Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2017 09 05, 17:35)
Oho D Čia jau rimtos apimties toksBet tikrai be ryšio toks jausmas apima, kai pasibaigia mėgstamas serialas. Jei dar yra kitas sezonas, tai kitaip, bet kai žinai, kad nebebus, tai liūdna biškį.

Vakar pažiūrėjau TP finalą, tai šiandien visą dieną mintis bandau susidėliot Nu bet kaaaip gaila, kad baigėsi, negaliu, tiek įvairiausių emocijų..  Kiekvieną seriją su pasimėgavimu 'prarijau'. Ir jau greičiausiai nebebus tęsinio. Taip norėtųsi, kad kas nors įkalbėtų tą Lynch'ą pratęst. Na, bet čia jau svajuko dramblionės. Bet bent jau džiaugiuosi, kad jis apskritai bent jau leido dar kartą pasinert į tvinpyksišką pasaulį :

Dabar lauksiu "Stranger Things" tęsinio. Man jis bent kažkiek atkartoja TP vibe'ą biggrin.gif Aišku, vistiek ne tas, bet bent jau kažkokio panašumo momentais turi.
-----
Kad lygtai nežaidė ir pernai Tik nežinau dėl ko, gal traumuotas buvo.
Beje, su dar viena pergale thumbup.gif
----
Tai pala gi dar Mačiulis tavo simpatija buvo
--
Cinciarini turi omeny? Man atrodo, jis ant suolo prasėdėjo biggrin.gif

Nu biškį perdėjau - 1 sezonas 20serijų, antras 30s, o likę du po 40.. nu bet still biggrin.gif ir jau tęsinio tikrai nebus, čia coveris ispaniško serialo.. bet kooooks geras, ir intrigą išlaikė iki pat galo tos mistikos.. labai rekomenduoju smile.gif
o TP gal ar nufilmuos, po 2-jų sakė irgi ne, o va biggrin.gif
-----
Tai taip, sakau pernai ir nepaėmė smile.gif gal ir pernai būtų pavaręs smile.gif ir tave su pergale!!! smile.gif
------
Ale kažkoks juokingas pasidaręs biggrin.gif dar vargšas į nosį gavo biggrin.gif
------
Nu va, galvoju, negi vėl amnezija, kaip per Robio koncą, apėmė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2017 09 05, 22:58)
Nu biškį perdėjau - 1 sezonas 20serijų, antras 30s, o likę du po 40.. nu bet still biggrin.gif ir jau tęsinio tikrai nebus, čia coveris ispaniško serialo.. bet kooooks geras, ir intrigą išlaikė iki pat galo tos mistikos.. labai rekomenduoju smile.gif
----
o TP gal ar nufilmuos, po 2-jų sakė irgi ne, o va biggrin.gif
-----
Ale kažkoks juokingas pasidaręs  dar vargšas į nosį gavo
------
Nu va, galvoju, negi vėl amnezija, kaip per Robio koncą, apėmė

Šiaip įdomiai skamba, bet serijų skaičius, tai eina sau biggrin.gif Bijau, kad visą laiką suris, jeigu įdomu bus biggrin.gif O serijos turbūt po valandą?
----
biggrin.gif Nu jo, ale tas tarpas truko 25 metus lotuliukas.gif Su tokiais Lynch'o tempais, tai žinai.. laugh.gif
---
lotuliukas.gif Nu jis pastoviai su ta savo ironiška šypsenėle visur laugh.gif
Bet tai gerai, kad nelūžo dar ta nosis.

