Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Labukas
QUOTE(tuktuk @ 2019 07 06, 22:05)
Labas
Šiandien vėl parduotuves šturmuot bandžiau, tai nusipirkau nors vieną normalų daiktą - lininius marškinius. Tai visai džiaugiuosi
———
Vienus tokius fainus sugebėjau po pirmo skalbimo sugadint Ne lininius, bet vistiek labai patiko jie man. Ir dabar belieka tik išmest, nu arba po namus tampyt.
——-
pliurpologijos Bet tai va, mintimis prisikvietei
loool Bet tai žiūrėk, tavęs, matyt bijo, kai nenusiskutęs
———
Dėl klipo tai jaučiu fanai baigia galvą išūžt :
--
nea, nebuvo liūties: Nu bet čia nekeista, kad vienur pila, kitur ne. Kaip sakiau, net už kelių šimtų metrų yra tekę matyt klimato skirtumus, kai vienur pila kaip iš kibiro, o už kelių šimtų metrų - sausa
---
oo, nu tikėkimės: Beje, o kada išvažiuoji?
---
nu kad ne visada Kaip ir visiems pasitaiko kliurkinių fotkių
---
Visko gali būt Gal langetėj kaip nors laisviau ranka jaučiasi nei gipse. Gipse tai įsivaizduoju, kad net nekvėpuoja oda
---
rimtai?Aš tai pamenu, kad tau jis labai nepatiko O man tai patiko ta daina ir pats pasirodymas labai kokybiškai padarytas su tom raudonom šviesom. Kažkaip galvojau, kad ta daina skambės po EV, bet toks vaizdas, kad tik šįmet pradėjo grot. Jau ne vieną kartą ją girdėjau
---
awww Arkliukai man  irgi
——
looool grynai kaip palapinėj įlindęs Kur jis čia yra? Kaip suprantu ne gamtoj
——
Bet va gerai atrodo - toks visas atsigavęs
---
eik tu sau, jau tuoj levelį pasikelsiu

Neprarandi vilties ane? lotuliukas.gif bet fainai lininiai labai gerai : wub:
——-
Och.. o nusidažė, ar kas jiems nutiko? unsure.gif
———
Nežinau ar čia aš mintimis prisikviečiu, ar jis čia įsilaužia į mano mintis, bet kažkuriam iš mūsų jau matyt bažnyčioj reik apsilankyt, pasišventint nuo tamsių galių laugh.gif ai tiksliai gi sukritikavau tada per velykas kai nesiskutęs video įmetė : D
———-
Aha, nu ten trinkteltos fanės instagrame visiškai kiem permetu akim - arba apie klipą klausimai, arba prisiknisa su Tina doh.gif nu mažvaikės ko norėt..
———-
Tai tas tai taip, ale kai taip pila, atrodo visur bent kažkiek lyja : D
———-
Ne šią savaitę o dar kitą. Turėjau šią, bet pasikeitė planai su visais remontais : (
————
Ane? Nu kažkaip nemačiau biggrin.gif
————
Joo žinoma laisviau smile.gif gipse, matyt visa oda nukrenta jį nuėmus biggrin.gif man dar kai pripasakojo siaubų su tais gipsais, tai vien dėl gipso jau baisu kažką susilaužyt...
________
Ne, tai kai įdėjai, jau prisiminiau tada biggrin.gif bet buvau visai pamiršus... ai kai nepatinka, dažniausiai išsitrina man iš atminties biggrin.gif bet man švedų retai patinka pasirodymai, nes tokie šabloniniai..
————-
Man žirgai kažkas toooookio wub.gif silpnybė... net nenoriu bandyt jodinėt, nes tikrai žinau, kad bent kartą pajodinėjus, iškart užsikrėsčiau wub.gif
——-
Man tai kažkokį festą primena biggrin.gif kur dar palapinės būna biggrin.gif ale kažkaip į bearą panašėja biggrin.gif palapinės, kalnai... kas toliau : D
———
Aha atsigavo, jau vėl kaip voice atrodo smile.gif

