Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Labukas 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 11 13, 10:27)
Ale klausyk bet tęsiasi šita baseininių pusnuogių fotosesijos mada  tik ne sezonas, tai pakeitė į vonią
——-
Aaaš? laugh.gif aha pati ta nugąsdinama persona  čia jis nugąsdino, net atsibudau po to sapno  bet iš tikrųjų tai net prajuokino, kai atsibudau
———
O jo.. tokie ilgaamžiai, kad visąlaik kaip naujus užsidedi doh.gif
———
Aš tai juos dievinu biggrin.gif nors -30, vis tiek taaaip šilta juose... ir visai dzin kad kaip eskimosė atrodau biggrin.gif

nu tiksliai laugh.gif laugh.gif
----
laugh.gif Tai ką sapnavai, kad nugąsdino? laugh.gif Turbūt ne į koncą ėjai su vienu žiūrovu kaip pas Robį? lotuliukas.gif Nors ten irgi turbūt baimės įvarė lotuliukas.gif
---
looool nu va tas tai tikrai nieko gero : D Nors sako reik atrast savo modelį ir tada kaip be batų jautiesi. Bet va atrask, kad gudrus doh.gif
---
oi tikiu wub.gif kai šalta ir jei reikia daug būt lauke, tai jie tikrai turėtų būti pats tas wub.gif

Aš tai pastebėjau tokį dalyką, kad man žiemą kojoms dažniausiai šalta patalpoj, kai batus nusiaunu. Reiktų tokias šlepetes nusipirkt, jeigu būna jų bigsmile.gif
O kaži kurios firmos šiltesni - ar EMU, ar UGG?

QUOTE(blackkiss @ 2019 11 13, 10:55)
Girdėjau, bet tai o kuo tu stebiesi, gi visada prorusiška šalis buvo..ir nieko nepamiršo, tiesiog svarbiau sava kišenė.. cinikai..Čia mum žinai artima šalis, šitos okupcijos savo kailiu patirtos, o tos vakarų šalys niekad šito nepatyrė ir nepatirs...taip kad svetimo skausmo ir neužjaus...kad išvis netoli Rusja ir Prancūzija viena nuo kitos nuėjo, vieni savo carų šeimą išžudė, o tie ką ten karalius..? Nu ir išvis tos imperialistinės šalys jau istoriškai jom artima kažką grobt, pult.. va tos visos kolonijos -  gi ir Prancūzija jų turi.. Vokietija irgi, beje prorusizmo turi..

Būtent... verysad.gif Vokietija tai irgi nesuprasi - vienaip sako, o kitaip daro (kaip kad su tuo dujotiekiu). Šiaip Merkel nesutinka su Macron'o pareiškimais, tai dar kažkiek dėl jos vilčių yra, bet tai irgi, jau tuoj nebebus savo poste ji.
Beje, Macron'as ne tik kad perkraut santykius su Rusija norėtų, bet dar ir juos įtraukti į naują Europos saugumo architektūrą blink.gif Tai kažin nuo ko mes ginamės doh.gif Toks vaizdas, kad ne dėl Rusijos atgrasymo ta Nato mums reikalinga doh.gif Nu tokį grybą pradėjo Macronas pjaut, kad šakės :oh
Atsakyti
Labuks smile.gif plem vat be kalendoriaus galiu pasakyt kada pilnatis - nu tiek psichinių padaugėję darbe biggrin.gif doh.gif
QUOTE(tuktuk @ 2019 11 13, 13:13)
Labukas
nu tiksliai
----
Tai ką sapnavai, kad nugąsdino? : Turbūt ne į koncą ėjai su vienu žiūrovu kaip pas Robį? : Nors ten irgi turbūt baimės įvarė:
---
looool nu va tas tai tikrai nieko gero Nors sako reik atrast savo modelį ir tada kaip be batų jautiesi. Bet va atrask, kad gudrus
---
oi tikiu: kai šalta ir jei reikia daug būt lauke, tai jie tikrai turėtų būti pats tas
———
Aš tai pastebėjau tokį dalyką, kad man žiemą kojoms dažniausiai šalta patalpoj, kai batus nusiaunu. Reiktų tokias šlepetes nusipirkt, jeigu būna jų
——-
O kaži kurios firmos šiltesni - ar EMU, ar UGG?
———
Būtent...Vokietija tai irgi nesuprasi - vienaip sako, o kitaip daro (kaip kad su tuo dujotiekiu). Šiaip Merkel nesutinka su Macron'o pareiškimais, tai dar kažkiek dėl jos vilčių yra, bet tai irgi, jau tuoj nebebus savo poste ji.
Beje, Macron'as ne tik kad perkraut santykius su Rusija norėtų, bet dar ir juos įtraukti į naują Europos saugumo architektūrą : Tai kažin nuo ko mes ginamės  Toks vaizdas, kad ne dėl Rusijos atgrasymo ta Nato mums reikalinga : Nu tokį grybą pradėjo Macronas pjaut, kad šakės