Prisiminiau vieną juokingą seną Kleizos ir Mačiulio interviu. Nors greičiausiai esi mačius biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=BZ7Icc-Ldsg

Bet tai atrodo abu kaip iš kalėjimo išleisti :oh lotuliukas.gif

---
oi negaliu doh.gif lotuliukas.gif

Šiandien su vokiečiais žais, tik kažin kaip reiks pažiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Pasirodo, Robis dėl kažkokios ligos atšaukė tris koncertus Rusijoj turėjusius vykti šiomis dienomis unsure.gif Kažin ar iš tiesų dėl ligos, ar jau ten kokios peripetijos unsure.gif Nors buvo rašyta, kad kaip tik prieš tai jis davė interviu, kuriame kalbėjo apie tai, jog jam psichologiškai labai blogai ir bijo, kad gali atsinaujint depresija ir dar tas nugaros skausmas kankina. Minėjo, kad jo karjera jį suvalgys. Per visą šį turą visą laiką prasėdėdavo viešbutyje, išlįsdavo tik tada, kai reikėdavo eiti į sceną unsure.gif Sakė, jog nerimas ir agorafobija jį žlugdo.
Bet tai niekad nepasakyčiau, kad jis šitaip jaudinasi per koncertus unsure.gif Minėjo, kad kaskart žiauriai didelis stresas jam dainuot.
Man įtarimas, jog jis iš viso gali stabdyt karjerą.. Dabar juk buvo belikę tik trys koncertai ir še tau unsure.gif Šiaip menkas juokas tos visokios psichologinės ligos. Net nebūčiau pasakius, kad jam taip prastai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 07 rugsėjo 2017 - 20:14

Labas smile.gif sorris, ir vėl pradingau biggrin.gif buvau išvarius atostogaut, o po to kažkaip užgriuvo darbai smile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2017 09 06, 11:27)
Šiaip įdomiai skamba, bet serijų skaičius, tai eina sau biggrin.gif Bijau, kad visą laiką suris, jeigu įdomu bus biggrin.gif O serijos turbūt po valandą?
----
biggrin.gif Nu jo, ale tas tarpas truko 25 metus lotuliukas.gif Su tokiais Lynch'o tempais, tai žinai.. laugh.gif
---
lotuliukas.gif Nu jis pastoviai su ta savo ironiška šypsenėle visur laugh.gif
Bet tai gerai, kad nelūžo dar ta nosis.

Prisiminiau vieną juokingą seną Kleizos ir Mačiulio interviu. Nors greičiausiai esi mačius biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=BZ7Icc-Ldsg
Bet tai atrodo abu kaip iš kalėjimo išleisti :oh lotuliukas.gif
---
Šiandien su vokiečiais žais, tik kažin kaip reiks pažiūrėt biggrin.gif

45-50 minučių serija.. nu paryja laiko, bet ai kažkaip greit susižiūrėjo smile.gif
Pasirodo tas aktorius į LT su spektakliu atvaro biggrin.gif
-------
Ai nu.. biggrin.gif lėtoki tikrai tempai laugh.gif
-----
Aha, šypsenėlę įjungia vis biggrin.gif
kad nemačius, žinok biggrin.gif
-----
Man tai atostogos su kašio čempu sutapo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2017 09 07, 20:13)
Labas smile.gif

Pasirodo, Robis dėl kažkokios ligos atšaukė tris koncertus Rusijoj turėjusius vykti šiomis dienomis unsure.gif Kažin ar iš tiesų dėl ligos, ar jau ten kokios peripetijos :
------
Bet tai niekad nepasakyčiau, kad jis šitaip jaudinasi per koncertus unsure.gif Minėjo, kad kaskart žiauriai didelis stresas jam dainuot.
Man įtarimas, jog jis iš viso gali stabdyt karjerą.. Dabar juk buvo belikę tik trys koncertai ir še tau unsure.gif Šiaip menkas juokas tos visokios psichologinės ligos. Net nebūčiau pasakius, kad jam taip prastai.