https://www.instagra...d=12wxb571u5prn
———
Nu kur levelį, čia jau ir mane pralenkei blink.gif doh.gif laugh.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 07 07, 15:33)
Neprarandi vilties ane? 
---
bet fainai lininiai labai gerai : wub:
——-
Och.. o nusidažė, ar kas jiems nutiko?
———
Nežinau ar čia aš mintimis prisikviečiu, ar jis čia įsilaužia į mano mintis, bet kažkuriam iš mūsų jau matyt bažnyčioj reik apsilankyt, pasišventint nuo tamsių galių laugh.gif ai tiksliai gi sukritikavau tada per velykas kai nesiskutęs video įmetė : D
———-
Aha, nu ten trinkteltos fanės instagrame visiškai kiem permetu akim - arba apie klipą klausimai, arba prisiknisa su Tina  nu mažvaikės ko norėt..
———-
Ne šią savaitę o dar kitą. Turėjau šią, bet pasikeitė planai su visais remontais : (
————
Joo žinoma laisviau gipse, matyt visa oda nukrenta jį nuėmus  man dar kai pripasakojo siaubų su tais gipsais, tai vien dėl gipso jau baisu kažką susilaužyt...
________
Ne, tai kai įdėjai, jau prisiminiau tada bet buvau visai pamiršus... ai kai nepatinka, dažniausiai išsitrina man iš atminties  bet man švedų retai patinka pasirodymai, nes tokie šabloniniai..
————-
Man žirgai kažkas toooookio wub.gif silpnybė... net nenoriu bandyt jodinėt, nes tikrai žinau, kad bent kartą pajodinėjus, iškart užsikrėsčiau 
——-
Man tai kažkokį festą primena  kur dar palapinės būna ale kažkaip į bearą panašėja palapinės, kalnai... kas toliau : D
———
Aha atsigavo, jau vėl kaip voice atrodo smile.gif

https://www.instagra...d=12wxb571u5prn
———
Nu kur levelį, čia jau ir mane pralenkei 

aha biggrin.gif Vis galvoju, kad ką nors gero rasiu biggrin.gif
---
atseit karščiams pirkau, bet kad dabar jau ir nebėr tų karščių, o atvirkšiai :oh Aš nesuprantu nu kodėl negali būt normalaus oro - arba kepina kaip pirty, arba šalta kaip rudenį :oh To viduriuko tai niekaip neįmanoma išspaust biggrin.gif
Dabar galvoju, nusipirkau baltus, bet gal nekaip atrodys kai aš pati pabalus visada :hm
---
aga, nusidažė :oh Tiksliau, spalvos vienoj vietoj keistai išplaukė ir labai krenta į akis.
---
looool doh.gif
---
Dar ir su Tina ramybės neduoda? doh.gif biggrin.gif Kad jau ta Tina gal kokį naują kadrą turi biggrin.gif
---
nu tai gerai, gal Dancę sutiksi Kijeve bigsmile.gif biggrin.gif
---
oi kažkaip visai baisiai nupasakojai doh.gif Geriau jau nieko nesusilaužyt..
---
man tai kažkaip atvirkščiai - kai erzina, tai taaaip įstringa į atmintį, kad taip lengvai neišsikrapšto :oh
---
aha, man irgi wub.gif Aš vieną kartą bandžiau, tai atrodo, nesinori nei nulipt wub.gif Tokia ramybė man nuo jų sklinda. Žodžiu, fainuoliai arkliukai : )
---
bet tikrai - žiūriu, jis toks biškį miškinis laugh.gif
---
labai gražiai toj foto išėjęs wub.gif Tokio mielo žvilgsnio smile.gif Tikrai kad atsigavęs atrodo smile.gif
--
:lol jau baisu ir pačiai darosi :lol :oh
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 07 liepos 2019 - 21:10
Labs smile.gif sorry vėliau biškį pakomentuosiu - žiūriu voice’iuko finalą.. nu kaaaaaip Lioška šiandien gražiai atrodo wub.gif karsta.gif karsta.gif ačiū Dievui paskutinė laida doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 07 liepos 2019 - 22:00
QUOTE(blackkiss @ 2019 07 08, 00:00)
Labs smile.gif sorry vėliau biškį pakomentuosiu - žiūriu voice’iuko finalą.. nu kaaaaaip Lioška šiandien gražiai atrodo wub.gif  karsta.gif  karsta.gif ačiū Dievui paskutinė laida doh.gif

oi, tikrai, gi visai pamiršau, kad jau finalas bigsmile.gif Įmesk kokių video paskui biggrin.gif Įdomu ir man kaip tas Lioška atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 07 07, 21:09)
aha Vis galvoju, kad ką nors gero rasiu
---
atseit karščiams pirkau, bet kad dabar jau ir nebėr tų karščių, o atvirkšiai
——
Aš nesuprantu nu kodėl negali būt normalaus oro - arba kepina kaip pirty, arba šalta kaip rudenį To viduriuko tai niekaip neįmanoma išspaust
——-
Dabar galvoju, nusipirkau baltus, bet gal nekaip atrodys kai aš pati pabalus visada
---
Kad jau ta Tina gal kokį naują kadrą turi
---
nu tai gerai, gal Dancę sutiksi Kijeve
---
oi kažkaip visai baisiai nupasakojai Geriau jau nieko nesusilaužyt..
---
man tai kažkaip atvirkščiai - kai erzina, tai taaaip įstringa į atmintį, kad taip lengvai neišsikrapšto
---
aha, man irgi Aš vieną  kartą bandžiau, tai atrodo, nesinori nei nulipt ‘Tokia ramybė man nuo jų sklinda. Žodžiu, fainuoliai arkliukai:
---
labai gražiai toj foto išėjęs Tokio mielo žvilgsnio Tikrai kad atsigavęs atrodo
--
jau baisu ir pačiai darosi

