Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(ta-pa-ti @ 2017 07 05, 17:53)
birželio 18 kai merginos pasidalino  4u.gif

pasisekė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Martyna @ 2017 07 05, 17:47)
Birzelio 19 4u.gif
Čia temoj buvo pasidalinę merginos  4u.gif

super kainą pagavot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriell'e @ 2017 07 04, 11:16)
Tiesa del papludimio, tai prie pat uolos 1nr Palm beasch papludimys nemokamas. Aisku ten jie kabinejasi ale sako gultas bus nemokamas jei pirksi kanors pas juos is gerimu. Bet is vietiniu suzinojau kad tikrai nieko pirkt nereikia, nueidavom atsiguldavom kelis kart paburbedavo ir poto atsikabino smile.gif

Tikrai taip, jie reikalauja pirkti gerimus tik is naujai atvykysiu ir nesigaudanciu poilsiautoju smile.gif ka mato ne pirma karta, ir prie vietiniu tikrai nesikebineja ir neveja:)
galiu ideti sioki toki video is papludimio Klepatros papludimys
Atsakyti
Sveikos, ar esate keliavusios su Lenkijos avialinijomis ir pirkusios kelione per juos?
Atsakyti
QUOTE([wanesa)
,2017 07 06, 23:04]Tikrai taip, jie reikalauja pirkti gerimus tik is naujai atvykysiu ir nesigaudanciu poilsiautoju smile.gif ka mato ne pirma karta, ir prie vietiniu tikrai nesikebineja ir neveja:)
galiu ideti sioki toki video is papludimio Klepatros papludimys

bigsmile.gif ech, būtų smagu būti ten bigsmile.gif , jau veikia keltuvai? Kai mes buvome prieš keturias savaites, dar tik konstravo bigsmile.gif Beje, lietuviškai kalbančių poilsiautojų nesutikome anei vieno smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės ašara: 07 liepos 2017 - 07:22
QUOTE(Saulės ašara @ 2017 07 07, 08:20)
bigsmile.gif ech, būtų smagu būti ten bigsmile.gif , jau veikia keltuvai? Kai mes buvome prieš keturias savaites, dar tik konstravo bigsmile.gif Beje, lietuviškai kalbančių poilsiautojų nesutikome anei vieno smile.gif

Pries pora savaiciu kai buvau tai dar neveike. Ten kur nufilmuota tai banduomieji darbai vyko:) gaila, nes taip ir neteko isbandyti:( bet, gal rudeni iseis... smile.gif O del lietuviu tai sutikom, bet vienetus, praitais metais labai daug ten buvo lietuviu, siemet pagrindas rusai, lietuviu tikrai labai labai nedaug ten buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo [wanesa]: 07 liepos 2017 - 09:12

Sveikos keliautojos :)

Uz savaiteles ir mes skrisim i turkija :) kadangi skrisim pirma karta tai kyla nemazai klausimu. Kokia valiuta duodat arbatpinigiu? Ir kiek? Kokia valiuta atsiskaitinejate? Ar verta imti savu renksluosciu? Ar maistas labai su prieskoniais? Nes mano racione jokio astresnio ar suresnio maisto nera... Ar galima veztis tyreliu 120ml vaikui? Ar ieskoti 100ml?

Aciu atsakiusioms :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crazy bee: 07 liepos 2017 - 14:03

Sveikos keliautojos :)

Uz savaiteles ir mes skrisim i turkija :) kadangi skrisim pirma karta tai kyla nemazai klausimu. Kokia valiuta duodat arbatpinigiu? Ir kiek? Kokia valiuta atsiskaitinejate? Ar verta imti savu renksluosciu? Ar maistas labai su prieskoniais? Nes mano racione jokio astresnio ar suresnio maisto nera... Ar galima veztis tyreliu 120ml vaikui? Ar ieskoti 100ml?

Aciu atsakiusioms :)

Sveika Crazy Bee, 

Arbatpinigius ima visokia valiuta, tik duok. Popierines užsienio valiutos kupiūras jiems patogiau išsikeisti. Duoda kaip kas kambarinei nuo 1 dol, ar eur, 

Aš labiausiai mėgstu atsiskaityti Turkijos liromis, man taip pigiau išeina

Jei viešbutis neduoda ar už atskirą mokestį nuomuoja rankšluosčius tuomet verta... nusipirkti vietoje. Jie geri ir kokybiški.

Viešbučiuose maistas dažniausiai pritaikytas turistams, su mažesniu prieskonių kiekiu, nei jiems įprasta.  

Mažam vaikui salone galima vežtis maisto ir gėrimų ir didesnėje nei 100ml pakuotėje. O registruotame bagaže galite nors ir trilitriais skraidintis ;)

Daug kas priklauso nuo to į kokį viešbutį vykstate, pasiskaitykite atsiliepimus apie viešbutį viskas daug aiškiau taps

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jerda: 07 liepos 2017 - 14:44
Sveikos keliautojos 4u.gif uz poros savaiciu pirma karta su sunum skrisim i Turkija, issirinkau Saphir 4* viesbuti. Gal kuri ten buvusiu patartumete,kokia valiuta geriau pasiimti? galvoju gal ir doleriu, ir euru, ir liru pasiimti? unsure.gif ekskursijas ziurenijau pas Mustafa labai neblogos, ten eurais kainos. o paciame viesbutyje, jei kelione viskas iskaiciuota, tai be arbatpinigiu, bus dar kur tuos pinigus leisti? rolleyes.gif
Atsakyti

As tai stebiuosi, ir rasau ne karta, kodel visi lietuviai taip isimylejo i Saphir 4, negi daugiau viesbuciu Turkijoj nera? Nesistebiu, kad vyksta musis del gultu ir staliuku,😃 net geguzes men, kai yra sezono pradzia ir tai slegia tos zmoniu minios, o valgykloj ner laisvu stalu

Atsakyti
QUOTE(Credo @ 2017 07 07, 16:40)
<p>As tai stebiuosi, ir rasau ne karta, kodel visi lietuviai taip isimylejo i Saphir 4, negi daugiau viesbuciu Turkijoj nera? Nesistebiu, kad vyksta musis del gultu ir staliuku,😃 net geguzes men, kai yra sezono pradzia ir tai slegia tos zmoniu minios, o valgykloj ner laisvu stalu</p>

Man irgi mistika, turbut agentai labai ji prakisineja...
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 07 07, 17:00)
Man irgi mistika, turbut agentai labai ji prakisineja...

Seniau į Simena visi važiuodavo, dabar į Safir smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Credo @ 2017 07 07, 16:40)
<p>As tai stebiuosi, ir rasau ne karta, kodel visi lietuviai taip isimylejo i Saphir 4, negi daugiau viesbuciu Turkijoj nera? Nesistebiu, kad vyksta musis del gultu ir staliuku,😃 net geguzes men, kai yra sezono pradzia ir tai slegia tos zmoniu minios, o valgykloj ner laisvu stalu</p>

Agentai, jei sedi temoj kelis metu tai ir matai kas tuo metu agentam ant bangos.
Atsakyti