Nu kažin ar dėl ligos biggrin.gif bet BI2 kokią dainą ir klipą apie rusus sukūrė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Robiui dar toli su ta party like a russian biggrin.gif
-----
Aha, man irgi nesitiki - taip laisvai jaučias ant scenos, atrodo.. unsure.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2017 09 24, 15:14)
sorris, ir vėl pradingau biggrin.gif buvau išvarius atostogaut, o po to kažkaip užgriuvo darbai
----

Pasirodo tas aktorius į LT su spektakliu atvaro
-------
Ai nu.. biggrin.gif lėtoki tikrai tempai
-----

Man tai atostogos su kašio čempu sutapo
------
Nu kažin ar dėl ligos
----
bet BI2 kokią dainą ir klipą apie rusus sukūrė Robiui dar toli su ta party like a russian

Kad čia, žiūriu, gaunasi, jog mes tik dviese pastaruoju metu ir šnekamės... Ingėnas gal jau Medučio ir Estelos pavyzdžiu ruošiasi pasekt, kad visai nebeužeina pakalbėt...

O kur buvai išvarius? bigsmile.gif Kaaaip man reiktų atostogų. Tempas šiuo metu nerealus :oh

---------

Geras bigsmile.gif Tai jau lėksi, ane? biggrin.gif O koks pavadinimas spektaklio ir kada bus?
-------

laugh.gif Bet va neseniai perskaičiau, kad tvirto "ne" nesako, tai gal dar yra viltis thumbup.gif Gal sakau žmogus azartą pagavo kaip ir daugelis TP fanų lotuliukas.gif Sakė, kad keturis su viršum metų kūrė šitą sezoną, tai čia gal maždaug 'orientuokitės kiek tai gali užtrukt' biggrin.gif

----
Plem ta kašė doh.gif Jau dabar nieko, praėjo nervai, bet iš karto po rungtynių, tai.. :oh
----

Tai vat man irgi įtarimas, ar tik nebus taip, kad rusai liepė išimt tą dainą iš programos, o jis nesutiko g.gif Aišku, dabar tik spėliot galima, neradau jokios info daugiau apie tai.
----
Rimtai? laugh.gif Įmesk čia biggrin.gif

Užmačiau, kad Amiras naują albumą ruošiasi spalį išleist, nedidelę ištrauką iš klipo įsimetęs. Pastebėjau, kad vėl šaldytuvas fone sušmėžuoja doh.gif lotuliukas.gif
https://www.instagra...=amir_officiel_
Atsakyti

Labas, merginos.

Soriukas, kad dingau. Kažkaip toks laikotarpis išpuolė. 

Krepšinį žiūrėjau, gaila, kad paskutinės rungtynės taip nenusisekė. Ir Siemense, kai žaidė kontrolines su Ispanija, buvau. 

Trečia savaitė, kai namai pasipildė nauju augintiniu - turime kalytę. Tik du mėn. praeitą savaitę tesuėjo. Bet jau judri, reikalaujanti dėmesio kaip velniūkštis. Labai nori žaisti ir labai kandžiojasi (su tuo jau problema). Ne veislinė, mišrūnė, susiradom per SOS gyvūnus (norėjau iš prielaudos paimti, nebūtinai mažą, bet rinkosi dukra). Bet jinai ten tik įforminta, paėmėm nuo žmonių, nuo kalės. Dabar labai panaši į labradorą, nors tėvai nė vienas nė šalia nestovėję. Tai nežinau, kaip atrodys kai išaugs. Dukra ir svajojo apie labradorą. 

Šitą savaitgalį lankiausi Amsterdame, mano jau kelių metu svajonė. Laaabai patiko, panašu, kad mano šalis. Apsistojome Einhovene, 1,20 val traukiniu iki Amsterdamo, ten pigiau. Bet Einhovenas dar labiau už Amsterdamą patiko, nuostabūs žmonės, tokie malonūs, paslaugūs, geranoriški, super. Ir pats miestas labai mielas, šiuolaikiškas, žavus. Kadangi be vaikų, tai išdykavome :D Buvome sexo muziejuje, Raudonųjų žibintų kvartale. Aišku, Hard Rock Cafe. Pabandėme pyragaičių su marichuana, bet keista, kad nė vienam nesuveikė. Nors ten pat pirkti kitiems visada suveikdavo (turėjom vieną dieną kompaniją, ten gyvenančią pažįstamą lietuvaitę). Tai sekančią dieną vėl nusipirkau. Ir vėl nieko... :) Tiesa, dabar jau žinau puikiai marichuanos kvapą, nebuvau susidūrusi, pilnas miestas to kvapo buvo, ypač šeštadienį. 

