Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(VanilineBraske @ 2019 01 21, 19:06)
Aš kaip amžinai šalanti, tai ir prie pliuso su termo drabužiais vaikštau 
----
Aš tai galvoju, gal tą ispaną rezervuot, bet dar turiu vilčių dėl ko nors geresnio </p>

nu dar gali būt kad slankstelį kokį pasukai.. ypač jei ne visąlaik skauda.. nes kai uždegimas, tai toks būna nepraeinantis skausmas..
----
rezervuok, perleist visada spėsi biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2019 01 21, 21:37)
nu bet kas per žmonių neatsakingumas
---
Oho koks balselis Tikrai labai gerai dainuoja.
-----
O šiais metais lietuviški tiek balsas, tiek X faktorius visai nusigyvenę  Ypač x faktorius. Kažkokie cirkai vyksta
---
būtent Man jo vietoj tai gėda būtų.. Vistiek gi kaip ir savi žmonės, koks skirtumas, kad komandos skirtingos. Ir tuo labiau, kai Vanagas visada jam padeda. Galvoju, gal čia koks pavydas pas Juknevičių išlenda, kad Vanagas finansavimą didesnį gauna. Nu bet kiek kas išsireklamuoja, tiek ir gauna, kaip ir nėr ko pavydėt.
---
šiaip tai jo biggrin.gif Jau pernai kokia nykuma buvo šiuo atžvilgiu, tai šakės : vajej...
---
Pas jus, žiūriu, šalčiau, nei pas mus. Nors ir čia jau praneša -15 : Bet tai šįmet tikrai žiema čia. Jau buvau pasiilgus tokios.
Nu jo, koks dar sportas, kai praeis, tai ir išnyks tie kilai. Geriau pasisaugok, kad blogiau neprisidaryt.
--
Aha, mačiau: Bet tie vaikai kaip paaugę, palyginus su pirmu sezonu. Jau paaugliai kaip reikalas.

nu pikta tikrai - dar kaip tik man atostogos buvo...
----
labai tikiuos, kad laimės wub.gif galėtų ir EV sudalyvaut biggrin.gif
-----
gal išsisėmė talentai - kiek tos mūsų LT biggrin.gif
o Ukrainos dar tik pirma laida buvo, tai nieko negaliu pasakyt, bet toj pirmoj lb daug stiprių balsų buvo.. va šitas dar labai patiko:
https://www.youtube....h?v=H70MhHp-ODY
-----
oi.. egoistai gėdos jausmo neturi, deja..
matyt iš pavydo.. nu... šlykštu..
-----
ir pernai, ir užpernai EV krizė užuolė.. pernai išvis praėjo net neprasidėjus biggrin.gif kažkaip daugelį dainų išgirdau pirmąkart tik per EV, ir net nebeklausiau po to.. net į ausinuką neturėjau ko įsimest biggrin.gif
-----
biškį jau gana to sniego biggrin.gif penktadienį net iš autiko pusiaukely išmetė, pareiškė, kad toliau nevažiuos biggrin.gif tai gal stoteles per tą pūgą pėstute biggrin.gif atėjau šlapia kaip viščiukas biggrin.gif

QUOTE(VanilineBraske @ 2019 01 21, 22:36)

Tai jo, būna, kad po to kokius 3 prastesnius į vieną gerą išsikeičiu 

deal of the day lotuliukas.gif
Papildyta:
Braške, kokiam mieste čia taip šalta pas tave? unsure.gif
Atsakyti

nu dar gali būt kad slankstelį kokį pasukai.. ypač jei ne visąlaik skauda.. nes kai uždegimas, tai toks būna nepraeinantis skausmas..

ir pernai, ir užpernai EV krizė užuolė.. pernai išvis praėjo net neprasidėjus biggrin.gifkažkaip daugelį dainų išgirdau pirmąkart tik per EV, ir net nebeklausiau po to.. net į ausinuką neturėjau ko įsimest biggrin.gif