Ai aš vakar irgi prasibėgau po parduotuves, buvo laisvo laiko biškį kol laukiau.. tai nusipirkau maikę ir šortus namie nešiot doh.gif biggrin.gif tik kad šalta man su tais šortais dabar biggrin.gif
———
Loool, nu palauk no panic dar - dar visas rugpjūtis prieš akis : D
Bet jo.. kažkaip planavom varyt su draugais į festą, bet aš kažkaip nedegu noru, kai tokie siurprise’ai su orais biggrin.gif
——-
Aha, šiemet tai tikrai, kažkokia kraštutinumų vasara...
——-
Nu tai kokį ryškesnį šalikėlį ar skarelę užsimesk, ir bus gerai smile.gif
——-
Pasirodo, kad jo, ir visai neseniai (ar tik ne šita Danuko liūdesio priežąstis kaži buvo?! biggrin.gif ) biggrin.gif tai reiškia su anuo išsiskyrė, kur sakiau tam pačiamtv kanale buvo, kur ir voice (hmm.. kaži kodėl doh.gif : D ).. tai dabar su savo gitaristu susidėjo.. nu tu tai žinai, kaip būna su tais gitaristais laugh.gif
-——
Tai kas gi gero, būčiau šią, nuvaryčiau į voice.. unsure.gif : D pamatyčiau Liošką gyvai biggrin.gif
———
Tai pagrindinių baisumų aš jau tau nepasakojau : D
———
Būna ir taip : D
———
Aš įsivaizduoju wub.gif žirgai, delfinai ir banginiai kažkokia energija pakrauna, gyvai pamačius wub.gif
_____
Bet vat kažkoks vis tiek liūdnas tas žvilgsnis...
———
Loool welcome back į raganų klubą : D

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 07 07, 22:32)
oi, tikrai, gi visai pamiršau, kad jau finalas bigsmile.gif Įmesk kokių video paskui biggrin.gif Įdomu ir man kaip tas Lioška atrodo ax.gif

Apsikirpo wub.gif laimėjo berniukas iš Lioškos ir Nadios komandos.

https://m.youtube.co...a...uL&index=17

https://m.youtube.co...a...dex=12&t=0s

Nors šitas irgi superinis buvo

https://m.youtube.co...h?v=aHuCj0z-jOg

https://m.youtube.co...a...dex=16&t=0s

Beje labai patiko jų bendras numeris wub.gif
https://m.youtube.co...a...uL&index=12
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 08 liepos 2019 - 00:19
Tarp kokio jis čia šieno? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

https://www.instagra...id=j5194fdkpota
Papildyta:
Tas pandos kostiumas doh.gif lotuliukas.gif galėjo voice taip apsirengt - tiktų prie barzduko lotuliukas.gif
https://www.instagra...d=186a82m8dnbzo
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 07 08, 02:14)
Ai aš vakar irgi prasibėgau po parduotuves, buvo laisvo laiko biškį kol laukiau.. tai nusipirkau maikę ir šortus namie nešiot  tik kad šalta man su tais šortais dabar
———
Bet jo.. kažkaip planavom varyt su draugais į festą, bet aš kažkaip nedegu noru, kai tokie siurprise’ai su orais
——-
Nu tai kokį ryškesnį šalikėlį ar skarelę užsimesk, ir bus gerai
——-
Pasirodo, kad jo, ir visai neseniai
---
(ar tik ne šita Danuko liūdesio priežąstis kaži buvo?!  )  tai reiškia su anuo išsiskyrė, kur sakiau tam pačiamtv kanale buvo, kur ir voice (hmm.. kaži kodėl)..
----
tai dabar su savo gitaristu susidėjo.. nu tu tai žinai, kaip būna su tais gitaristais
-——
Tai kas gi gero, būčiau šią, nuvaryčiau į voice..  pamatyčiau Liošką gyvai
———
Tai pagrindinių baisumų aš jau tau nepasakojau : D
———
A žirgai, delfinai ir banginiai kažkokia energija pakrauna, gyvai pamačius
_____
Bet vat kažkoks vis tiek liūdnas tas žvilgsnis...
———
Apsikirpo
----
laimėjo berniukas iš Lioškos ir Nadios komandos.