Na ir vaškinių figūrų muziejus, kas be ko. Tai įsiamžinau pakritusi ant odinės kušetės su Robiu :DD Džonio ten deja nebuvo, tai visą dėmesį Robiui atidaviau :) Labai patiko tas muziejus. 

Dar tebegyvenu kelionės įspūdžiais, jau ilgesį tai šaliai jaučiu. Negalvojau, kad žmonės taip patiks. Beje, Amsterdame ne taip, mat laabai daug turistų, vietinius užgožia. O vat Einhdhovene vienas malonumas. 

Tuktuke, mačiau tau nusimato pramogų - Bryan Adams, ir dar Kaune ! Jau kaip ir neabejoju, kad eisi ;)

Na gal tam kartui tiek. 

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2017 09 26, 18:17)
Labas, merginos. Soriukas, kad dingau. Kažkaip toks laikotarpis išpuolė. 
Krepšinį žiūrėjau, gaila, kad paskutinės rungtynės taip nenusisekė. Ir Siemense, kai žaidė kontrolines su Ispanija, buvau. 
----
Trečia savaitė, kai namai pasipildė nauju augintiniu - turime kalytę. Tik du mėn. praeitą savaitę tesuėjo. Bet jau judri, reikalaujanti dėmesio kaip velniūkštis. Labai nori žaisti ir labai kandžiojasi (su tuo jau problema). Ne veislinė, mišrūnė, susiradom per SOS gyvūnus (norėjau iš prielaudos paimti, nebūtinai mažą, bet rinkosi dukra). Bet jinai ten tik įforminta, paėmėm nuo žmonių, nuo kalės. Dabar labai panaši į labradorą
-----
Šitą savaitgalį lankiausi Amsterdame, mano jau kelių metu svajonė. Laaabai patiko, panašu, kad mano šalis. Apsistojome Einhovene, 1,20 val traukiniu iki Amsterdamo, ten pigiau. Bet Einhovenas dar labiau už Amsterdamą patiko, nuostabūs žmonės, tokie malonūs, paslaugūs, geranoriški, super. Ir pats miestas labai mielas, šiuolaikiškas, žavus.
-----
Kadangi be vaikų, tai išdykavome  Buvome sexo muziejuje, Raudonųjų žibintų kvartale. Aišku, Hard Rock Cafe. Pabandėme pyragaičių su marichuana, bet keista, kad nė vienam nesuveikė. Nors ten pat pirkti kitiems visada suveikdavo (turėjom vieną dieną kompaniją, ten gyvenančią pažįstamą lietuvaitę).
-------
Na ir vaškinių figūrų muziejus, kas be ko. Tai įsiamžinau pakritusi ant odinės kušetės su Robiu biggrin.gifD Džonio ten deja nebuvo, tai visą dėmesį Robiui atidaviau Labai patiko tas muziejus. 
-------

Tuktuke, mačiau tau nusimato pramogų - Bryan Adams, ir dar Kaune ! Jau kaip ir neabejoju, kad eisi

