QUOTE(tuktuk @ 2019 07 06, 22:05)
Labas
Šiandien vėl parduotuves šturmuot bandžiau, tai nusipirkau nors vieną normalų daiktą - lininius marškinius. Tai visai džiaugiuosi
Vienus tokius fainus sugebėjau po pirmo skalbimo sugadint Ne lininius, bet vistiek labai patiko jie man. Ir dabar belieka tik išmest, nu arba po namus tampyt.
-
pliurpologijos Bet tai va, mintimis prisikvietei
loool Bet tai žiūrėk, tavęs, matyt bijo, kai nenusiskutęs
Dėl klipo tai jaučiu fanai baigia galvą išūžt :
--
nea, nebuvo liūties: Nu bet čia nekeista, kad vienur pila, kitur ne. Kaip sakiau, net už kelių šimtų metrų yra tekę matyt klimato skirtumus, kai vienur pila kaip iš kibiro, o už kelių šimtų metrų - sausa
---
oo, nu tikėkimės: Beje, o kada išvažiuoji?
---
nu kad ne visada Kaip ir visiems pasitaiko kliurkinių fotkių
---
Visko gali būt Gal langetėj kaip nors laisviau ranka jaučiasi nei gipse. Gipse tai įsivaizduoju, kad net nekvėpuoja oda
---
rimtai?Aš tai pamenu, kad tau jis labai nepatiko O man tai patiko ta daina ir pats pasirodymas labai kokybiškai padarytas su tom raudonom šviesom. Kažkaip galvojau, kad ta daina skambės po EV, bet toks vaizdas, kad tik šįmet pradėjo grot. Jau ne vieną kartą ją girdėjau
---
awww Arkliukai man irgi
looool grynai kaip palapinėj įlindęs Kur jis čia yra? Kaip suprantu ne gamtoj
Bet va gerai atrodo - toks visas atsigavęs
---
eik tu sau, jau tuoj levelį pasikelsiu
Šiandien vėl parduotuves šturmuot bandžiau, tai nusipirkau nors vieną normalų daiktą - lininius marškinius. Tai visai džiaugiuosi
Vienus tokius fainus sugebėjau po pirmo skalbimo sugadint Ne lininius, bet vistiek labai patiko jie man. Ir dabar belieka tik išmest, nu arba po namus tampyt.
-
pliurpologijos Bet tai va, mintimis prisikvietei
loool Bet tai žiūrėk, tavęs, matyt bijo, kai nenusiskutęs
Dėl klipo tai jaučiu fanai baigia galvą išūžt :
--
nea, nebuvo liūties: Nu bet čia nekeista, kad vienur pila, kitur ne. Kaip sakiau, net už kelių šimtų metrų yra tekę matyt klimato skirtumus, kai vienur pila kaip iš kibiro, o už kelių šimtų metrų - sausa
---
oo, nu tikėkimės: Beje, o kada išvažiuoji?
---
nu kad ne visada Kaip ir visiems pasitaiko kliurkinių fotkių
---
Visko gali būt Gal langetėj kaip nors laisviau ranka jaučiasi nei gipse. Gipse tai įsivaizduoju, kad net nekvėpuoja oda
---
rimtai?Aš tai pamenu, kad tau jis labai nepatiko O man tai patiko ta daina ir pats pasirodymas labai kokybiškai padarytas su tom raudonom šviesom. Kažkaip galvojau, kad ta daina skambės po EV, bet toks vaizdas, kad tik šįmet pradėjo grot. Jau ne vieną kartą ją girdėjau
---
awww Arkliukai man irgi
looool grynai kaip palapinėj įlindęs Kur jis čia yra? Kaip suprantu ne gamtoj
Bet va gerai atrodo - toks visas atsigavęs
---
eik tu sau, jau tuoj levelį pasikelsiu
Neprarandi vilties ane?

-
Och.. o nusidažė, ar kas jiems nutiko?

Nežinau ar čia aš mintimis prisikviečiu, ar jis čia įsilaužia į mano mintis, bet kažkuriam iš mūsų jau matyt bažnyčioj reik apsilankyt, pasišventint nuo tamsių galių

-
Aha, nu ten trinkteltos fanės instagrame visiškai kiem permetu akim - arba apie klipą klausimai, arba prisiknisa su Tina

-
Tai tas tai taip, ale kai taip pila, atrodo visur bent kažkiek lyja : D
-
Ne šią savaitę o dar kitą. Turėjau šią, bet pasikeitė planai su visais remontais : (
Ane? Nu kažkaip nemačiau

Joo žinoma laisviau

________
Ne, tai kai įdėjai, jau prisiminiau tada

-
Man žirgai kažkas toooookio

-
Man tai kažkokį festą primena

Aha atsigavo, jau vėl kaip voice atrodo

https://www.instagra...d=12wxb571u5prn
Nu kur levelį, čia jau ir mane pralenkei