https://m.youtube.co...a...uL&index=17

https://m.youtube.co...a...dex=12&t=0s
--------
Nors šitas irgi superinis buvo
https://m.youtube.co...h?v=aHuCj0z-jOg
https://m.youtube.co...a...dex=16&t=0s
------
Beje labai patiko jų bendras numeris
https://m.youtube.co...a...uL&index=12

aha, man jau irgi šalta su šortais biggrin.gif
---
Į kokį? Purpurinį vakarą gal?
Nu jo, kai lyja, tai jau visai ne kažką festivaly - nebent po purvus taškytis doh.gif :lol
---
reiks taip ir padaryt smile.gif
---
blink.gif bet tai kaip atspėjau :oh
---
nu jo, kažkokie keisti sutapimai rimtai :oh : D O tai ji pati pasakė, ar kokie fanai iškapstė?
Nu bet vis dėlto įdomu ar ten mezgėsi kas tarp Tinos ir Dano ar ne, ir jeigu taip, tai kodėl nesusiklostė :hm Taip ir paliko paslaptį :oh : D
---
loool doh.gif nu jo, tie gitaristai.. :oh : D O kaip atrodo tas jos gitaristas?
---
Tai tu apsispręsk ką labiau norėtum pamatyt - ar Daną, ar Liošką lotuliukas.gif
---
gal geriau ir nežinot :unsure
---
ahaa.. wub.gif
---
Nu tikrai įdomu kodėl unsure.gif
---
ai, galėjo nesikirpt irnesakyk.gif Gerai ir anaip jam tiko : D Dabar toks rimtesnis/tvarkingesnis atrodo : D
---
oi tas gruzinukas, tai kažkas tokio wub.gif Laabai gražu. Ir toks išraiškingas, ir idealiai švariai dainuoja wub.gif Ir balsą kaaaip valdo :bigsmile Žodžiu, pas jį yra visi nugalėtojo parametrai : D
---
Geras ir šitas labai, nors pirma daina tai gal nelabai tinkama jo tembrui -vietom sunkiai sekėsi, bet va ta antra, tai kaip nulieta jam wub.gif Man atrodo, jam tokio tipo muziką labiausiai ir tinka dainuot : )
---
Gaila, kad nieko nesuprantu ką dainuoja, bet matosi, kad emocinga daina - gražiai čia jie visi tiko wub.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 07 08, 09:16)
Tarp kokio jis čia šieno?
https://www.instagra...id=j5194fdkpota
------
Tas pandos kostiumas  galėjo voice taip apsirengt - tiktų prie barzduko
https://www.instagra...d=186a82m8dnbzo

looool doh.gif nu va, tik kažkada dar pagalvojau, kad tuoj tarp rugių pradės fotkintis kaip koks Suopis ir Rambynas : D
Gal kaime pas bobutę? : D Kad užsirašęs "Бабайовское Майами" laugh.gif "Bobutiškas Majamis", ar ne? : D
---
Looool, nu tikrai tiktų į kompaniją barzdukui : D Bet tai kas čia sugalvojo tokią reklamą padaryt doh.gif laugh.gif
Beje, barzdukas kaaaip kietai atrodė, tai šakutės lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu taip pralinksmino su tom indėniškom plunksnom : D Juokinga, bet man jis toooks mielumo įsikūnijimas atrodo :oh : D Tos akys tokios gerietiškos : D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 08 liepos 2019 - 12:01
Labas smile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2019 07 08, 11:59)
Į kokį? Purpurinį vakarą gal?
——
Nu jo, kai lyja, tai jau visai ne kažką festivaly - nebent po purvus taškytis
---
bet tai kaip atspėjau
---
nu jo, kažkokie keisti sutapimai rimtai O tai ji pati pasakė, ar kokie fanai iškapstė?
——-
Nu bet vis dėlto įdomu ar ten mezgėsi kas tarp Tinos ir Dano ar ne, ir jeigu taip, tai kodėl nesusiklostė : Taip ir paliko paslaptį m
---
loool nu jo, tie gitaristai.. O kaip atrodo tas jos gitaristas?
---
Tai tu apsispręsk ką labiau norėtum pamatyt - ar Daną, ar Liošką
---
ai, galėjo nesikirpt : Gerai ir anaip jam tiko :Dabar toks rimtesnis/tvarkingesnis atrodo
---
oi tas gruzinukas, tai kažkas tokio : Laabai gražu. Ir toks išraiškingas, ir idealiai švariai dainuoja :l: Ir balsą kaaaip valdo Žodžiu, pas jį yra visi nugalėtojo parametrai
---
Geras ir šitas labai, nors pirma daina tai gal nelabai tinkama jo tembrui -vietom sunkiai sekėsi, bet va ta antra, tai kaip nulieta jam Man atrodo, jam tokio tipo muziką labiausiai ir tinka dainuot
---
u va, tik kažkada dar pagalvojau, kad tuoj tarp rugių pradės fotkintis kaip koks Suopis ir Rambynas
——-
Gal kaime pas bobutę? :Kad užsirašęs "Бабайовское Майами": "Bobutiškas Majamis", ar ne?
---
Looool, nu tikrai tiktų į kompaniją barzdukui Bet tai kas čia sugalvojo tokią reklamą padaryt :
——-
Beje, barzdukas kaaaip kietai atrodė, tai šakutės ::  taip pralinksmino su tom indėniškom plunksnom : Juokinga, bet man jis toooks mielumo įsikūnijimas atrodo Tos akys tokios gerietiškos