Nu pagaliau atsiradai mirksiukas.gif Manęs tokia mintis neapleidžia (nežinau ar teisinga blush2.gif ), kad mes tau nusibodom.. smile.gif Kažkaip pagalvojau dar kai čempas vyko, kaip čia Ingėnas neberašo nei apie kašę(kai visada rašydavai), nei nieko nekomentuoja. Buvo toks grūzas po pralaimėjimo suėmęs, o temoj tuštuma - nei pasibėdavot negalėjau blush2.gif Visiems aplinkiniams turbūt galvą išūžiau po tų nelemtų rungtynių doh.gif O daugumai tai buvus nebuvus ta kašė, neima į galvą biggrin.gif

----

Kaip faaanai bigsmile.gif Pagaliau dukros svajonę išpildei thumbup.gif (prisimenu kaip sakei, kad kažkurio gimtadienio proga padovanosit) Dabar galvoju, labradoras tai tas pats kas retriveris, toks kaip Blackkiss? smile.gif Fainuoliai tie ciucikai wub.gif O kaip jis su jūsų katyte sutaria?

----

Super thumbup.gif Bet keista, kad ne į Italiją patraukėt šį kartą biggrin.gif Džiugu, kad dar vieną fainą šalį atradai. Pats Amsterdamas tai laikomas menininkų miestu su savo specifine aura. O beje, koks oras išpuolė?

------

LOL lotuliukas.gif Bet tai kaip įdomiai, kad nesuveikė. O gal kai ne viena iš kompanijos ragavai, tai dėl to taip ir atrodė, kad nesuveikė tie pyragaičiai? Gal paprasčiausiai neatsimeni? lotuliukas.gif

---

Gerai nuskambėjo lotuliukas.gif

---

Ahaaa thumbup.gif Nu bet nesitikėjau, kad į Kauną atvarys. Įtariau, kad atvyks į Lietuvą šiais ar kitais metais, bet maniau, kad į Vilnių šį kartą. Tai nustebino, kad vėl į Kauną. Man tai, aišku, gerai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 26 rugsėjo 2017 - 21:24
QUOTE(Ingėnas @ 2017 09 26, 16:17)
>Trečia savaitė, kai namai pasipildė nauju augintiniu - turime kalytę. Tik du mėn. praeitą savaitę tesuėjo. Bet jau judri, reikalaujanti dėmesio kaip velniūkštis. Labai nori žaisti ir labai kandžiojasi (su tuo jau problema). Ne veislinė, mišrūnė, susiradom per SOS gyvūnus (
-------
Šitą savaitgalį lankiausi Amsterdame, mano jau kelių metu svajonė. Laaabai patiko, panašu, kad mano šalis. Apsistojome Einhovene, 1,20 val traukiniu iki Amsterdamo, ten pigiau. Bet Einhovenas dar labiau už Amsterdamą patiko, nuostabūs žmonės, tokie malonūs, paslaugūs, geranoriški, super. Ir pats miestas labai mielas, šiuolaikiškas, žavus.
-------
Tai įsiamžinau pakritusi ant odinės kušetės su Robiu

Labas smile.gif oi kaaip fainaaaa wub.gif jau jaučiu dukrytei laimės.. smile.gif
------
Ech kaip fainai, kad patiko ir nenusivylei smile.gif aš tai irgi atistogovau, tiesa LT, bet vis tiek labai smagu smile.gif
--------
Looool, jau nuskambėjo biggrin.gif laugh.gif
Papildyta:
>Trečia savaitė, kai namai pasipildė nauju augintiniu - turime kalytę. Tik du mėn. praeitą savaitę tesuėjo. Bet jau judri, reikalaujanti dėmesio kaip velniūkštis. Labai nori žaisti ir labai kandžiojasi (su tuo jau problema). Ne veislinė, mišrūnė, susiradom per SOS gyvūnus (
-------
-------

Labas smile.gif oi kaaip fainaaaa wub.gif jau jaučiu dukrytei laimės.. smile.gif
------
Ech kaip fainai, kad patiko ir nenusivylei smile.gif aš tai irgi atistogovau, tiesa LT, bet vis tiek labai smagu smile.gif
--------
Papildyta:
-------
-------