Ale šitas tai jaukiai įsitaisęs wub.gif biggrin.gif tarp žvakučių - romantique biggrin.gif
——-
Oi plem, ir neklausk .. doh.gif biggrin.gif su Robiu ten laida, o ne koncertas, ir ne su vienu žiūrovu buvau, o aš tas vientelis žiūrovas ir buvau laugh.gif
Aš sakau, žmonės sapnus kaip sapnus sapnuoja, nu bet aš doh.gif .. ne, nu tą pirmąkart kai sapnavau tai ten viskas ok - slampinėjom po kažkokį miestą, ir kažko ieškojom, ir galiausiai paklydom doh.gif biggrin.gif antrą vapše sapnavau vestuves (!! doh.gif ) , bet kažkokias slaptas biggrin.gif tipo nuo kažko slėpėmės, ir dar užsidėjau tokią vakarinę suknelę, kad tipo niekas nesuprastų lotuliukas.gif doh.gif

vat kas būna, kai persidirbi darbe biggrin.gif
——
Man mažoki iš tikro, juos reik dydžiu didesnius pirkt, o aš savo dydžio nusipirkau.. bet kaip be batų su jaus tikrai nesijausi jokiu atveju - kieti batai, užtai ir ilgalaikiai..
———
Man tai kai ilgai būnu lauke - su šuniu kai einu, ar autiko laukiu.. bet pastebėjau su emusais prie kokių -15 šilčiau nei prie 0 biggrin.gif matyt kad drėgmės mažiau...
——-
Jo, yra, yra EMU šlepetės mačiau smile.gif dar pagalvojau, kam namie tokios biggrin.gif
———
Tai ta pati sudėtis, tik reik žiūrėt, kad būtų 100%avikailis.. nes emu būna su vilna.. uggsu neturėjau, juos labai dažnai padirbinėja..
———
Nu jo Merkel dar so so, bet ką žinai, ką už nugaros šneka.. ir Makronas ankščiau gi normalesnis buvo - kažkada ir nepardavė Mistralių dėl Ukrainos, o dabar va.. atsirado naudos, matyt..
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 11 13, 20:27)
plem vat be kalendoriaus galiu pasakyt kada pilnatis - nu tiek psichinių padaugėję darbe
-----
Oi plem, ir neklausk ..  su Robiu ten laida, o ne koncertas, ir ne su vienu žiūrovu buvau, o aš tas vientelis žiūrovas ir buvau
---
Aš sakau, žmonės sapnus kaip sapnus sapnuoja, nu bet aš  .. ne, nu tą pirmąkart kai sapnavau tai ten viskas ok - slampinėjom po kažkokį miestą, ir kažko ieškojom, ir galiausiai paklydom 
--
antrą vapše sapnavau vestuves (!! doh.gif ) , bet kažkokias slaptas  tipo nuo kažko slėpėmės, ir dar užsidėjau tokią vakarinę suknelę, kad tipo niekas nesuprastų 
——
Man mažoki iš tikro, juos reik dydžiu didesnius pirkt, o aš savo dydžio nusipirkau.. bet kaip be batų su jaus tikrai nesijausi jokiu atveju - kieti batai, užtai ir ilgalaikiai..
———
Man tai kai ilgai būnu lauke - su šuniu kai einu, ar autiko laukiu.. bet pastebėjau su emusais prie kokių -15 šilčiau nei prie 0  matyt kad drėgmės mažiau...
——-
Jo, yra, yra EMU šlepetės mačiau  dar pagalvojau, kam namie tokios
———
Tai ta pati sudėtis, tik reik žiūrėt, kad būtų 100%avikailis.. nes emu būna su vilna.. uggsu neturėjau, juos labai dažnai padirbinėja..
———
Nu jo Merkel dar so so, bet ką žinai, ką už nugaros šneka.. ir Makronas ankščiau gi normalesnis buvo - kažkada ir nepardavė Mistralių dėl Ukrainos, o dabar va.. atsirado naudos, matyt..