Aha smile.gif
—-
O fui.. nooors iš kurios pusės pažiūrėsi - nemokamos purvo vonios gi laugh.gif
——
Aš sakau, kažkaip labai staigiai raganėt pradėjai, jau man net baisu biggrin.gif jau ne tai kad mane, Daną tuoj aplenksi lotuliukas.gif
——-
Fanai biggrin.gif
——-
Labai nesigilindama, bet prascrolinus commentus, po fotke, supratau, kad panašu - jie tada kaip susipyko, nebelabai ir susitaikė biggrin.gif pasirodo pradžioj užfollowino viens kitą instagrame (ale ot žmonės neturi ką veikt, kad suseka tokius dalykus), ir tada kai susipyko abu kaip atfollowino taip ir viskas biggrin.gif
———
Aha, jau kai gitaristas, iškart susidomėjai ane? laugh.gif nu kaip atrodo.. Lioška geriau biggrin.gif Danas irgi.. jei rasiu, įmesiu..
———-
A tai būtina rinktis? laugh.gif
Nu tai Dancės kur aš ten miškuose ieškosiu biggrin.gif tai bent jau Lioška lieka biggrin.gif
———-
Nežinau, man labai gražu wub.gif aš kažkokia matyt jautri kudlom pasidariau biggrin.gif
———
Tikrai taip. Bet aš bijojau, kad vie dė to, kad ne ukrainietis nebalsuos. Nors ir pernai Monatiko mergaitė ne ukrainietė laimėjo.. su vaikais kažkaip laisviau žiūri..
———
Tą ptį pagalvojau, kai klausiau - šiaip ta daina neatskleidžia balso.. Ooo vat čia jau akmuo į trenerio daržą. Turi suprast kas tinka.. ir šiaip daug nepatinkančių dalykų to barzdulio treneriavime buvo man..
———
Ir čia pribūrei.. : D
———-
Kad babajiškas ne babutiškas : D
———
Have no clue, kas ir ko čia taip apsirūkė, kad tokią reklamą sugalvojo : D
———-
Aha, mototaupa toks biggrin.gif nu jis mielas, bet.. sakau sunkiai jam sekėsi treneriaut.. aš suprantu, kad pirmas kartas.... nors šiaip ne jam vienam gi pirmas kartas...

Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 07 08, 18:10)
O fui.. nooors iš kurios pusės pažiūrėsi - nemokamos purvo vonios gi
——
Aš sakau, kažkaip labai staigiai raganėt pradėjai, jau man net baisu  jau ne tai kad mane, Daną tuoj aplenksi
——-
Fanai
——-
Labai nesigilindama, bet prascrolinus commentus, po fotke, supratau, kad panašu - jie tada kaip susipyko, nebelabai ir susitaikė  pasirodo pradžioj užfollowino viens kitą instagrame (ale ot žmonės neturi ką veikt, kad suseka tokius dalykus), ir tada kai susipyko abu kaip atfollowino taip ir viskas
———
Aha, jau kai gitaristas,  iškart susidomėjai ane? nu kaip atrodo.. Lioška geriau  Danas irgi.. jei rasiu, įmesiu..
———-
A tai būtina rinktis?
Nu tai Dancės kur aš ten miškuose ieškosiu  tai bent jau Lioška lieka
———-
Nežinau, man labai gražu aš kažkokia matyt jautri kudlom pasidariau
———
Tą ptį pagalvojau, kai klausiau - šiaip ta daina neatskleidžia balso.. Ooo vat čia jau akmuo į trenerio daržą. Turi suprast kas tinka.. ir šiaip daug nepatinkančių dalykų to barzdulio treneriavime buvo man..
———
Ir čia pribūrei.. : D
———-
Kad babajiškas ne babutiškas : D
———
Aha, mototaupa toks nu jis mielas, bet.. sakau sunkiai jam sekėsi treneriaut.. aš suprantu, kad pirmas kartas.... nors šiaip ne jam vienam gi pirmas kartas...

