QUOTE(blackkiss @ 2019 04 11, 23:07)
mažiau, nei serbų kalboj - ten išvis tik priebalsės o čekai kalba tarsi dainuodami - su kažkokiais užvingiavimais
----
Ekspedicijoj rodė, bet kad labai mažai, ir kažkokiais gabalais..
-
ir išvis dabar bala žino kas ten daros - tymai, drakulos dar ir į prezidentus klouną ruošias išrinkt
Aš tai atsigaunu labai būtent prie mūsų
jūros toks relaksas...
-
Aha kaip žalgiris su rytu matai Kaune gi būna žalgirio tribūna kažkokia lyg ne? Nu tai Vilniuj aišku nėr tokios o Eurolygoj tai faktas - ten jau už LT visi serga, ne komandą..
-
o per mediateką neaišku, gi ar išvis bus.. nežinau.. bet tai kaip man rinktis dabar tarp Slavkos ir Dančiko.. nesąžininga... dabar kaip Voice jausiuos - reik rinktis ką išmest
----
Ekspedicijoj rodė, bet kad labai mažai, ir kažkokiais gabalais..
-
ir išvis dabar bala žino kas ten daros - tymai, drakulos dar ir į prezidentus klouną ruošias išrinkt
Aš tai atsigaunu labai būtent prie mūsų
jūros toks relaksas...
-
Aha kaip žalgiris su rytu matai Kaune gi būna žalgirio tribūna kažkokia lyg ne? Nu tai Vilniuj aišku nėr tokios o Eurolygoj tai faktas - ten jau už LT visi serga, ne komandą..
-
o per mediateką neaišku, gi ar išvis bus.. nežinau.. bet tai kaip man rinktis dabar tarp Slavkos ir Dančiko.. nesąžininga... dabar kaip Voice jausiuos - reik rinktis ką išmest
tarsi dainuodami

---
Nu ten, man atrodo, tik pačioj pradžioj apie Lvovą rodė. O paskui jau vis apie kitas vietas ir paskutinėj laidoj visą ekspediciją šiek tiek viską apžvelgė

O šiaip tai kai pradeda Bumblauskas apie kiekvieną plytą kalbėt, tai čia labai smulkiai domėtis istorija, kad įdomu būtų

Dar fainai buvo, kai rodė gamtą (Selemonas balinius vėžlius rado, kita gamtininkė apuokėlį

---
ai jo.. Bet tai negi tikrai tą klouną išsirinks :oh
---
aš irgi

---
lyg ir būna ten kažkokia tribūna, tiksliai ir nežinau

---
Va va, dabar pajusi ką reiškia išmest ką nors