Sveikos
QUOTE(Ingėnas @ 2017 09 26, 18:17)
Labas, merginos. Soriukas, kad dingau. Kažkaip toks laikotarpis išpuolė.
Krepšinį žiūrėjau, gaila, kad paskutinės rungtynės taip nenusisekė. Ir Siemense, kai žaidė kontrolines su Ispanija, buvau.
----
Trečia savaitė, kai namai pasipildė nauju augintiniu - turime kalytę. Tik du mėn. praeitą savaitę tesuėjo. Bet jau judri, reikalaujanti dėmesio kaip velniūkštis. Labai nori žaisti ir labai kandžiojasi (su tuo jau problema). Ne veislinė, mišrūnė, susiradom per SOS gyvūnus (norėjau iš prielaudos paimti, nebūtinai mažą, bet rinkosi dukra). Bet jinai ten tik įforminta, paėmėm nuo žmonių, nuo kalės. Dabar labai panaši į labradorą
-----
Šitą savaitgalį lankiausi Amsterdame, mano jau kelių metu svajonė. Laaabai patiko, panašu, kad mano šalis. Apsistojome Einhovene, 1,20 val traukiniu iki Amsterdamo, ten pigiau. Bet Einhovenas dar labiau už Amsterdamą patiko, nuostabūs žmonės, tokie malonūs, paslaugūs, geranoriški, super. Ir pats miestas labai mielas, šiuolaikiškas, žavus.
-----
Kadangi be vaikų, tai išdykavome Buvome sexo muziejuje, Raudonųjų žibintų kvartale. Aišku, Hard Rock Cafe. Pabandėme pyragaičių su marichuana, bet keista, kad nė vienam nesuveikė. Nors ten pat pirkti kitiems visada suveikdavo (turėjom vieną dieną kompaniją, ten gyvenančią pažįstamą lietuvaitę).
-------
Na ir vaškinių figūrų muziejus, kas be ko.
Tai įsiamžinau pakritusi ant odinės kušetės su Robiu 
D Džonio ten deja nebuvo, tai visą dėmesį Robiui atidaviau Labai patiko tas muziejus.
-------
Tuktuke, mačiau tau nusimato pramogų - Bryan Adams, ir dar Kaune ! Jau kaip ir neabejoju, kad eisi
Nu pagaliau atsiradai

Manęs tokia mintis neapleidžia (nežinau ar teisinga

), kad mes tau nusibodom..

Kažkaip pagalvojau dar kai čempas vyko, kaip čia Ingėnas neberašo nei apie kašę(kai visada rašydavai), nei nieko nekomentuoja. Buvo toks grūzas po pralaimėjimo suėmęs, o temoj tuštuma - nei pasibėdavot negalėjau

Visiems aplinkiniams turbūt galvą išūžiau po tų nelemtų rungtynių

O daugumai tai buvus nebuvus ta kašė, neima į galvą
----
Kaip faaanai

Pagaliau dukros svajonę išpildei

(prisimenu kaip sakei, kad kažkurio gimtadienio proga padovanosit) Dabar galvoju, labradoras tai tas pats kas retriveris, toks kaip Blackkiss?

Fainuoliai tie ciucikai

O kaip jis su jūsų katyte sutaria?
----
Super

Bet keista, kad ne į Italiją patraukėt šį kartą

Džiugu, kad dar vieną fainą šalį atradai. Pats Amsterdamas tai laikomas menininkų miestu su savo specifine aura. O beje, koks oras išpuolė?
------
LOL

Bet tai kaip įdomiai, kad nesuveikė. O gal kai ne viena iš kompanijos ragavai, tai dėl to taip ir atrodė, kad nesuveikė tie pyragaičiai? Gal paprasčiausiai neatsimeni?
---
Gerai nuskambėjo
---
Ahaaa

Nu bet nesitikėjau, kad į Kauną atvarys. Įtariau, kad atvyks į Lietuvą šiais ar kitais metais, bet maniau, kad į Vilnių šį kartą. Tai nustebino, kad vėl į Kauną. Man tai, aišku, gerai