biggrin.gif Kas buvo? biggrin.gif
---
doh.gif lotuliukas.gif
---
nu čia kaip ir norma ane laugh.gif
---
loool :lol
O kuo tave Dančikas išgąsdino? biggrin.gif Ar kad į vestuves tempėsi? : D
---
nu aš irgi taip įsivaizduoju :hm Nežinau kodėl kiti sako, kad iki tooookio lygio patogūs unsure.gif
---
Tai jo, greičiausiai dėl drėgmės drinks_cheers.gif
---
:lol Nu tai va, tokiems kaip aš : D Aš nesuprantu kodėl man tos kojos taip šąla :oh
---
Aš UGG šlepetes turiu, bet kad itin šiltos būtų, nepasakyčiau. Nu taip ant ribos (aišku, geriau nei su paprastom) Tai ir galvoju, įdomu kaip su EMU būtų. Man jaučiu padėtų tik kokios nors šildomos, kurias reik įjungt doh.gif lotuliukas.gif Kaži yra tokių laugh.gif
---
Ai tiksliai, Macron'as juk nepardavė Mistralių tada..
Net įdomu kas čia jam dabar užplaukė, kad taip nuomonę pakeistų unsure.gif Nejaugi tikrai atsirado kažkokios naudos..

___

Matei, kad Maskoliūnas rinktinę treniruos?
Kaip gaila, kad Jasikevičius nesiima.. Sakė, kad per daug su Žalgiriu išsikrauna.
Nu bet aš vistiek tikiuosi, kad gal kada ir sutiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 11 14, 12:27)
Kas buvo?
---
doh.gif lotuliukas.gif
---
nu čia kaip ir norma ane
---
O kuo tave Dančikas išgąsdino? Ar kad į vestuves tempėsi?
---
nu aš irgi taip įsivaizduoju  Nežinau kodėl kiti sako, kad iki tooookio lygio patogūs:
---
Nu tai va, tokiems kaip aš Aš nesuprantu kodėl man tos kojos taip šąla
---
Aš UGG šlepetes turiu, bet kad itin šiltos būtų, nepasakyčiau. Nu taip ant ribos (aišku, geriau nei su paprastom) Tai ir galvoju, įdomu kaip su EMU būtų. Man jaučiu padėtų tik kokios nors šildomos, kurias reik įjungt : Kaži yra tokiu:
---
Matei, kad Maskoliūnas rinktinę treniruos?
Kaip gaila, kad Jasikevičius nesiima.. Sakė, kad per daug su Žalgiriu išsikrauna.
Nu bet aš vistiek tikiuosi, kad gal kada ir sutiks