Tai va va biggrin.gif
---
loool doh.gif : D Nu man jau ir pačiai baisu :oh Nenoriu aš tų galių, paskui dar ne to ko nors pribursiu :lol
---
Tai gal irgi prisvaigo ko nors (kaip kad su Danu ir ta šokėja biggrin.gif )? Na, bet sakoma, kad kalbų nebūna šiaip sau unsure.gif : D
---
oho biggrin.gif tu matai, kokia čia audra buvo laugh.gif Tai čia po tos laidos su "katečka" kaip susipyko, taip susipyko? biggrin.gif
Tai, pasirodo, anksčiau followino vienas kitą : D Ne nu tikrai kaip maži vaikai doh.gif
Būtų įdomu juos stebėt, jei dabar Voice filmavimai prasidėtų : D Bet tai neaiški dar komisija, ane?
---
loool lotuliukas.gif nu neee laugh.gif
Bet dabar po apibūdinimo, tai užmušei susidomėjimą tuo gitaristu - kažkaip nesitikiu nieko gero iš jo : D
---
nea, tai,aišku galima ir nesirinkt, bet kai su tokiais dviem, tai tik spėk juos auklėt :oh :lol
Perskaičiau "medžiuose" :oh :lol Galvoju, negi kokį namelį medyje įsirengė :lol
---
aha, pastebėjau :lol Man tai gražu kudlos laugh.gif nu bet jam visaip tinka : D
Man jis dar labai gražiai atrodė, kai buvo apvilktas su tuo smėliniu kombinezonu (ar kas ten toks buvo) berods praeitoj laidoj :hm
---
tai jau taip.. Balsą tas vaikinukas tikrai labai gerą turi.
O ką tas barzdukas darė? Kokie nepatinkantys dalykai buvo?
Va ir paaiškės, kad toli gražu jam iki geriečio doh.gif :lol
---
nu jo.. :oh unsure.gif
---
ai tikrai, gal būtų 'babskij', jeigu bobutiškas :laugh Bet tai prie ko tada babajiškas :oh Iš vis ne į temą Saška grybauja :lol
---
nu tsakant, ne visiems duota : D Norėdamas treniruot, turbūt turi turėt ir kažkokių pusiau pedagoginių savybių ir suprast kas tinka, o kas ne. O vaikus tai iš viso turėtų būt sunku mokyt :oh
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 08 liepos 2019 - 16:55
QUOTE(tuktuk @ 2019 07 08, 16:53)
loool Nu man jau ir pačiai baisu Nenoriu aš tų galių, paskui dar ne to ko nors pribursiu
---
Tai gal irgi prisvaigo ko nors (kaip kad su Danu ir ta šokėja Na, bet sakoma, kad kalbų nebūna šiaip sau
---
oho tu matai, kokia čia audra buvo Tai čia po tos laidos su "katečka" kaip susipyko, taip susipyko?
——
Tai, pasirodo, anksčiau followino vienas kitą :Ne nu tikrai kaip maži vaikai
——-
Būtų įdomu juos stebėt, jei dabar Voice filmavimai prasidėtų Bet tai neaiški dar komisija, ane?
---
Bet dabar po apibūdinimo, tai užmušei susidomėjimą tuo gitaristu - kažkaip nesitikiu nieko gero iš jo
---
nea, tai,aišku galima ir nesirinkt, bet kai su tokiais dviem, tai tik spėk juos auklėt
——-
Perskaičiau "medžiuose" Galvoju, negi kokį namelį medyje įsirengė
---
aha, pastebėjau Man tai gražu kudlos : nu bet jam visaip tinka
——
Man jis dar labai gražiai atrodė, kai buvo apvilktas su tuo smėliniu kombinezonu (ar kas ten toks buvo) berods praeitoj laidoj
---
tai jau taip.. Balsą tas vaikinukas tikrai labai gerą turi.
O ką tas barzdukas darė? Kokie nepatinkantys dalykai buvo?
Va ir paaiškės, kad toli gražu jam iki geriečio
---
ai tikrai, gal būtų 'babskij', jeigu bobutiškas Bet tai prie ko tada babajiškas Iš vis ne į temą Saška grybauja
---
nu tsakant, ne visiems duota Norėdamas treniruot, turbūt turi turėt ir kažkokių pusiau pedagoginių savybių ir suprast kas tinka, o kas ne. O vaikus tai iš viso turėtų būt sunku mokyt

