madre Labs vandeniukas veidui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 13 lapkričio 2016 - 21:35
QUOTE(NORIKA @ 2016 11 13, 22:34)
Ms.Blonde kaip Madre Labs vandeniukas veidui?


Ai, vandenukas ir tiek. As naudoju po prausimosi ir ryte nuvalyt veida juo, tai man tinka. Ir kvapas gal kazkiek Herbivore mista primena. Daug metu tik hamamelio tonika naudojau, nes nematau skirtumo tarp jo ir kitu toniku, t.y. nematau/nejauciu odoje pokyciu-man tai tik papildoma veido valymo priemone. Buvau uzsimanius pokyciu, tai sunaudojau kelis tonikus ir vel prie vandenuku griztu. Is toniku kazkoki poveiki tik su vienu Pai jauciau (lotus kazkas vadinas)-oda tikrai grazesne/svelnesne likdavo.
Atsakyti
Tai va va,as turiu Payot,Lancome turejau tai nusivalius oda svelni,gaivi,netraukia,tokia atgaivinta jauciasi,o su siuo tai nieks nevyksta,rodos lyg po kranu vatuka paslapinu ir nusivalau,gerai kad toks bambalis tik 1$ kainavo per akcija,ai kaip nors sunaudosiu,bet siaip toks be jokios naudos,tai ir tas 1$ kaip i bala biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 14 lapkričio 2016 - 14:03
Ibero,kaip jums phyto elixir ?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2016 11 14, 15:23)
Ibero,kaip jums phyto elixir ?


Nieko stebuklingo nepastebėjau, kvapas labai skanus biggrin.gif
Atsakyti
Klementyna, domina atsiliepimas apie Everyday minerals pudras. Kokios pas jus spalvos? Ar verta dėmesio pudra? Beje, kokia nuomonė apie EM šepetuką?
Atsakyti