Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(blackkiss @ 2018 02 28, 01:32)
na, va.. pasirodo nė velnio aš neišsikapsčiau iš to viruso kraujas dar blogesnis nei pradžioj kai dariaus, plaučiai negražūs, nors net nekosiu.. išrašė antibiotikų.. bet tai koks hi-techas -  pasirodo dabar būna ir tirpūs
tai bet gali būt, kad plaučių uždegimas prasidėjęs  tai net nežinau, ant kiek čia geriau.
-----
žodžiu sirgau visom prasmėm - ir perkeltine ir tiesiogine
------
ai nu latviai visad stiprūs rogutėse, kiek pamenu?
---
aha, tikrai kaip paukščiai  man tai labiausiai patinka slope-style'as.. ten man išvis virs žmogaus galimybių ribos atrodo  bet kiek traumų..  ir half-pipe japonas krito, atrodė išvis ant galvos.. tai kelių šalių komentatoriai sakė, kad baisiausias kritimas per visą jų komentavimo istorija
------
ir aš nesitikėjau  Londono jau ir nepamenu g.gif pamenu tik Vancouverio, ir tik todėl, kad pati prie jo fotkinaus, ir todėl, kad 4-dalis jo sugedo per patį įžiebimą
------
ne, nu Tuktuk  Antanėlio nebeatsimeni?
https://www.youtube....h?v=NO3mRIohDL8

Vaje unsure.gif O kas blogesnį kraują rodo? CRB? Nu gal tau čia koks bronchitas.. Juk irgi kraujas nelabai koks būna. Šiaip skaičiau, kad gripas kartais būna ir be temperatūros unsure.gif Plaučių uždegimas, tai sako kaip ir gripo komplikacija g.gif Nebent labai peršalai kažkur? Negi taip iš niekur nieko plaučių uždegimas unsure.gif
Geras, galvojau tik vaikams tirpūs antibiotikai būna smile.gif
---
doh.gif laugh.gif Ir aš panašiai biggrin.gif
---
Aha, latviai stiprūs rogutėse visada :sutinku
Bet tai koks žiaurus vienas epizodas buvo - vien sportininkė belėkdama kokiu 100 km greičiu trenkėsi į sieną statmenai kojom(ten tokios rogutės, kur gulint ant atvirų) :oh Tai jau visi galvojo, kad kojos abi bus lūžę, bet stebuklingai pati išlipo ir nuėjo. Bet bežiūrint vaizdelis tai eina sau koks buvo..
---
Aha, slope-style'as, kai viskas pavyksta ir be traumų, tai kažkas tokio wub.gif Nežinau kokio lygio ekstremalui reikia būt, kad pasiryžt tokiam sportui.
Tą japoną mačiau per žinias, labai baisiai ten. Berods slankstelį jis susilaužė? O gal jau maišau su dar kokiu, nes tų traumų, tai ten nemažai buvo.
---
Aš kažkaip Vancouverio neprisimenu. Kas ten sugedo? laugh.gif
Londono tai ten iš tokių atskirų fakiliukų susidėjo ir iškilo didelis fakelas kaip gėlė wub.gif
---
Ai šiiitas doh.gif lotuliukas.gif Dabar priminei laugh.gif Nu ne, nedalyvavo lotuliukas.gif Bet panašių irgi buvo. Pvz doh.gif
https://www.youtube....h?v=-MuMjSsza0s

Geriausia, tai kaip komisija jį su Sobraliu ir jo daina lygino :oh Niekaip nesupratau per kurią vietą jie ten panašumą pamatė. Man ta daina visiškai kitokia, o tas dainininkas dar ir nusidainuoja žiauuuriai.
Man čia iš viso nesulyginami dalykai schmoll.gif Pamenu, komisija jam gal 3 ar 4 vietą skyrė blink.gif Šiais metais aš komisijos nelabai suprantu tiesą sakant. Kažkaip labai jau daug grybų pripjovė jie. Nors ko norėt, kai visokius Baumiliukus kviečia.

________

Beje, sakiau pasakysiu tau kol nepamiršau - vakar užmačiau per kažkokį anonsą(lygtai BTV), kad tavo vienas iš tavo simpatijų dalyvauja kažkokiam dainų projekte šeštadieniais tongue.gif
Atsakyti

Labas

Rimtai, saldi tau pasirodė? Man kaip tik atvirkščiai Tik biškį senovinio tipo. Man joje labai patinka pradžioj keliama įtampa (toks bangavimas, ar kaip čia pasakyt). Nu ir priedainis labai įsimenantis.