aha, per daug savo burtų lazdele nesimosikuok laugh.gif
——-
Nu kad jau apie vestuves kažkokių pletkų girdėjau...
Va šitas, nežinau ar rodys - kažkaip strugglinu linkus įkelt per telefoną biggrin.gif
https://niklife.com.ua/focus/47976
———
Nežinau, gal ir po tos biggrin.gif o gal kai Danas sėdėjo surūgęs, ir net neplojo Tinai.. nu bet tai dėl kooo, taip galima susipykt biggrin.gif nu Dancė man išvis toks taikaus būdo atrodo..
——
Ir nesakyk doh.gif vienam virš 40, kitai - jau artėja 40 po biškį biggrin.gif o elgiasi kaip pirmoj klasėj būdavo - truputį kas : “viskas! nebedraugauju su tavim daugiau!!!” lotuliukas.gif taaaaip juokinga dabar prisiminus..
———
Jo, kažkaip serialas be pabaigos gavos biggrin.gif reik pratęsimo tongue.gif nee, neaiški.. tik vis kažkaip įsijungiu tą kanalą ir pataikau ant “nepraleisk, ateik sudalyvaut jubiliejinio voice kastinge” laugh.gif doh.gif
———
Ne nu : D taip pasakei, tarsi jei jau už Daną ir Lioška blogiau reiškia tikrai blogiau nėr kur :oh : biggrin.gif
——
nu jo, gerai sakai su jais tai - nuo vieno nusisuk jau vartaliosis ant grindų, nuo kito nusisuk į kokią pušį įsliuogs, gerai dar jei neapkandžios lotuliukas.gif
——-
Nu tai gal ir į medį ką žinau biggrin.gif aistra gi pušims biggrin.gif
Bet klausyk iš tų trauzų nebeišlenda :oh : atėmė jaučiu iš kokio sūnėno... : D
——-
Ok, Lioškai dar pusę velnio tos kudlos.. nors geriau be jų.. kaip ir be treningų.. nu tiksliau su NE treningais biggrin.gif
——-
Man labai gražiai va kai bendrą dainą su vaikais dainavo.. labai tiko ir Nadiai ir Lioškai..
———
Nu pvz kai reikėjo iš trijų vaikų jam vieną palikt, į ta Veroniką atsisuko, ir sako: “ kaip manai kurį iš jūsų turiu palikt?” .. nu džyz, vaikui ir taip stresas.. kas per klausimai.. ir ne vienas panašus atvejis buvo kai man kliuvo.. po to, dainas vieno stiliaus visiem davė, be atrankos koks stilius kam labiau tiktų...
——-
Nežinau, man išvis atrodo biški susireikšmint pradėjo.. kažkoks anksčiau fainesnis buvo..
———
Nu net va pas Daną irgi pedagoginės patirties nulis, bet kažkaip puikiai tvarkėsi, nu pradžioj sakė atrodė tragedija, ypač kai dar nei žodžio nesuprato..o vėliau įsivažiavo.. pats irgi nelabai mokėsi kur.. nu baigė muzikalkę, tiesa, bet ne dainavimo...
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 07 08, 20:19)
Nu kad jau apie vestuves kažkokių pletkų girdėjau...
Va šitas, nežinau ar rodys - kažkaip strugglinu linkus įkelt per telefoną
https://niklife.com.ua/focus/47976
———
Nežinau, gal ir po tos  o gal kai Danas sėdėjo surūgęs, ir net neplojo Tinai.. nu bet tai dėl kooo, taip galima susipykt  nu Dancė man išvis toks taikaus būdo atrodo..
——
Ir nesakyk vienam virš 40, kitai - jau artėja 40 po biškį  o elgiasi kaip pirmoj klasėj būdavo - truputį kas : “viskas! nebedraugauju su tavim daugiau!!!”  taaaaip juokinga dabar prisiminus..
———
Jo, kažkaip serialas be pabaigos gavos  reik pratęsimo  nee, neaiški.. tik vis kažkaip įsijungiu tą kanalą ir pataikau ant “nepraleisk, ateik sudalyvaut jubiliejinio voice kastinge”
———
Ne nu : D taip pasakei, tarsi jei jau už Daną ir Lioška blogiau reiškia tikrai blogiau nėr kur :
——
nu jo, gerai sakai su jais tai - nuo vieno nusisuk jau vartaliosis ant grindų, nuo kito nusisuk į kokią pušį įsliuogs, gerai dar jei neapkandžios
——-
Bet klausyk iš tų trauzų nebeišlenda :oh : atėmė jaučiu iš kokio sūnėno... : D
——-
Ok, Lioškai dar pusę velnio tos kudlos.. nors geriau be jų.. kaip ir be treningų.. nu tiksliau su NE treningais
——-
Man labai gražiai va kai bendrą dainą su vaikais dainavo.. labai tiko ir Nadiai ir Lioškai..
———
Nu pvz kai reikėjo iš trijų vaikų jam vieną palikt, į ta Veroniką atsisuko, ir sako: “ kaip manai kurį iš jūsų turiu palikt?” .. nu džyz, vaikui ir taip stresas.. kas per klausimai.. ir ne vienas panašus atvejis buvo kai man kliuvo.. po to, dainas vieno stiliaus visiem davė, be atrankos koks stilius kam labiau tiktų...
——-
Nežinau, man išvis atrodo biški susireikšmint pradėjo.. kažkoks anksčiau fainesnis buvo..
———
Nu net va pas Daną irgi pedagoginės patirties nulis, bet kažkaip puikiai tvarkėsi, nu pradžioj sakė atrodė tragedija, ypač kai dar nei žodžio nesuprato..o vėliau įsivažiavo.. pats irgi nelabai mokėsi kur.. nu baigė muzikalkę, tiesa, bet ne dainavimo...

