QUOTE(Kriiste @ 2017 04 09, 22:07)
Aš irgi norėčiau atsiliepimų išgirst apie 3*, būtų drąsiau kitąmet rinktis ir pirkt...
kad reliai tarp tu 3 ir 4 nedidelis skirtumas, pvz Turkijoje papildoma zv duoda uz SPA centra ir kirpykla, kurie daugumai nereikalingi viesbutyje (o man net trugdo, nes su savo drusku isvarymu lenda visas atostogas

)
3zv viesbutukai daznai buna miesto centre, todel mazesnes teritorijos, bet kai miestas salia, tai kiek to ploto reikia. 3zv dazniausiai nebuna animatoriu, arba buna labai jau vietines reiksmes, kurie praveda miss/mr hotel ir palydi nedrasius i miesto diskotekas. Maistas nelabai skiriasi, gerimai tie patys.
Baseino dydis panasus. Tvarka ir svara, cia jau nieks nezino nuo ko priklauso, nes gali ir per menesi pasikeisti viskas kardinaliai ar 3zv ar 5zv.
tikrai yra labai fainu viesbuciu ir 3zv, tik reikia atsirinkti ko reikia, nes vienas gal tures didesni baseina, kitas bus ant juros kranto, o trecias vandens kalnelius, pvz 2
kitam gal nebus pvz mini clubo, nors dabar pagalvojus nzn ar ji maciau nors vienam 3zv, bet tada dar be vaiku keliavau, tai gali buti, kad tiesiog neuzfiksavau.
Pvz 3zv Aura (kemer, kiris), man patiko daug labiau nei Grand lukullus (4zav kemeras. ir baseinas Auroje buvo daug didesnis ir maistas ir vakaro programa buvo, ko nebuvo lukulluse. Maistas vienas geriausiu buvo solim in 3zv(kirise) tikrai kokybiskas, nemakalioskes, ir pasirinkimas buvo geresnis nei 5zv Daimoje.
Tiesa, mazieji viesbuciai sezona atidaro tik nuo geguzes, o kai kurie ir tik nuo geguzes vid. tai pradzia maisto atzvilgiu, gali buti silpna, bet liepa viskas tikrai buna lb gerai. Esam buve viesbutyje 3zv, kuris startavo su musu atvykimu, tai neturejo alaus pilstomo backos, todel visas atostogas gaudavom efesa stikliniuose buteliukuose,pusryciai buvo ale angliski ir patiekiami lekstese, o ne svediskas stalas. t
QUOTE(Zibute33 @ 2017 04 10, 13:35)
Laba. Kurios kazin agenturos daro didziausias nuolaidas? Berods apie 8proc? Ar net daugiau? 🤗
man easytravel geriausia pasiulo, nors gal del to, kad ne pirmi metai is ju perku.
QUOTE(eduardic @ 2017 04 11, 03:17)
Ir dar klausimas ,ar visur yra draudziama po 17 ar 18val.nauduotis baseinu?Kaskaip ir po vakarenes noretusi pamirkt vandenija.Ar cia tik Akka viesbuti toks draudimas.Aciu.
sakvciau is isvardintu Gural

dar aisku reiktu kainas palyginti. Bet Gural tikrai nenuvils.
visi viesbuciai, pries vakariene uzdaro baseinus, apie 7 vakaro, nes jie tada filtravima ir chloravima pradeda, kuris trunka lyg ir 10- 12 val