------
Tai reiškia tau ir Ievos tada nepatiks Nes pas ją tai iš viso cukrum pudra apibarstyta daina Nu įdomu bus išgirst tavo nuomonę ir apie Ievą. Nes šiaip šios dvi dainos man labiausiai patinka šioje atrankoje. Vat po šiandien dar Kotryna visai gerai susiklausė. Bet tik po trečio ar ketvirto karto pradėjo kabint.
--
Turėtum prisimint juos. Va:
https://www.youtube....h?v=1jSrBdN4b5c
Man ir dainos stilius panašus į Jurgio.

--
Bet va po praeitų metų, tai jau neaišku kas tiem žiūrovam sueina Nebūčiau patikėjus, kad laimės Portugalija

Nu kaip, pirmas pirmas ir vienintelis paklausymas gali ir klaidingą gal įspūdį palikti. Bet aš specialiai jų laukiau, kai minėjai, kad verti dėmesio. Ir kažkaip tikrai toks įspūdis, kad posaldžiai. Bent jau pirmas įspūdis...

------

O dėl Ievos tai viliuosi, kad man gali patikti. Skaičiau apie tą dainą, labai patiko jos mintis. Na ir Ieva juk mergina, tai ir dainos atitinkamai saldesnės gali būti :) Tikiuosi kažko gražaus, romantiško ir už širdies griebiančio. Žiūrėsiu šį šeštadienį, bus matyt.

-------

prisiminti aš jų neprisiminiau, bet tikrai labai panašu.

Kita vertus, Jurgis ką turi savyje, jam tas padžiazavimas organiškai kažkaip eina iš vidaus. Na jis ne visai tipinis atlikėjas ir nevisai popsinis.  Tai va čia man pliusas. Net ir ne gražuolis saldainiukas.

Vėlgi, reiktų jo dainą vėl pamatyti. 

-----

ai, dėl Portugalijos tu visiškai teisi. Tai buvo didžiulė nuostaba. Ir išimtis. Na dar Jamala prie išimčių. 

Atsakyti

o dabar visai iš galvos išėjo atranka.. šiandien žiūrėjau per rusus "Kas, kur, kada", ir per muzikinę pauzę išlindo S su savo eurovizine daina kaip tik, ir dingtelėjo man, "o plem, taigi EV atranka, kaži dar nesibaigė.." lotuliukas.gifo tada dar dingtelėjo "reik į SM užsukt.."

----
tai kad nepriklauso gi nuo ilgio plaukų smile.giftik tiek, kad kai ilgakailis, kiekybiškai tų plaukų daugiau atrodo.. jau nepasiurbus kasdien, tai galima susipainiot ir pargriūt biggrin.gif

Biškį ištryniau vieną pastraipą, kur norėjau cituoti. Jo, tie visi virusai.. Na svarbu dabar sveika.

------

:D Neleidžia apie save ir SM'ą pamiršti Serioža :) Beje, skaičiau, tavo Adomėlis jau antrą lėliuką turi ;)

------

lololol tikiu :) Jo, grindų valymas kiekvieną dieną privalomas. Bet tai kad visur tie plaukai skraido. 

Beje, taviškis irgi baltas, tai kaip tau su  tamsesniais drabužiais? Gerai, kad aš pati juodų nesu mėgėja, o dukra turi. Tai... vaizdelis nekoks, reikia pastoviai plaukelius nurankioti. 

Atsakyti

reikia , reikia kartais tuos tyrimus pasidaryt aš išplėstinį net dariaus tai man parodė kad yra padidėjęs tas alerginis brūds bet pas alergologą taip ir neprisiruošiu nueit...
------
Vitamino D tai beveik visiem Lietuvoj trūksta ir nemažai kam kritinė norma, kai reik smūginę dozę gert kapsulę tokią aliejinę.. visi gi bijom tos saulės - slepiamės, tepamės, va ir nepatenka vitaminas D

------
oo nu čia jau žiauriai pasisekė aš tau mėgstu vedžiot, kai geras oras

kažkada rudenį paliję buvo, purvas, atsimenu kaaaaip slydau, kaip plojaus... o iki namų geras gabalas.. einu, atsimenu, visa džinsų pusė ruda nuo purvo, ir net nežinau kas labiau - ar skauda, ar gėda

Tą rodiklį kur rodo galimą alergiją žinau, dukrai  rodo. Bet tai ji ir alergiška... ir dulkėms, ir žiedadulkėms beveik visoms, net ir katei!