blink.gif negi taip greit? Nu nebent Tina su juo jau gal seniai? g.gif
Nerodo g.gif Tiksliau, rodo daug fotkių ir ten yra keli gitaristai laugh.gif
---
Tai su ta "katečkos" laida gal prasidėjo, o kitoj - tęsėsi? biggrin.gif
Čia taip susipikt gali, jeigu yra kažkokie jausmai įpainioti, kitu atveju - neįsivaizduoju dėl ko doh.gif
--
nu bet cirkai tikrai :oh : D
O kažin negali būt taip, kad Danas jai gal prisipažino, o ji neatsakė tuo pačiu (jei turėjo jau tą naują diedą g.gif ) Nes nu kažkaip jei jau gandai apie vestuves eina, tai gal jau seniai jie kartu g.gif
---
žodžiu, Blackkiss, nieko nebus, teks tau dalyvaut laugh.gif
---
looooooool :oh lotuliukas.gif neeeee, taigi pasitikiu tavim - jei jau pasakei, kad labai ne kažką, tai ir tikiu biggrin.gif
---
va va :oh :lol
---
oi negaliu :lol Kokie ten trauzai, kažkaip neužfiksavau :hm : D
---
nu be treningų tai tikrai geriau laugh.gif
---
aga, labai, jam kažkaip smėlinė spalva labai tinka smile.gif
---
oi doh.gif Nu tikrai barzdukas jau visai :oh Kaip taip nesuprast tokių paprastų dalykų :oh Gerai, kad dar nepravirkdė tų vaikų :oh biggrin.gif
---
aha, man kažkaip irgi toks įtarimas jau kyla unsure.gif Ar tik nebus žvaigždžių liga apsirgęs :unsure

Pala, ar tu čia apie barzduką? : D
---
o kokiu instrumentu mokėsi groti? : )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 08 liepos 2019 - 20:49
Labas 4u.gif
QUOTE(tuktuk @ 2019 07 08, 20:47)
negi taip greit? Nu nebent Tina su juo jau gal seniai?
——
Nerodo Tiksliau, rodo daug fotkių ir ten yra keli gitaristai
---
nu bet cirkai tikrai
O kažin negali būt taip, kad Danas jai gal prisipažino, o ji neatsakė tuo pačiu (jei turėjo jau tą naują diedą: ) Nes nu kažkaip jei jau gandai apie vestuves eina, tai gal jau seniai jie kartu
---
žodžiu, Blackkiss, nieko nebus, teks tau dalyvaut
---
looooooool neeeee, taigi pasitikiu tavim - jei jau pasakei, kad labai ne kažką, tai ir tikiu
---
oi negaliu Kokie ten trauzai, kažkaip neužfiksavau
---
aga, labai, jam kažkaip smėlinė spalva labai tinka
---
oi Nu tikrai barzdukas jau visai  Kaip taip nesuprast tokių paprastų dalykų  Gerai, kad dar nepravirkdė tų vaikų
---
aha, man kažkaip irgi toks įtarimas jau kyla Ar tik nebus žvaigždžių liga apsirgęs

Pala, ar tu čia apie barzduką?
---
o kokiu instrumentu mokėsi groti?

Ai neįsivqizduoju biggrin.gif gal išvis pletkų lygmuo..
———
biggrin.gif Nu tas kur parašyta po fotke Anton Popov biggrin.gif nu nemoku normaliai įkelt biggrin.gif
———-
Nu kažkas panašaus įtariu ir buvo.. biggrin.gif ai nereik ir diedo turėt, kad neatsakytum tuo pačiu biggrin.gif užtenka sveiką protą turėt biggrin.gif šiaip jau biggrin.gif
———
Nuu vat, manęs dar ten tik ir trūko toj Santa Barbaroj lotuliukas.gif
————
biggrin.gif tai kad mūsų skoniai šiaip skirias, tai gal tau ir patiktų biggrin.gif nors ne, ne tuktukiškas tongue.gif
———-
Nu šituos trauzus pamačius, neužfiksuot neįmanoma biggrin.gif
https://www.instagra...id=2lwzdthegvyu
———-
Net pavydu - man pvz visai netinka smėlinė..
————
Tai kad pravirkdė, man rodos.. nu ten vienas labiausiai verkiantis “vaikas” - Lioška biggrin.gif vėl šlapiom akim pusę finalo prasėdėjo biggrin.gif ale anam sezone toks jautruolis nebuvo kaip tai..
———-
biggrin.gif ne, aš čia apie tavo Sašką.. vat panašu kad.. bet tai kad nieko dar nepadarė po voice gero, kad sužvaigždėt : D
———-
Akordeonu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 09 liepos 2019 - 07:54