Tai kaip visada - kažkokiais kosmonautais kai kurie per pilnatį tampa biggrin.gif neįmanoma susišnekėt..
———-
Čia visai nejuokinga buvo žinok biggrin.gif bet irgi tikroviškas sapnas, jei sakai US niekas nežino jo biggrin.gif
———-
Tai jis niekur nesitempė biggrin.gif čia savo su juo gi vestuves ir sapnavau laugh.gif doh.gif sakau dar vietoj vestuvinės suknelės užsivilkau vakarinę, kad tipo niekas nesuprastų lotuliukas.gif žodžiu gerulis sapnas buvo biggrin.gif
———
Neįsivaizduoju... meluoja gal biggrin.gif arba patys įtiki, kad patogus biggrin.gif autotreningas tsakant biggrin.gif
———
Gal kraujotaka sutrikus?
———
Nu nežinai, jei jau su ugg šalta.. nusipirk ugg ar emu batus ir sėdėk biggrin.gif
———
Aha.. bet aš kažkaip taip ir nujaučiau, žinok smile.gif tai nenustebino.. O dėl Šaro buvo aišku - jis gi iškart sakė, kad nesiims smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 11 14, 14:55)
Čia visai nejuokinga buvo žinok  bet irgi tikroviškas sapnas, jei sakai US niekas nežino jo 
———-
Tai jis niekur nesitempė biggrin.gif čia savo su juo gi vestuves ir sapnavau
---
sakau dar vietoj vestuvinės suknelės užsivilkau vakarinę, kad tipo niekas nesuprastų lotuliukas.gif žodžiu gerulis sapnas buvo
———
Neįsivaizduoju... meluoja gal  arba patys įtiki, kad patogus  autotreningas tsakant
———
Gal kraujotaka sutrikus?
———
Nu nežinai, jei jau su ugg šalta.. nusipirk ugg ar emu batus ir sėdėk 
———
Aha.. bet aš kažkaip taip ir nujaučiau, žinok  tai nenustebino..

O dėl Šaro buvo aišku - jis gi iškart sakė, kad nesiims

nu jo biggrin.gif
---
loool lotuliukas.gif nu dar geriau tada lotuliukas.gif
---
doh.gif lotuliukas.gif O tai pavyko nuslėpt? lotuliukas.gif
---
biggrin.gif jaučiu ir tokių yra : D
---
neįsivaizduoju unsure.gif Nu šiaip pas mane laabai žemas spaudimas, tai gal dėl to :hm
---
lotuliukas.gif va va, visi jau žvengia iš manęs dėl to doh.gif :lol irgi sako, tau tik su batais kambary sėdėt biggrin.gif
---
nu aš irgi jau kaip ir nujaučiau. iš tikrųjų tai nelabai ir to pasirinkimo yra doh.gif

Tai jo.. Man tai įdomu ar iš vis kada nors jis to imsis. Nu tikiuosi, kad taip.. Gal jau kai Žalgirio nebetreniruos g.gif Bet visko gali būt, kad jau tada ir NBA kur nors bus.

__

O, beje, kaip Adomcė gyvena? Nesidomėjai? biggrin.gif Pažiūrėjau Seriožka įsidėjęs Maroon 5 dainos ištrauką, tai prisiminiau biggrin.gif
Atsakyti
Kaip gražu!!! wub.gif
https://m.youtube.co...p;v=D7QrhfTx0nw
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 11 14, 19:28)
loool nu dar geriau tada
---
O tai pavyko nuslėpt?
---
neįsivaizduoju: Nu šiaip pas mane laabai žemas spaudimas, tai gal dėl to
---
va va, visi jau žvengia iš manęs dėl to irgi sako, tau tik su batais kambary sėdėt
---
nu aš irgi jau kaip ir nujaučiau. iš tikrųjų tai nelabai ir to pasirinkimo yra
Tai jo.. Man tai įdomu ar iš vis kada nors jis to imsis. Nu tikiuosi, kad taip.. Gal jau kai Žalgirio nebetreniruos  Bet visko gali būt, kad jau tada ir NBA kur nors bus
.__
O, beje, kaip Adomcė gyvena? Nesidomėjai? tongue.gifažiūrėjau Seriožka įsidėjęs Maroon 5 dainos ištrauką, tai prisiminiau

