Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2018 05 08, 22:50)

Aišku, negaliu būt objektyvi Lietuvos atžvilgiu, bet man kol kas Ieva geriausiai pasirodė wub.gif

Subjektyvu gal, bet man irgi Ieva labiausiai patiko.
Nežinau, šiumetinę lietuvių dainą jaučiu labai asmeniškai. Tikrai prasminga daina.
Atsakyti
Man kol kas patiko tik LT, albanas ir belgė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2018 05 08, 22:55)
Man kol kas patiko tik LT, albanas ir belgė  unsure.gif

Man prie tų trijų dar Izraelis.

Beje, Verygos dėka šiandien Martinio neturiu. Taigi nežinojo vaikas, kad tik iki 20 val alkoholį parduoda... unsure.gif Tiek aš ir tegeriu, primą kartą taip vakare užsiroviau. Svarbiausia, kai skanavo butelį , buvo tik pora min po 8-ių. Abidniakas...
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2018 05 08, 21:57)

Beje, Verygos dėka šiandien Martinio neturiu. Taigi nežinojo vaikas, kad tik iki 20 val alkoholį parduoda...  :

biggrin.gif na, aš irgi žinok be Martinio (ir išvis be alkoholio) sėdžiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2018 05 08, 23:55)
Man kol kas patiko tik LT, albanas ir belgė  unsure.gif

Aš Austriją dar prirašyčiau prie šitų.
O va Čekija, kuri galvojau, kad patiks, kažkaip silpnokai atrodė gyvai.

QUOTE(Ingėnas @ 2018 05 08, 23:57)
---
Beje, Verygos dėka šiandien Martinio neturiu. Taigi nežinojo vaikas, kad tik iki 20 val alkoholį parduoda...  unsure.gif  Tiek aš ir tegeriu, primą kartą taip vakare užsiroviau. Svarbiausia, kai skanavo butelį , buvo tik pora min po 8-ių. Abidniakas...

Man darosi baisu laugh.gif Kažkaip dar tikėjausi, kad nelabai kam ji patiks, bet jei jau iš mūsų trečdaliui patinka, tai gali būt nekas blush2.gif biggrin.gif Blackkiss, o kaip tau? Paaiškės, kad tik mažumai iš mūsų ji nepatinka laugh.gif Galbūt ne veltui tie lažybininkai ir iškėlę ją.
---
lotuliukas.gif Nu va kaip tu čia papuolei tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 08 gegužės 2018 - 22:08
QUOTE(blackkiss @ 2018 05 08, 23:03)
biggrin.gif na, aš irgi žinok be Martinio (ir išvis be alkoholio) sėdžiu  smile.gif

aš vyno mažą likutį (pusė taurės) radau. Ir dar sidro iš labai senų laikų (bet dar geras:D), tą tupj atsidarysiu.

Beje, Austrijos daina dar patiko.

tai savo TOP5 jau turiu(LT įskaitant)
Atsakyti
Bet tai žiūriu mūsų visų trijų topas kaip sutampa (išskyrus Izraelį tongue.gif )
Papildyta:
Armėnas kažkas įdomesnio, bet nesuprantu ar patinka, ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2018 05 08, 23:09)
Bet tai žiūriu mūsų visų trijų topas kaip sutampa (išskyrus Izraelį tongue.gif )

Aha smile.gif Faaainai.
Kaip sakoma "great minds think alike" biggrin.gif
Atsakyti
O Šveicarija dabar thumbup.gif Faina man. Kažkaip kuo toliau klausau, tuo labiau patinka.
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2018 05 09, 00:15)
Aha smile.gif Faaainai.
Kaip sakoma  "great minds think alike" biggrin.gif

biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 08 gegužės 2018 - 22:17
QUOTE(tuktuk @ 2018 05 08, 23:14)

Armėnas kažkas įdomesnio, bet nesuprantu ar patinka, ar ne biggrin.gif

Balsą turi. Toks labiau prie balkaniškos egzotikos, į tą pusę.

Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2018 05 08, 22:07)
Aš Austriją dar prirašyčiau prie šitų.
O va Čekija, kuri galvojau, kad patiks, kažkaip silpnokai atrodė gyvai.
Man darosi baisu laugh.gif Kažkaip dar tikėjausi, kad nelabai kam ji patiks, bet jei jau iš mūsų trečdaliui patinka, tai gali būt nekas blush2.gif biggrin.gif Blackkiss, o kaip tau? Paaiškės, kad tik mažumai iš mūsų ji nepatinka laugh.gif Galbūt ne veltui tie lažybininkai ir iškėlę ją.

Oi neee, man visai ne, sorry biggrin.gif sakiau, kad gangnam style kažkoks biggrin.gif
——
Klausykit.. tai kur dingo mano simpatija armėnas su tatuiruotėm iš atidarymo, nesuprantu lotuliukas.gif doh.gif aš pradedu galvot, ar nebus ten albanas g.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2018 05 08, 23:16)
O Šveicarija dabar thumbup.gif Faina man.

Man irgi!!!
Čia kažkaip mano stiliaus dainuška. Gal net labiausiai po Ievos.
Ir porikė faina.
Atsakyti