Braške, kokiam mieste čia taip šalta pas tave? unsure.gif

Gali būti. Aš tai jaučiu, kad kažkur kažką užspaudžiau. Šiąnakt vėl suskaudo, tai galėjau 'paliest' tą skausmą. Grynai su nervais kažkas ne taip  :unsure:

Nu pernai žiauriai prastai buvo. Aš irgi didžiąją dalį dainų tik per pačią EV girdėjau. Bet visada taip būna, kad keli geri metai iš eilės eina, o po to vieni prasti išpuola. Čia kaip 2012 visiškas š.. buvo  :D

Helsinky. Ale nuo šiąnakt tipo šils, bet snigt pradės  :oh:  :oh:  :oh:

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(VanilineBraske @ 2019 01 22, 00:36)
Nu tai į šiaurę išsikrausčiau, tai dabar turiu kentėt. Pro langą pasižiūrėjau, tai -21 termometras šiuo metu rodo
-----
Aha. Kažkaip įtariu, kad paskutinis sezonas bus  Jau po praeito sezono sakė, kad max. dar 2 sezonus darys.</p>
-----
Tai jo, būna, kad po to kokius 3 prastesnius į vieną gerą išsikeičiu 
----
Bet tai pašnekėjau šiandien apie EV, tai visą dieną ir variau senas savo mėgstamas dainas 

blink.gif brrrrrr.. biggrin.gif nu jau tikrai tokia TIKRA žiema biggrin.gif
---
Gal dar ne paskutinis g.gif Maiau kažkokį interviu, kur berods Millie išsidavė, kad dar kaip ir ne paskutinis sezonas. Bet gal ir ne taip supratau, arba specialiai jiems liepta pėdas mėtyt biggrin.gif
---
va čia tai deal'ai būna doh.gif laugh.gif
---
biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 01 22, 01:55)
gal išsisėmė talentai - kiek tos mūsų LT 
o Ukrainos dar tik pirma laida buvo, tai nieko negaliu pasakyt, bet toj pirmoj lb daug stiprių balsų buvo.. va šitas dar labai patiko:
https://www.youtube....h?v=H70MhHp-ODY
-----
biškį jau gana to sniego  penktadienį net iš autiko pusiaukely išmetė, pareiškė, kad toliau nevažiuos  tai gal stoteles per tą pūgą pėstute  atėjau šlapia kaip viščiukas

Oho, bet tikrai kaip gerai dainuoja - kaip iš įrašo wub.gif
Pas mus tai tokių balsų per visą laidų gyvavimo istoriją turbūt nėra buvę (nu iš moteriškų dar gal galima kažką atrast, bet vyriškų tai be šansų). Iš vis kažkaip Lietuvoj tokiose laidose daugiausiai paaugliai dalyvauja. O tokių vyresnių ir ypač vyrų, tai be šansų pamatyt.
---
Taip ir įsivaizduoju doh.gif biggrin.gif
Fainiausia, tai kur nors mieste vaikštinėt, kai sninga didelėm snaigėm wub.gif Bet, aišku, kai nereikia per pusnis iki kelių brist.

QUOTE(VanilineBraske @ 2019 01 22, 13:43)
Gali būti. Aš tai jaučiu, kad kažkur kažką užspaudžiau. Šiąnakt vėl suskaudo, tai galėjau 'paliest' tą skausmą. Grynai su nervais kažkas ne taip 
-----
Helsinky. Ale nuo šiąnakt tipo šils, bet snigt pradės 

O tai tau vaistų jokių neišrašė? Negi liepė kankintis visą mėnesį skausme? doh.gif
---
Bet tai tu tikra varlė keliauninikė bigsmile.gif Atrodo, dar neseniai vienoj vietoj buvai, dabar jau kitoj biggrin.gif Kažkaip iš karto kai pasakei, jog į šiaurę išsikraustei, tai pagalvojau, kad kur nors į Švediją.
Atsakyti

Gal dar ne paskutinis g.gifMaiau kažkokį interviu, kur berods Millie išsidavė, kad dar kaip ir ne paskutinis sezonas. Bet gal ir ne taip supratau, arba specialiai jiems liepta pėdas mėtyt biggrin.gif

O tai tau vaistų jokių neišrašė? Negi liepė kankintis visą mėnesį skausme? doh.gif

Bet tai tu tikra varlė keliauninikė bigsmile.gifAtrodo, dar neseniai vienoj vietoj buvai, dabar jau kitoj biggrin.gifKažkaip iš karto kai pasakei, jog į šiaurę išsikraustei, tai pagalvojau, kad kur nors į Švediją.