Nu žvengia ji dar biggrin.gif galėtum būt ir biškį atjautesnė biggrin.gif
——-
Of course biggrin.gif tik nuo ko slėpėmės taip ir nesužinojau laugh.gif
———
Nu pas mane irgi žemas, bet rankos pastoviai ledinės.. kojom kažkaip nomaliai biggrin.gif net atsibudau ir taip W...T....F biggrin.gif
——-
lotuliukas.gif nu bet tikrai, nu...
———
Tai vat kad nėr iš ko..
ne, gi sakė rinktinės treniravimas ne jam... nebent apsigalvos, bet kaip tai žinant jį - nepanašu smile.gif
———-
Ne biggrin.gif ir nesiruošiu domėtis, man jau vieno užtenka doh.gif tiksliau atsikratyčiau mielai ir šito, tik neatsikrato kažko biggrin.gif
Atsakyti
Blackkiss, per LRT futbolas Lietuva - Portugalija biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 11 14, 21:29)

awww wub.gif wub.gif wub.gif Koookia miela ir graži reklama jetus wub.gif Ir tokia kalėdinė wub.gif Noriu tokiu drakoniuko blush2.gif biggrin.gif Čia kaip koks mini filmukas smile.gif
Kažin kada Lietuvoj bus tokio lygio reklamos, nes dabar tai labai prasta kokybė... Toks vaizdas, kad visiems dzin - paleidžia tokio tipo kaip miško aukciono reklamą ir gerai doh.gif
Šiaip labai man patinka tokias visokias reklamas žiūrėt. Laabai daug gerų yra.

QUOTE(blackkiss @ 2019 11 14, 22:15)
Nu žvengia ji dar  galėtum būt ir biškį atjautesnė 
——-
Of course  tik nuo ko slėpėmės taip ir nesužinojau :
———
Tai vat kad nėr iš ko..
ne, gi sakė rinktinės treniravimas ne jam... nebent apsigalvos, bet kaip tai žinant jį - nepanašu
———-
Ne  ir nesiruošiu domėtis, man jau vieno užtenka doh.gif  tiksliau atsikratyčiau mielai ir šito, tik neatsikrato kažko

aha, norėtum, juk manęs tai nepakvietei doh.gif
---
lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif Nu bus dar proga pratęsimą susapnuot laugh.gif
---
nu tikėkimės, kad apsigalvos : )
---
: D pasvajok ir praeis : D Jei jau Seriožkos neatsikratai, tai su šituo bus sunkesnė situacija unsure.gif laugh.gif Vistik su Drakula turi reikalų laugh.gif
Papildyta:
kol parašiau žinutę, jau 1:0 doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 14 lapkričio 2019 - 21:54
plem kaip aš taip žinutę telefu rašiau, kad pusė persikėlė prie kitos blink.gif tas WTF prie sapno turėjo būt biggrin.gif tik dabar įsijungus kompą pamačiau.. mistika biggrin.gif
QUOTE(tuktuk @ 2019 11 14, 21:57)
Blackkiss, per LRT futbolas Lietuva - Portugalija
-----
awww Koookia miela ir graži reklama jetus : Ir tokia kalėdinė : Noriu tokiu drakoniuko Čia kaip koks mini filmukas
Kažin kada Lietuvoj bus tokio lygio reklamos, nes dabar tai labai prasta kokybė... Toks vaizdas, kad visiems dzin - paleidžia tokio tipo kaip miško aukciono reklamą ir gerai
Šiaip labai man patinka tokias visokias reklamas žiūrėt. Laabai daug gerų yra.
----
aha, norėtum, juk manęs tai nepakvietei
---
Nu bus dar proga pratęsimą susapnuot
---
nu tikėkimės, kad apsigalvos
---
pasvajok ir praeis Jei jau Seriožkos neatsikratai, tai su šituo bus sunkesnė situacija: Vistik su Drakula turi reikalų:
-----
kol parašiau žinutę, jau 1:0

