Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Labas 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 07 14, 14:45)
Nuu, deja ne  dar kažkaip netapau jo stiliste
——-
Tai va, jau dabar tiek prisiplakėlių
——-
Nu nebeeeeent gaus kokį gerą postą, o jei ne tai.. ji tikrai ne iš tokių kurie ramiai sėdėtų be rimto darbo
———
Čia paauglystėj (ar vėlyvoj vaikystėj)buvo jį grupelė kažkokių paauglių užpuolę ir sumušę..čia tais 90-taisiais, kai visur post sovietinėse šalyse puldinėjo žmones ir plėšė. Manau ir LT buvo, tik gal mažesniu mastu
———
Loool  vakar kaip susinervyjo doh.gif atsimeni sakiau mėgstama mano grupė Hardkiss’ai - grojo jie finale voice. Nu ir užmečiau akį į 1+1 kanalo intervą. Ir klausia vokalistės, ar norėtų voice būt trenere blink.gif tai matyt ne šiaip klausė.. nu tegu tik pabando jie suardyt seną sudėtį

:lol O, kaip matom, reiktų laugh.gif
---
aha unsure.gif Nesuprantu kas ten per komunikacijos komanda, jei į inauguraciją visokius vaitulionius ir nainius pakvietė, o signatarų ne blink.gif Paskui jau tik ant greičio, kai kilo sujudimas, tai išsiuntinėjo kvietimus ir signatarams. Čia tai man buvo absurdų absurdas :oh
---
nu jo, kažkaip į pensiją dar jai kažkaip net ir netinka, atrodo, eit biggrin.gif Ne to tipo žmogus, kad nieko neveiktų. Įdomu ar gaus kokį gerą postą :hm Jau keli nuplaukė...
---
eina sau..bet tai rimti sužalojimai, matyt, buvo, jei toks randas liko..
---
blink.gif aha, atsimenu kaip sakei apie tą grupę. Bet tai negi tikrai taip bus.. doh.gif nu blyyyyn kaip gaila būtų... doh.gif Tai reik suprast, kad vietoj Tinos :oh Bet tai gal tik šiaip užklausė, jei Voice dainavo g.gif nu labai gaila būtų, jei išardytų senąją komisiją..
Atsakyti
Labas smile.gif plem prigąsdino visi -kaip tu čia varai nepasiskiepyjus, dabar bijau skrist doh.gif nu bet vėlu jau..
QUOTE(tuktuk @ 2019 07 14, 20:32)
O, kaip matom, reiktų
---
aha: Nesuprantu kas ten per komunikacijos komanda, jei į inauguraciją visokius vaitulionius ir nainius pakvietė, o signatarų ne “: Paskui jau tik ant greičio, kai kilo sujudimas, tai išsiuntinėjo kvietimus ir signatarams. Čia tai man buvo absurdų absurdas
---
nu jo, kažkaip į pensiją dar jai kažkaip net ir netinka, atrodo, eit Ne to tipo žmogus, kad nieko neveiktų. Įdomu ar gaus kokį gerą postą  Jau keli nuplaukė...
---
eina sau..bet tai rimti sužalojimai, matyt, buvo, jei toks randas liko..
---
: aha, atsimenu kaip sakei apie tą grupę. Bet tai negi tikrai taip bus.. : nu blyyyyn kaip gaila būtų... Tai reik suprast, kad vietoj Tinos : Bet tai gal tik šiaip užklausė, jei Voice dainavo: nu labai gaila būtų, jei išardytų senąją komisiją..

lotuliukas.gif nu ne pro šalį būtų tikrai biggrin.gif
——
Ai net šitaip buvo? blink.gif negirdėjau šito... išvis viršūnė tada biggrin.gif nu bet pati pradžia, aš ir nesitikiu, kad iškar įsivažiuos.. čia žinai, bus dabar dar dirbt nepradėjo, nieko dar nespėjo, bet jau visi į šuns dienas išdėdinės doh.gif
——-
Tikrai nesėdės ji, ir ramiai daržely prie namo agurkų neaugins biggrin.gif bet jei ir gaus postą, nu netrunka jis ilgiau 5metų, va kaip tik galės į prezidentus po to biggrin.gif
——-
Nu pagal gilumą rando, tai čia jau kokiu peiliu matyt.. verysad.gif brr.. baisu..
——-
Nu tai kas liks tada - Potapo nebus, Tinos nebus.. jubiliejinis sezonas, gi negalima imt BET KO biggrin.gif

Bet žinai, ką reiškia šiaip užklausė, kaip tada atrodytų biggrin.gif “nori būt voice trenere?” Taip. “Nu bet mes tavęs neimam” biggrin.gif nu irgi kažkaip..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 15 liepos 2019 - 08:57
Labukas 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 07 15, 10:49)
plem prigąsdino visi -kaip tu čia varai nepasiskiepyjus, dabar bijau skrist nu bet vėlu jau..
——
Ai net šitaip buvo? negirdėjau šito... išvis viršūnė tada
----
nu bet pati pradžia, aš ir nesitikiu, kad iškar įsivažiuos.. čia žinai, bus dabar dar dirbt nepradėjo, nieko dar nespėjo, bet jau visi į šuns dienas išdėdinės
——-
Tikrai nesėdės ji, ir ramiai daržely prie namo agurkų neaugins  bet jei ir gaus postą, nu netrunka jis ilgiau 5metų, va kaip tik galės į prezidentus po to
——-
Nu pagal gilumą rando, tai čia jau kokiu peiliu matyt..  brr.. baisu..
——-
Nu tai kas liks tada - Potapo nebus, Tinos nebus.. jubiliejinis sezonas, gi negalima imt BET KO
----
Bet žinai, ką reiškia šiaip užklausė, kaip tada atrodytų  “nori būt voice trenere?” Taip. “Nu bet mes tavęs neimam”  nu irgi kažkaip..

nu bet gi ne visi ir užsikrečia. Dabar nieko nepakeisi, jei suksi galvą ir gadinsiesi kelioninę nuotaiką mirksiukas.gif Tai gal jau ryt išskrendi?
---
aha, skandaliukas nemenkas buvo. Ai, beje, prie viso to ir Šimonytė nebuvo pakviesta unsure.gif Kažkaip labai nustebau unsure.gif Va straipsnis:
https://www.delfi.lt...l.d?id=81687833
---
tai jo, dabar jau visi pradės priekabių ieškot visur.. Nu bet kas dėl tų kvietimų, tai aš net ir pačioj pradžioj nebūčiau kvietusi nei jokių radistų, nei jokių vaitulionių ir kitų panašių veikėjų unsure.gif Keista, kad komunikacijos komanda nesuprato, kad būtent dėl jų bus daugiausiai kalbų.
Kas man labiausiai nepatinka, kai visokie "žurnalistai" kabinėjasi prie tokių dalykų kaip Nausėdienės apranga - nu atrodo svarbesnių dalykų nebėra doh.gif biggrin.gif Dar aistros netyla ir šiandien. Statkevičius, aišku, savo svarbią nuomonę būtinai turėjo išreikšt, nes jei ne jis siuvo, tai turbūt jau viskas yra baisu :oh Man jo vietoj gėda būtų taip kabinėtis - gavo pakvietimą, sudalyvavo baliuj, ir dar pletkina kaip bobutė doh.gif Nu labai kultūringa :oh
---
biggrin.gif nu čia visko gali būt smile.gif
---
eina sau.. greičiausiai, kad peiliu. Tai dar jam pasisekė, kad gyvas liko po tokių sužalojimų..
---
O čia jau tikrai Potapo nebus? unsure.gif Tai kas per nesąmonė, jeigu visus išardys doh.gif Jau geriau tada Monatiką išimtų. Potapas toks prie bajerio..
--
loool doh.gif laugh.gif Nu jo, kažkaip nelogiška būtų klaust šiaip sau laugh.gif
Bet tai ot nesąmonė tada.. Aš galvojau, kad bus pratęsimas Santos Barbaros.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 15 liepos 2019 - 12:03
QUOTE(tuktuk @ 2019 07 15, 12:01)
Labukas
nu bet gi ne visi ir užsikrečia. Dabar nieko nepakeisi, jei suksi galvą ir gadinsiesi kelioninę nuotaiką: Tai gal jau ryt išskrendi?
---
aha, skandaliukas nemenkas buvo. Ai, beje, prie viso to ir Šimonytė nebuvo pakviesta : Kažkaip labai nustebau: Va straipsnis:
https://www.delfi.lt...l.d?id=81687833
---
tai jo, dabar jau visi pradės priekabių ieškot visur.. Nu bet kas dėl tų kvietimų, tai aš net ir pačioj pradžioj nebūčiau kvietusi nei jokių radistų, nei jokių vaitulionių ir kitų panašių veikėjų : Keista, kad komunikacijos komanda nesuprato, kad būtent dėl jų bus daugiausiai kalbų.
——-
Statkevičius, aišku, savo svarbią nuomonę būtinai turėjo išreikšt, nes jei ne jis siuvo, tai turbūt jau viskas yra baisu Man jo vietoj gėda būtų taip kabinėtis - gavo pakvietimą, sudalyvavo baliuj, ir dar pletkina kaip bobutė Nu labai kultūringa
---
eina sau.. greičiausiai, kad peiliu. Tai dar jam pasisekė, kad gyvas liko po tokių sužalojimų..
---
O čia jau tikrai Potapo nebus?: Tai kas per nesąmonė, jeigu visus išardys
——-
Jau geriau tada Monatiką išimtų. Potapas toks prie bajerio..
--
loool Nu jo, kažkaip nelogiška būtų klaust šiaip sau
Bet tai ot nesąmonė tada.. Aš galvojau, kad bus pratęsimas Santos Barbaros..:

Nu teoriškai kaip ir spėčiau, ale kaip prasidėtų visokie pašaliniai poveikiai ant kelionės, tai.. doh.gif tikiuosi, nuo vaikystėj skiepu liko atsparumas biggrin.gif
Aha, ryt išskrendu.. aišku, eilinikart nervas jama prieš skrydį doh.gif ooj kaip pavydžiu žmonėm, kurie nebijo skrist visai biggrin.gif
——-
A jo, dėl Šimonytės mačiau, labai negražu man pasirodė unsure.gif nu kažkaip..
——-
Šiaip tai jo! Aš ir nebūčiau.. ir žiūrėčiau, ką ta komanda kviečia.. vat ir pradedi Grybauskaitę suprast, kai ji sakė man patarėjų nereik.. tie labiau statistiniai įtariu ir buvo.. tai tikrai geriau jokių, nei kaip va šitie komunikacijos guru..
———
Ooooi nu tai Juozukas gi nestebina biggrin.gif savam stiliuj doh.gif vat kam jį reikėjo kviest? .. rolleyes.gif
——-
Nes aš vaikystėj buvau stipriai žiebusis veidu į asfalta, ir prasiskėliau antakį smarkiai, net galvojo reiks siųst (nu irgi savam stiliuj jau nuo vaikystės laugh.gif ), ir va nieko užgijo neliko randų.. nu tai jei jau toks gilus, matyt peiliu.. laimei dar ne prie akies.. bet po to pradėjo taekvondo lankyt biggrin.gif
———
Nežinau, aš tikiuos, kad emocijų pike pareiškė, kad išeina.. gal apsigalvos..
——-
lotuliukas.gif Balsu.. biggrin.gif vargšas Monatikas, gerai kad tavęs negirdi lotuliukas.gif nu tai zviazda nr 1 dabar ten, kur jau neims jo..
——-
Oi nežinau, ten su juo amžinos santabarbaros doh.gif man rodos nesvarbu, Tina, ne Tina ten bus biggrin.gif va dabar irgi kaži ar neapsipykę su Okse.. nes kaip tai Oksė net ir fotkių net nebelaikina jo biggrin.gif nematyt man klipo, žodžiu, artimiausiu metu tikrai biggrin.gif dabar kas kur išsibarstę - Oksė kažkokiam kaime, Danas - Kieve po tiltu biggrin.gif (čia rimtai, iššoko video kažkurio ir komandos, tai su visu koncertiniu teamu po kažkuriuo tiltu.. nežinau ką jie ten veikia biggrin.gif ).
Pažiūrėjau atsirado extra koncas kažkoks diena anksčiau nei tas kur pasakojau, tik dar arčiau nuo Kijevo biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 07 15, 16:09)
Nu teoriškai kaip ir spėčiau, ale kaip prasidėtų visokie pašaliniai poveikiai ant kelionės, tai.. tikiuosi, nuo vaikystėj skiepu liko atsparumas
---
Aha, ryt išskrendu.. aišku, eilinikart nervas jama prieš skrydį ooj kaip pavydžiu žmonėm, kurie nebijo skrist visai
——-
Šiaip tai jo! Aš ir nebūčiau.. ir žiūrėčiau, ką ta komanda kviečia.. vat ir pradedi Grybauskaitę suprast, kai ji sakė man patarėjų nereik.. tie labiau statistiniai įtariu ir buvo.. tai tikrai geriau jokių, nei kaip va šitie komunikacijos guru..
———
Ooooi nu tai Juozukas gi nestebina  savam stiliuj vat kam jį reikėjo kviest? ..
——-
Nes aš vaikystėj buvau stipriai žiebusis veidu į asfalta, ir prasiskėliau antakį smarkiai, net galvojo reiks siųst (nu irgi savam stiliuj jau nuo vaikystės ), ir va nieko užgijo neliko randų.. nu tai jei jau toks gilus, matyt peiliu.. laimei dar ne prie akies.. bet po to pradėjo taekvondo lankyt
———
Nežinau, aš tikiuos, kad emocijų pike pareiškė, kad išeina.. gal apsigalvos..
——-
Balsu.. biggrin.gif vargšas Monatikas, gerai kad tavęs negirdi  nu tai zviazda nr 1 dabar ten, kur jau neims jo..
——-
Oi nežinau, ten su juo amžinos santabarbaros  man rodos nesvarbu, Tina, ne Tina ten bus va dabar irgi kaži ar neapsipykę su Okse.. nes kaip tai Oksė net ir fotkių net nebelaikina jo  nematyt man klipo, žodžiu, artimiausiu metu tikrai 
----
dabar kas kur išsibarstę - Oksė kažkokiam kaime, Danas - Kieve po tiltu  (čia rimtai, iššoko video kažkurio ir komandos, tai su visu koncertiniu teamu po kažkuriuo tiltu.. nežinau ką jie ten veikia  ).
---
Pažiūrėjau atsirado extra koncas kažkoks diena anksčiau nei tas kur pasakojau, tik dar arčiau nuo Kijevo

Tai iš tikrųjų gal dar ir likęs atsparumas smile.gif O tie šalutiniai kartais gali būt nekokie. Man ir po gripo skiepo bloga buvo pasidarę ir vos neapsivėmiau doh.gif
---
aha, tikrai pavydu tiems, kuriems ar skrist, ar važiuot - tas pats biggrin.gif Labai nemėgstu lėktuvų..
---
va va doh.gif biggrin.gif Neaišku ko ten prisiėmiau, kiek visokių neaiškių prisiplakėlių, kurie net nesupranta ką daro.
---
neįsivaizduoju doh.gif Buvo jau galima numanyt, kad iškritikuos doh.gif Bet ir šiaip, jis gi pagarsėjęs kaip vienas iš didesnių varytojų ant Lietuvos doh.gif Visus gąsdina pastoviai, kad emigruos biggrin.gif Gal įsivaizduoja, kad be jo Lietuva sugrius doh.gif
---
oi kaip baisiai nuskambėjo blink.gif Gerai, kad sugijo normaliai. Galvoju, gal vaikam kaip nors geriau sugyja? :hm Aš vaikystėj irgi buvau kaktą prasivarius - užsikabinau už medžio šakos kaime doh.gif Bet sugijo gana normaliai, labai nežymus randukas likęs, galia sakyt visai nėra.
---
nu tikėkimės : )
---
biggrin.gif nu jis toks gerietis atrodo, fainas, bet mažiausiai intrigų keliantis. O žiūrovams reikia visokių santa barbarų laugh.gif Bet jei sakai zviazda jis ten, tai turbūt, kad neišims jo unsure.gif
---
nu ot būtų gražiausia, jei ir su Okse susipykt sugebėjo :oh biggrin.gif Nu arba jai nebe tas galvoj, jeigu meilę susirado : D
---
looool doh.gif nu nuskambėjo tai :lol
Tai kai nuvarysi, visas patiltes apžiūrėk, gal surasi :lol
---
ai, beje, man kažkokia reklama iššoko - bet nelabai supratau kas ten :oh Tipo kažkoks koncertas Kijeve penktadienį susijęs su Voice g.gif Tai čia gal tas pats? Nors ten grynai Kijeve, kaip supratau.

Bet tai žiūrėk, ar tik vėl nebūsi pribūrus - sakei, kad greičiausiai nevarysi į tą koncą, tai pats koncas pas tave atvažiuoja :lol
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 07 15, 15:08)
Tai iš tikrųjų gal dar ir likęs atsparumas O tie šalutiniai kartais gali būt nekokie. Man ir po gripo skiepo bloga buvo pasidarę ir vos neapsivėmiau
---
aha, tikrai pavydu tiems, kuriems ar skrist, ar važiuot - tas pats Labai nemėgstu lėktuvų..
---
neįsivaizduoju Buvo jau galima numanyt, kad iškritikuosBet ir šiaip, jis gi pagarsėjęs kaip vienas iš didesnių varytojų ant Lietuvos Visus gąsdina pastoviai, kad emigruos Gal įsivaizduoja, kad be jo Lietuva sugrius
---
oi kaip baisiai nuskambėjo: Gerai, kad sugijo normaliai. Galvoju, gal vaikam kaip nors geriau sugyja?  vaikystėj irgi buvau kaktą prasivarius - užsikabinau už medžio šakos kaime: Bet sugijo gana normaliai, labai nežymus randukas likęs, galia sakyt visai nėra.
---
nu jis toks gerietis atrodo, fainas, bet mažiausiai intrigų keliantis. O žiūrovams reikia visokių santa barbarų: Bet jei sakai zviazda jis ten, tai turbūt, kad neišims jo
---
nu ot būtų gražiausia, jei ir su Okse susipykt sugebėjo Nu arba jai nebe tas galvoj, jeigu meilę susirado
---
looool nu nuskambėjo tai
Tai kai nuvarysi, visas patiltes apžiūrėk, gal surasi
---
ai, beje, man kažkokia reklama iššoko - bet nelabai supratau kas ten Tipo kažkoks koncertas Kijeve penktadienį susijęs su Voice Tai čia gal tas pats? Nors ten grynai Kijeve, kaip supratau.

Bet tai žiūrėk, ar tik vėl nebūsi pribūrus - sakei, kad greičiausiai nevarysi į tą koncą, tai pats koncas pas tave atvažiuoja

Nu vat po gripo skiepų lyg tai 100proc jaučiasi tie salutiniai poveikiai..o čia matyt, kaip pasiseka, bet kai vienos pažįstamos vyras vos nenumiro nuo šitų skiepų, tai kažkaip..
———-
Aš labai mėgstu, bet iš šalies žiūrint biggrin.gif
———
Nu matyt galvoja, kad žmonės neturės ko apsirengt, jei išvarys biggrin.gif tarsi kas ten lauktų užsieny.. ot gi Chanelis atsirado..
———
Turėtų greičiau, elastingesnė odytė vaikų, lengviau ir užsitraukia smile.gif
———-
Aha, toks visiškas gerietis biggrin.gif galėtų visus tuos pačius palikt, tik vietoj Monatiko Liošką biggrin.gif nors gal jau čia per daug sprogstamasis junginys būtų lotuliukas.gif
———-
Kokios dar meilės, Dančiko neužtenka jai? laugh.gif
———-
Nuu, pametėjo adresą, maždaug - aš po tiltu lotuliukas.gif Looool bet jau matau, vaizdelį biggrin.gif atskrendu “nu kur varom?” Aš: “Pradedam nuo apžiūrėjimo tiltų, ir kiek liks laiko apžiūrėsim miestą” lotuliukas.gif doh.gif
———-
Tai gal tas kastingas voice, kur vis per visur bruka? unsure.gif
Nes tas Dancės koncas tai ten ne prie Kijevo.. vis tiek už 300km biggrin.gif ir iš esmės ta pati situacija su juo - nu ką aš ten po to konco naktį - atsistosiu sau ir verksiu laugh.gif nemanau, kad naktį koks transportas važiuos atgal..
Ot ne, kad Kijeve normalų koncą padarytų, tai trainiojasi po kažkokius nemokamus koncertus Ukrainos kaimuose.. nu kaip tai ne į tą pusę jo karjera juda doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 15 liepos 2019 - 15:53
Bet plem - nu tik man skrist, ir tokie straipsniai amžinai pareina biggrin.gif VISADA! laugh.gif

https://m.delfi.lt/u...php?id=81705855
Atsakyti
Oj looool... Ale žinai net baugokai pasijutau biggrin.gif tas jausmas, kai ryt skrendi į gimtą šalį, ir instagrame išlenda naujas postas Daniko “welcome home” blink.gif lotuliukas.gif
https://www.instagra...d=1v5c6ctr3ddcd
Nu čia beveik kaip žinai.. i know what you did last summer lotuliukas.gif

——-
Tiesa, atkasiau, kur klausė voice prodiuserio ar kas 10 sezone dalyvaus iš 9-to, tai sake “taip, dauguma”. Tai dauguma taip suprantu 3 iš 4 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 15 liepos 2019 - 17:57
QUOTE(blackkiss @ 2019 07 15, 17:51)
Nu vat po gripo skiepų lyg tai 100proc jaučiasi tie salutiniai poveikiai..o čia matyt, kaip pasiseka, bet kai vienos pažįstamos vyras vos nenumiro nuo šitų skiepų, tai kažkaip..
———-
Aš labai mėgstu, bet iš šalies žiūrint
———
Nu matyt galvoja, kad žmonės neturės ko apsirengt, jei išvarys  tarsi kas ten lauktų užsieny.. ot gi Chanelis atsirado..
———
Aha, toks visiškas gerietis  galėtų visus tuos pačius palikt, tik vietoj Monatiko Liošką nors gal jau čia per daug sprogstamasis junginys būtų
———-
Kokios dar meilės, Dančiko neužtenka jai?
———-
Nuu, pametėjo adresą, maždaug - aš po tiltu  Looool bet jau matau, vaizdelį  atskrendu “nu kur varom?” Aš: “Pradedam nuo apžiūrėjimo tiltų, ir kiek liks laiko apžiūrėsim miestą”
———-
Tai gal tas kastingas voice, kur vis per visur bruka? 
Nes tas Dancės koncas tai ten ne prie Kijevo.. vis tiek už 300km  ir iš esmės ta pati situacija su juo - nu ką aš ten po to konco naktį - atsistosiu sau ir verksiu  nemanau, kad naktį koks transportas važiuos atgal..
---
Ot ne, kad Kijeve normalų koncą padarytų, tai trainiojasi po kažkokius nemokamus koncertus Ukrainos kaimuose.. nu kaip tai ne į tą pusę jo karjera juda

eina sau.. nu va prisiklausai tokių istorijų ir baisu darosi ir tie skiepai :oh
---
ai, nu iš šalies ir aš mėgstu laugh.gif
---
doh.gif lotuliukas.gif nu bet tikrai..
---
ar ne per daug įsisvajojai? lotuliukas.gif nu jau čia per gerai būtų. Bet tai kaip įdomu būtų, jei Danas su Lioška dėl Tinačkos varžytųsi laugh.gif O Potapas komentuotų laugh.gif Ech, per daug įsisvajojau :oh lotuliukas.gif
---
nu taigi niekada meilės nebus per daug kaip dainavo Mamontovas :lol
---
looool doh.gif tą patį pagalvojau lotuliukas.gif
---
deja, bet negaliu pasakyt, nes nieko nesupratau kas ten buvo parašyta :oh Bet nesuprantu - prie ko čia man - ne aš gi varau į Kijevą doh.gif lotuliukas.gif Pribūrus jau čia kažką ne į tą pusę būsi :lol
Ai, dar prisiminiau, kad toje reklamoje buvo tas kitas tavo simpatija iš tos grupės "Okean Elzy" (ar koks ten tas tikslus pavadinimas).
---
laugh.gif nu tai jis šaunuolis - reikia ir tokią duoklę žmonėms atiduot : )

QUOTE(blackkiss @ 2019 07 15, 18:36)
Bet plem - nu tik man skrist, ir tokie straipsniai amžinai pareina  VISADA!

https://m.delfi.lt/u...php?id=81705855

doh.gif nu jo..skaičiau apie šitą įvykį prieš kelias dienas ir specialiai tau nesakiau. Ale ot, vistiek sugebėjai susirast doh.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 07 15, 19:53)
Oj looool... Ale žinai net baugokai pasijutau  tas jausmas, kai ryt skrendi į gimtą šalį, ir instagrame išlenda naujas postas Daniko “welcome home”
https://www.instagra...d=1v5c6ctr3ddcd
Nu čia beveik kaip žinai.. i know what you did last summer

——-
Tiesa, atkasiau, kur klausė voice prodiuserio ar kas 10 sezone dalyvaus iš 9-to, tai sake “taip, dauguma”. Tai dauguma taip suprantu 3 iš 4

blink.gif o vaikyti, pasirodo, tavęs jau laukia bigsmile.gif doh.gif :lol Nu čia grynai kaip tame filme :oh
Dar klausia - "are you lost"? Žiūrėk, dar ims ir patiks Ukrainoj, pasiliksi kaip Dancė laugh.gif
Bet tas jo postas kaip kokio apsinešusio nuskambėjo - tokios padrikos mintys :lol
---
nu jo, tai reiškia vieno tikrai nebus.. unsure.gif
Papildyta:
Ai, beje, Blackkiss, geros tau kelionės! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Linkiu susitikt Danuką bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 07 15, 21:37)
eina sau.. nu va prisiklausai tokių istorijų ir baisu darosi ir tie skiepai
---
. Bet tai kaip įdomu būtų, jei Danas su Lioška dėl Tinačkos varžytųsi : O Potapas komentuotų: Ech, per daug įsisvajojau
---
nu taigi niekada meilės nebus per daug kaip dainavo Mamontovas
---
nesuprantu - prie ko čia man - ne aš gi varau į Kijevą Pribūrus jau čia kažką ne į tą pusę būsi
——-
Ai, dar prisiminiau, kad toje reklamoje buvo tas kitas tavo simpatija iš tos grupės "Okean Elzy" (ar koks ten tas tikslus pavadinimas).
---
nu jo..skaičiau apie šitą įvykį prieš kelias dienas ir specialiai tau nesakiau. Ale ot, vistiek sugebėjai susirast
——
Dar klausia - "are you lost"? Žiūrėk, dar ims ir patiks Ukrainoj, pasiliksi kaip Dancė
——-
Bet tas jo postas kaip kokio apsinešusio nuskambėjo - tokios padrikos mintys
---
Ai, beje, Blackkiss, geros tau kelionės!  Linkiu susitikt Danuką

Tai vat.. bet ligos pasėkmės aišku baisesnės., tai gal bent nuo komplikacijų apsaugotų.. baisiausia man tai tie antivaxeriai.. nu kaip pikta, negaliu - va per tokius ir plinta tos ligos doh.gif
——-
biggrin.gif nu šiaip tai Lioška vedęs biggrin.gif Potapas irgi jau biggrin.gif būtų kažkaip awkward biggrin.gif
——-
Nu taigi too much love will kill you, kaip dainavo Merkuris biggrin.gif kątik neseniai grįžau kaip tik iš Manto QUEEN dainų konco, nu koks nerealus buvo, kaip gražiai skambėjo su vargonais wub.gif niekaip neatsistebiu ant kieeek jis gerai dainuoja vis tik.. ir vietom tembras nu identiškas, kaip Merkurio, ner krūpteldavau biggrin.gif
———
O tai kas iš to, kad aš varau, aš irgi neketinu žmonių šiurpinti savo dainavimu kastinge lotuliukas.gif jei ten apie kastingą..
——-
Ai tai gal čia kur pasakojau bus voice geriausi? hmm.gif
———
Tai neieškojau, facebooke iššoko..
———
Ne, nu ot gyvate koks, dar betrūko, kad čia man priburtų, kad pasiklysčiau ten biggrin.gif o man daug nereik lotuliukas.gif
———
biggrin.gif tai čia is dainos kažkokios ryškiai.. kuriai matyt ir filmuoja klipą po tiltais..
———
4u.gif oj nežinau, ar norėčiau aš jį sutikt - iššoks iš po kokio tilto.. laugh.gif
Atsakyti
Labuks 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 07 16, 02:27)
Tai vat.. bet ligos pasėkmės aišku baisesnės., tai gal bent nuo komplikacijų apsaugotų.. baisiausia man tai tie antivaxeriai.. nu kaip pikta, negaliu - va per tokius ir plinta tos ligos
——-
nu šiaip tai Lioška vedęs  Potapas irgi jau  būtų kažkaip awkward
——-
Nu taigi too much love will kill you, kaip dainavo Merkuris
----
kątik neseniai grįžau kaip tik iš Manto QUEEN dainų konco, nu koks nerealus buvo, kaip gražiai skambėjo su vargonais  niekaip neatsistebiu ant kieeek jis gerai dainuoja vis tik.. ir vietom tembras nu identiškas, kaip Merkurio, ner krūpteldavau
———
O tai kas iš to, kad aš varau, aš irgi neketinu žmonių šiurpinti savo dainavimu kastinge  jei ten apie kastingą..
——-
Ai tai gal čia kur pasakojau bus voice geriausi?
———
Tai neieškojau, facebooke iššoko..
———
Ne, nu ot gyvate koks, dar betrūko, kad čia man priburtų, kad pasiklysčiau ten  o man daug nereik
———
tai čia is dainos kažkokios ryškiai.. kuriai matyt ir filmuoja klipą po tiltais..
———
oj nežinau, ar norėčiau aš jį sutikt - iššoks iš po kokio tilto..

nu jo, tie antivaxeriai tai neaišku kuo galvoja unsure.gif Neigia visą mokslą doh.gif
---
galėtų nebent dėl šou kažką pakurt, bet nebūtų įdomu, kai žinotum, jog vaidina biggrin.gif
---
loool biggrin.gif
--
fainai wub.gif Aš Mantą esu girdėjus gyvai tik vieną kartą (Žygimanto Augusto ir Barboros Radvilaitės legendoj), tai irgi padarė įspūdį. Kažkaip įsivaizdavau, kad nėra stiprus jis vokalistas, bet, pasirodo, labai gerai dainuoja bigsmile.gif Tąkart ir Karina Krysko nustebino - kažkaip irgi gerai labai gyvai nuskambėjo blink.gif
---
nu gal sakau, prie progos ir nulėksi bigsmile.gif lotuliukas.gif
---
neįsivaizduoju unsure.gif Nu dar supratau, kad penktadienį vyks visas tas reikalas smile.gif
----
loool doh.gif Nu žiūrėk, nepasiklysk, kad nereiktų važiuot ieškot lotuliukas.gif
---
visko gali būt biggrin.gif
---
: D nu kai jis toks nelabai prognozuojamas, tai gali ir iššokt : D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 16 liepos 2019 - 11:28
Labas, merginos 4u.gif

blackkiss, saugios ir lengvos tau kelionės ir gerų atostogų 4u.gif

Aš jau po savaitgalio Varšuvoje. Dar vienas BJ koncas.
Lenkų publika šitam konce geriausia, kokią kada nors "liudijau".
Ir dar buvom fanų afterparty iš karto po koncerto. Tai prašokom iki 5 ryto.

Atsakyti