O koks tas išplėstinis tyrimas, patikslink ką turi omeny? Mažu ir man jo reikia:)

------

aš dabar galvoju, kodėl man neskyrė ampulės. Kita gydytoja apie tokią buvo užsiminusi (kad profilaktiškai pati geria), gal tik vit. dozė tada skiriasi.

O va tų, kur man išrašė, nelabai randu šiuo metu, reiks palaukti kol atrasiu. Nes vit. dozė 4 kartus didesnė nei geriant profilaktiškai.

Na tuos konkrečius ir pirksiu, kur paskyrė, nenoriu pati eksperimentuoti.

------

tas tiesa. Beje, dabar nors šalta, bet savotiškai smagu vistiek vedžioti, kai tiek sniego, ir jis sausas. Ir švariau, ir šuniui (manau, visiems šunims) sniegas labai patinka. Dar pakapsto :), maniškė mėgėja. Kai nuleis ir purvynai prasidės, vėl bus atskira istorija.

Beje, maniškė be galo sociali ir su kitais šunimis, jau taip draugauti nori, kad kartais sunku išlaikyti :)

Atsakyti

Žinok man Amiras irgi kažkaip youtube pradėjo lįst. Toks vaizdas, kad jie artėjančią EV pajunta kaip še

---
Lytai kažkas su raumenimis pasidarė. Gydytojai sakė, kad visa laimė, jog ne širdies raumeny tai nutiko.
Tai va dėl to iš vis baisu dėl to gripo prisiklausius tokių istorijų.
Mane tai silpnumas ėmė dvi savaites. Jau ir temperatūra buvo nukritus ir vistiek po to labai blogai jaučiausi. Su kuo pašneku, tai visiems panaši ligos eiga buvo.
---
nu bet tai va ir žinok žmogus dėl tų skiepų doh.gifBet gydytojai kalba, kad atseit tie, kurie pasiskiepiję gali būt ramesni dėl komplikacijų unsure.gifTipo tik vakcina gali apsaugot nuo to. Nu bet tai jei kokį š užvežė, tai ką žinau.. Čia gi kaip ir nusikaltimas.

lololol

------

eina sau... 

-----

tai va būtent! Bet tai kad su vaistais, kaip suprantu, nemažai nešvarių dalykų būna... 

Atsakyti

Beje, Ingėnai, vakar pamiršau įdėt tą The Roop ir Beatos intervą, kurį žiūrėjau (jis toks abipusio dialogo forma, ne tik klausimai-atsakymai). Šiaip jis ne trumpas, bet asmeniškai aš tai klausyčiau tokio net kai visai nežinomas žmogus kalba. Apie gyvenimą, kūrybos pokyčius, visuomenės spaudimą ir normas, nemėgstamus darbus, siekį gyventi čia ir dabar, o ne vakar ir rytoj, nebebijojimą būt savimi ir t.t. Po jo apie The Roop vokalistą pakeičiau nuomonę 360 laipsnių kampu smile.gifPasirodo, jis labai gilus ir mąslus žmogus, ne barškutis koks(kaip anksčiau galvodavau, kai jis po Milan pseudonimu buvo) Nu ir muzika visai pasikeitus, perėjęs į alternatyvą. Yra labai įdomių pamąstymų ten šia tema irgi. Tai jei bus noro, užmesk akį, šiaip tikrai labai geras interviu.
Šiaip Beatos nesu didelė mėgėja, bet kažkaip net ir ji čia man įdomiai filosofavo kartu su juo.
https://www.youtube....h?v=_P34HqEYkck

ačiū. Ilgokas jis, bet gal kada pasižiūrėsiu.

O man beje Beata labai patinka. Bet iš teliko ir pan. aš jos nežinau. Aš jos feisbuką seku, tai labai gerų minčių parašo.