Tai jaučiu, kad pėdas mėto. Matosi, kad jie ir patys nebelabai nori tame seriale filmuotis ir šiaip visi kitų projektų pilna turi. Nu žodžiu, pamatysim liepos mėnesį kaip ten bus  :D Bet jie visus sezonus taip užbaigia, kad ten labai didelių klaustukų nelieka, gali staigiai ir nutraukti filmavimą persigalvoję  :D

Tai paprasti nuo skausmo ir B grupės vitaminai. Mąstau gal pas kokį osteopatą nueit  :hmm:

Mes jau seniai planavome ten kraustytis, pragyvenimas ten vis tiek truputi pigiau atsieina, ypač kai aš dar vieną magistrą studijuot sugalvojau  :fool:

Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2019 01 22, 15:25)
Tai jaučiu, kad pėdas mėto. Matosi, kad jie ir patys nebelabai nori tame seriale filmuotis ir šiaip visi kitų projektų pilna turi. Nu žodžiu, pamatysim liepos mėnesį kaip ten bus  biggrin.gif Bet jie visus sezonus taip užbaigia, kad ten labai didelių klaustukų nelieka, gali staigiai ir nutraukti filmavimą persigalvoję 
----
Tai paprasti nuo skausmo ir B grupės vitaminai. Mąstau gal pas kokį osteopatą nueit 
----
Mes jau seniai planavome ten kraustytis, pragyvenimas ten vis tiek truputi pigiau atsieina, ypač kai aš dar vieną magistrą studijuot sugalvojau 

Tai jo, turbūt specialiai taip ir užbaigia, kad galėtų arba nutraukt, arba vis kokią naują istoriją pradėt plėtot, jeigu ką biggrin.gif
Bet šiaip pasaulyje tai didelis susidomėjimas "Stranger Things", tai būtų keista, jei nebetęstų po šito sezono g.gif
---
Bet tai tu kantri, aš jau būčiau ėjus dar kur nors. Jiems lengviausia pasakyt - vitaminų pagerk. Keista, kad pas kitus gydytojus nepasiuntinėjo, nepatyrinėjo. Bet tai nei jokio ultragarso nedarė? Šiaip, kiek žinau, uždegimo nustatymui tai daro bent jau čia.
Čia gal tau labiau pas reumatologą reiktų eit g.gif
---
Kokia tu šaunuolė bigsmile.gif Nu antram tai tikrai jau didelės valios ir noro reikia.
O kokios ten pvz mokslų kainos už metus? Įdomu kiek brangiau nei Lietuvoj. Vis girdžiu, kad tai vienas, tai kitas važiuoja į Suomiją mokytis(nors ten pagal mainų programas, tai turbūt tik kokiam pusmečiui).
Atsakyti

Bet šiaip pasaulyje tai didelis susidomėjimas "Stranger Things", tai būtų keista, jei nebetęstų po šito sezono g.gif
---
Bet tai tu kantri, aš jau būčiau ėjus dar kur nors. Jiems lengviausia pasakyt - vitaminų pagerk. Keista, kad pas kitus gydytojus nepasiuntinėjo, nepatyrinėjo. Bet tai nei jokio ultragarso nedarė? Šiaip, kiek žinau, uždegimo nustatymui tai daro bent jau čia.
Čia gal tau labiau pas reumatologą reiktų eit g.gif
---

O kokios ten pvz mokslų kainos už metus? Įdomu kiek brangiau nei Lietuvoj. Vis girdžiu, kad tai vienas, tai kitas važiuoja į Suomiją mokytis(nors ten pagal mainų programas, tai turbūt tik kokiam pusmečiui).

