Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(blackkiss @ 2019 04 14, 23:40)
sako pasijutau kaip ukrainietiškose vestuvėse. Tina : svetimose? D: a čia kaip laikas parodys biggrin.gif kiba susikeitė vietom abu lotuliukas.gif
———
biggrin.gif bet tam žiūriu nebereik verst - kažkaip staiga pradėjo suprast ukrainietiškai doh.gif biggrin.gif

aha, prajuokino laugh.gif biggrin.gif biggrin.gif
---
nu grynas žaltys doh.gif biggrin.gif Toks vaizdas, kad netgi labai gerai jis supranta, o ne tik kad supranta biggrin.gif

Papildyta:
ko čia Danas su Tina vietom susikeitė? biggrin.gif
Atsakyti
Žiūrèk, tik pasakiau Danas su Tina vietom gal susikeitè (rolėm turėjau omeny), tai po reklamos tie ir kèdèm susikeitè lotuliukas.gif man rodos, laikas uždarinèt šità teletiltą laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 14, 23:51)
Žiūrèk, tik pasakiau Danas su Tina vietom gal susikeitè (rolėm turėjau omeny), tai po reklamos tie ir kèdèm susikeitè lotuliukas.gif man rodos, laikas uždarinèt šità teletiltą laugh.gif

nu sakau, jau man baisu dėl tavęs darosi doh.gif laugh.gif Tuoj skraidančią šluotą įsigysi laugh.gif
Papildyta:
jetau, tas Monatikas koks mielas wub.gif Jis vis ašarą braukia, matosi, kad jautrus labai žmogelis.
Papildyta:
Bet tos visos dainos apie Ukrainą taip liūdnai skamba..
Papildyta:
Gerai, kad žodžių nesuprantu, tai graudinčiausi ir aš.
Atsakyti
nu bet stilistas ten tai nelabai koks - Monatiko komanda kartu su juo labai ne kažką aprengti doh.gif Nu tas su skrybėle tai dar dar, bet aniedu tai doh.gif biggrin.gif Vėl treningai į trasą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 14 balandžio 2019 - 22:27
Balsu biggrin.gif girdėjai Tina vedėjai: Nu Katiu... Danas: Opiat Katia?? lotuliukas.gif
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 14, 22:04)
nu sakau, jau man baisu dėl tavęs darosi ::: Tuoj skraidančią šluotą įsigysi
———
jetau, tas Monatikas koks mielas: Jis vis ašarą braukia, matosi, kad jautrus labai žmogelis
Bet tos visos dainos apie Ukrainą taip liūdnai skamba..
———
Gerai, kad žodžių nesuprantu, tai graudinčiausi ir aš.

lotuliukas.gif baik tu, gi nerizikuočiau taip, dar nukryptų tiesiu taikymu į Goloso studiją laugh.gif per tiesioginę transliaciją lotuliukas.gif tsakant teletilto vėžiom lotuliukas.gif
——-
Fainuolis jis smile.gif bet jo, jam daug nereik - per visas dainas braukia ašaras biggrin.gif nu ta Sokoliata tikrai liūdna ...
———-
lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 14, 22:22)
nu bet stilistas ten tai nelabai koks - Monatiko komanda kartu su juo labai ne kažką aprengti doh.gif Nu tas su skrybėle tai dar dar, bet aniedu tai doh.gif biggrin.gif Vėl treningai į trasą doh.gif

Dalyvius gal dar rengia, bet treneriai tai patys stiliukus savo laužia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 14 balandžio 2019 - 22:29
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 15, 00:27)
Balsu biggrin.gif girdėjai Tina vedėjai: Nu Katiu... Danas: Opiat Katia?? lotuliukas.gif
---
lotuliukas.gif baik tu, gi nerizikuočiau taip, dar nukryptų tiesiu taikymu į Goloso studiją laugh.gif per tiesioginę transliaciją lotuliukas.gif

aha doh.gif laugh.gif Nu bet čia gal jau ir režisavo? biggrin.gif Jau dabar neaišku kas režisuota, o kas ne doh.gif biggrin.gif