Ir knygą dar norėčiau paskaityt, yra neseniai išleidusi. Tik kad dabar visai nebeskaitau knygų, tai...

Atsakyti

labas smile.gif
na, va.. pasirodo nė velnio aš neišsikapsčiau iš to viruso verysad.gifkraujas dar blogesnis nei pradžioj kai dariaus, plaučiai negražūs, nors net nekosiu.. išrašė antibiotikų.. bet tai koks hi-techas - pasirodo dabar būna ir tirpūs biggrin.gif
tai bet gali būt, kad plaučių uždegimas prasidėjęs :/ tai net nežinau, ant kiek čia geriau.

eina sau... vargšelė... Gydykis, linkiu kuo lengvesnės ligos eigos ir kuo greičiau pasveikti !

Ir ypač kai dabar tokie orai, pasisaugok labiau. 

Na jau plaučių uždegimas (ar netoli to) ir yra komplikacija. 

Atsakyti

Šiais metais aš komisijos nelabai suprantu tiesą sakant. Kažkaip labai jau daug grybų pripjovė jie. Nors ko norėt, kai visokius Baumiliukus kviečia.

Beje, o skaitėt, kad Baumiliukas Mijai 0 balų skyrė... Tikrai nesu Mijos gerbėja. Ir negirdėjau jos dainos net. Nu bet negali būti ant šitiek prasta.

Čia grynai kaip sąskaitų suvedinėjimas. Ir net ne kaip. Ant kiek visgi gali bjaurūs žmonės būti. Ir dar kviečia tokius į komisiją. Bent jau ekspertas muzikos būtų, o tai žinom, kaip jis mėgsta grybus supjauti.

Žodžiu, nustebino eilinį kartą blogąja prasme Vidutis. 

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2018 02 28, 20:07)
Nu kaip, pirmas pirmas ir vienintelis paklausymas gali ir klaidingą gal įspūdį palikti. Bet aš specialiai jų laukiau, kai minėjai, kad verti dėmesio. Ir kažkaip tikrai toks įspūdis, kad posaldžiai. Bent jau pirmas įspūdis...
------
O dėl Ievos tai viliuosi, kad man gali patikti. Skaičiau apie tą dainą, labai patiko jos mintis. Na ir Ieva juk mergina, tai ir dainos atitinkamai saldesnės gali būti smile.gif Tikiuosi kažko gražaus, romantiško ir už širdies griebiančio. Žiūrėsiu šį šeštadienį, bus matyt.
-------
prisiminti aš jų neprisiminiau, bet tikrai labai panašu

Nu įdomiai tau čia dėl to saldumo, nes tema dainos tai prie rimtesnių - kad po sunkios nakties ateina rytas ir viskas atrodo geriau (atlikėjas apdainavo savo jauseną sergant depresija). Man tai dar žinai ką jų pasirodymas priminė - tą latviuką - Braškės vaiką laugh.gif (ale vardas kaip užkrito :oh) Pamenu, jog pagalvojau, kad Somovas kažkurioj laidoj mano mintis apie juos išsakė.
---
Nu taip, pas Ievą, kad ir saldi daina, bet skoningas tas saldumas ir jai tinka smile.gif Iš tikrųjų graži daina ir turbūt ją labiau verta būtų siųst nei The Roop, kad pataikyt į didesnę masę žmonių. Kažkaip nesvarbu man ką iš šitų dviejų išsiųstų, abiem atvejais man būtų gerai biggrin.gif
---
Aš švedus gerai atsimenu, nes man ta daina patiko, bet atlikėjas laaabai nepatiko. Toks kaip vaškinis man jis atrodė, toks be jausmų. Jurgis šiuo atveju privalumą turi.
Beje, per prieš tai buvusias laidas jie iš viso panašiai atrodė, kai su kostiumais buvo. Dabar kai su marškiniais tai bandė pamažint tą panašumą, na bet vistiek man tos asociacijos nors tu ką.. :oh

QUOTE(Ingėnas @ 2018 02 28, 20:38)
Beje, o skaitėt, kad Baumiliukas Mijai 0 balų skyrė... Tikrai nesu Mijos gerbėja. Ir negirdėjau jos dainos net. Nu bet negali būti ant šitiek prasta. Čia grynai kaip sąskaitų suvedinėjimas. Ir net ne kaip. Ant kiek visgi gali bjaurūs žmonės būti. Ir dar kviečia tokius į komisiją. Bent jau ekspertas muzikos būtų, o tai žinom, kaip jis mėgsta grybus supjauti.Žodžiu, nustebino eilinį kartą blogąja prasme Vidutis.