Kūrėjai per lygtais Beyond Stranger Things sakė, kad nebandys kažko išspaudinėt, jei išsikvėps idėjų, nors serialo populiarumas ir išliks aukštas. Kaip ir pačių aktorių, kiek žinau, nėra pririšę kažkokiais labai įpareigojančiais kontraktais, tai kai norės, galės trauktis, o pasitraukus jiems, nebebus tikslo ir to serialo su nauju castu kurti  :hm: 

Ai, aš viltingai tikiuosi, kad praeis savaime. Vis dėlto, vis gerėja, nebėra taip blogai kaip pačioje pradžioje. Be to, man atrodo, kad kažką panašaus prieš gerus 10 metų turėjau. Tada irgi kokį mėnesį taip pravaikščiojau  :irnesakyk: 

Europos Sąjungos piliečiams nieko nekainuoja, bet stoti, jei neklystų, galima tik į magistro programas. Bakalaurą ten nebent suomiškai gali studijuot. Vienintelis mokestis, kurį turi susimokėt, tai studentų sąjungos mokestis. Gaunasi apie 100 eurų į metus, bet į jį eina galimybė naudotis specialiai studentams skirtomis sveikatos įstaigomis (poliklinikos skirtos vien studentams, automatiškai daug greičiau prieini, nei su pensininkais normalioje ligoninėje laukti vizito), galimybė naudotis studentų restoranais, kur labai geromis kainomis gali pavalgyti tikrai labai skaniai ir šiaip daugybė nuolaidų visur  :laugh: 

Atsakyti
labas smile.gif

QUOTE(tuktuk @ 2019 01 22, 12:32)

Taip ir įsivaizduoju

nu bet taip ir buvo biggrin.gif doh.gif

QUOTE(tuktuk @ 2019 01 22, 18:48)
Bet tai tu kantri, aš jau būčiau ėjus dar kur nors. Jiems lengviausia pasakyt - vitaminų pagerk.

nu tai prie uždegimų nugaros B vitaminai pirmas vaistas.. tik juos geriau ne gert, o leist.. ir efektyviau ir skrandžiui mažiau kenkia smile.gif
QUOTE(VanilineBraske @ 2019 01 22, 21:24)
t į jį eina galimybė naudotis specialiai studentams skirtomis sveikatos įstaigomis (poliklinikos skirtos vien studentams, automatiškai daug greičiau prieini, nei su pensininkais normalioje ligoninėje laukti vizito), galimybė naudotis studentų restoranais, kur labai geromis kainomis gali pavalgyti tikrai labai skaniai ir šiaip daugybė nuolaidų visur 

geras, kaip cool smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(VanilineBraske @ 2019 01 22, 23:24)
Kūrėjai per lygtais Beyond Stranger Things sakė, kad nebandys kažko išspaudinėt, jei išsikvėps idėjų, nors serialo populiarumas ir išliks aukštas. Kaip ir pačių aktorių, kiek žinau, nėra pririšę kažkokiais labai įpareigojančiais kontraktais, tai kai norės, galės trauktis, o pasitraukus jiems, nebebus tikslo ir to serialo su nauju castu kurti 
----
Ai, aš viltingai tikiuosi, kad praeis savaime. Vis dėlto, vis gerėja, nebėra taip blogai kaip pačioje pradžioje. Be to, man atrodo, kad kažką panašaus prieš gerus 10 metų turėjau. Tada irgi kokį mėnesį taip pravaikščiojau 
----
Europos Sąjungos piliečiams nieko nekainuoja, bet stoti, jei neklystų, galima tik į magistro programas. Bakalaurą ten nebent suomiškai gali studijuot. Vienintelis mokestis, kurį turi susimokėt, tai studentų sąjungos mokestis. Gaunasi apie 100 eurų į metus, bet į jį eina galimybė naudotis specialiai studentams skirtomis sveikatos įstaigomis (poliklinikos skirtos vien studentams, automatiškai daug greičiau prieini, nei su pensininkais normalioje ligoninėje laukti vizito), galimybė naudotis studentų restoranais, kur labai geromis kainomis gali pavalgyti tikrai labai skaniai ir šiaip daugybė nuolaidų visur