aha, mačiau, bet aaai.. užmigčiau jau 10min pažiūrėjus biggrin.gif
------
žiaaaauriai faina, ir drakoniukas toks wub.gif oi baik tu, kur LT su biudžetu tokias reklamas filmuot biggrin.gif mačiau prieš porą sav gal, kažką filmavo prie katedros su kalėdiniu traukinuku..
irgi matyt reklama kokia rolleyes.gif
o šita tai čia beje ta, kur kiekvienais metais visi laukia - jie pirmi pradeda kalėdines rekamas, pernai lyg su Elton Johnu buvo.. nu tokie labiau klipai iš tikrųjų, nei reklamos smile.gif
-------
lotuliukas.gif kad aš žinok, gi nieko nekviečiau - undergroundinės vestuvės kažkokios lotuliukas.gif nors, ne, keletas svečių vis tik buvo biggrin.gif
-----
kad ačiū, ne, man užteko jau laugh.gif
------
nu bet jis toks žodžio žmogus - jei pasako, tai jau be apsigalvojimų biggrin.gif
-----
ai, nu, kaip tai nuvertinu vis biggrin.gif
-----
nu tai.. nieko keisto...
Papildyta:
nu įsijungiau pažiūrėt... ir čia Voice doh.gif lotuliukas.gif
https://www.instagra.../p/BxvZdVrDzdf/
bet ta prasme.. geriau turbūt būčiau nežiūrėjus - nu jau stiliuką įvaldęs, tai 3000..

https://www.instagra.../p/BxcyDU0DyIK/
https://www.instagra.../p/BxOPrdNDs0H/
Papildyta:
kokiam čia soste išsidrėbė? laugh.gif
https://www.instagra.../p/B4KYWtkIzHv/
Papildyta:
Tuktuk, mačius šitą?
https://www.instagra.../p/BB2UuQ9Jp2v/

o šiaip tai sava stiliuj biggrin.gif
https://www.instagra.../p/BJMB-uhj-1o/
https://www.instagra.../p/BGt8dh_pp3Q/
Atsakyti
Labukas : )
QUOTE(blackkiss @ 2019 11 15, 00:49)
plem kaip aš taip žinutę telefu rašiau, kad pusė persikėlė prie kitos   tas WTF prie sapno turėjo būt  tik dabar įsijungus kompą pamačiau.. mistika
------
aha, mačiau, bet aaai.. užmigčiau jau 10min pažiūrėjus
------
žiaaaauriai faina, ir drakoniukas toks  oi baik tu, kur LT su biudžetu tokias reklamas filmuot
----
mačiau prieš porą sav gal, kažką filmavo prie katedros su kalėdiniu traukinuku..
irgi matyt reklama kokia 
----
o šita tai čia beje ta, kur kiekvienais metais visi laukia - jie pirmi pradeda kalėdines rekamas, pernai lyg su Elton Johnu buvo.. nu tokie labiau klipai iš tikrųjų, nei reklamos
-------
kad aš žinok, gi nieko nekviečiau - undergroundinės vestuvės kažkokios  nors, ne, keletas svečių vis tik buvo
-----
nu įsijungiau pažiūrėt... ir čia Voice
https://www.instagra.../p/BxvZdVrDzdf/
bet ta prasme.. geriau turbūt būčiau nežiūrėjus - nu jau stiliuką įvaldęs, tai 3000..

https://www.instagra.../p/BxcyDU0DyIK/
https://www.instagra.../p/BxOPrdNDs0H/
--------
kokiam čia soste išsidrėbė?
https://www.instagra.../p/B4KYWtkIzHv/
--------
Tuktuk, mačius šitą?
https://www.instagra.../p/BB2UuQ9Jp2v/
----
o šiaip tai sava stiliuj
https://www.instagra.../p/BJMB-uhj-1o/
https://www.instagra.../p/BGt8dh_pp3Q/