Aha, skaičiau unsure.gif Girdėjau aš tą Mijos dainą, standartiškai mijiška ir tiek. Nepamenu kas ten toje laidoje dar dainavo, bet tikrai negalėjo ji būt blogiausia, kad jai 0 skirt. Faktas, kad čia jau kažkoks sąskaitų suvedinėjimas vyko.
Iš vis, kaip supratau, labai negeri dalykai ten toje komisijoje dedasi. O Baumiliukas tai turbūt įsižeidęs ant Mijos, kad ta jo ir Monikos nepasveikino su pergale po ten kažkokių peripetijų.
Žodžiu, nei čia vyriška tokie dalykai, nei ką. Greičiau mažvaikiška. Dar per savo koncertą ne į temą apie tuos balus pasakė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 28 vasario 2018 - 20:44

Nu įdomiai tau čia dėl to saldumo, nes tema dainos tai prie rimtesnių - kad po sunkios nakties ateina rytas ir viskas atrodo geriau (atlikėjas apdainavo savo jauseną sergant depresija). Man tai dar žinai ką jų pasirodymas priminė - tą latviuką - Braškės vaiką laugh.gif(ale vardas kaip užkrito :oh) Pamenu, jog pagalvojau, kad Somovas kažkurioj laidoj mano mintis apie juos išsakė.
---
Nu taip, pas Ievą, kad ir saldi daina, bet skoningas tas saldumas ir jai tinka smile.gifIš tikrųjų graži daina ir turbūt ją labiau verta būtų siųst nei The Roop, kad pataikyt į didesnę masę žmonių. Kažkaip nesvarbu man ką iš šitų dviejų išsiųstų, abiem atvejais man būtų gerai biggrin.gif
---

Aha, skaičiau unsure.gifGirdėjau aš tą Mijos dainą, standartiškai mijiška ir tiek. Nepamenu kas ten toje laidoje dar dainavo, bet tikrai negalėjo ji būt blogiausia, kad jai 0 skirt. Faktas, kad čia jau kažkoks sąskaitų suvedinėjimas vyko.
Iš vis, kaip supratau, labai negeri dalykai ten toje komisijoje dedasi. O Baumiliukas tai turbūt įsižeidęs ant Mijos, kad ta jo ir Monikos nepasveikino su pergale po ten kažkokių peripetijų.
Žodžiu, nei čia vyriška tokie dalykai, nei ką. Greičiau mažvaikiška. Dar per savo koncertą ne į temą apie tuos balus pasakė doh.gif

Matai, aš į tekstą nesigilinau, nelabai klausiau, tik iš muzikinės pusės vertinu. Tai gal jo/jų (jau net nepamenu, kiek ten kas dainavo) balsai saldumo pridavė. Gi žinai, kas aš iš esmės rokavą, žemesnį vyrų tembrą mėgstu. Ar tiesiog melodiškai.

O latviukas tai kaip ir mano buvęs simpatija, ne tik Braškės vaikas :D Justs. Bet jis pats toks visai kitoks iš pagrindų atrodė, įvaizdis irgi labai daug duoda pirmam įspūdžiui. O gal čia man buvęs Milano štampas suveikė, net nebežinau dabar.

Na dar vieną kartą tai juk būtinai pamatysiu, finale. 

------

Ieva labai charizmatiška, graži, žavi ir šilta. Išvaizda kaip modelio. Eurovizijoje tokie visokie niuansai labai daug reiškia. Va kad ir portugalas pernai, juk iš dalies ir asmenybe paėmė. Iš dalies, neaišku, kokia to dalis. Bet...

------

Tai kiek pamenu juk čia suvedinėjimas po to, kai rungėsi kas važiuos, Vaidas su Monika ar Mija. Jau tada konfliktas iš abiejų pusių kažkoks užsmezgė, juk ir vieni ir kiti spaudoje pasisakė. 

Šiaip tai aš beveik gal tikiu, ką ji ten sakė apie EV konkurso užkulisius, kokios nesąmonės ten vyksta.

