Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(VanilineBraske @ 2020 02 04, 23:21)
Aš tai irgi žinai gera, jau kažkur EV nebe už kalnų, tai reik vėl prisipratint pas savo panas diskusijom grįžt laugh.gif

Labiau nustebintų, jei nebūtų tas stogas užneštas jums  biggrin.gif

A jau taip blogai?  biggrin.gif

biggrin.gif ką gero matei jau? smile.gif LT tai tragedija kaip niekad.. totali.. doh.gif
——-
Nu..kaip... taip! doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2020 02 04, 23:29)
biggrin.gif nu taigi visi savi, ne svečiuose esi, nesikuklink lotuliukas.gif Terpkis kaip ir kiek tik nori lotuliukas.gif
---
biggrin.gif Plem, nieko dar negirdėjau iš vis iš užsienio šalių biggrin.gif Iš Lt atrankos visas girdėjau, bet nei viena neužkabino eilinį kartą doh.gif
---

nu žinok, ne kažką unsure.gif lotuliukas.gif doh.gif Nu taip įkritau į tą Ukrainos Voice liūną Blackkiss ir Dano dėka, nebeišlipu doh.gif

Nu tai matai, kad blackkiss apie svetimšalius jos teritorijoj šneka, tai kaip terptis. Nejauku kažkaip biggrin.gif

Aš irgi nei vienos dainos negirdėjau, bet mačiau, kad prancūzai diedą išsirinko. Tau gal visai sueitų g.gif Toks iš kai kurių kampų visai nieko pasirodė g.gif

https://www.instagram.com/tomleeb/

Tai jums čia abiems kaip sezoninis gripas tas voicas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2020 02 05, 01:32)
Kad tu apsispręsk, sakei ir originalas nepatiko biggrin.gif
——
Tuktuk, kad mum ji nunešė, o ne užnešė biggrin.gif užnešt atgal jo, deja, niekas neužnešė lotuliukas.gif
———
.. unsure.gif nieko nesupratau biggrin.gif tai tinka ar ne? biggrin.gif turbūt turėjai minty Domoi netinkamas? Nu man irgi nelabai, nors trūksta tai dainai klipo :/

looool lotuliukas.gif ne, tai iš pirmo karto gal nepatiko tada, bet gi dabar jau ne vieną kartą ją girdėjau ir klipą žiūrėjau blush2.gif lotuliukas.gif
---
ai, tfu, jau žodžius painiot pradėjau doh.gif nu sakau, kad visai nieko gero čia tie stogų nešiojimai lotuliukas.gif doh.gif
---
doh.gif nu blyn, kažkaip neaiškiai pradėjau kalbėt lotuliukas.gif Jau pačiai nebejuokinga darosi lotuliukas.gif

Taip, Domoi būtų netikęs tas, kuris dabar yra Plač biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 04 vasario 2020 - 23:39
QUOTE(tuktuk @ 2020 02 04, 23:19)

Tas smailas.. doh.gif lotuliukas.giflotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2020 02 05, 01:33)
Bet jūs su tuktuk dabar kaip kokioje negyvenamoje saloje nuo civilizacijos atskirtos moteriškės, taip ir matau, kaip bandot visus su ietimis atbaidyti

O šiaip tai antras 2019 m. pusmetis  labai sudėtingas buvo, bet viską įmanoma pereit ir dabar viskas vėl po truputi į savo vėžes grįžta 

Tai tas nieko naujo ne visada ir blogai. Svarbu, kad ne blogyn 

loool balsu lotuliukas.gif Tai jo, dabar toks savisaugos instinktas įsijungęs lotuliukas.gif
---
svarbu viskas grįžta į vėžes 4u.gif
--
Būtent drinks_cheers.gif

QUOTE(VanilineBraske @ 2020 02 05, 01:37)
Aš irgi nei vienos dainos negirdėjau, bet mačiau, kad prancūzai diedą išsirinko. Tau gal visai sueitųToks iš kai kurių kampų visai nieko pasirodė

Tai jums čia abiems kaip sezoninis gripas tas voicas doh.gif  biggrin.gif

nu jo, iš kai kurių kampų toks visai simpatiškas biggrin.gif Bet dabar kažkaip šiuo metu net nerūpi kiti diedai doh.gif lotuliukas.gif
---
aha doh.gif tik va kad skiepų nėra laugh.gif

QUOTE(blackkiss @ 2020 02 05, 01:40)
Tas smailas.. doh.gif lotuliukas.giflotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

biggrin.gif tai reik pabandyt kažkaip išgąsdint, kad nepabėgtų daugiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2020 02 04, 23:29)
Plem, nieko dar negirdėjau iš vis iš užsienio šaliųIš Lt atrankos visas girdėjau, bet nei viena neužkabino eilinį kartą
---
nu žinok, ne kažką Nu taip įkritau į tą Ukrainos Voice liūną Blackkiss ir Dano dėka, nebeišlipu
---
aha, bet tikrai! :m: Nu dar viena burtininkė atsirado

Nu nes nu kur tu girdėsi jau dabar.. lotuliukas.gif
——
Aha, Blackkiss dėka! biggrin.gif Blackkiss jau buvo rami kaip smauglys paskutiniu metu! biggrin.gif
——-
Nee, tai Braškė visad pas mus ragana su stažu gi buvo biggrin.gif

QUOTE(VanilineBraske @ 2020 02 04, 23:33)
Į teritoriją
Bet jūs su tuktuk dabar kaip kokioje negyvenamoje saloje nuo civilizacijos atskirtos moteriškės, taip ir matau, kaip bandot visus su ietimis atbaidyti

Aha, vis dar ten pat. Pirmą kart gyvenime jaučiuosi savo vietoje : O šiaip tai antras 2019 m. pusmetis  labai sudėtingas buvo, bet viską įmanoma pereit ir dabar viskas vėl po truputi į savo vėžes grįžta

Tai tas nieko naujo ne visada ir blogai. Svarbu, kad ne blogyn  biggrin.gif

Kad visas šitas SM, jau atskirtas nuo civilizacijos biggrin.gif kartais tai jaučiuos, kaip su 95windowsais dirbčiau - nei nuotraukos čia įkelsi, lūžta pastoviai.. stone age’as biggrin.gif
——-
Nu kaip smagu, kad pagaliau radai vietą, kur tau gera wub.gif nu tas paskutinis pusmetis matyt iš principo toks iš sunkesnių buvo.. man tai irgi į metų pabaigą nu toooks.. plius dar labai daug reikalų visokių, bėgiojimų buvo..
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2020 02 05, 01:51)
Nu nes nu kur tu girdėsi jau dabar.. lotuliukas.gif
——
Aha, Blackkiss dėka! Blackkiss jau buvo rami kaip smauglys paskutiniu metu!
——-
Nee, tai Braškė visad pas mus ragana su stažu gi buvo
---
Kad visas šitas SM, jau atskirtas nuo civilizacijos  kartais tai jaučiuos, kaip su 95windowsais dirbčiau - nei nuotraukos čia įkelsi, lūžta pastoviai.. stone age’as

nu jo.. doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
---
looooool doh.gif kaip smauglys lotuliukas.gif Balsu lotuliukas.gif
---
tai taip, ragana parvyko tsakant lotuliukas.gif
--
loool doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2020 02 04, 23:37)
Nu tai matai, kad blackkiss apie svetimšalius jos teritorijoj šneka, tai kaip terptis. Nejauku kažkaip 

Aš irgi nei vienos dainos negirdėjau, bet mačiau, kad prancūzai diedą išsirinko. Tau gal visai sueitų Toks iš kai kurių kampų visai nieko pasirodė

Tai jums čia abiems kaip sezoninis gripas tas voicas

Tai tu tai saviakė, always welcome biggrin.gif 4u.gif aš čia apie svetimšalius, čia kartais susiformuoja vėl būrelis anoniminių skaitovų biggrin.gif
———
Ai, aha, šitą vienintelį ir mačiau, irgi norėjau rašyt, kad Tuktukei tiktų, ale kažkas nusikreipė matyt mintis, ir taip ir pamiršau doh.gif
——
Nu.. nuo gripo bent pasiskiepijau kažkaip.. biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2020 02 04, 23:39)
looool  ne, tai iš pirmo karto gal nepatiko tada, bet gi dabar jau ne vieną kartą ją girdėjau ir klipą žiūrėjau
---
ai, tfu, jau žodžius painiot pradėjau nu sakau, kad visai nieko gero čia tie stogų nešiojimai
nu blyn, kažkaip neaiškiai pradėjau kalbėt : Jau pačiai nebejuokinga darosi
Taip, Domoi būtų netikęs tas, kuris dabar yra Plač

Ai ne nu tai aišku.. biggrin.gif vis naujo, ir naujo apie tave šiandien sužinau biggrin.gif
——-
lotuliukas.gif joo, nu gerai tau vožtelėjo pavasaris, dar net neatėjęs laugh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2020 02 05, 02:00)
Tai tu tai saviakė, always welcome biggrin.gif  4u.gif aš čia apie svetimšalius, čia kartais susiformuoja vėl būrelis anoniminių skaitovų biggrin.gif
———
Ai, aha, šitą vienintelį ir mačiau, irgi norėjau rašyt, kad Tuktukei tiktų, ale kažkas nusikreipė matyt mintis, ir taip ir pamiršau
——
Ai ne nu tai aišku.. biggrin.gif vis naujo, ir naujo apie tave šiandien sužinau biggrin.gif
——-
lotuliukas.gif joo, nu gerai tau vožtelėjo pavasaris, dar net neatėjęs laugh.gif biggrin.gif

būrelis anoniminių skaitovų lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif Nu negi taip įdomu ką mes čia svaigstam lotuliukas.gif
---
kaži tik kaip ten nusikreipė ta mintis lotuliukas.gif
---
žinok aš pati irgi doh.gif lotuliukas.gif
---
doh.gif lotuliukas.gif Žiemos nėra pas mus, tai amžinas pavasaris gaunasi looool laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2020 02 04, 23:46)
loool balsu : Tai jo, dabar toks savisaugos instinktas įsijungęs :
---
Būtent drinks_cheers.gif
—-
Bet dabar kažkaip šiuo metu net nerūpi kiti diedai
---
aha tik va kad skiepų nėra

lotuliukas.gif doh.gif
——-
drinks_cheers.gif
——
Oi negaliu... lotuliukas.gif nieko, kokie meteliai ir praeis lotuliukas.gif
——
Va drinks_cheers.gif mano žodžiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2020 02 05, 02:04)
Oi negaliu... lotuliukas.gif nieko, kokie meteliai ir praeis lotuliukas.gif

nu paguodei lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2020 02 05, 00:04)
Nu negi taip įdomu ką mes čia svaigstam lotuliukas.gif
---
kaži tik kaip ten nusikreipė ta mintis
---
žinok aš pati irgi
---
Žiemos nėra pas mus, tai amžinas pavasaris gaunasi looool

Nu vat mane tai irgi stebina.. biggrin.gif
——
Oi norėjau parašyt kažkas nukreipė, ne nuSIkreipė doh.gif biggrin.gif
——-
lotuliukas.gif
——-
Kur nėr - va ryte -7 bus biggrin.gif :/ o pas mane tulpės išdygo su narcizais.. :/ galvos skausmelis..
Atsakyti