Sveikos

Vakar grizome is Saphir

Pirma karta vaziavome geguzes gale, taciau daugiau nevaziuociau - man per saltas vanduo.. temperatura lauke normali (visa sav buvo 27-29), bet vanduo tik 22... na man salta, spejau ir gerkle persalt, sloga atsirado, mano didzioji irgi persisalde.vakarais tik apie 19, taigi megztuko reikejo butinai.. vaziuosime kita karta velesniu laiku.
Is esmes pats viesbutis man patiko, tik gal kiek truko maisto maziausiems - tik 2 k i savaite buvo bulviu koses (ir ta suri), o kitas dienas tekdavo imti is vegetariskio meniu ryziu kose. Pastaroji mus ir gelbejo visu atostogu metu, nes prie jos idedavom kokios mesytes ir mazoji kazkiek uzkasdavo. Didesniems vaikams bulvytes fri tiek pusryciams, tiek pietums, tiek vakarienei , taip pat blynai. Pastebejom ,kad sie du patiekalai vaikams pagrindinis maistas

Terotorija grazi, sutvarkyta, personalas malonus ir labai paslaugus

Labai patiko baras/restoranas papludimyje - ten tas pats meniu kaip ir pagrindiniame restorane pietu ar vakarienes metu, net kartais pietus jame skanesni buvo nei pagrindiniame. Be to dirba ilgai nuo 11 iki berods 17 val.Suaugusiems yra ka valgyt. Aisku, nereikia noreti is 4 zv tiek maisto, kiek 5 zv. Be to, juk cia yra ekonomines klases viesbutis
Vienas nepatogumas ar didesnis minusas - tai kondicionieriai. Lauke nakti vesoka, uztektu langa atsidaryt, bet musu kambarys buvo i gatve, tai triuksmas nemazas, duru neatidarysi, o miegoti tvanku..Na, bent diskotekos nesigirdejo
Labai smagu, kad yra lietuve viesbutyje (buna kasdien nuo 8 iki 17), padeda operatyviai ispresti kilusias problemas.
Kelione iki viesbucio neprailgo - nuvaziavom gal per 1,5 val! is autobuso islipo 22 zmones i saphir

)) Tik va nervino Antalijos oro uosto eiles.. cia prastovejom gal virs valandos

Nu kita karta tikrai svarstysim skristi vel per Gazipasos oro uosta
Jei kas domins, klauskit