------
--------
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 09 24, 22:31)
O kur buvai išvarius? bigsmile.gif Kaaaip man reiktų atostogų. Tempas šiuo metu nerealus
---------
Geras bigsmile.gif Tai jau lėksi, ane? O koks pavadinimas spektaklio ir kada bus?
-------
:Sakė, kad keturis su viršum metų kūrė šitą sezoną, tai čia gal maždaug 'orientuokitės kiek tai gali užtrukt'
---
Tai vat man irgi įtarimas, ar tik nebus taip, kad rusai liepė išimt tą dainą iš programos, o jis nesutiko g.gif Aišku, dabar tik spėliot galima, neradau jokios info daugiau apie tai.
----
s. Pastebėjau, kad vėl šaldytuvas fone sušmėžuoja doh.gif lotuliukas.gif
https://www.instagra...=amir_officiel_

Į Birštoną smile.gif Vytautą
-----
Kad nemanau, kad lėksiu biggrin.gif pavadinimo net neatsimenu biggrin.gif vasarį Vilniuj bus smile.gif
------
Nu ką galiu pasakyt.. kantrybė dorybė biggrin.gif
------
Kažin ar ką gali liept biggrin.gif bet gal pačiam nebuvo jauku važiuot biggrin.gif
-----
Loool biggrin.gif bet tai gal koks prietaras su tais šaldytuvais biggrin.gif amuletas biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2017 09 24, 22:31)

Rimtai? laugh.gif Įmesk čia biggrin.gif

Nu grįšiu namo įmesiu smile.gif išleido albumą jie, tai jau laimės buvo man biggrin.gif o kas iš anksto užsisakė tai atsiuntė ir skatmeninį albumą dar prieš oficialią išleidimo dieną prieš premjerą smile.gif tai jaučiaus bais bais VIP biggrin.gif

dabar varau į treniruotę, nu bet ir dubakas! biggrin.gif net ausys šąla biggrin.gif
Atsakyti
LOL lotuliukas.gif Kaip čia susitrejinai, Blackkiss tongue.gif

QUOTE(blackkiss @ 2017 10 03, 18:54)
Į Birštoną  Vytautą
-----

Kažin ar ką gali liept  bet gal pačiam nebuvo jauku važiuot
-----
Loool  bet tai gal koks prietaras su tais šaldytuvais  amuletas

------

Nu grįšiu namo įmesiu  išleido albumą jie, tai jau laimės buvo man biggrin.gif o kas iš anksto užsisakė tai atsiuntė ir skatmeninį albumą dar prieš oficialią išleidimo dieną prieš premjerą tai jaučiaus bais bais VIP [B]
---
dabar varau į treniruotę, nu bet ir dubakas! net ausys šąla

Kaip fainai bigsmile.gif Aš jau taip seniai ten buvus. Visi sako, kad labai gražu ten wub.gif Planavau šią vasarą apsilankyt, bet taip ir nenuvariau. Nu bet ne vėlu smile.gif

Prieš kelias savaites buvau Vilniuj (po ilgo laiko tarpo biggrin.gif ) Tai pasiilgus jau buvau. Nu kaaaip man patinka Vilniaus senamiestis wub.gif Ir po Kauno, tai vistiek jaučiasi, kad sostinė. Judesio gerokai daugiau.
Tik va, kelis kartus keistai pasijaučiau, kai teko rusų kalbą panaudot. O jum irgi taip dažnai išpuola, kad reikia rusiškai šnekėt? unsure.gif
Vieną kartą, tai sunervino labai, veiksmas vyko batų parduotuvėj. Tai viena moteriškė vos ne terorizavo pardavėją tokiu nepatenkintu tonu, kad šakės :oh O ta nieko nesupranta, pasimetus visa laksto. Tai geriausiai, kai ta moteriškė neapsikentus, lietuviškai prabilo (ir, svarbiausia, kad gerai :oh )
O kitą kartą, tai dvi moterys irgi pradėjo šnekėt rusiškai (draugė mano nieko nesupranta, klausia ko jos čia prikibo :lol ) Bet tuokart tai malonios tokios, liepė rankinę per petį persimest, kad narkomanai neištrauktų biggrin.gif Ten gal tas stoties rajonas labai žiaurus skaitosi?

---

Bet skaičiau, kad berods prieš porą dienų prieš tą koncertą, jis Instagram rašė, kad labai laukia konco biggrin.gif Tai dėl to ir keista, kad taip netikėtai atšaukė unsure.gif

---
nu toks vaizdas doh.gif lotuliukas.gif
---
Tai jo, kur čia nesijausi thumbup.gif

O man kaip "nuskilo" su BA koncu, tai "nuskilo" doh.gif Aš nesuprantu, toks vaizdas, kad man kaip užkerėta pastoviai su tais bilietais. Sėdžiu ir laukiu dabar kol grąžins pinigus per 10 dienų :oh Su Robiu tada prieš porą metų cirkai dėjosi, dabar su BA :oh

-----
O beje, kaip tau sekasi treniruotis? Kiek raumenų užsiauginai? tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 10 03, 17:56)
LOL Kaip čia susitrejinai, Blackkiss
------
Kaip fainai: Aš jau taip seniai ten buvus. Visi sako, kad labai gražu ten: Planavau šią vasarą apsilankyt, bet taip ir nenuvariau. Nu bet ne vėlu
--------
Prieš kelias savaites buvau Vilniuj (po ilgo laiko tarpo Tai pasiilgus jau buvau. Nu kaaaip man patinka Vilniaus senamiestis :
--------
Tik va, kelis kartus keistai pasijaučiau, kai teko rusų kalbą panaudot. O jum irgi taip dažnai išpuola, kad reikia rusiškai šnekėt?
---------
Ten gal tas stoties rajonas labai žiaurus skaitosi?
---
Bet skaičiau, kad berods prieš porą dienų prieš tą koncertą, jis Instagram rašė, kad labai laukia konco biggrin.gif Tai dėl to ir keista, kad taip netikėtai atšaukė unsure.gif
---
O man kaip "nuskilo" su BA koncu, tai "nuskilo" :
-----
O beje, kaip tau sekasi treniruotis? Kiek raumenų užsiauginai?

Kaip susitrejinau? huh.gif vėl SM durniuoja, nes man tai vienąkart rodo...
------
Eei, tau tai išvis nuodėmė nenuvažiuot, visai arti Kauno gi smile.gif aš tai bent kartą į metus tiesiog privalau nuvaryt bent dienai smile.gif šįkart variau 4-riom, taip nusikaliau, kad reikėjo relaxo smile.gif bet tam Vytaute kaip faina, kaip rojus koks wub.gif
-------
Bet tai kad.. o kuo labai skirias? Kad aš kiek buvau, tai pnašus labai tas senamiestis smile.gif tik kiek girdėjau, pas jus vakare nelabai veiksmo vyksta? biggrin.gif ai nežinau.. man va gražu - Nida, Birštonas gražu, o va didmiesčiai... biggrin.gif
------
Netenka visai biggrin.gif pardėse dažnai išgirsi, nes suvažiuoja baltarusiai masiškai apsipirkt.. į akropolį net autobusais juos suveža...
------
Oooo taip. Stoties rajonas ir naujininkai tie rajonai, kur geriau išvis nevaikšiot..labai daug narkomanų ir čigonų...
-----
Hm.. nu nežinau tada biggrin.gif
-----
O kas su koncu nutiko?? Na man irgi su bilietais sekasi vis biggrin.gif
-----
Kad neauginu raumenų - čiuožiu gi biggrin.gif
Atsakyti
O neee verysad.gif
https://www.facebook...7388733/?ti=icl
Atsakyti