QUOTE(blackkiss @ 2019 07 15, 16:09)
Nu teoriškai kaip ir spėčiau, ale kaip prasidėtų visokie pašaliniai poveikiai ant kelionės, tai.. tikiuosi, nuo vaikystėj skiepu liko atsparumas
---
Aha, ryt išskrendu.. aišku, eilinikart nervas jama prieš skrydį ooj kaip pavydžiu žmonėm, kurie nebijo skrist visai
-
Šiaip tai jo! Aš ir nebūčiau.. ir žiūrėčiau, ką ta komanda kviečia.. vat ir pradedi Grybauskaitę suprast, kai ji sakė man patarėjų nereik.. tie labiau statistiniai įtariu ir buvo..
tai tikrai geriau jokių, nei kaip va šitie komunikacijos guru..
Ooooi nu tai Juozukas gi nestebina savam stiliuj
vat kam jį reikėjo kviest? ..
-
Nes aš vaikystėj buvau stipriai žiebusis veidu į asfalta, ir prasiskėliau antakį smarkiai, net galvojo reiks siųst (nu irgi savam stiliuj jau nuo vaikystės ), ir va nieko užgijo neliko randų.. nu tai jei jau toks gilus, matyt peiliu.. laimei dar ne prie akies.. bet po to pradėjo taekvondo lankyt
Nežinau, aš tikiuos, kad emocijų pike pareiškė, kad išeina.. gal apsigalvos..
-
Balsu..
vargšas Monatikas, gerai kad tavęs negirdi nu tai zviazda nr 1 dabar ten, kur jau neims jo..
-
Oi nežinau, ten su juo amžinos santabarbaros man rodos nesvarbu, Tina, ne Tina ten bus
va dabar irgi kaži ar neapsipykę su Okse.. nes kaip tai Oksė net ir fotkių net nebelaikina jo nematyt man klipo, žodžiu, artimiausiu metu tikrai
----
dabar kas kur išsibarstę - Oksė kažkokiam kaime,
Danas - Kieve po tiltu (čia rimtai, iššoko video kažkurio ir komandos, tai su visu koncertiniu teamu po kažkuriuo tiltu.. nežinau ką jie ten veikia ).
---
Pažiūrėjau atsirado extra koncas kažkoks diena anksčiau nei tas kur pasakojau, tik dar arčiau nuo Kijevo
Tai iš tikrųjų gal dar ir likęs atsparumas

O tie šalutiniai kartais gali būt nekokie. Man ir po gripo skiepo bloga buvo pasidarę ir vos neapsivėmiau

---
aha, tikrai pavydu tiems, kuriems ar skrist, ar važiuot - tas pats

Labai nemėgstu lėktuvų..
---
va va

Neaišku ko ten prisiėmiau, kiek visokių neaiškių prisiplakėlių, kurie net nesupranta ką daro.
---
neįsivaizduoju

Buvo jau galima numanyt, kad iškritikuos

Bet ir šiaip, jis gi pagarsėjęs kaip vienas iš didesnių varytojų ant Lietuvos

Visus gąsdina pastoviai, kad emigruos

Gal įsivaizduoja, kad be jo Lietuva sugrius

---
oi kaip baisiai nuskambėjo

Gerai, kad sugijo normaliai. Galvoju, gal vaikam kaip nors geriau sugyja? :hm Aš vaikystėj irgi buvau kaktą prasivarius - užsikabinau už medžio šakos kaime

Bet sugijo gana normaliai, labai nežymus randukas likęs, galia sakyt visai nėra.
---
nu tikėkimės : )
---

nu jis toks gerietis atrodo, fainas, bet mažiausiai intrigų keliantis. O žiūrovams reikia visokių santa barbarų

Bet jei sakai zviazda jis ten, tai turbūt, kad neišims jo
---
nu ot būtų gražiausia, jei ir su Okse susipykt sugebėjo :oh

Nu arba jai nebe tas galvoj, jeigu meilę susirado : D
---
looool

nu nuskambėjo tai :lol
Tai kai nuvarysi, visas patiltes apžiūrėk, gal surasi :lol
---
ai, beje, man kažkokia reklama iššoko - bet nelabai supratau kas ten :oh Tipo kažkoks koncertas Kijeve penktadienį susijęs su Voice

Tai čia gal tas pats? Nors ten grynai Kijeve, kaip supratau.
Bet tai žiūrėk, ar tik vėl nebūsi pribūrus - sakei, kad greičiausiai nevarysi į tą koncą, tai pats koncas pas tave atvažiuoja :lol