Iš dalies tai gal gal ir geriau taip. Paskui tęsia iki begalybės, kol lieka nevertas dėmesio daiktas.
---
Tikėkimės 4u.gif
---
Bet tai kaip keista, kad ir antrą magistrą galima mokytis nemokamai bigsmile.gif Čia tai geras. Ir šiaip daug visokių privilegijų smile.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 01 25, 00:35)
nu tai prie uždegimų nugaros B vitaminai pirmas vaistas..
--
tik juos geriau ne gert, o leist.. ir efektyviau ir skrandžiui mažiau kenkia smile.gif  

Kažkaip net keista unsure.gif
---
aha, šitą tai esu girdėjus drinks_cheers.gif

______

Ingėnai, nežinau ar matei, bet koks fainas video wub.gif
https://www.youtube....h?v=zfeHACNRs20

Bet tai man atrodo, kad tarp jų yra kažkas daugiau nei šiaip draugystė. Ir Gaga tokia susigraudinus atrodo vienu momentu. Žodžiu, uždrausta meilė.. smile.gif Nu tikrai per daug keistai jie viens į kitą žiūri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 28 sausio 2019 - 00:43
Sveikos smile.gif Braške, kaip nugara? smile.gif

QUOTE(tuktuk @ 2019 01 28, 00:41)

Kažkaip net keista

Nieko keisto biggrin.gif Bet kuris gydytojas išrašys B vitaminų ir kokio diclaco ;)
———-
Kaip gyvenat, nepsigavo bacilos?
Atsakyti

Labas  :D

Bet tai kaip įdomiai, rusai turėjo savo atstovą sausio 31d. paskelbt, bet atidėjo neaišku iki kada. Jau taip tikėjausi, kad galėsiu po savaitgalio ateit blackkiss panervint  :laugh:

Dar girdėjau gandus, kad Madonna per finalą pasirodys. Galėjo ir kažką geresnio susiorganizuot, kaip už tokią sumą  :hmm:

nu tai prie uždegimų nugaros B vitaminai pirmas vaistas.. tik juos geriau ne gert, o leist.. ir efektyviau ir skrandžiui mažiau kenkia smile.gif

Leistis aš pati nenorėjau. Vienintelės adatos, kurias prisileidžiu, tai kai tatuiruotes daro  :D Nebuvo tau apetitas nuo tų B vitaminų sukilęs? Nu aš tai kaip žvėris dabar viską iš eilės ryju  :oh:  :oh:

Sveikos smile.gifBraške, kaip nugara? smile.gif

Kaip gyvenat, nepsigavo bacilos?

Oi, visai neblogai. Nugaros nejaučiu, per krūtinę dar porą kartų per dieną lyg kažkas ir "perbėga", bet jokių stiprių skausmų nebėra. Praeitą savaitę ir iki baseino du kartus buvau nusivilkus ir tempimo treniruotėje buvau. Žodžiu, vėl gyvenimu džiaugiuosi  :D

Nepuola manęs šį šaltąjį sezoną bacilos, dar neteko sirgt  :D Tu kaip?

Atsakyti
Labas 4u.gif

Sveikatos visoms sergančioms ir negaluojančioms 4u.gif Laikykitės 4u.gif

Blackkiss, klausei tikslaus filmo pavadinimo, kur gyriau, tai Roma ir vadinasi taip.

Beje, man laaabai patiko The Favourite filmas. Intrigavo aktoriai ir režisierius, bet nesinorėjo kostiuminės dramos, atitolau kažkaip nuo jų. Na čia drama- komedija. Tai taiiiip maloniai nustebino! Lbai geras humoras, sarkazmas, juokingiausias filmas šiais metais. Labai dinamiškas, aštrus, puiki vaidyba.
Genialus tas režisierius mano nuomone, jau antrus metus iš eilės jis mane apžavi. Šitaip įdomiai pastatyti tokio žanro filmą, nei viena minutė neprailgo.