O Vaidas tai per tą savo koncertą būtent ir atskleidė balus. Tai jo, vaikų darželis. Bet kaip kažkuri ar tik ne Mija sakė, kiek jiems kainuoja tie pasiruošimai etc. Nu čia vistiek pasityčiojimas iš tų atlikėjų ir tiek. Va užtai paskui ir nenori kai kurie iš principo dalyvauti. Labai neskanu. 

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2018 02 28, 23:00)
Matai, aš į tekstą nesigilinau, nelabai klausiau, tik iš muzikinės pusės vertinu. Tai gal jo/jų (jau net nepamenu, kiek ten kas dainavo) balsai saldumo pridavė. Gi žinai, kas aš iš esmės rokavą, žemesnį vyrų tembrą mėgstu. Ar tiesiog melodiškai.
---
O latviukas tai kaip ir mano buvęs simpatija, ne tik Braškės vaikas biggrin.gif Justs.
---
O gal čia man buvęs Milano štampas suveikė, net nebežinau dabar.
---
Ieva labai charizmatiška, graži, žavi ir šilta. Išvaizda kaip modelio. Eurovizijoje tokie visokie niuansai labai daug reiškia. Va kad ir portugalas pernai, juk iš dalies ir asmenybe paėmė. Iš dalies, neaišku, kokia to dalis. Bet...
------
Tai kiek pamenu juk čia suvedinėjimas po to, kai rungėsi kas važiuos, Vaidas su Monika ar Mija. Jau tada konfliktas iš abiejų pusių kažkoks užsmezgė, juk ir vieni ir kiti spaudoje pasisakė. Šiaip tai aš beveik gal tikiu, ką ji ten sakė apie EV konkurso užkulisius, kokios nesąmonės ten vyksta.

Ai jo drinks_cheers.gif Gi Justelis biggrin.gif Pamenu, kad mane jo pasirodymas iš pat pirmo karto labai užkabino wub.gif Kaži ką latviai šiais metais siųs.
The Roop balsas man irgi ne iš tų geriausių/gražiausių, bet kažkaip prie tos dainos visai dera.
---
Su tuo štampu tai labai gali būt biggrin.gif Nes jau tas Milano, tai labai nelabai buvo.. biggrin.gif
Aš daugiau The Roop grupės dainų paklausiau, tai man jie iš tų normalesnių Lt alternatyvių grupių smile.gif
---
Aha, daug niuansų nulemia. Nu šiaip Ievai gal jau kaip ir laikas būtų galų gale išvažiuot, nes nežinau jau kiek kartų bandė laimę.
Dėl portugalo, tai mano įdomūs įspūdžiai buvo. Kai tik aš apie jį išgirdau EV temoj, tai pačią dainą iš karto įsimylėjau(sakiau dar, kad imu Portugalijos dainą, bet ne portugalą biggrin.gif Bet net nebūčiau susapnavus, kad laimės. O ir toj EV temoj nebuvo jo daina populiari), bet kol aš prie jo atlikimo pripratau, tai nemažai laiko praėjo. Iš pradžių galėjau tik klausyt, o ne žiūrėt, labai man jis kažkuo bauginantis atrodė biggrin.gif Bet kai pripratau, tai po to jau tos dainos kitaip atliekamos net neįsivaizdavau.
---
drinks_cheers.gif Matyt, ne veltui Erica atsisakė dalyvaut.
Jei gerai supratau tą žurnalistų parašymą, tai kažkas iš laidos kūrėjų Mijai siūlė kažką, kad ji sutiktų, jog V suporuotų M ir jie dainuotų duetu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 28 vasario 2018 - 22:04

Labas

Na, paklausiau Ievos dainą ir patiko. Dar tie video kadrai. Užsigalvojau ir vos neapsiverkiau..

Jei gerai supratau tą žurnalistų parašymą, tai kažkas iš laidos kūrėjų Mijai siūlė kažką, kad ji sutiktų, jog V suporuotų M ir jie dainuotų duetu? g.gif

Dabar jau nepamenu detalių, bet kažkas pan. Man rodos, jai pasakė prieš finalą, kad tikrai važiuos Monika ir Vaidas. Ir ji ruošėsi tik todėl, kad neapviltų žiūrovų. Jau žinojo, kad nevažiuos. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 03 kovo 2018 - 22:15