looool nu va, bus tau sapnuot drakulas lotuliukas.gif
Aš iš pradžių skaitau ir galvoju - nu prie ko tas atsikeliu ir wtf ir spaudimas :lol Bet paskui supratau, kad kažkaip sakinys ne ten įsidėjo : D
---
Pas mane telikas fone buvo įjungtas, kol savais darbais užsiėmiau, tai tik ir mačiau kaip 1:0 2:0 ir taip iki 6:0 doh.gif
Aš nesuprantu iš vis ko jie ten dalyvauja tose atrankose, kai tik gėdą darosi unsure.gif Turėtų kokią pertrauką padaryt, kol bent kažkiek pramoks tą futbolą žaist :oh Jau paskui net toks vaizdas susidaro, kad net patiems priešininkams gaila toliau ir mušt. Būtų norėję, tai jaučiu būtų ir dar daugiau įmušę portugalai :oh
Iš tikrųjų tai liūdna, kad toks prastas futbolo lygis Lietuvoj. Bet toks vaizdas, kad ir su krepšiniu ne pyragai darosi. Nu bet nėr ko norėt - kai anksčiau pilni kiemai vaikų mėtydavo kamuolį į krepšį, tai dabar - tuščia tuščia... Pristatyta naujų lentų - atrodo, imk ir mėtyk, kai anksčiau susikaldavo patys kažkokias aplūžusias, pasikabindavo kibirą su kiauru dugnu ir iki nakties bumsėdavo biggrin.gif
Fainai bent kad moterų krepšinyje kyla žvaigždutė. Kaip supratau tą Jocytę jau Parkeris pasiėmė pas save smile.gif Gaila, kad tokių talentų nebėra tiek daug kaip būdavo anksčiau...
----
ai nu jo, gerai sakai, per daug įsisvajojau : D
Būna kartais Maxima pasistengia padaryt gražesnes reklamas, bet tai dagiau tik fasadine prasme. Kažkaip idėjos/ar užkoduotos žinutės pasigendu. Dar tos socialinės reklamos kažkiek geresnės, bet ir tai ne visos.
O tokios visokios kur rėkia TUK TUK kokios man šlykščios, tiesiog negaliu klausyt doh.gif Ką ten nori pasakyt, nieko nesuvokiu. Arba kur panos su iškirptėm gręžia grindinį ir viskas jom ten kratosi doh.gif Kai pagalvoji kokie proto bokštai tai sukuria, tai... doh.gif
---
įdomu kas filmavo. Smalsu galutinį rezultatą pamatyt : )
---
ai čia šitų bigsmile.gif Bet tikrai fainą kalėdinių reklamų sezono pradžią padarė wub.gif Įdomu ką kiti sugalvos.
---
:oh : D gal dar rūsy kur nors, kaip priklauso drakulai :lol
---
looool O čia toj pirmoj jis su tuo bitininku ar kaip mes ten jį praminėm, ane? : D

Bet tai Adomcė koks pankas pasidaręs : D
Nors va, naujausioj, jau nusikirpęs skiauterę : D
https://www.instagra.../p/B4VuPZcDPhX/

Ir nebijo taip arti begemotų sėdėt unsure.gif
https://www.instagra.../p/Bx-6XlrD5AD/
----
nu labai tinka prie sosto stiliukas doh.gif biggrin.gif
---
ne, nemačius bigsmile.gif Kaži ką jis čia grajina tongue.gif
---
lool : D Nu jo, kažkaip nesikeičia : D
Bet mums, žiūriu, telepatija suveikė - aš vakar irgi apie jį pagūglinau truputį : D
Skaičiau, kad visai nekas jam su alkoholiu unsure.gif Dankanas nutempęs buvo į rehab'ą. Bet kad nepavyksta išsikapstyt niekaip unsure.gif Gerai, kad bent pats pripažįsta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 15 lapkričio 2019 - 12:54

Labukas smile.gif kaip tai tokia nuojauta ryte užėjus, kad klipas jaauuu tuooooooj tuoj, visai tuoj biggrin.gif ir tokia stipri nuojauta.. tongue.gif
QUOTE(tuktuk @ 2019 11 15, 12:52)
Pas mane telikas fone buvo įjungtas, kol savais darbais užsiėmiau, tai tik ir mačiau kaip 1:0 2:0 ir taip iki 6:0
——-
Aš nesuprantu iš vis ko jie ten dalyvauja tose atrankose, kai tik gėdą darosi : Turėtų kokią pertrauką padaryt, kol bent kažkiek pramoks tą futbolą žaist Jau paskui net toks vaizdas susidaro, kad net patiems priešininkams gaila toliau ir mušt. Būtų norėję, tai jaučiu būtų ir dar daugiau įmušę portugalai
——
Iš tikrųjų tai liūdna, kad toks prastas futbolo lygis Lietuvoj. Bet toks vaizdas, kad ir su krepšiniu ne pyragai darosi.
——-
Nu bet nėr ko norėt - kai anksčiau pilni kiemai vaikų mėtydavo kamuolį į krepšį, tai dabar - tuščia tuščia... Pristatyta naujų lentų - atrodo, imk ir mėtyk, kai anksčiau susikaldavo patys kažkokias aplūžusias, pasikabindavo kibirą su kiauru dugnu ir iki nakties bumsėdavo
——
Fainai bent kad moterų krepšinyje kyla žvaigždutė. Kaip supratau tą Jocytę jau Parkeris pasiėmė pas save) Gaila, kad tokių talentų nebėra tiek daug kaip būdavo anksčiau...
----
ai nu jo, gerai sakai, per daug įsisvajojau
Būna kartais Maxima pasistengia padaryt gražesnes reklamas, bet tai dagiau tik fasadine prasme. Kažkaip idėjos/ar užkoduotos žinutės pasigendu. Dar tos socialinės reklamos kažkiek geresnės, bet ir tai ne visos.
——-
O tokios visokios kur rėkia TUK TUK kokios man šlykščios, tiesiog negaliu klausyt : Ką ten nori pasakyt, nieko nesuvokiu
---
įdomu kas filmavo. Smalsu galutinį rezultatą pamatyt
---
gal dar rūsy kur nors, kaip priklauso drakulai
---
looool O čia toj pirmoj jis su tuo bitininku ar kaip mes ten jį praminėm, ane?
——
Bet tai Adomcė koks pankas pasidaręs
Nors va, naujausioj, jau nusikirpęs skiauterę
https://www.instagra.../p/B4VuPZcDPhX/
——
Ir nebijo taip arti begemotų sėdėt
https://www.instagra.../p/Bx-6XlrD5AD/
----
nu labai tinka prie sosto stiliukas
---
Bet mums, žiūriu, telepatija suveikė - aš vakar irgi apie jį pagūglinau truputį
——
Skaičiau, kad visai nekas jam su alkoholiu: Dankanas nutempęs buvo į rehab'ą. Bet kad nepavyksta išsikapstyt niekaip: Gerai, kad bent pats pripažįsta.

doh.gif vargšai..
———
Bet čia ne jiem gėda, sporto federacijom turėtų gėdą - net stadiono normalaus nėr, tai kur jiem tą futbolą zaist.. užtai kad viskas yra sukišama tik kašiui, kas žiauriai erzina..
———
Yra sportų kur labai kas, pvz mano mylima penkiakovė, bet ne čempų nerodo, nors kiek metų Laura auksa laimi...plaukimas irgi va- žiūrėk kaip Danas dabar varo - bet net baseino normalaus nesugeba LT pastatyt.. užtat kašio mokyklas ant kiekvieno kampo - neseniai dar vieną pastatė pas mus...
———
A dabar planšetėse kamuolius bumpsi biggrin.gif
———
Ai aha, skaičiau, šaunuolė smile.gif bet va irgi - moterų kašį smaugia LT..
——-
Buvo, buvo fainų.. tik dabar jau neprisiminsiu smile.gif
——
laugh.gif nu čia jau į tave kreipiasi lotuliukas.gif bet jo tokių antireklamų pridaro.. nu çia jau užsakovai durni - aš už tokį š nemokėčiau ir liepčiau perdaryt.. o pinigus įsivaizduoju kokius moka ..
—-
Vat kas filmavo nežinau.. reikėjo į masovkę įsiprašyt biggrin.gif
—-
Nu dar betrūktų! : D aš gi tau sakau, kad su gražia vakarine suknele buvau, o tu rūsys, rūsys.. laugh.gif
——
Taip, Braškès bitininkas : D
——-
Aha, stilius labai nekažką..
——
Begemotų : D raganosiai gi ten.. begemotai, beje, pavojingesni, pasirodo.. o aš galvojau jie geriečiai..
——
Ai būna blogiau, nesakyk : D
——-
Nu tai.. raganos : D
——-
Anee? : ( nu bet čia plem vos ne visiem britam.. toks jausmas, kad genuose jau pas juos..
Atsakyti
Tuktuk, va tau apie vit D smile.gif

https://m.delfi.lt/s...php?id=82792347
Atsakyti