QUOTE(VanilineBraske @ 2019 01 21, 12:25)

O man patiko Crazy Rich Asians, bet aš gero skonio filmams neturiu  biggrin.gif  Tokia lengva romantinė komedija. Jaučiu, kad man labiausiai patikęs dalykas buvo tai pilnai azijietiškas cast'as. Tokia atgaiva akims. Ir šiaip buvo įdomu pamatyti azijiečius pavaizduotus iš kitos pusės  smile.gif

Pažiūrėjau ir tą. Patiko ir man. Lengvutis bet visai smagus ir įtraukiantis.

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 01 28, 00:41)

Ingėnai, nežinau ar matei, bet koks fainas video wub.gif
https://www.youtube....h?v=zfeHACNRs20

Bet tai man atrodo, kad tarp jų yra kažkas daugiau nei šiaip draugystė. Ir Gaga tokia susigraudinus atrodo vienu momentu. Žodžiu, uždrausta meilė..  smile.gif Nu tikrai per daug keistai jie viens į kitą žiūri.

Aha wub.gif Po to video vėl iš naujo garso takelį ir tą porelę atradau wub.gif Reiks artimiausiu metu vėl filmą būtinai pažiūrėti.
Jo, chemija tarp jų tai wub.gif wub.gif Šiaip jo draugė garsus modelis beje, Irina Shayk, su ją vaiką turi.
Nžn kaip ten su kuo daugiau, bet matosi tas ryšys tarp Bradley ir Lady Gagos laaabai striprus. Faina, kad ne tik filme.

Šiai dienai jie man antra mėgstamiausia porelė bet kokiame filme.
Labai norėčiau, kad nors Gaga Oskarą laimėtų. Būt gerai ir už dainą. Beje, tą dainą Shallow jie Oskarų ceremonijoje dainuos, tai jau laukiu įrašo wub.gif O tas video iš Las Vego tai pirmas jų dainos atlikimas kartu gyvai.

Nors žinai, man visgi turbūt labiau patinka daina Remember Us This Way. Kaip tau ji?

Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2019 02 04, 16:57)

Bet tai kaip įdomiai, rusai turėjo savo atstovą sausio 31d. paskelbt, bet atidėjo neaišku iki kada. Jau taip tikėjausi, kad galėsiu po savaitgalio ateit blackkiss panervint 
-----
Dar girdėjau gandus, kad Madonna per finalą pasirodys. Galėjo ir kažką geresnio susiorganizuot, kaip už tokią sumą 
-----
Leistis aš pati nenorėjau. Vienintelės adatos, kurias prisileidžiu, tai kai tatuiruotes daro  biggrin.gif Nebuvo tau apetitas nuo tų B vitaminų sukilęs? Nu aš tai kaip žvėris dabar viską iš eilės ryju 
-----
Nepuola manęs šį šaltąjį sezoną bacilos, dar neteko sirgt  biggrin.gif Tu kaip?

lotuliukas.gif tai kad žinok čia pletkas pasirodė, jau ne dėl vieno dainininko... užtai šiandien žiūrėjau tokį intelektinį žaidimą per tv, ir spėk kas iššoko panervint per muzikinę pauzę lotuliukas.gif doh.gif tipo jei jau ne EV, tai bent kur iššoks kaip vaiduoklis biggrin.gif ale neatpažinčiau, toks apvalutis pasidaręs biggrin.gif
------
nu tai dabar spekuliuoja tais gandais į kairę ir į dešinę..
-----
aš tai nežinau, aš mandagiai atsisakiau tų B biggrin.gif gi skausmingi labai lotuliukas.gif o tabletės nėr tokios veiksmingos.. gal užtai ir ilgai praeidinėjo smile.gif bet pilnai tikiu, kad gali sukilt apetitas nuo vitaminų ax.gif
-----
aš mėnesį atsirgau, ir tikiuos, kad gal užtenka biggrin.gif bet pas mus gripo epidemija unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2019 02 04, 19:12)

Blackkiss, klausei tikslaus filmo pavadinimo, kur gyriau, tai Roma ir vadinasi taip.

aha, jau po to radau jį, bet dar nežiūrėjau smile.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti