----
Aš tai galvoju, gal tą ispaną rezervuot, bet dar turiu vilčių dėl ko nors geresnio </p>
nu dar gali būt kad slankstelį kokį pasukai.. ypač jei ne visąlaik skauda.. nes kai uždegimas, tai toks būna nepraeinantis skausmas..
----
rezervuok, perleist visada spėsi

---
Oho koks balselis Tikrai labai gerai dainuoja.
-----
O šiais metais lietuviški tiek balsas, tiek X faktorius visai nusigyvenę Ypač x faktorius. Kažkokie cirkai vyksta
---
būtent Man jo vietoj tai gėda būtų.. Vistiek gi kaip ir savi žmonės, koks skirtumas, kad komandos skirtingos. Ir tuo labiau, kai Vanagas visada jam padeda. Galvoju, gal čia koks pavydas pas Juknevičių išlenda, kad Vanagas finansavimą didesnį gauna. Nu bet kiek kas išsireklamuoja, tiek ir gauna, kaip ir nėr ko pavydėt.
---
šiaip tai jo

---
Pas jus, žiūriu, šalčiau, nei pas mus. Nors ir čia jau praneša -15 : Bet tai šįmet tikrai žiema čia. Jau buvau pasiilgus tokios.
Nu jo, koks dar sportas, kai praeis, tai ir išnyks tie kilai. Geriau pasisaugok, kad blogiau neprisidaryt.
--
Aha, mačiau: Bet tie vaikai kaip paaugę, palyginus su pirmu sezonu. Jau paaugliai kaip reikalas.
nu pikta tikrai - dar kaip tik man atostogos buvo...
----
labai tikiuos, kad laimės

-----
gal išsisėmė talentai - kiek tos mūsų LT

o Ukrainos dar tik pirma laida buvo, tai nieko negaliu pasakyt, bet toj pirmoj lb daug stiprių balsų buvo.. va šitas dar labai patiko:
https://www.youtube....h?v=H70MhHp-ODY
-----
oi.. egoistai gėdos jausmo neturi, deja..
matyt iš pavydo.. nu... šlykštu..
-----
ir pernai, ir užpernai EV krizė užuolė.. pernai išvis praėjo net neprasidėjus

-----
biškį jau gana to sniego

deal of the day

Papildyta:
Braške, kokiam mieste čia taip šalta pas tave?