Dar kai dėl to apsikeitimo kėdėm Danas, kad teoriją išvedė biggrin.gif Sakė, kad Tina norėjo jo energiją pajust biggrin.gif

---

looool biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 15, 00:28)
Dalyvius gal dar rengia, bet treneriai tai patys stiliukus savo laužia doh.gif

Bet Danas tai gerai šiandien atrodo, nei 'sijonas' netrukdo biggrin.gif O gal jau dingo kažkur, kad lyg nepastebėjau to sijono dabar? unsure.gif biggrin.gif Nors man tai normaliai ir su juo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 14 balandžio 2019 - 22:32
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 14, 22:31)
aha Nu bet čia gal jau ir režisavo? Jau dabar neaišku kas režisuota, o kas ne
——-
Dar kai dėl to apsikeitimo kėdėm Danas, kad teoriją išvedė Sakė, kad Tina norėjo jo energiją pajust
---
Bet Danas tai gerai šiandien atrodo, nei 'sijonas' netrukdo O gal jau dingo kažkur, kad lyg nepastebėjau to sijono dabar?

Nu tai va dabar suprask, kur tikra, kur ne biggrin.gif nu bet Tina tikrai švyti visa - nu šito nesuvaidinsi biggrin.gif šito net nuslėpt nesigauna...
———
doh.gif nu bet nei šis nei tas kai Tina įsiterpia per vidurį tarp Lioleko ir Boleko biggrin.gif dabar tvarka biggrin.gif
———
Sakai jau nusirenginėt pradėjo? laugh.gif ai šiandien gražiai atrodo, užskaitau smile.gif pasitaisė per sav biggrin.gif
Papildyta:
Oi taigi mano berniukai dabar bus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 15, 00:36)
nu bet Tina tikrai švyti visa - nu šito nesuvaidinsi biggrin.gif  šito net nuslėpt nesigauna...
———
doh.gif nu bet nei šis nei tas kai Tina įsiterpia per vidurį tarp Lioleko ir Boleko biggrin.gif dabar tvarka biggrin.gif
———
Sakai jau nusirenginėt pradėjo? laugh.gif ai šiandien gražiai atrodo, užskaitau smile.gif pasitaisė per sav
-----
Oi taigi mano berniukai dabar bus  wub.gif

aha, visai kitokia nei aną laidą kaip ir Danas biggrin.gif Aną sekmadienį, tai atrodė, kad net įtampa tarp jų jautėsi doh.gif O šitą - visai priešingai biggrin.gif
---
biggrin.gif
---
doh.gif biggrin.gif Aha, labai gražiai smile.gif
---
nu pažiūrėsim ką dainuos smile.gif
Atsakyti
Ai žvengiau, taip anonsavo tą Alioną - tokia zviazda tipo, o žmonės komentaruose klausimėjo - o kas ji išvis tokia? biggrin.gif
Atsakyti
jetus, vėl kas per geziškas stilius doh.gif biggrin.gif Ir vėėėl tie treningai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 15, 00:39)
Ai žvengiau, taip anonsavo tą Alioną - tokia zviazda tipo, o žmonės komentaruose klausimėjo - o kas ji išvis tokia? biggrin.gif

doh.gif biggrin.gif

Man tai ji panaši į pernai metų EV Izraeilio atstovę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 14, 22:38)
aha, visai kitokia nei aną laidą kaip ir Danas Aną sekmadienį, tai atrodė, kad net įtampa tarp jų jautėsi : O šitą - visai priešingai
---

nu pažiūrėsim ką dainuos smile.gif

Bet išvis visai kitokia nei anuose sezonuose...
—-
Aha įdomu ką bigsmile.gif teletiltas su Tina neveikia, tai net nespėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 15, 00:42)
Bet išvis visai kitokia nei anuose sezonuose...
—-
Aha įdomu ką  bigsmile.gif  teletiltas su Tina neveikia, tai net nespėsiu lotuliukas.gif

rimtai? biggrin.gif O kuo kitokia?
---
biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti