Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Labukas!! smile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2019 10 18, 12:24)
ne, nu Jam reikia parašyt - ai jau nebelaukiam, gali nebesivargint Jaučiu neiškęsčiau, brūkštelčiau ką nors tokio tame chat'e
——
Gal susimąstytų, kad nu gal jau pagaliau judintis reik greičiau O čia apie kurį klipą? Su Okse ar tą kitą?
---
nu tikrai yra kažkokie bruožai išlendantys D Ne visas, aišku, panašus : Bet akys ar kažkuri kita veido vieta, nu grynai užneša kai kuriais kampais
---
Tai pas Amirą irgi ne french english akcentas Kažkodėl : Gal sakyčiau, pas jį su hebrajų kalba susimaišęs  Nu va kažkokį seną anglišką EV intervą radau:
https://www.youtube....h?v=E1n5felP9z0
Man kažkaip nesigirdi tos french english :
Nu ir dabar palygink Dano akcentą tame tavo įdėtame video ties maždaug 6:40. Man tai grynai panašūs akcentai pas juos :
----
Ai, nu jo, tipo nevyriška būtų prisipažint Nu bet gal ir iš tikrųjų nieko nejaučia.
---
Ane? Aš kažkaip gal net ir nesu girdėjus mūsiškiai roko grupėms akompnuoja  gal jie nerepetavę ateina, arba maždaug - ai, nėr čia ką grot, tai iš karto sugrosim
——
Nes klasiką tai neblogai mūsų orkestrai groja, vertina juos užsieny
——-
Ta pačia proga prisiminiau vieną video, kaip dūdų orkestras grojo Rusijos himną Putino sutiktuvėse:
https://www.youtube....h?v=1yHbAhFnfrA
Galvočiau, kad gal girti tie muzikantai, bet Egipte čia veiksmas vyko, tai negalėjo būt girti  Bet komedija ten buvo visiška. Toks vaizdas, kad orkestras patrolino Putiną
---
Aha, kokiose nors salose vyksta (amerikiečių tas šou). Šiuo metu naujas(nu kaip naujas, sąlyginai naujas sezonas prasidėjo per tv6 šeštadieniais ir sekmadieniais 14 val rodo. Tai pietaujant vis įsijungiu Beje, ten du lietuviai broliai dalyvauja. Nu ten jie gal Amerikos lietuviai. Pagal vardus tik ir atsekiau, nes akcento tai jokio lygtai neturi. Daugiau ir negūglinau, kad nesužinočiau kaip ten užsibaigė
O tas "Sajuzniki" tai gal rusiškas "Survivor" atitikmuo?
---
Vakar vėl pardes apėjau ir nieko patikusio neradau  tų kerzų pridėta, bet visi su kokiais nors dzinguliukais, kniedėm ir pan. O aš minimalistinių ieškau, tai tik vienoj vietoj radau ir tai netiko  Matuojuosi tuos batus ir jaučiu, kad spaudžia man ir tikrai trins, o pardavėja aiškina, kad prasitampys Nu sakau, man niekad neprasitampo. Aš tokių batų atseit prasitampysiančių turiu nežinau jau kiek porų ir vis gaila išmest. Pasakas seka su tuo prasitampymu  Maždaug turi kankintis kelis mėnesius su pūslėtom kojom ir laukt ar prasitampys, ar ne m  Ir dar tokia nelabai patenkinta, kai neperki.
---
. Aš jau irgi užsirašiau kitai savaitei
——-
Ai, pasirodo, Robis kalėdinį albumą pristatys

Čia ne chate rašė, tiksliau tas chatas buvo po jo fotke inste biggrin.gif
——-
Kitą, nu tu vis užbėgi įvykiams už akių : D prie ko kitas - jo net filmuot nepradėjo biggrin.gif
——-
Nu nežinau.. biggrin.gif va kur tuktukiški, ten jau iškart matosi biggrin.gif
——-
Aha, šiaip jo rimtai, kažkoks unique Amir accent laugh.gif gal ir izraelietiškas.. bet nu nepanašūs man vis tiek biggrin.gif bet fainas, toks pozityvus tas Amiras smile.gif
———
Gal šiaip kiek skiepijos iš mano aplinkos - niekas nieko nejautė : D
———
Nu tai roko baladėse gi pvz smile.gif
———
Eik eik.. iš mandagumo gal sako : D mano draugė smuikininkė, tai nieko gero nesakydavo apie mūsiškius. Plius sakė kaip tokiai šaliai orkestrų tikrai yra per daug.. kas šiaip logiška..
————
Oj looooool : D jų neatleido po to? : D
————
Ne, rusiškas manau “остаться в живых”.. labai mėgau, beje. Lyg ir Lietuviškas seniai buvo? Dar Kernagis vedė..
O “Sojuzniki” ten panaši esmė, tik dalyvauja išsiskyrusios poros, ir tikslas laimėt prizą kažkokią ten didelę sumą vaiko išsilavinimui. Pasakojau tau pernai apie jį : )
——-
Mhm! Kerzai prasitampys - įdomu, per kurią vietą doh.gif ir šiaip tiek tokių “prasitampančių” batų turėjau seniau, kad jau nebeužkimbu ant šito kabliuko...
———
Kada eisi? smile.gif
———
Aha... kokių metų kalėdoms? biggrin.gif nebetikiu vandeniams.. : D

Atsakyti
labuks mirksiukas.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 10 21, 15:33)
Kitą, nu tu vis užbėgi įvykiams už akių : D prie ko kitas - jo net filmuot nepradėjo biggrin.gif
——-
Nu nežinau..  va kur tuktukiški, ten jau iškart matosi
——-
Aha, šiaip jo rimtai, kažkoks unique Amir accent  gal ir izraelietiškas.. bet nu nepanašūs man vis tiek  bet fainas, toks pozityvus tas Amiras
———
Gal šiaip kiek skiepijos iš mano aplinkos - niekas nieko nejautė : D
———
Nu tai roko baladėse gi pvz smile.gif
———
Eik eik.. iš mandagumo gal sako : D mano draugė smuikininkė, tai nieko gero nesakydavo apie mūsiškius. Plius sakė kaip tokiai šaliai orkestrų tikrai yra per daug.. kas šiaip logiška..
————
Oj looooool : D jų neatleido po to? : D
————
Ne, rusiškas manau “остаться в живых”.. labai mėgau, beje. Lyg ir Lietuviškas seniai buvo? Dar Kernagis vedė..
---
O “Sojuzniki” ten panaši esmė, tik dalyvauja išsiskyrusios poros, ir tikslas laimėt prizą kažkokią ten didelę sumą vaiko išsilavinimui. Pasakojau tau pernai apie jį : )
——-
Mhm! Kerzai prasitampys - įdomu, per kurią vietą  ir šiaip tiek tokių “prasitampančių” batų turėjau seniau, kad jau nebeužkimbu ant šito kabliuko...
———
Kada eisi?
———
Aha... kokių metų kalėdoms?  nebetikiu vandeniams.. : D

loool nu jo, vis pamirštu apie Kokį asmenį kalba eina doh.gif Čia negalima užbėginėt įvykiams už akių, nes net ir esamas momentas jam per greitas lotuliukas.gif
---
nu jo, čia jau nepasiginčysiu doh.gif laugh.gif
---
loool :lol Turbūt kad izraelietiškas, nes jei būtų prancūziškas, tai turbūt minkščiau skambėtų : D
--
plem, baisu jau man darosi doh.gif : D Nes man vis irgi atvirkščiai būna - visiems nieko, o man toli gražu ne nieko doh.gif
---
tai aš net ir tų negirdėjus : D
---
nu gal ir iš mandagumo (kas nebūtų keista, nes užsieniečiai beveik niekada nepasako tiesiai šviesiai kas negerai, tik per aplinkui suka biggrin.gif ) Arba sako - viskas labai gerai, fainai, ir tada atsiranda tas žodelis BET doh.gif :lol ir tik tada pradeda sakyt kritiką : D
---
oi, neįsivaizduoju :lol Man klausimas kas iš vis juos ten priėmė lotuliukas.gif
---
aha, tas lietuviškas irgi buvo šioks toks Survivor atitikmuo.
---
ai, kai pasakei apie prizą, tai dabar prisiminiau, kad esi pasakojus : )
---
būtent doh.gif drinks_cheers.gif Nelabai įsivaizduoju kokią čia istoriją pardavėjos mėgsta pasakot su tuo prasitampymu :oh
---
Penktadienį doctor.gif unsure.gif
---
: D kaip suprantu šioms. Matai, jis gudriau daro - pirma jau turi produktą, o paskui paskelbia, kad jau tuoj pasirodys laugh.gif Mačiau, kad jau pre-order'ius daro biggrin.gif
https://www.instagra.../p/B3zgyh2Jku5/

Geras, pasirodo vieną dainą su BA įrašė. Įdomu bus išgirst : ) Jie turbūt niekad anksčiau nėra bendradarbiavę g.gif
Atsakyti
Matei šitą video?
https://tv.lrytas.lt...amoka-12273754/

Žiūriu aš ir galvoju kas pasidarė žmonėms, kad iki tokio lygio abejingumas blink.gif doh.gif Nu, aišku, ten tas kvailelis sugalvojo nesąmonę ir užsilipo ant to ledo. Bet tai kiti filmuoja ir žvengia blink.gif Nei kas pataria, kad nusirenk ir atmesk į krantą tu visus rūbus ir šok į tą vandenį, nu ne su rūbais bent jau doh.gif
Kažkaip toks liūdesys žiūrėt iki kokio lygio visiems dzin.. Atrodo, kad atrakcija unsure.gif
Prisiminiau kaip šią berods žiemą mūsų pajūry buvo panaši situacija, tik ten moteris sugalvojo užsilipt ant ledo ir nebegalėjo grįžt atgal, ir kaip tuoj visi kas ten buvo pradėjo 'gelbėjimo operaciją'. Tie žmonės nepabijojo nei sušlapt, nei nieko. Turbūt čia tas atvejis, kai galima pasidžiaugt, kad lietuviai dar nėra tokie sugedę ir ištiesia pagalbos ranką, kai to reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 22 spalio 2019 - 18:46
QUOTE(tuktuk @ 2019 10 22, 15:51)
labuks
loool nu jo, vis pamirštu apie Kokį asmenį kalba eina Čia negalima užbėginėt įvykiams už akių, nes net ir esamas momentas jam per greitas
---
loool  Turbūt kad izraelietiškas, nes jei būtų prancūziškas, tai turbūt minkščiau skambėtų
--
plem, baisu jau man darosi Nes man vis irgi atvirkščiai būna - visiems nieko, o man toli gražu ne nieko
---
Arba sako - viskas labai gerai, fainai, ir tada atsiranda tas žodelis BET ir tik tada pradeda sakyt kritiką
---
oi, neįsivaizduoju Man klausimas kas iš vis juos ten priėmė
---
būtent Nelabai įsivaizduoju kokią čia istoriją pardavėjos mėgsta pasakot su tuo prasitampymu
---
Penktadienį
---
kaip suprantu šioms. Matai, jis gudriau daro - pirma jau turi produktą, o paskui paskelbia, kad jau tuoj pasirodys: Mačiau, kad jau pre-order'ius daro
https://www.instagra.../p/B3zgyh2Jku5/
——-
Geras, pasirodo vieną dainą su BA įrašė. Įdomu bus išgirst : ) Jie turbūt niekad anksčiau nėra bendradarbiavę

Loool..nu nebesityčiok iš vargšo biggrin.gif
———
Joo, čia kažkoks toks kreivas, šleivas...
———
Nu nenusiteik taip iš anksto - viskas bus ok smile.gif aš matai po ligos iškart skiepyjaus, gal dėl to taip sureagavo..
———-
Ooo čia mano style biggrin.gif jau draugai žvengia iš manęs nes būna, sakau “gerai”, jie jau prideda “...beeeeet..?” doh.gif biggrin.gif
———-
Tai gal čia the best of best pas juos biggrin.gif
———-
Matyt taip primoko, kad tik prakištų ką nors..
———-
Oj, ko tu čia taip ant savaitgalio.. unsure.gif
———
Aaa, tu matai gudri lapė koks laugh.gif kai kas galėtų pasimokyt taktikos biggrin.gif aha, mačiau, kad pre-sale’as, dar ir su autografu.. visai gal ir faina.. reiks pagalvot.. hmm.gif o kam tos audio kasetės?? 21 amžius... Kai kas nespėja irgi su šiuolaikinėm technologijom? lotuliukas.gif
———
Plem su tuo BA biggrin.gif kiekvienąkart pasimaunu biggrin.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif
Tai va į tavo klausimą dėl to kito klipo galiu pasakyt, kad Oksei jau turas prasideda doh.gif biggrin.gif tai jo dar 100metų nebus..
——
Vakar pašnekėjom apie Robį, šiandien jį sapnavau, ir dar tokį durną sapną... laugh.gif doh.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 10 22, 21:03)
Loool..nu nebesityčiok iš vargšo
———
Nu nenusiteik taip iš anksto - viskas bus ok  aš matai po ligos iškart skiepyjaus, gal dėl to taip sureagavo..
———-
Ooo čia mano style  jau draugai žvengia iš manęs nes būna, sakau “gerai”, jie jau prideda “...beeeeet..?”
———-
Tai gal čia the best of best pas juos
———-
Oj, ko tu čia taip ant savaitgalio..  unsure.gif
———
o kam tos audio kasetės?? 21 amžius... Kai kas nespėja irgi su šiuolaikinėm technologijom?
———
Plem su tuo BA  kiekvienąkart pasimaunu

: D
---
Nu tikiuosi.. smile.gif Bet kai prisimenu praeitą kartą, tai vistiek neramu :oh
---
: D Jau čia turbūt toks darbinis pripratimas gaunasi? biggrin.gif Kai jau nebejauti, kad ir iš darbinės aplinkos išėjus taip gaunasi kalbėt. Nu bet gal geriau taip nei tiesiai šviesiai be jokių pagražinimų varyt : D
---
Tai tikriausiai :oh : D Nes tas vyriokas, tai toks visas patenkintas klausėsi to savo orkestro :lol
---
Tai pagalvojau, kad jei jau temperatūra pakils, gal geriau ant savaitgalio hmm.gif
---
kokios kasetės? unsure.gif laugh.gif
---
taip ir galvojau, kad vėl pasimausi lotuliukas.gif Čia kaip man su Maskaradu lotuliukas.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 10 23, 08:47)
Tai va į tavo klausimą dėl to kito klipo galiu pasakyt, kad Oksei jau turas prasideda doh.gif biggrin.gif tai jo dar 100metų nebus..
——
Vakar pašnekėjom apie Robį, šiandien jį sapnavau, ir dar tokį durną sapną... laugh.gif doh.gif

O vaikyti, nu tai čia skaitosi ilgai laukus, dar palauk doh.gif biggrin.gif Nesuprantu kodėl jie iš karto po Voice jo nenufilmavo doh.gif Dabar tai tikrai visokie nauji darbai prisidės unsure.gif O paskui ir naujas Voice biggrin.gif
Kas nors gal daugiau paaiškėjo dėl komisijos?
---
looool doh.gif Tai ką jau ten tokio sapnavai? lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2019 10 23, 12:00)
Nu tikiuosi.. mBet kai prisimenu praeitą kartą, tai vistiek neramu
---
Jau čia turbūt toks darbinis pripratimas gaunasi? Kai jau nebejauti, kad ir iš darbinės aplinkos išėjus taip gaunasi kalbėt. Nu bet gal geriau taip nei tiesiai šviesiai be jokių pagražinimų varyt
---
Tai pagalvojau, kad jei jau temperatūra pakils, gal geriau ant savaitgalio
---
kokios kasetės?
--
taip ir galvojau, kad vėl pasimausi Čia kaip man su Maskaradu
——-
O vaikyti, nu tai čia skaitosi ilgai laukus, dar palauk Nesuprantu kodėl jie iš karto po Voice jo nenufilmavo Dabar tai tikrai visokie nauji darbai prisidės:
——
O paskui ir naujas Voice
——
Kas nors gal daugiau paaiškėjo dėl komisijos?
---
looool Tai ką jau ten tokio sapnavai?

Tai gal irgi po ligos skiepyjais?
——-
Jo, gal ir darbinis biggrin.gif oj, ne, vat būtent kad aš visiem tiesiai šviesiai sakau biggrin.gif jei blogai, tikrai nebus “gerai, bet...” biggrin.gif
——-
Nu tai bet susigadinsi savaitgalį jei bus
———
Nu Audio.. biggrin.gif tipo perki CD gauni kaip bonusą to paties albumo dar ir kasetes biggrin.gif
——-
doh.gif biggrin.gif
———
Nes Danui turas iškart prasidėjo
———
Ai nebus taip nujaučiu jo voice. Šiaip sakė prieš šventes paskelbs..
—-
Sapnavau, kad atvariau į kažkokią pokalbių laidą, kur jis dalyvavo, ir kažkaip žiūriu, kad nei vieno žiūrovo be manęs. Sakau “nu tai gerai, aš einu namo tada”, tas vedėjas sako “ne, palauk, tu neišeik - vis tiek laidą reik nufilmuot, o atrodys kad nėr žiūrovų” lotuliukas.gif taip prajuokino atsibudus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 10 23, 14:13)
Tai gal irgi po ligos skiepyjais?
——-
Nu tai bet susigadinsi savaitgalį jei bus
———
Nu Audio.. biggrin.gif tipo perki CD gauni kaip bonusą to paties albumo dar ir kasetes biggrin.gif
———
Ai nebus taip nujaučiu jo voice. Šiaip sakė prieš šventes paskelbs..
—-
Sapnavau, kad atvariau į kažkokią pokalbių laidą, kur jis dalyvavo, ir kažkaip žiūriu, kad nei vieno žiūrovo be manęs.  Sakau “nu tai gerai, aš einu namo tada”, tas vedėjas sako “ne, palauk, tu neišeik - vis tiek laidą reik nufilmuot, o atrodys kad nėr žiūrovų” lotuliukas.gif taip prajuokino atsibudus biggrin.gif

Tai va, kad ne po ligos unsure.gif Pernai iš vis jokiomis peršalimo ligomis nesirgau, net ir slogos neturėjau.
---
nu va kažkaip apie tai ir nepagalvojau doh.gif
---
tai jo, supratau, kad audio, bet galvoju iš kur tu čia ištraukei apie tas kasetes laugh.gif
Tai čia gal dabar ryšium su ta 90ųjų mada biggrin.gif Pasigrožėjimui laugh.gif

Ai, beje, tu man pasakyk, kai sakoma 90ieji, tai kuris čia laikotarps skaitosi - ar nuo 80 ik 90, ar nuo 90 iki 2000? Nes vieni vienaip sako, kiti - kitaip doh.gif laugh.gif
---
nu įdomu kaip čia bus.. smile.gif Aš spėju, kad bus jis biggrin.gif
---
loooool doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet taip logiškai - jau vienas žiūrovas, tai nesiskaitys, kad nėra žiūrovų thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(tuktuk @ 2019 10 23, 14:28)
Tai va, kad ne po ligos: Pernai iš vis jokiomis peršalimo ligomis nesirgau, net ir slogos neturėjau.
---
tai jo, supratau, kad audio, bet galvoju iš kur tu čia ištraukei apie tas kasetes
——
Ai, beje, tu man pasakyk, kai sakoma 90ieji, tai kuris čia laikotarps skaitosi - ar nuo 80 ik 90, ar nuo 90 iki 2000? Nes vieni vienaip sako, kiti - kitaip
---
nu įdomu kaip čia bus.. Aš spėju, kad bus jis
---
Bet taip logiškai - jau vienas žiūrovas, tai nesiskaitys, kad nėra žiūrovų

Aa.. biggrin.gif nu viskas bus gerai, nepergyvenk ;)
—
Nu tai pažiūrėk kur pre”sale”as biggrin.gif
——-
Nežinau, kas ką sako, bet 90s, čia vienareikšmiškai nuo 1990 iki pab smile.gif jau pats 90ies sako kad 90+
https://en.m.wikipedia.org/wiki/1990s
Gal jie painioja su 9 dešimtmečiu - va čia jau tikrai nuo 1980 iki 1989 smile.gif
——
Spėju ne biggrin.gif buvo ten problemsų su juo per filmavimus sakė... blem kodėl čia fotkių negalima dėt, knisa.. žodžiu viena pana įmetė naują fotkę, kur Tina su Danu sėdi 1+1 studijoj, kur voice repeticijos vyko - Tina dar užsidengė veidą - tipo taip TIKRAI neatpažinsi kad ten ji biggrin.gif
———
Žvengia ji mat biggrin.gif Robiui manau visai nejuokinga tokia populiarumo perpektyva būtų : D

Jo sakau sapnai yra “logiškumo” įsikūnijimas biggrin.gif tipo 1 žiūrovas laaaaaabai gelbėja situaciją biggrin.gif

Oj su tais sapnais vėl bajeris buvo.. chate viena pana sako “sapnavau tooooookį keistą sapną su Danu... tipo liepė man pasodint du hiecintus” lotuliukas.gif ir čia man į galvą staiga, kad pleeeee, aš gi nusipirkau 3 hiecintus kaži kada, ir pora narcizų, ir visai pamiršau, kad nepasodinau vis dar... doh.gif biggrin.gif gerai, kad priminė, savaitgalį sukišiu, kol šalnos neprasidėjo unsure.gif
Atsakyti
Nu pleeeeeem - pas Daną tikrai hobis besint, ne kitaip... bash.gif dabar jau visai sunervino..
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 10 24, 12:37)
Aa.. biggrin.gif nu viskas bus gerai, nepergyvenk
—
Nu tai pažiūrėk kur pre”sale”as
——-
Nežinau, kas ką sako, bet 90s, čia vienareikšmiškai nuo 1990 iki pab  jau pats 90ies sako kad 90+
https://en.m.wikipedia.org/wiki/1990s
Gal jie painioja su 9 dešimtmečiu - va čia jau tikrai nuo 1980 iki 1989 
——
Spėju ne  buvo ten problemsų su juo per filmavimus sakė... blem kodėl čia fotkių negalima dėt, knisa.. žodžiu viena pana įmetė naują fotkę, kur Tina su Danu sėdi 1+1 studijoj, kur voice repeticijos vyko - Tina dar užsidengė veidą - tipo taip TIKRAI neatpažinsi kad ten ji biggrin.gif
———
Žvengia ji mat  Robiui manau visai nejuokinga tokia populiarumo perpektyva būtų : D
----

Oj su tais sapnais vėl bajeris buvo.. chate viena pana sako “sapnavau tooooookį keistą sapną su Danu... tipo liepė man pasodint du hiecintus”  ir čia man į galvą staiga, kad pleeeee, aš gi nusipirkau 3 hiecintus kaži kada, ir pora narcizų, ir visai pamiršau, kad nepasodinau vis dar... gerai, kad priminė, savaitgalį sukišiu, kol šalnos neprasidėjo 

nu tikiuosi unsure.gif biggrin.gif
---
aaa.. : )
--
nu aš irgi taip galvojau, tai teko pasiginčyt biggrin.gif
---
ne, nu tikrai niekas net nepagalvotų, kad ten ji doh.gif biggrin.gif O gal ten ant bajerio užsidengė? biggrin.gif
O kokių dar sakai problemų buvo su Dancę per filmavimus? Ten gal toj vienoj laidoj, kur jis kaip nesavas buvo?
---
nu jo lotuliukas.gif Nors kokioj Amerikėj, tai panašiai turbūt ir susirinktų : D Nes ten jo niekas nežino biggrin.gif
---
looool Geras lotuliukas.gif Vėl čia kažkokie burtai :lol
O tai juos dabar reik sodint? Nu kai iš manęs tokia sodininkė, kai net česnakų ant palangės nesugebu užaugint, tai todėl neįsivaizduoju kada ten ką sodint reikia laugh.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 10 24, 19:04)
Nu pleeeeeem - pas Daną tikrai hobis besint, ne kitaip...  bash.gif dabar jau visai sunervino..

ką šį kartą padarė? laugh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 10 24, 19:34)
nu aš irgi taip galvojau, tai teko pasiginčyt
---
ne, nu tikrai niekas net nepagalvotų, kad ten ji  O gal ten ant bajerio užsidengė?
——
O kokių dar sakai problemų buvo su Dancę per filmavimus? Ten gal toj vienoj laidoj, kur jis kaip nesavas buvo?
---
nu jo : Nors kokioj Amerikėj, tai panašiai turbūt ir susirinktų mNes ten jo niekas nežino
---
looool Geras : Vėl čia kažkokie burtai
——
O tai juos dabar reik sodint? Nu kai iš manęs tokia sodininkė, kai net česnakų ant palangės nesugebu užaugint, tai todėl neįsivaizduoju kada ten ką sodint reikia :
———
ką šį kartą padarė?

Ką ten ginčytis, faktais reik apmėtyt tokiais atvejais biggrin.gif
——-
Ai nežinau, nervina mane ji...
Va dar viena fotkė
https://www.instagra...d=12m0dykgwv1j9
Danas bent išraišką galėtų biškį džiaugsmingesnę nutaisyt biggrin.gif nes dabar atrodo, kad kas surišo ir per prievartą atitempė : D
——-
Nee, tada tai šiaip pasipykę buvo.. Aš kaip supratau, kad vėluodavo tiesiog.. o kai tiesioginiai filmavimai tai patampa real problem.. nu tai reik kaip aš su savo viena drauge - visad pasakau, pusvalandį anksčiau nei reik, ir dar laukiu po to biggrin.gif nors dabar jau ne - išaugo iš šitos nesąmonės, labai punktualiai visad ateina..
———-
Nuuu jau.... biggrin.gif nejuokauk.. manau ir Amerikėj Robis ant bangos visad buvo..
———
Loool, nuu.. matai sapnus okupavo Robis, tai tas per aplink, per aplink.. biggrin.gif taip sakant, į laidą su Robiu nesiryžo užsukt, primint apie hiecintus lotuliukas.gif
———
Nu juos jau reikėjo susodint :/ kažkur spalio pradžioj, bet kad visai iš galvos jie man išėjo.. nu svarbu iki šalnų bent, nes žemės po to nepakasi biggrin.gif
———
Oi, neklausk.. atsimeni, sakiau mes zyzėm jam, kad koncuose nedainuoja Domoi.. ir sakė “nu ok, aš pagalvosiu”...tai žinai ką sugalvojo?! dainuos ją duetu (!) su Tina (!!) per tą šokių projektą... doh.gif nu ta prasme.. whaaat? Ji gi sugadins visą dainą.. jau himną sugadino... dainuotų kokią lievą, o čia mano mėgstamiausia daina jo repertuare... negaliu patikėt... ir dar mes tam chate rašėm, kad tiiiiiik nereik dueto su Tina.. noooo... ir jis, žinau, tai perskaitė... nu vat specialiai, iš bjaurumo matyt laugh.gif nenorit - turėkit biggrin.gif
Atsakyti